SHARED-HOUSE Gratis vakantiewoning advertentie

[alle beoordelingen]
<<<< Terug

Alle beoordelingen | De beste | Minder goede


   Page 1 / 52   

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Mariska (Prinsenbeek) de 18/08/2018 voor een verblijf in 7/2018
Heel leuk huisje in een mooie omgeving. Huisje is van alle gemakken voorzien. Eigen omheinde tuin is ook heerlijk.
Honden mochten mee en dat vind ik een groot plus punt. We hebben dan ook heerlijk in de buurt gewandeld.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Garmt en Ineke de 05/07/2018 voor een verblijf in 2/2018
Prachtig gelegen, autenthiek huis met veel terrassen in een landelijke omgeving. Stijlvolle inrichting van alle gemakken voorzien. Houtkachel maakt het aangenaam in februari.Op het erf hebben we genoten van veel verschillende vogels, de bloemen , de bomen en de uitzichten. Mooie plaatsjes in de omgeving en aan de kust.
Zeer gastvrije en attente beheerders en een lieve en behulpzame Nederlandse buurvrouw.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door (Helden) de 24/06/2018 voor een verblijf in 4/2018
Op een prachtige lokatie genoten van een super vakantie in een top huis met alles erbij wat je nodig hebt. Het huis is erg compleet ingericht incl opgemaakte bedden en linnengoed. Het zwembad is super, de terrassen met uitzicht fantastisch. Een auto is wel aan te bevelen. We gaan zeker nog een keer terug

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Paulien de 25/06/2018 voor een verblijf in 6/2018
Wij hebben een heerlijk weekend gehad in deze vakantiewoning. Het is super schoon, zeer compleet, heerlijke bedden. Met 5 vriendinnen was het ruim genoeg. We hebben een maar mooie wandelingen gemaakt in de omgeving,

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Jorien (Amsterdam) de 02/06/2018 voor een verblijf in 5/2018
Zeer complete en nette stacaravan met veel faciliteiten.Ligging is prachtig, vlakbij duinen en de zee op loopafstand! Verder vonden wij het erg prettig dat er flexibel om werd gegaan met aankomst en vertrek.
Wij hebben erg genoten en zouden zeker weer terugkomen!

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Marieke de 27/05/2018 voor een verblijf in 4/2018
Wij hebben samen met onze drie honden heerlijk genoten van een midweek in Weiteveen. Het keurig verzorgde en zeer schone vakantiehuis gaf gelijk al een gevoel van thuis komen. De ruime tuin, dieren om ons heen en topgastvrouw met een berg kennis over dieren maakten het helemaal compleet.
We hebben gezocht naar een verbeterpunt, maar hebben er geen kunnen vinden! :)

  • Currently 2.00/5
Beoordeling opgesteld door Hennie de 28/03/2018 voor een verblijf in 3/2018
De ligging van het appartement is perfect, dichtbij het strand, bars, winkels.
Het appartement zelf is dringend aan vernieuwing/modernisering toe met name de badkamer en keuken zijn oud en versleten. Zelfs het totale keukengerei is een bij elkaar geraapt zooitje.
Wij gaan er zeker (in deze staat) niet meer naar toe en zullen het ook niet aan onze familie/vrienden aanbevelen

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Anne Marie (Nederland) de 15/03/2018 voor een verblijf in 3/2018
Heerlijk schoon,ruim en licht huis! Met prachtig uitzicht. Dichtbij verschillende skimogelijkheden. Vriendelijke eigenaren.bij klachten wordt er direkt gereageerd.jammer dat een droogruimte ontbrak.heerlijke vakantie gehad in kaprun!

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Yvette en Henk (Venlo, Nederland) de 25/08/2017 voor een verblijf in 7/2017
Aan de rand van een gehucht zonder winkels of bakker kom je hier heerlijk tot rust. Het ruime huis is van alle gemakken voorzien. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam en doen er alles aan om je thuis te laten voelen. De kinderen hebben zich goed geamuseerd met het zwembad en springmat. Nadeel is wel dat je voor de grotere supermarkten een half uurtje moet rijden. De locatie is ideaal voor wandelaars en mountainbikers. Een aanrader voor rustzoekers!

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Jan (Milsbeek, Nederland) de 11/07/2017 voor een verblijf in 7/2017
De Bergerie is een erg mooie gite, van alle gemakken voorzien.
Een mooie omgeving met name voor wandelaars en met een meer in de buurt om lekker af te koelen als het warm is.
Een zeer hartelijke ontvangst en een gastvrouw die lekker koken kan, wat wil je nog meer?
| Vakantiewoning zoeken
Inloggen     Inschrijven

FAQ|Contact|Disclaimer