SHARED-HOUSE Gratis vakantiewoning advertentie

[alle beoordelingen]
<<<< Terug

Alle beoordelingen | De beste | Minder goede


   Page 1 / 54   

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Annemiek (Haarlem) de 28/01/2019 voor een verblijf in 1/2019
Als je geen luxe zoekt, maar wel rust en ruimte, dan is dit je plek. Het huisje is vrij klein en basic ingericht, maar voldoet prima voor een weekend of weekje. Wij waren er in de winter en door de matige isolatie was het wel erg koud. Maar in de zomer is het er vast heerlijk toeven.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Liesbeth de 04/01/2019 voor een verblijf in 12/2018
Huisje is prima bevallen.
Alles wat je nodig hebt in aanwezig.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Marianne (Apeldoorn, Nederland) de 01/01/2019 voor een verblijf in 12/2018
Een huisje waar je blij van wordt. Het ontvangst door Bert en Anita voelt als een warm welkom.
Het huisje is rolstoelvriendelijk en honden zijn welkom. De bedden zijn goed, het is schoon. Linnengoed, handdoeken etc zijn aanwezig. De omgeving is echt het Drentse landschap. In de buurt is er genoeg te beleven. Wandelen in een prachtig natuurgebied, een route met de honden (waar ze los mogen) lopen in het bos bij Sleen, Dierentuin Emmen is op 20 minuten rijden, op zoek naar de hunebedden etc. Je bent ook in no time in Duitsland waar je leuke stadjes met hun historie kunt bezoeken.

Met oud en nieuw hebben we een paar heerlijke dagen gehad met onze 3 viervoeters. Het vuurwerk viel 's nachts reuze mee. Overdag wordt er wel volop met carbid geschoten.

Dit jaar 3x bij Bert en Anita geweest en alle drie de keren naar volle tevredenheid. Wellicht in 2019 weer! Kortom een echte aanrader!

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door H.J.W. de 19/12/2018 voor een verblijf in 11/2018
Mooi ingericht appartement.
Bij het naastgelegen Fletcher hotel kun je gebruik maken van sauna en zwembad (aanrader). Het dorp Hollum, strand & zee zijn om de hoek.
We hebben genoten van de natuur en het vuurtorenlicht wat 's avonds over het appartement schijnt. De auto hebben we achter gelaten in Holwerd en vanaf de boot is het circa 35 minuten fietsen naar het appartement.
Kortom het was grandioos!

  • Currently 0.00/5
Beoordeling opgesteld door Thea (Alkmaar, NL) de 14/01/2019 voor een verblijf in 12/2018
Mooie omgeving, prachtige tijd gehad in het huisje.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Ankie (Rotterdam, Nederland) de 22/12/2018 voor een verblijf in 10/2018
Leuk appartement van alle gemakken voorzien. En de schitterende omgeving die het vakantiegevoel compleet maakte... Over een paar jaar komen we weer terug.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Mark de 18/09/2018 voor een verblijf in 8/2018
Wij vonden het een heel fijn plekje. Een warm welkom voor zowel ons als onze hondjes.
Heerlijk onthaasten. Het huisjes en de tuin was keurig. De omgeving leende zich perfect voor mooie wandelingen.
Sinds ons vertrek heimwee naar Drenthe.
Wij komen zeker terug.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door janny en hans (sliedrecht, nederland) de 05/10/2018 voor een verblijf in 9/2018
Heerlijk huis waar het goed vertoeven is een droomvakantie voor rustzoekers en wandelaars, met bos direct in de achtertuin. Een heel fijn compleet huis waar alles aanwezig is, alle luxe maar ook authentieke inrichting, Fijn balkon met daaronder een fijne veranda met hottub waar het heerlijk vertoeven is.

  • Currently 0.00/5
Beoordeling opgesteld door Arjan (Leidschendam) de 08/09/2018 voor een verblijf in 9/2018
Vierhouten is slechts op nog geen 300meter. Het huis is van alle gemakken voorzien. Ontvangst van de beheerder is goed geregeld. Prima.
Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Marijke (Wormerveer, Nederland) de 03/09/2018 voor een verblijf in 8/2018
Ja, stop maar, zoekt u een vijfsterren bungalow? Rechtsomkeert naar Centerparcs. Datzelfde geldt voor zwembad, animatie, restaurant, sauna, kroeg. Wat er dan wél is? Dat verklap ik alleen voor de echte natuurliefhebbers, gewone mensen, op zoek naar een rustig plekje dichtbij de natuur. Gevonden! Want dit huisje staat letterlijk IN het bos, vrij van hekken. Een zalig rustpunt, ook met kleine kinderen, want ze kunnen geen kwaad buiten, en de plaats is ruim genoeg om ze te laten ravotten zonder dat je als ouder hoeft te denken 'ogut waar zijn ze'. Ja, je moet hier wel zelf je koters vermaken, maar daar zijn vakanties juist zo fijn voor. Huisje heeft alles wat je nodig hebt en meer: master bedroom, nieuwe keuken, zithoek, eethoek, extra slaapkamer. Douche, toilet, tv, koffiezetter, waterkoker, magnetron, gasstel, kingsize koelkast met vriezer, gaskachel. Leuk interieur, lekkere bank. Televisie, radio. Kortom, wat wil een mens nog meer? Géén satelliet nee, dus tv is beperkt, maar dat boeit niet. Vanuit het huisje kijk je het bos in. Vanuit het huisje loop je deels door het bos naar het dorp met snackbar, restaurants en supermarkt (normale openingstijden dus niet 's avonds of op zondag). Verder weg bij mooi weer de Zandenplas. En dan, het ultieme voor natuurliefhebbers, opstaan en gaan slapen met het bos. Mijn score was dit jaar o.a. een spechtenpaar, een heeeeeleboel vogeltjes (kwikstaart, roodborstje), een zwarte specht én een eekhoorn die waarschijnlijk denkt 'wat moet dat hier?'. Kortom, niets dan lof voor een fantastisch huisje op een zo mogelijk nog fantastischer plekje. Ja, er gaat wat gebeuren op bouwkundig gebied, maar dat drukt echt de vakantiepret niet(rijmt ook nog). Een huisje om van te houden dat naar ik hoop nog héél lang blijft (be)staan, al dan niet met een scheve vloer. Eigenaren/beheerders, dank voor een heerlijke vakantie, graag tot volgende keer
| Vakantiewoning zoeken
Inloggen     Inschrijven

FAQ|Contact|Disclaimer