Wilt u op vakantie en zoekt u vakantiewoning die te huur is ?


Kies Shared-house.com om gratis uw vakantiewoning advertentie te publiceren:

Publiceer uw advertentie voor uw vakantiewoning, 100% gratis en voor onbeperkte tijd.more_vert

Het publiceren van uw verhuur advertentie op onze website is Gratis en er is geen commissie op de huur. Het is geen tijdelijk promotie aanbod !

close

U kunt zo lang als u wilt uw advertentie gepubliceerd laten. Ons inkomen wordt gegenereerd door de algemene advertenties op onze site en de "booster" opties om de zichtbaarheid van de uw verhuuradvertentie te verbeteren.

Geef internationale zichtbaarheid aan uw verhuur advertentie.more_vert

Verhuur aan Fransen, Nederlanders, Belgen, Duitsers, Spanjaarden, Finnen of Engelsen: de advertenties worden automatisch vertaald in hun taal.

close

De specificaties die u heeft opgegeven bij het aanmaken van uw advertentie, worden automatisch vertaald. U kunt het aanvullen met Vrije Tekst (die niet automatisch wordt vertaald) in elk van de website talen. (Het wordt aanbevolen dit te doen.) Voor zover wij weten hebben de enige gratis vakantie verhuur website die deze functionaliteit heeft. In de toekomst worden meer talen toegevoegd.

ilmaiset lomapaikkailmoitukset
Switzerland Belgium Ireland
USA Canada Quebec

Beheer uw boekingen met de beschikbaarheids kalender.more_vert

Weergave van de beschikbaarheid via de kalender van de verhuur advertentie. Voor meer details en de wijze waarop het werkt, klik hier

close

De beschikbaarheids kalender stelt u in staat om de boekingen en in het algemeen de bezetting van uw woning te beheren (in geval van verhuur of gebruik door uzelf, vrienden of familie). Het gebruik van de kalender is gratis en hij kan opgenomen worden op uw eigen website als u die heeft. Als u dit vergelijkt met andere websites dan ziet u dat voor het optionele gebruik van de kalender betaald moet worden... niet bij ons :-)

Bespaar tijd door uw verhuur advertentie precies te geolocaliseren.more_vert

De advertenties zijn gegeolokaliseerd met Google Maps en de geografische zoekmachineen stelt de vakantiegangers in staat uw verhuur advertentie voor vele bestemmingen gemakkelijk te vinden.

close

U heeft misschien opgemerkt dat vele bekende vakantiewoning verhuur websites hun advertenties zeer summier indelen naar (land, gebied, provincie, stad) zonder een zoekmogelijkheid naar dichtbij gelegen plaatsen. Wij hebben shared-house.com ontwikkeld op basis van deze vaststelling (nadat we zelf uren kwijt waren aan het zoeken naar een gite op sites- die we niet bij naam noemen- door vele opeenvolgende zoekopdrachten te maken naar dichtbij gelegen plaatsen, terwijl 1 zoekopdracht inclusief de aangrenzende plaatsen voldoende zou moeten zijn) Onze lijst per bestemming bevat altijd advertenties van woningen in de buurt. Wij denken dat deze methode beter geschikt is dan de klassieke /achterhaalde manier van indelen.

Verkrijg betrouwbare beoordelingen van uw huurdersmore_vert

Het beoordelingssysteem geeft de huurders de mogelijkheid om na hun verblijf hun ervaring/mening te publiceren op onze website. Alle internetgebruikers raadplegen de beoordelingen van anderen voordat ze beslissen.

close

Online beoordeling zijn vandaag aan de dag essentiel. Dat is ook van toepassing op vakantieverhuur. Bij shared-house.com zijn wij ervan overtuigd dat echte onpartijdige beoordelingen door huurders essentieel zijn om vakantiegangers in staat te stellen hun vakantiewoning goed te kiezen. Daarom hebben we een systeem opgezet dat het maken van een (nep)beoordeling door de verhuurder zelf voorkomt. Tegelijker tijd wijken we niet voor de druk van de verhuurders die graag de niet lovende beoordelingen willen censureren. Wij geven hen evenwel de mogelijkheid om een reactie erop te geven. We zijn er van overtuigd dat een evenwichtige reactie gebaseerd op feiten een hulp is om toekomstige huurders te overtuigen. Tot slot het is beter voor een verhuurder om een beoordeling te vragen en te krijgen op shared-house.com dan op andere websites, waarvoor betaald moet worden. Omdat het publiceren van de advertentie gratis is, verliest men niet de beoordelingen als men stopt met het betalen voor de advertentie. zie de laatste beoordelingen.

Trek de aandacht van vakantiegangers met mooie, grote fotos.more_vert

De fotos kunnen direct geupload worden in groot formaat en op uw gratis vakantiewoning advertentie geplaatst worden. Ze zijn direct zichtbaar.

close

Wie zou vandaag beslissen een vakantiewoning te huren zonder vele fotos gezien te hebben . Dit hebben we goed begrepen daarom kunnen normaal 20 fotos geupload worden. Het kost niets , hetgeen wel het geval is op bepaalde sites voor het uploaden van 3 extra fotos.

Toon alleen de informatie die u wenselijk vindt.more_vert

Houdt rekening met uw persoonlijke situatie: Op elk moment is er de mogelijkheid de zichtbaarheid van de verhuur advertentie op internet aan te passen.

close

Bijvoorbeeld. In het geval uw vakantiewoning volledig verhuurd is voor de komende periode, dan kunt u beslissen om de publikatie van de advertentie tijdelijk op te heffen. Dat verhindert niet het gebruik van de kalender om overzicht te behouden van de bezetting. U behoudt de contactgegevens(incl. email), die niet zichtbaar zijn voor de bezoekers van de site.U kunt gewoon beslissen om niet te antwoorden op een bepaald verzoek. Het web is een jungle en ondanks onze oplettendheid, hebben wij ook te maken met ongewenste bezoekers met slechte bedoelingen. Het systeem maakt het u mogelijk om deze niet serieus lijkende verzoeken te negeren en voorkomt daarmee dat uw contactgegevens voor die personen bekend worden. Bovendien wij hebben geen boekings service noch een betaalsysteem. We registreren uw werkelijke boeking details niet (kunnen het ook niet.) daarom kunnen we die gegevens ook niet doorgeven aan de fiscale autoriteiten van rijk of gemeente. Echter wij adviseren u uitdrukkelijk om te voldoen aan de lokale wetgeving. Land, stad.

