SHARED-HOUSE Gratis vakantiewoning advertentie

[alle beoordelingen]
<<<< Terug

Alle beoordelingen | De beste | Minder goede


   Page 1 / 50   

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Leonie (Hilversum, Nederland) de 03/04/2016 voor een verblijf in 3/2016
Al jaren komen we met onze 2 kinderen naar De Cantharel. We genieten van de rust en de ruimte, van de sfeer, de privacy en van het zomaar vanuit je woonkamer het bos in kunnen lopen. En als je meer onder de mensen wilt komen is Vierhouten met al haar restaurants op loopafstand. Daar vind je ook de fietsverhuur: de beste manier om met kinderen de prachtige Veluwse natuur te verkennen! Het huisje is basic, maar dat is juist fijn. Het is goed om te ervaren dat je niet meer nodig hebt dan een goede kachel, een lekker bed en een knus houten huisje om het goed te hebben!

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Roos de 12/04/2016 voor een verblijf in 3/2016
We hebben genoten van het verblijf en we werden lekker verwend met het ontbijt.
Het halen en brengen naar het startpunt van onze pieterpad wandeling was super. Met informatie over de omgeving tijdens het brengen.
Heerlijk gegeten in een restaurant in de buurt.


  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Henk (Zeewolde, Nederland) de 03/04/2016 voor een verblijf in 3/2016
Heerlijk huisje voorzien van alle gemakken. Landelijk wonen en geen verkeer. Wat een rust! Mooie veranda en zalig om de deuren naar het terras wagenwijd open te zetten.
Gastheer en gastvrouw zijn geweldig gezelschap, ik heb meerdere dagen bij hun gegeten en kan dat zeker aanraden want er wordt heerlijk gekookt.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Ann (België) de 06/08/2015 voor een verblijf in 7/2015
Comfortabele en goed uitgeruste woning. Altijd een schaduwplekje te vinden in de buurt van het zwembad. Heel vriendelijke eigenaars.
Uzès ligt op wandelafstand en is een schitterend stadje; Nîmes is absoluut een bezoek waard.

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Jef en Katrien (Wemmel, België) de 16/08/2015 voor een verblijf in 7/2015
Ideaal gelegen om de Grand Luberon te verkennen, de pittoreske dorpjes te bezoeken en te genieten van de mooie uitzichten.
Comfortabel goed ingericht huis met een mooi terras, niet te ver gelegen van het centrum van Motte d'Aigues

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door dieter (opwijk, belgie) de 24/07/2015 voor een verblijf in 7/2015
Mooi vakantiehuis waar alles voorhanden is, tot zelfs een diepvriezer.
Wij hebben een prachtige vakantie gehad, heel mooie streek om rond te toeren met de wagen en mooie dorpjes te bezoeken en bij terugkomst een plons in het zwembad.
kajak op gorges d'ardeche is een must !!!
deze vakantiewoning is een aanrader

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Koen (Belgie) de 15/07/2015 voor een verblijf in 7/2015
Wij hadden een heerlijk verblijf in Casa Mariposa! Zeer mooi en goed uitgerust appartement met alle luxe en comfort. Dankzij airco heel fris om te slapen. Mooie kamers met zeer goede bedden, prachtig uitzicht op golfterrein, kortbij stadje en zee en bezienswaardigheden, fijn zwembad,heel rustig gelegen, kortom ideaal om van hieruit het prachtige Andalusië te verkennen!

  • Currently 0.00/5
Beoordeling opgesteld door Els en Henk (Capelle ad IJssel, Nederland) de 09/07/2015 voor een verblijf in 6/2015
De beschrijving van de locatie en woning komen volledig overeen met de informatie op de website. Het appartement is redelijk nieuw, ruim, schoon en redelijk comfortabel. De eigenaren waren bijzonder gastvrij en behulpzaam daar waar dat nodig was. Je hebt er alle privacy. Er zijn ruim voldoende leuke steden en fraaie bezienswaardigheden in de omgeving maar daar is wel een auto voor nodig.

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Roelof (Schoonebeek, Nederland) de 27/06/2015 voor een verblijf in 6/2015
Leuke en gezellige vakantiewoning achter in de tuin van de familie. Ruim voldoende privacy. Gastvrije eigenaren. Prachtige omgeving om te wandelen (Pieterpad loopt er bijna langs) en te fietsen. Schoon en volledig. Ruim voor 4 personen.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Dick (Blaricum, Nederland) de 05/07/2015 voor een verblijf in 5/2015
Stil, rustig en vredig in deze authentieke boerderij die in de oude staat is opgeknapt tot een fijne B&B

Lekker gegeten, heerlijk geslapen, daarna ontbeten en weer en route....

Een echte aanrader, ook voor een langere tijd en groepen.
| Vakantiewoning zoeken
Inloggen     Inschrijven

FAQ|Contact|Disclaimer