SHARED-HOUSE Gratis vakantiewoning advertentie

[alle beoordelingen]
<<<< Terug

Alle beoordelingen | De beste | Minder goede


   Page 1 / 53   

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Mark de 18/09/2018 voor een verblijf in 8/2018
Wij vonden het een heel fijn plekje. Een warm welkom voor zowel ons als onze hondjes.
Heerlijk onthaasten. Het huisjes en de tuin was keurig. De omgeving leende zich perfect voor mooie wandelingen.
Sinds ons vertrek heimwee naar Drenthe.
Wij komen zeker terug.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door janny en hans (sliedrecht, nederland) de 05/10/2018 voor een verblijf in 9/2018
Heerlijk huis waar het goed vertoeven is een droomvakantie voor rustzoekers en wandelaars, met bos direct in de achtertuin. Een heel fijn compleet huis waar alles aanwezig is, alle luxe maar ook authentieke inrichting, Fijn balkon met daaronder een fijne veranda met hottub waar het heerlijk vertoeven is.

  • Currently 0.00/5
Beoordeling opgesteld door Arjan (Leidschendam) de 08/09/2018 voor een verblijf in 9/2018
Vierhouten is slechts op nog geen 300meter. Het huis is van alle gemakken voorzien. Ontvangst van de beheerder is goed geregeld. Prima.
Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Marijke (Wormerveer, Nederland) de 03/09/2018 voor een verblijf in 8/2018
Ja, stop maar, zoekt u een vijfsterren bungalow? Rechtsomkeert naar Centerparcs. Datzelfde geldt voor zwembad, animatie, restaurant, sauna, kroeg. Wat er dan wél is? Dat verklap ik alleen voor de echte natuurliefhebbers, gewone mensen, op zoek naar een rustig plekje dichtbij de natuur. Gevonden! Want dit huisje staat letterlijk IN het bos, vrij van hekken. Een zalig rustpunt, ook met kleine kinderen, want ze kunnen geen kwaad buiten, en de plaats is ruim genoeg om ze te laten ravotten zonder dat je als ouder hoeft te denken 'ogut waar zijn ze'. Ja, je moet hier wel zelf je koters vermaken, maar daar zijn vakanties juist zo fijn voor. Huisje heeft alles wat je nodig hebt en meer: master bedroom, nieuwe keuken, zithoek, eethoek, extra slaapkamer. Douche, toilet, tv, koffiezetter, waterkoker, magnetron, gasstel, kingsize koelkast met vriezer, gaskachel. Leuk interieur, lekkere bank. Televisie, radio. Kortom, wat wil een mens nog meer? Géén satelliet nee, dus tv is beperkt, maar dat boeit niet. Vanuit het huisje kijk je het bos in. Vanuit het huisje loop je deels door het bos naar het dorp met snackbar, restaurants en supermarkt (normale openingstijden dus niet 's avonds of op zondag). Verder weg bij mooi weer de Zandenplas. En dan, het ultieme voor natuurliefhebbers, opstaan en gaan slapen met het bos. Mijn score was dit jaar o.a. een spechtenpaar, een heeeeeleboel vogeltjes (kwikstaart, roodborstje), een zwarte specht én een eekhoorn die waarschijnlijk denkt 'wat moet dat hier?'. Kortom, niets dan lof voor een fantastisch huisje op een zo mogelijk nog fantastischer plekje. Ja, er gaat wat gebeuren op bouwkundig gebied, maar dat drukt echt de vakantiepret niet(rijmt ook nog). Een huisje om van te houden dat naar ik hoop nog héél lang blijft (be)staan, al dan niet met een scheve vloer. Eigenaren/beheerders, dank voor een heerlijke vakantie, graag tot volgende keer

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Geert (Baal, Belgie) de 16/09/2018 voor een verblijf in 8/2018
Appartement op de zeedijk.
Ontvangst door de eigenaar met rondleiding.
3 slaapkamers 1 met 2 stapelbedden die direct bezet was voor onze kinderen.
Je kon de vensters aan de achterkant open zetten.
Er was draad voorzien zodat er geen meeuwen en uitwerpselen lagen er was ook geen geur hinderen  wat je veel tegen komt in andere appartementen.
De eerste slaapkamer had een klein balkon waar je je handdoeken kon hangen om te drogen.
We konden blootsvoets van het appartement naar het strand waar onze kinderen dagelijks van genoten.
De keuken is basic maar alles werkt en er was keuken gerei in overvloed. Borden, tassen, glazen en bestek zeker genoeg en alles was proper.
Wifi werkte perfect.
Het is een verouderd appartement maar alles is in orde.

Hier komen wij zeker nog eens op vakantie


  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Mariska (Prinsenbeek) de 18/08/2018 voor een verblijf in 7/2018
Heel leuk huisje in een mooie omgeving. Huisje is van alle gemakken voorzien. Eigen omheinde tuin is ook heerlijk.
Honden mochten mee en dat vind ik een groot plus punt. We hebben dan ook heerlijk in de buurt gewandeld.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Anja (Uithuizen) de 07/08/2018 voor een verblijf in 7/2018
Erg gastvrij. vriendelijke mensen. Huisje schoon en netjes. Bedden lagen heerlijk. Huisje ruim genoeg. Heerlijk rustig gelegen. Voor herhaling vatbaar.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Garmt en Ineke de 05/07/2018 voor een verblijf in 2/2018
Prachtig gelegen, autenthiek huis met veel terrassen in een landelijke omgeving. Stijlvolle inrichting van alle gemakken voorzien. Houtkachel maakt het aangenaam in februari.Op het erf hebben we genoten van veel verschillende vogels, de bloemen , de bomen en de uitzichten. Mooie plaatsjes in de omgeving en aan de kust.
Zeer gastvrije en attente beheerders en een lieve en behulpzame Nederlandse buurvrouw.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door (Helden) de 24/06/2018 voor een verblijf in 4/2018
Op een prachtige lokatie genoten van een super vakantie in een top huis met alles erbij wat je nodig hebt. Het huis is erg compleet ingericht incl opgemaakte bedden en linnengoed. Het zwembad is super, de terrassen met uitzicht fantastisch. Een auto is wel aan te bevelen. We gaan zeker nog een keer terug

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Paulien de 25/06/2018 voor een verblijf in 6/2018
Wij hebben een heerlijk weekend gehad in deze vakantiewoning. Het is super schoon, zeer compleet, heerlijke bedden. Met 5 vriendinnen was het ruim genoeg. We hebben een maar mooie wandelingen gemaakt in de omgeving,
| Vakantiewoning zoeken
Inloggen     Inschrijven

FAQ|Contact|Disclaimer