Richt u op goede huurders met behulp van een duidelijke en complete beschrijving.more_vert

Maak een complete en gedetailleerde beschrijving van uw vakantie verhuur woning met behulp van passende specificaties voor vakantiewoningen, appartementen, B&B, Gites en met de sectie Vrije Tekst.

close

Kijk eens naar andere sites voor vakantiewoningen. U ziet dan heel weinig sites(en met name geen gratis advertentie sites) die u de mogelijkheid geven om de eigenschappen van uw vakantie woning in zo´ n detail te beschrijven. Door uw vakantiewoning zorgvuldig te beschrijven, bespaart u de potentiele huurder veel tijd bij het zoeken. Daarom degene die contact met u opnemen zijn werkelijk geinteresseerd in uw vakantiehuurwoning.

Publiceer uw vakantie huurwoning vandaag nog zonder verplichting of creditkaart.more_vert

Onze site maakt het voor u mogelijk om gratis advertenties te publiceren zowel voor particulieren als voor verhuurbureaus (speciaal die, die in vakantiewoning verhuur gespecialiseerd zijn). Het is gemakkelijk om meerdere personen gebruik te laten maken van hetzelfde account en zo de advertentie bij te houden en op aanvragen te antwoorden. shared-house.com is Gratis, zonder kosten voor inschrijven en publiceren van een advertentie, zonder commissie en geen beperking op de publicatie tijd:


Als u er niet tevreden bent na het publiceren van uw advertentie, dan kunt u hem verwijderen en uw account opheffen op de persoonlijke pagina op de site.

close

De meeste websites voor vakantiewoning verhuur zijn niet gratis. U betaalt ofwel voor het publiceren van de advertentie (bijvoorbeeld op de klassieke sites als Homeaway, Homelidays of Amivac en op gratis sites, waar de opties vaak verplicht zijn.) ofwel een commissie bij elke reservering (dat is het geval bij OTA platformen zoals Booking.com, Airbnb of Wimdu) U kunt deze dure systemen omzeilen, die op monopolies beginnen te lijken, die vaak alleenrecht eisen, die steeds het percentage verhogen van de commissie en de directe communicatie met mogelijke huurders onmogelijk maakt. Door gebruik te maken van de advertentie op shared-house.com kunnen de huurders de onnodige hoge kosten vermijden, zeker als ze al vaker bij u huren. Met Shared-house.com, is het Gratis , zonder kosten voor inschrijving en advertentie publicatie, zonder commissie op de huur en geen beperking op de publicatie tijd: sendSCHRIJF U NU IN om gratis uw vakantiewoning verhuur advertentie te publiceren zonder verplichtingen. Als u er niet tevreden bent na het publiceren van uw advertentie , dan kunt u hem verwijderen en uw account opheffen op de persoonlijke pagina op de site.

Laatst ontvangen beoordeling: [alle beoordelingen]


  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door RD de 16/08/2021 voor een verblijf in 8/2021
Wij hebben een relaxte week gehad. Het appartement was netjes en we zaten direct aan de boulevard ofwel het strand. Dicht bij de winkels.
Appartementencomplex beschikt over een kleine lift

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Vicky (Ramsel, België) de 29/07/2021 voor een verblijf in 7/2021
De ligging van dit appartement is heel goed. Zeker voor de kinderen een leuke plaats. Leuk basic appartement met goede prijs-kwaliteit verhouding. De eigenaar is altijd heel behulpzaam.


Huis in Orihuela costa voor 6 • met privé zwembad more_vert 550-950 € per week
Stad: Orihuela costa, Valence, Alicante, Espagne
Vlak bij: 40 km van Aeroport • 2 km van zee • 500 m van winkels

Aantal personen: 6 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Orihuela costa voor 6 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Costa blanca
Tarieven
• 550-950 € per week
• 200-250 € per weekend
• 100-130 € per nacht

Huis • 3 slaapkamers • oppervlakte 90 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 28/05 tot 04/06/2022, van 04/06 tot 11/06/2022, van 11/06 tot 18/06/2022

7 foto
Advertentie no 59774

Huis in Orihuela costa voor 6 • met privé zwembad more_vert 550-950 € per week
Stad: Orihuela costa, Valence, Alicante, Espagne
Vlak bij: 40 km van Aeroport • 2 km van zee • 500 m van winkels

Aantal personen: 6 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Orihuela costa voor 6 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Costa blanca
Tarieven
• 550-950 € per week
• 200-250 € per weekend
• 100-130 € per nacht

Huis • 3 slaapkamers • oppervlakte 90 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 28/05 tot 04/06/2022, van 04/06 tot 11/06/2022, van 11/06 tot 18/06/2022

7 foto
Advertentie no 59774

Chalet Lunel - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 406-880 € per week
Lunel, Hérault, Occitanie, Frankrijk
1 km van Lunel • 15 km van Grau du roi

6 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Chalet Lunel - 6 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Mediterranee
• 406-880 € per week

Chalet • Stacaravan • 5 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 30 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 28 mei tot 04 juni 2022, van zaterdag 04 juni tot 11 juni 2022, van zaterdag 11 juni tot 18 juni 2022

20 foto
Advertentie no 69488

Chalet Lunel - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 406-880 € per week
Lunel, Hérault, Occitanie, Frankrijk
1 km van Lunel • 15 km van Grau du roi

6 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Chalet Lunel - 6 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Mediterranee
• 406-880 € per week

Chalet • Stacaravan • 5 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 30 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 28 mei tot 04 juni 2022, van zaterdag 04 juni tot 11 juni 2022, van zaterdag 11 juni tot 18 juni 2022

20 foto
Advertentie no 69488

Chalet Bias - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 800 € per week
Bias, Landes, Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk
7 km van Mimizan • 100 km van Bayonne

8 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 2 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Chalet Bias - 8 personen - Vakantiewoning close


