SHARED-HOUSE Gratis vakantiewoning advertentie

[alle beoordelingen]
<<<< Terug

Alle beoordelingen | De beste | Minder goede


   Page 1 / 51   

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Jan (Milsbeek, Nederland) de 11/07/2017 voor een verblijf in 7/2017
De Bergerie is een erg mooie gite, van alle gemakken voorzien.
Een mooie omgeving met name voor wandelaars en met een meer in de buurt om lekker af te koelen als het warm is.
Een zeer hartelijke ontvangst en een gastvrouw die lekker koken kan, wat wil je nog meer?

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Jan en Inger de 02/07/2017 voor een verblijf in 6/2017
De service, de uitgebreide info, de rust, de prachtige omgeving, mooie stranden (voor elk wat wils), leuke restaurantjes (heerlijk eten) en de zeer goed geoutilleerde villa met prachtig uitzicht waren de ingrediënten voor het ultieme vakantiegevoel. Villa Lemoni, eigenaars en beheerder.... Een dikke 10!!!! We voelden ons echt welkom.

22/06- 30/06 2017

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Jacob en Ymkje (Drachten, Nederland) de 02/07/2017 voor een verblijf in 5/2017
10 heerlijke dagen in casa Wilja doorgebracht. Een mooi huis boven op de heuvel met uitzicht over dal, bergen en zee. Prachtige terrassen en tuin rondom het huis. Groot zwembad om in te zwemmen en af te koelen. Het huis is ruim en van alle gemakken voorzien. Een auto is zeker aan te bevelen om de omgeving en stranden te bezoeken. Heerlijk gegeten in de dorpjes rondom casa Wilja , goedkoop en echt Portugees. Voor mensen die van rust en natuur houden zeker een aanrader. Ook de sportieve wandelaar komt hier zeker aan zijn trekken

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door L&L de 27/06/2017 voor een verblijf in 5/2017
Prima accommodatie, alles aanwezig. Mooi gelegen. Schitterend eiland! Top om te wandelen. Heerlijk weer in mei.
Een aanrader!

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Hans (Zuidhorn, Nederland) de 07/06/2017 voor een verblijf in 5/2017
De ideale plek om heerlijk tot rust te komen. Het vakantiehuis heeft diverse mooi aangelegde terrassen die zijn voorzien van ligbanken en parasols. Bij het zwembad kun je ook lekker ontspannen en genieten van de vergezichten. Verder is het vakantiehuis voorzien van een uitgebreide inventaris, zodat het koken van een heerlijk Hollandse of Portugese maaltijd geen enkel probleem is.
Wat ons een betreft een ideale plek om zeker eens te boeken en te ervaren wat hierboven staat beschreven.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Dirk & Annick (Lubbeek, België) de 02/07/2017 voor een verblijf in 5/2017
* Rustige omgeving.
* Huisjes zijn goed uitgerust.
* Netjes en proper onderhouden.
* Aangenaam terras.
* Eigenaars zijn steeds beschikbaar.
* Goed onderhouden en verwarmd zwembad.
* Ontspanningsmogelijkheden: pétanque, badminton, ping-pong, ...
* Veel wandel-, fiets- en mountenbikemogelijkheden.
* Veel pittoreske dorpjes in de buurt.
* Gorges De Verdon is niet ver.
* BBQ op gas ter beschikking.

  • Currently 0.00/5
Beoordeling opgesteld door Katrien de 10/06/2017 voor een verblijf in 5/2017
Heel goede ligging, dichtbij luchthaven van Faro en verbindingsweg doorheen de Algarve, in een idyllisch vissersdorp waar de schoonheid van de natuur je tot rust brengt
Super uitbaters, altijd ter beschikking en zeer discreet
We voelden ons meteen thuis
Ons verblijf was kort, maar krachtig en zeker voor herhaling vatbaar

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Erik (Groningen, Nederland) de 27/05/2017 voor een verblijf in 5/2017
Van 8 tot 15 mei '17 hebben wij met z'n zevenen (moeder, zussen, zwagers en vriendin) verbleven in Casa Wilja en het naastgelegen vakantiehuis. En wat hebben we een heerlijke week gehad samen! Wat een geweldige plek om met z'n allen naar toe te gaan! Voor mij was het de derde keer maar voor de rest van het gezelschap was het de eerste kennismaking en iedereen was erg enthousiast! De ruimte om het huis, de vele terrasjes en zitjes rondom het huis bieden de mogelijkheid om samen te zijn maar ook om even op jezelf te zijn. 's Ochtends eerst even wat baantjes trekken in het schitterende zwembad. Daarna lekker buiten ontbijten aan de bijzonder mooie nieuwe tafel, bij de granaatappelbomen. Vervolgens een wandeling of wat hardlopen door de omgeving, tussen de sinaasappelbomen, al dan niet samen met de lieve honden van de lieve en gastvrije buurvrouw Irene. We hebben gedurende de week de nodige uitstapjes gemaakt: een middagje naar Tavira, een dagje naar Sevilla (ook prima te doen en zeer de moeite waard) en we hebben een paar van de schitterende stranden in de omgeving bezocht. Het zeewater was qua temperatuur al erg aangenaam. 's Avonds werd er of thuis gekookt (en lekker lang natafelen met een flesje wijn op tafel) of we gingen in de omgeving uit eten. Uiteraard gegeten bij O Forno (een prima restaurantje dichtbij Casa Wilja), maar ook de fado-avond in Santa Luzia bij Casa do Polvo was erg gezellig. Een prima Portugese maaltijd met voldoende wijn en genoten van 2 uurtjes mooie fado-muziek, was erg sfeervol en gezellig. Het was erg mooi en bijzonder om een week met de familie in Casa Wilja te verblijven. Helaas ging de week in Portugal te snel voorbij...Maar gelukkig gaan we over 2 maanden opnieuw die kant op, nu met vriendin en 4 dochters :-)

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Leonie (Hilversum, Nederland) de 03/04/2016 voor een verblijf in 3/2016
Al jaren komen we met onze 2 kinderen naar De Cantharel. We genieten van de rust en de ruimte, van de sfeer, de privacy en van het zomaar vanuit je woonkamer het bos in kunnen lopen. En als je meer onder de mensen wilt komen is Vierhouten met al haar restaurants op loopafstand. Daar vind je ook de fietsverhuur: de beste manier om met kinderen de prachtige Veluwse natuur te verkennen! Het huisje is basic, maar dat is juist fijn. Het is goed om te ervaren dat je niet meer nodig hebt dan een goede kachel, een lekker bed en een knus houten huisje om het goed te hebben!

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Roos de 12/04/2016 voor een verblijf in 3/2016
We hebben genoten van het verblijf en we werden lekker verwend met het ontbijt.
Het halen en brengen naar het startpunt van onze pieterpad wandeling was super. Met informatie over de omgeving tijdens het brengen.
Heerlijk gegeten in een restaurant in de buurt.

| Vakantiewoning zoeken
Inloggen     Inschrijven

FAQ|Contact|Disclaimer