gratis advertentie vakantie SHARED-HOUSE Gratis vakantiewoning advertentie

[alle beoordelingen] De beste
<<<< Terug



   Page 1 / 2   
  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Aad (Hallum, Nederland) de 19/10/2020 voor een verblijf in 10/2020
Oud stijl huisje met alle belangrijke faciliteiten voor een fijne relaxte vakantie.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Marjo (Den Haag, Nederland) de 24/09/2020 voor een verblijf in 9/2020
Een heerlijk natuurhuis. Alles maar ook alles is aanwezig. Wat een serene rust in La Fiole.
'S avonds in de hottub met een lekker glas witte wijn. En als het helemaal donker is in de ligstoelen op het terras naar de vele sterren kijken. Romantischer kan niet. We hebben genoten van de prachtige natuur. Mooie wandelingen gemaakt. Leuke stadjes bezocht. Het was een zeer geslaagde vakantie.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Marleen (Lendelede , België ) de 13/09/2020 voor een verblijf in 8/2020
Mooi verblijf, alles is aanwezig, prachtige gelegen met zeezicht en winkels op wandelafstand 👍

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Jolanda & Rik de 30/07/2020 voor een verblijf in 7/2020
Een huis met alle voorzieningen en een volledig gescheiden verdieping met 2 bedden, eigen douche en toilet voor optimale privacy. Het staat op een paar honderd meter afstand van de kern van Esparron met restaurantjes, bakker, buurtsupertje, markt en botenverhuur. Dichtbij genoeg voor de gezelligheid en ver genoeg weg voor de rust.
De omgeving is schitterend en het meer maakt het helemaal af. Heerlijk zwemwater op loopafstand; maar zeker ook de moeite waard om met een bootje (of kano) het stuwmeer, de Verdon en zijn canyon te verkennen. Ook de wandelaar kan zijn hart hier ophalen.
Als het even (uit)kan gaan we volgende jaar gewoon weer!!


  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Jenny en Raphael (Brugge, Belgie) de 18/07/2020 voor een verblijf in 6/2020
Super vakantie gehad.
We zijn gastvrij ontvangen. De eigenaren zijn heel gedienstig en alles was zeer schoon. De ligging is ook perfect, rustig en toch overal dichtbij. Het eten wat je kan krijgen bij Casa Gran Vida mag je vooral niet missen !!!
Echt een aanrader!!!

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Erica (Lommel, Belgie) de 01/09/2019 voor een verblijf in 8/2019
Toffe locatie, ik en de kindjes hebben genoten👍

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Bram de 14/08/2019 voor een verblijf in 7/2019
Ruim 3-slaapkamerappartement met alle voorzieningen aanwezig. Groot en kindvriendelijk gemeenschappelijk zwembad. Zee op korte afstand.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Margreet de 29/04/2019 voor een verblijf in 4/2019
We hebben als gezin een heerlijke midweek doorgebracht in Huize Goltstein. Prachtige omgeving, erg rustig, mooi huis met ruime slaapkamers, goede bedden, complete keuken, terras om buiten te zitten en een trampoline voor de kinderen.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Steven (Ieper, Belgie) de 16/03/2019 voor een verblijf in 3/2019
Wij zijn op weekend geweest in het appartement met 2 gezinnen en hebben daardoor de 2e badkamer als zeer positief ervaren. De slaapkamers zijn ruim genoeg en er is plaats genoeg om alles op te bergen. De keuken is voorzien van alle toestellen zoals vaatwas, microgolf,... Ook de mogelijkheid om een garage bij te huren is zeer interessant. Kortom voor ons een zeer geslaagd verblijf.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Liesbeth de 04/01/2019 voor een verblijf in 12/2018
Huisje is prima bevallen.
Alles wat je nodig hebt in aanwezig.
| Zoeken
Inloggen     Inschrijven

FAQ|Contact|Disclaimer