• 800 € per week
• 200 € per weekend
• 50 € per nacht

Chalet • 4 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 65 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 28/05 tot 04/06/2022, van 04/06 tot 11/06/2022, van 11/06 tot 18/06/2022

13 foto
Advertentie no 50900

Chalet Bias - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 800 € per week
Bias, Landes, Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk
7 km van Mimizan • 100 km van Bayonne

8 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 2 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Chalet Bias - 8 personen - Vakantiewoning close


• 800 € per week
• 200 € per weekend
• 50 € per nacht

Chalet • 4 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 65 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 28/05 tot 04/06/2022, van 04/06 tot 11/06/2022, van 11/06 tot 18/06/2022

13 foto
Advertentie no 50900


Appartement Annecy - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 1200 € per week
Annecy, Haute-Savoie, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
40 km van Geneve • 120 km van Lyon • Hoogte 440 m

6 personen • 2 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Appartement Annecy - 6 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Haute-savoie
• 1200 € per week
• 400 € per weekend
• 55-170 € per nacht

Appartement in het complex • 4 kamer • 3 slaapkamers • etage 1 • van 3 totaal aantal etages • oppervlakte 80 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 28 mei tot 04 juni 2022, van zaterdag 04 juni tot 11 juni 2022, van zaterdag 11 juni tot 18 juni 2022

7 foto
Advertentie no 44197

Appartement Annecy - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 1200 € per week
Annecy, Haute-Savoie, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
40 km van Geneve • 120 km van Lyon • Hoogte 440 m

6 personen • 2 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Appartement Annecy - 6 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Haute-savoie
• 1200 € per week
• 400 € per weekend
• 55-170 € per nacht

Appartement in het complex • 4 kamer • 3 slaapkamers • etage 1 • van 3 totaal aantal etages • oppervlakte 80 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 28 mei tot 04 juni 2022, van zaterdag 04 juni tot 11 juni 2022, van zaterdag 11 juni tot 18 juni 2022

7 foto
Advertentie no 44197

Appartement in Vielsalm voor 6 • 2 slaapkamers more_vert 480 € per week
Vielsalm, Luxembourg, Wallonie, België

6 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Appartement in Vielsalm voor 6 • 2 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Ardennen
• 480 € per week
• 240 € per weekend
• 120 € per nacht

Appartement In een huis • 2 kamer • 2 slaapkamers • etage 2 • van 2 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 100 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 04/06 tot 11/06/2022, van 11/06 tot 18/06/2022, van 18/06 tot 25/06/2022

4 foto
Advertentie no 70108

Appartement in Vielsalm voor 6 • 2 slaapkamers more_vert 480 € per week
Vielsalm, Luxembourg, Wallonie, België

6 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Appartement in Vielsalm voor 6 • 2 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Ardennen
• 480 € per week
• 240 € per weekend
• 120 € per nacht

Appartement In een huis • 2 kamer • 2 slaapkamers • etage 2 • van 2 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 100 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 04/06 tot 11/06/2022, van 11/06 tot 18/06/2022, van 18/06 tot 25/06/2022

4 foto
Advertentie no 70108

Appartement in St idesbald voor 7 • uitzicht op zee more_vert 400-900 € per week
St idesbald, West-Vlaanderen, Vlaams Gewest, België
15 km van Oostende • 145 km van Bruxelles • 300 m van winkels

7 personen • 2 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Appartement in St idesbald voor 7 • uitzicht op zee close

Toeristisch gebied: Mer du nord
• 400-900 € per week

Appartement in het complex • 6 kamer • 2 slaapkamers • etage 1 • van 6 totaal aantal etages • lift • oppervlakte 110 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 28 mei tot 04 juni 2022, van zaterdag 04 juni tot 11 juni 2022, van zaterdag 11 juni tot 18 juni 2022

5 foto
Advertentie no 37775

Appartement in St idesbald voor 7 • uitzicht op zee more_vert 400-900 € per week
St idesbald, West-Vlaanderen, Vlaams Gewest, België
15 km van Oostende • 145 km van Bruxelles • 300 m van winkels

7 personen • 2 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Appartement in St idesbald voor 7 • uitzicht op zee close

Toeristisch gebied: Mer du nord
• 400-900 € per week

Appartement in het complex • 6 kamer • 2 slaapkamers • etage 1 • van 6 totaal aantal etages • lift • oppervlakte 110 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 28 mei tot 04 juni 2022, van zaterdag 04 juni tot 11 juni 2022, van zaterdag 11 juni tot 18 juni 2022

5 foto
Advertentie no 37775

Huis in Arezzo voor 12 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 800-2000 € per week
Arezzo, Arezzo, Toscane, Italië
25 km van Arezzo • 75 km van Florence • Hoogte 600 m

12 personen • 5 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Huis in Arezzo voor 12 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) close


• 800-2000 € per week

Huis In een huis • 4 kamer • 4 slaapkamers • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 100 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 28/05 tot 04/06/2022, van 18/06 tot 25/06/2022, van 25/06 tot 02/07/2022

5 foto
Advertentie no 29547

Huis in Arezzo voor 12 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 800-2000 € per week
Arezzo, Arezzo, Toscane, Italië
25 km van Arezzo • 75 km van Florence • Hoogte 600 m

12 personen • 5 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Huis in Arezzo voor 12 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) close


• 800-2000 € per week

Huis In een huis • 4 kamer • 4 slaapkamers • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 100 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 28/05 tot 04/06/2022, van 18/06 tot 25/06/2022, van 25/06 tot 02/07/2022

5 foto
Advertentie no 29547

Appartement in Mayenzett 24 voor 4 • met balkon more_vert
Mayenzett 24, Leuk, Valais, Zwitserland

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Appartement in Mayenzett 24 voor 4 • met balkon close

Toeristisch gebied: Leukerbad

Appartement in het complex • 2 kamer • 2 slaapkamers • etage 2 • van 5 totaal aantal etages • lift • oppervlakte 48 m24 foto
Advertentie no 41115

Appartement in Mayenzett 24 voor 4 • met balkon more_vert
Mayenzett 24, Leuk, Valais, Zwitserland

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Appartement in Mayenzett 24 voor 4 • met balkon close

Toeristisch gebied: Leukerbad

Appartement in het complex • 2 kamer • 2 slaapkamers • etage 2 • van 5 totaal aantal etages • lift • oppervlakte 48 m24 foto
Advertentie no 41115

Chalet in La bresse voor 15 • met balkon more_vert 1790 € per week
La bresse, Vosges, Grand Est, Frankrijk
3 km van La bresse centre ville • 8 km van Station la bresse hohneck

15 personen • 4 tweepersoons bed • 7 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Chalet in La bresse voor 15 • met balkon close


• 1790 € per week
• 610 € per weekend

Chalet • 8 kamer • 6 slaapkamers • oppervlakte 140 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 11/06 tot 18/06/2022, van 02/07 tot 09/07/2022, van 16/07 tot 23/07/2022

6 foto
Advertentie no 28881

Chalet in La bresse voor 15 • met balkon more_vert 1790 € per week
La bresse, Vosges, Grand Est, Frankrijk
3 km van La bresse centre ville • 8 km van Station la bresse hohneck

15 personen • 4 tweepersoons bed • 7 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Chalet in La bresse voor 15 • met balkon close


• 1790 € per week
• 610 € per weekend

Chalet • 8 kamer • 6 slaapkamers • oppervlakte 140 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 11/06 tot 18/06/2022, van 02/07 tot 09/07/2022, van 16/07 tot 23/07/2022

6 foto
Advertentie no 28881

Gite in Tavira voor 4 • met privé zwembad more_vert 455-665 € per week
Tavira, Tavira, Faro, Portugal
15 km van Tavira • 30 km van Aéroport de faro • Hoogte 200 m

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Gite in Tavira voor 4 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Algarve
• 455-665 € per week
• 65-95 € per nacht

Gite • 4 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 50 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken


8 foto
Advertentie no 44832

Gite in Tavira voor 4 • met privé zwembad more_vert 455-665 € per week
Tavira, Tavira, Faro, Portugal
15 km van Tavira • 30 km van Aéroport de faro • Hoogte 200 m

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Gite in Tavira voor 4 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Algarve
• 455-665 € per week
• 65-95 € per nacht

Gite • 4 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 50 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken


8 foto
Advertentie no 44832

Huis in Cap-ferret voor 8 • privé parkeerplek more_vert 1500-3800 € per week
Cap-ferret, Gironde, Aquitaine, France
65 km van Bordeaux • 750 km van Paris

8 personen • 4 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed
Details weergeven
Huis in Cap-ferret voor 8 • privé parkeerplek close


• 1500-3800 € per week

Huis • 5 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 100 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 11/06 tot 18/06/2022, van 01/10 tot 08/10/2022,

1 foto
Advertentie no 38601

Huis in Cap-ferret voor 8 • privé parkeerplek more_vert 1500-3800 € per week
Cap-ferret, Gironde, Aquitaine, France
65 km van Bordeaux • 750 km van Paris

8 personen • 4 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed
Details weergeven
Huis in Cap-ferret voor 8 • privé parkeerplek close


• 1500-3800 € per week

Huis • 5 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 100 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 11/06 tot 18/06/2022, van 01/10 tot 08/10/2022,

1 foto
Advertentie no 38601

Boerderij Cleurie - 12 personen - Vakantiewoning more_vert 1995-3500 € per week
Cleurie, Vosges, Lorraine, France
18 km van Gérardmer • 22 km van La bresse • 10 m van meer

12 personen • 3 tweepersoons bed • 6 eenpersoons bed • 2 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Boerderij Cleurie - 12 personen - Vakantiewoning close


• 1995-3500 € per week
• 970 € per weekend

Boerderij • 8 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 220 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 09 juli tot 16 juli 2022, van zaterdag 16 juli tot 23 juli 2022, van zaterdag 23 juli tot 30 juli 2022

17 foto
Advertentie no 69246

Boerderij Cleurie - 12 personen - Vakantiewoning more_vert 1995-3500 € per week
Cleurie, Vosges, Lorraine, France
18 km van Gérardmer • 22 km van La bresse • 10 m van meer

12 personen • 3 tweepersoons bed • 6 eenpersoons bed • 2 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Boerderij Cleurie - 12 personen - Vakantiewoning close


• 1995-3500 € per week
• 970 € per weekend

Boerderij • 8 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 220 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 09 juli tot 16 juli 2022, van zaterdag 16 juli tot 23 juli 2022, van zaterdag 23 juli tot 30 juli 2022

17 foto
Advertentie no 69246

Huis Les Martys - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 320 € per week
Les martys, Aude, Occitanie, France
15 km van Mazamet • 35 km van Carcassonne • Hoogte 800 m

5 personen • kamer capaciteit 2 personen • totaal aantal kamers 2 • capaciteit van het geheel 5 personen • 2 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed
Details weergeven
Huis Les Martys - 5 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Montagne noire
• 320 € per week
• 90 € per weekend
• 55 € per nacht

Huis • Bed and Breakfast In een huis • 4 kamer • 5 slaapkamers • etage 1 • van 1 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 150 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/06 tot 02/07/2022, van 02/07 tot 09/07/2022, van 09/07 tot 16/07/2022

3 foto
Advertentie no 62720

Huis Les Martys - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 320 € per week
Les martys, Aude, Occitanie, France
15 km van Mazamet • 35 km van Carcassonne • Hoogte 800 m

5 personen • kamer capaciteit 2 personen • totaal aantal kamers 2 • capaciteit van het geheel 5 personen • 2 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed
Details weergeven
Huis Les Martys - 5 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Montagne noire
• 320 € per week
• 90 € per weekend
• 55 € per nacht

Huis • Bed and Breakfast In een huis • 4 kamer • 5 slaapkamers • etage 1 • van 1 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 150 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/06 tot 02/07/2022, van 02/07 tot 09/07/2022, van 09/07 tot 16/07/2022

3 foto
Advertentie no 62720

Chalet Grou - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 388-735 € per week
Grou, Friesland, Nationaal park alde feanen, Nederland
1 km van Grou • 15 km van Leeuwarden • 2 km van dorp/stadscentrum

5 personen • 1 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Chalet Grou - 5 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Friese meren
• 388-735 € per week
• 250-550 € per weekend

Chalet • Stacaravan • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 45 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 18 juni tot 25 juni 2022, van zaterdag 25 juni tot 02 juli 2022, van zaterdag 02 juli tot 09 juli 2022

"Op dit moment wordt de Cabin helemaal gerenoveerd en vanaf pasen 2022 is de Cabin te huur. Fijne afgesloten tuin met een veranda waar je ook in het voor en naseizoen heerlijk kunt zitten. Geschikt voor 5 personen maar ook met zn 2..."

14 foto
Advertentie no 69770

Chalet Grou - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 388-735 € per week
Grou, Friesland, Nationaal park alde feanen, Nederland
1 km van Grou • 15 km van Leeuwarden • 2 km van dorp/stadscentrum

5 personen • 1 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Chalet Grou - 5 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Friese meren
• 388-735 € per week
• 250-550 € per weekend

Chalet • Stacaravan • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 45 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 18 juni tot 25 juni 2022, van zaterdag 25 juni tot 02 juli 2022, van zaterdag 02 juli tot 09 juli 2022

"Op dit moment wordt de Cabin helemaal gerenoveerd en vanaf pasen 2022 is de Cabin te huur. Fijne afgesloten tuin met een veranda waar je ook in het voor en naseizoen heerlijk kunt zitten. Geschikt voor 5 personen maar ook met zn 2..."

14 foto
Advertentie no 69770

Chalet in Torrevieja voor 5 • 1 slaapkamer more_vert 200-450 € per week
Torrevieja, Alicante, Comunidad Valenciana, Spanje
45 km van Alicante • 25 km van Murcie

5 personen • 1 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Chalet in Torrevieja voor 5 • 1 slaapkamer close

Toeristisch gebied: Valenciane
• 200-450 € per week

Chalet • Appartement in het chalet • 2 kamer • 1 slaapkamer • eigen ingang • oppervlakte 44 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 28/05 tot 04/06/2022, van 04/06 tot 11/06/2022, van 11/06 tot 18/06/2022

7 foto
Advertentie no 28502

Chalet in Torrevieja voor 5 • 1 slaapkamer more_vert 200-450 € per week
Torrevieja, Alicante, Comunidad Valenciana, Spanje
45 km van Alicante • 25 km van Murcie

5 personen • 1 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Chalet in Torrevieja voor 5 • 1 slaapkamer close

Toeristisch gebied: Valenciane
• 200-450 € per week

Chalet • Appartement in het chalet • 2 kamer • 1 slaapkamer • eigen ingang • oppervlakte 44 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 28/05 tot 04/06/2022, van 04/06 tot 11/06/2022, van 11/06 tot 18/06/2022

7 foto
Advertentie no 28502

Appartement in Arc 1800 voor 10 • 4 sterren more_vert 1250-2600 € per week
Arc 1800, Savoie, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
15 km van Bourg saint maurice • 65 km van Alberville

10 personen • 2 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Appartement in Arc 1800 voor 10 • 4 sterren close

Toeristisch gebied: Alpes
• 1250-2600 € per week

Appartement in het complex • 1 kamer • 1 slaapkamer • etage 11 • van 16 totaal aantal etages • lift • oppervlakte 60 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 28 mei tot 04 juni 2022, van zaterdag 04 juni tot 11 juni 2022, van zaterdag 11 juni tot 18 juni 2022

4 foto
Advertentie no 22479

Appartement in Arc 1800 voor 10 • 4 sterren more_vert 1250-2600 € per week
Arc 1800, Savoie, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
15 km van Bourg saint maurice • 65 km van Alberville

10 personen • 2 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Appartement in Arc 1800 voor 10 • 4 sterren close

Toeristisch gebied: Alpes
• 1250-2600 € per week

Appartement in het complex • 1 kamer • 1 slaapkamer • etage 11 • van 16 totaal aantal etages • lift • oppervlakte 60 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 28 mei tot 04 juni 2022, van zaterdag 04 juni tot 11 juni 2022, van zaterdag 11 juni tot 18 juni 2022

4 foto
Advertentie no 22479

Gite in Corancy voor 3 • 1 slaapkamer more_vert 385-485 € per week
Corancy, Nièvre, Bourgogne Franche-Comté, Frankrijk
5 km van Chateau chinon • 42 km van Autun

3 personen • 1 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed
Details weergeven
Gite in Corancy voor 3 • 1 slaapkamer close

Toeristisch gebied: Morvan
• 385-485 € per week
• 65-75 € per nacht

Gite • 1 kamer • 1 slaapkamer • oppervlakte 88 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 18/06 tot 25/06/2022, van 25/06 tot 02/07/2022, van 02/07 tot 09/07/2022

"Heerlijk plekje in de Morvan - De Bergerie is een erg mooie gite, van alle gemakken voorzien. een mooie omgeving met name voor wandelaars en met een meer in de buurt om lekker af te koelen als het warm is. een zeer harte..."


8 foto
Advertentie no 60241

Gite in Corancy voor 3 • 1 slaapkamer more_vert 385-485 € per week
Corancy, Nièvre, Bourgogne Franche-Comté, Frankrijk
5 km van Chateau chinon • 42 km van Autun

3 personen • 1 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed
Details weergeven
Gite in Corancy voor 3 • 1 slaapkamer close

Toeristisch gebied: Morvan
• 385-485 € per week
• 65-75 € per nacht

Gite • 1 kamer • 1 slaapkamer • oppervlakte 88 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 18/06 tot 25/06/2022, van 25/06 tot 02/07/2022, van 02/07 tot 09/07/2022

"Heerlijk plekje in de Morvan - De Bergerie is een erg mooie gite, van alle gemakken voorzien. een mooie omgeving met name voor wandelaars en met een meer in de buurt om lekker af te koelen als het warm is. een zeer harte..."


8 foto
Advertentie no 60241

Huis in Clohars carnoet voor 6 • 3 sterren more_vert 465-1150 € per week
Clohars carnoet, Finistère, Bretagne, Frankrijk
14 km van Quimperlé • 25 km van Lorient • Hoogte 50 m

6 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed
Details weergeven
Huis in Clohars carnoet voor 6 • 3 sterren close

Toeristisch gebied: Bretonse kust
• 465-1150 € per week
• 400 € per weekend

Huis • 3 slaapkamers • oppervlakte 120 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 04 juni tot 11 juni 2022, van zaterdag 11 juni tot 18 juni 2022, van zaterdag 18 juni tot 25 juni 2022

"Ons comfortabele huis in de boomgaard biedt plek aan 6 mensen. Afgesloten tuin met terras, grote parkeerplaats. Gelijkvloers: 1 slaapkamer, douche, apart toilet, 2 slaapkamers op de etage. Bedden 90x200. Babybed/box/bad/stoel op a..."

20 foto
Advertentie no 54025

Huis in Clohars carnoet voor 6 • 3 sterren more_vert 465-1150 € per week
Clohars carnoet, Finistère, Bretagne, Frankrijk
14 km van Quimperlé • 25 km van Lorient • Hoogte 50 m

6 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed
Details weergeven
Huis in Clohars carnoet voor 6 • 3 sterren close

Toeristisch gebied: Bretonse kust
• 465-1150 € per week
• 400 € per weekend

Huis • 3 slaapkamers • oppervlakte 120 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 04 juni tot 11 juni 2022, van zaterdag 11 juni tot 18 juni 2022, van zaterdag 18 juni tot 25 juni 2022

"Ons comfortabele huis in de boomgaard biedt plek aan 6 mensen. Afgesloten tuin met terras, grote parkeerplaats. Gelijkvloers: 1 slaapkamer, douche, apart toilet, 2 slaapkamers op de etage. Bedden 90x200. Babybed/box/bad/stoel op a..."

20 foto
Advertentie no 54025

Chalet in Dochamps voor 9 • met terras more_vert
Dochamps, Luxemburg, Ardennen, Belgie
10 km van La roche en ardennes • 11 km van Baraque fraiture

9 personen • 3 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Chalet in Dochamps voor 9 • met terras close

Toeristisch gebied: Ardennen

Chalet • 4 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 175 m21 foto
Advertentie no 66231

Chalet in Dochamps voor 9 • met terras more_vert
Dochamps, Luxemburg, Ardennen, Belgie
10 km van La roche en ardennes • 11 km van Baraque fraiture

9 personen • 3 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Chalet in Dochamps voor 9 • met terras close

Toeristisch gebied: Ardennen

Chalet • 4 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 175 m21 foto
Advertentie no 66231

Chalet in Dochamps voor 8 • privé parkeerplek more_vert
Dochamps, Luxembourg, Région wallonne, België
10 km van La roche • 11 km van Baraque fraiture

8 personen • 1 tweepersoons bed • 6 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Chalet in Dochamps voor 8 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Ardennen

Chalet • 4 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 145 m2"“Le Lucan” is een gezellig ingerichte chalet te Dochamps voor 7 à 8 personen + 1 baby. "

9 foto
Advertentie no 38999

Chalet in Dochamps voor 8 • privé parkeerplek more_vert
Dochamps, Luxembourg, Région wallonne, België
10 km van La roche • 11 km van Baraque fraiture

8 personen • 1 tweepersoons bed • 6 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Chalet in Dochamps voor 8 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Ardennen

Chalet • 4 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 145 m2"“Le Lucan” is een gezellig ingerichte chalet te Dochamps voor 7 à 8 personen + 1 baby. "

9 foto
Advertentie no 38999

Chalet in Soy (erezee) voor 8 • met privé zwembad close
"Le Lucanty, gelegen in een bosrijke omgeving (doodlopend straatje) tussen Soy (Erezee) en Ny (Hoton), is een luxueus ingerichte chalet voor 6 tot 8 personen +1 baby (huisdieren niet toegelaten).In de tuin staat er een Sauna/zwemb..."


Advertentie no 46870

Chalet in Soy (erezee) voor 8 • met privé zwembad close
"Le Lucanty, gelegen in een bosrijke omgeving (doodlopend straatje) tussen Soy (Erezee) en Ny (Hoton), is een luxueus ingerichte chalet voor 6 tot 8 personen +1 baby (huisdieren niet toegelaten).In de tuin staat er een Sauna/zwemb..."


Advertentie no 46870

Bed and Breakfast Vitrac - 3 personen - Vakantiewoning more_vert 386 € per week
6 km van St mamet • 25 km van Aurillac
Details weergeven
Bed and Breakfast Vitrac - 3 personen - Vakantiewoning more_vert 386 € per week
6 km van St mamet • 25 km van Aurillac
Details weergeven
Studio Salta - 3 personen - Vakantiewoning more_vert
90 km van Jujuy • 350 km van Tucuman
Details weergeven
Studio Salta - 3 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 50919

Studio Salta - 3 personen - Vakantiewoning more_vert
90 km van Jujuy • 350 km van Tucuman
Details weergeven
Studio Salta - 3 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 50919

Huis - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 232 € per week
15 km van Haras national du pin • 63 km van Bagnoles de l'orne
Details weergeven
Huis - 4 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 70045

Huis - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 232 € per week
15 km van Haras national du pin • 63 km van Bagnoles de l'orne
Details weergeven
Huis - 4 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 70045

Gite in Le lude voor 5 • met terras more_vert 498 € per week
25 km van La fleche • 50 km van Tours
Details weergeven
Gite in Le lude voor 5 • met terras close
"Tussen de steden Angers, Tours, Saumur, Le Mans en in het hart van de toeristische vallei van de Loir, 5 minuten van het Château du Lude en zijn prachtige tuinen, 20 minuten van de dierentuin van La Flèche. Welkom bij Clos sur Loi..."


Advertentie no 70048

Gite in Le lude voor 5 • met terras more_vert 498 € per week
25 km van La fleche • 50 km van Tours
Details weergeven
Gite in Le lude voor 5 • met terras close
"Tussen de steden Angers, Tours, Saumur, Le Mans en in het hart van de toeristische vallei van de Loir, 5 minuten van het Château du Lude en zijn prachtige tuinen, 20 minuten van de dierentuin van La Flèche. Welkom bij Clos sur Loi..."


Advertentie no 70048

Appartement in Trélévern voor 4 • privé parkeerplek more_vert 320-550 € per week
6 km van Perros guirec • 10 km van Lannion
Details weergeven
Appartement in Trélévern voor 4 • privé parkeerplek more_vert 320-550 € per week
6 km van Perros guirec • 10 km van Lannion
Details weergeven
Vakantiehuisje met hottub - Vakantiehuisje met hottub te huur In Belg... close
"Op zoek naar een vakantie huisje waar u: Rust, natuur en luxe (hottub en ligbad) vindt... de bedden al opgemaakt zijn.... Vlakbij steden, welness, grotten en kastelen.... Genoeg te wandelen en te fietsen, vanuit uw eigen hui..."


Advertentie no 70188

Vakantiehuisje met hottub - Vakantiehuisje met hottub te huur In Belg... close
"Op zoek naar een vakantie huisje waar u: Rust, natuur en luxe (hottub en ligbad) vindt... de bedden al opgemaakt zijn.... Vlakbij steden, welness, grotten en kastelen.... Genoeg te wandelen en te fietsen, vanuit uw eigen hui..."


Advertentie no 70188

Stacaravan Saint Augustin Sur Mer - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 700-1400 € per week
9 km van Royan • 10 km van De la palmyre zoo
Details weergeven
Stacaravan Saint Augustin Sur Mer - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 700-1400 € per week
9 km van Royan • 10 km van De la palmyre zoo
Details weergeven
Appartement in Baie du tombeau voor 3 • met zwembad in complex close
"Prachtig klein appartement aan het water, op een zeer rustige plek, prachtig uitzicht en de mooiste zonsondergang. 1 slaapkamers, 1 badkamers, 1 toilet, volledig uitgeruste keuken, woonkamer, groot terras, zwembad, tuin, parking"


Advertentie no 69812

Appartement in Baie du tombeau voor 3 • met zwembad in complex close
"Prachtig klein appartement aan het water, op een zeer rustige plek, prachtig uitzicht en de mooiste zonsondergang. 1 slaapkamers, 1 badkamers, 1 toilet, volledig uitgeruste keuken, woonkamer, groot terras, zwembad, tuin, parking"


Advertentie no 69812

Huis in Lancé voor 4 • 3 sterren more_vert 400 € per week
10 km van Vendôme • 50 km van Tours
Details weergeven
Huis in Lancé voor 4 • 3 sterren close

Advertentie no 69974

Huis in Lancé voor 4 • 3 sterren more_vert 400 € per week
10 km van Vendôme • 50 km van Tours
Details weergeven
Huis in Lancé voor 4 • 3 sterren close

Advertentie no 69974

Stacaravan in Arès voor 6 • 3 sterren more_vert
2 km van Arès • 2 km van Andernos les bains
Details weergeven
Stacaravan in Arès voor 6 • 3 sterren close

Advertentie no 70168

Stacaravan in Arès voor 6 • 3 sterren more_vert
2 km van Arès • 2 km van Andernos les bains
Details weergeven
Stacaravan in Arès voor 6 • 3 sterren close

Advertentie no 70168

Stacaravan in Puget sur argens voor 8 • met zwembad in complex more_vert 700-1500 € per week
74 km van Nice • 108 km van Vintimille italie
Details weergeven
Stacaravan in Puget sur argens voor 8 • met zwembad in complex more_vert 700-1500 € per week
74 km van Nice • 108 km van Vintimille italie
Details weergeven
Stacaravan in St pierre d oléron voor 6 • privé parkeerplek more_vert 290-550 € per week
2 km van St pierre d oleron • 2 km van Dolus
Details weergeven
Stacaravan in St pierre d oléron voor 6 • privé parkeerplek more_vert 290-550 € per week
2 km van St pierre d oleron • 2 km van Dolus
Details weergeven
Huis Maharepa - 12 personen - Vakantiewoning more_vert 2044-2247 € per week
2 km van Golf • 6 km van Belvédère
Details weergeven
Huis Maharepa - 12 personen - Vakantiewoning more_vert 2044-2247 € per week
2 km van Golf • 6 km van Belvédère
Details weergeven
Huis in Ricrange ottonville voor 3 • 1 slaapkamer more_vert 300 € per week
25 km van Metz • 20 km van Saarlouis
Details weergeven
Huis in Ricrange ottonville voor 3 • 1 slaapkamer more_vert 300 € per week
25 km van Metz • 20 km van Saarlouis
Details weergeven
Stacaravan in Boofzheim voor 6 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 400 € per week
15 km van Europa park • 30 km van Château du haut koenigsbourg
Details weergeven
Stacaravan in Boofzheim voor 6 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 400 € per week
15 km van Europa park • 30 km van Château du haut koenigsbourg
Details weergeven
Huis in Vaitape voor 4 • uitzicht op zee more_vert 915-1000 € per week
1 km van Centre ville • 8 km van Plage matira
Details weergeven
Huis in Vaitape voor 4 • uitzicht op zee more_vert 915-1000 € per week
1 km van Centre ville • 8 km van Plage matira
Details weergeven
Gite in Sainte eulalie d'olt voor 8 • met privé zwembad more_vert 450 € per week
3 km van Sainte eulalie d'olt • 5 km van Saint geniez d'olt
Details weergeven
Gite in Sainte eulalie d'olt voor 8 • met privé zwembad more_vert 450 € per week
3 km van Sainte eulalie d'olt • 5 km van Saint geniez d'olt
Details weergeven
Appartement in Estartit voor 2 • 1 badkamer more_vert 500-900 € per week
30 km van Girona • 140 km van Barcelona
Details weergeven
Appartement in Estartit voor 2 • 1 badkamer more_vert 500-900 € per week
30 km van Girona • 140 km van Barcelona
Details weergeven
Leibeekhof - Vakantiewoning / zaal more_vert 3000-3200 € per week

Details weergeven
Leibeekhof - Vakantiewoning / zaal close

Advertentie no 69943

Leibeekhof - Vakantiewoning / zaal more_vert 3000-3200 € per week

Details weergeven
Leibeekhof - Vakantiewoning / zaal close

Advertentie no 69943

Gite in Roaix voor 20 • 7 slaapkamers more_vert 3840-5735 € per week
3 km van Vaison la romaine Roaix
Details weergeven
Gite in Roaix voor 20 • 7 slaapkamers close

Advertentie no 70075

Gite in Roaix voor 20 • 7 slaapkamers more_vert 3840-5735 € per week
3 km van Vaison la romaine Roaix
Details weergeven
Gite in Roaix voor 20 • 7 slaapkamers close

Advertentie no 70075

Appartement in Saint nic pentrez voor 4 • 1 slaapkamer more_vert 420 € per week
15 km van Locronan • 16 km van Crozon/morgat
Details weergeven
Appartement in Saint nic pentrez voor 4 • 1 slaapkamer more_vert 420 € per week
15 km van Locronan • 16 km van Crozon/morgat
Details weergeven
Appartement in Cannes voor 2 • met terras more_vert
Festival palais des congres Le suquet centre historique
&bullDetails weergeven
Appartement in Cannes voor 2 • met terras more_vert
Festival palais des congres Le suquet centre historique
&bullDetails weergeven
Huis in Perledo voor 3 • met terras more_vert
80 km van Milan • 65 km van Orio al srio
Details weergeven
Huis in Perledo voor 3 • met terras close

Advertentie no 69983

Huis in Perledo voor 3 • met terras more_vert
80 km van Milan • 65 km van Orio al srio
Details weergeven
Huis in Perledo voor 3 • met terras close

Advertentie no 69983

Huis Puget Sur Argens - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
3 km van Boulangerie supermarché • 5 km van Puget sur argens
Details weergeven
Huis Puget Sur Argens - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
3 km van Boulangerie supermarché • 5 km van Puget sur argens
Details weergeven
Appartement in Port leucate voor 2 • 1 slaapkamer more_vert 500-550 € per week
15 km van Perpignan • 30 km van Narbonne
Details weergeven
Appartement in Port leucate voor 2 • 1 slaapkamer more_vert 500-550 € per week
15 km van Perpignan • 30 km van Narbonne
Details weergeven
Appartement in Fozzano voor 6 • uitzicht op zee more_vert 500 € per week
13 km van Propriano • 18 km van Sartene
Details weergeven
Appartement in Fozzano voor 6 • uitzicht op zee more_vert 500 € per week
13 km van Propriano • 18 km van Sartene
Details weergeven
Appartement in Marbella voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 1050 € per week
10 km van Centrum marbella • 40 km van Van de luchthaven
Details weergeven
Appartement in Marbella voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 1050 € per week
10 km van Centrum marbella • 40 km van Van de luchthaven
Details weergeven
Appartement in Chateauneuf de bordette voor 4 • 2 sterren more_vert 750 € per week
9 km van Nyons • 18 km van Vaison la romaine
Details weergeven
Appartement in Chateauneuf de bordette voor 4 • 2 sterren more_vert 750 € per week
9 km van Nyons • 18 km van Vaison la romaine
Details weergeven
in Montbarrey voor 185 • privé parkeerplek more_vert
15 km van Dole • 12 km van Arc et senans
Details weergeven
in Montbarrey voor 185 • privé parkeerplek more_vert
15 km van Dole • 12 km van Arc et senans
Details weergeven
Appartement in Le cap d'agde voor 4 • met privé zwembad more_vert 500 € per week
Rochelongue 80 commerces Aqualand- luna park
&bullDetails weergeven
Appartement in Le cap d'agde voor 4 • met privé zwembad more_vert 500 € per week
Rochelongue 80 commerces Aqualand- luna park
&bullDetails weergeven
Huis Torredembarra - 7 personen - Vakantiewoning more_vert 600 € per week
10 km van Tarragona • 100 km van Barcelona
Details weergeven
Huis Torredembarra - 7 personen - Vakantiewoning more_vert 600 € per week
10 km van Tarragona • 100 km van Barcelona
Details weergeven
Appartement Caleta De Fuste - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 130 € per week
1 km van Lidl supermarkt • 1 km van Mercadona supermarkt
Details weergeven
Appartement Caleta De Fuste - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 130 € per week
1 km van Lidl supermarkt • 1 km van Mercadona supermarkt
Details weergeven
Studio in Sainte maxime voor 4 • met zwembad in complex more_vert 400-700 € per week
2 km van Issambres • 5 km van Ste maxime
Details weergeven
Studio in Sainte maxime voor 4 • met zwembad in complex more_vert 400-700 € per week
2 km van Issambres • 5 km van Ste maxime
Details weergeven
Huis in Sete voor 4 • Ligging Zuid more_vert 600 € per week
2 km van Casino
Details weergeven
Huis in Sete voor 4 • Ligging Zuid close

Advertentie no 69973

Huis in Sete voor 4 • Ligging Zuid more_vert 600 € per week
2 km van Casino
Details weergeven
Huis in Sete voor 4 • Ligging Zuid close

Advertentie no 69973

Huis Ebersheim - Vakantiewoning close

Advertentie no 69941

Huis Ebersheim - Vakantiewoning close

Advertentie no 69941

Appartement in Meribel voor 8 • 4 slaapkamers more_vert 1890 € per week
1 km van Du centre ville • 1 km van De la piscine
Details weergeven
Appartement in Meribel voor 8 • 4 slaapkamers more_vert 1890 € per week
1 km van Du centre ville • 1 km van De la piscine
Details weergeven
Huis in Peramola voor 4 • 2 slaapkamers more_vert
5 km van Oliana • 10 km van Coll de nargó
Details weergeven
Huis in Peramola voor 4 • 2 slaapkamers close

Advertentie no 69794

Huis in Peramola voor 4 • 2 slaapkamers more_vert
5 km van Oliana • 10 km van Coll de nargó
Details weergeven
Huis in Peramola voor 4 • 2 slaapkamers close

Advertentie no 69794

Appartement in Caleta de fuste voor 2 • met balkon more_vert 130 € per week
7 km van Luchthaven • 10 km van Hoofdstad
Details weergeven
Appartement in Caleta de fuste voor 2 • met balkon more_vert 130 € per week
7 km van Luchthaven • 10 km van Hoofdstad
Details weergeven
Appartement in Flamingo voor 5 • met terras more_vert
1 km van Marina de flamingo Flamingo
Details weergeven
Appartement in Flamingo voor 5 • met terras more_vert
1 km van Marina de flamingo Flamingo
Details weergeven
Huis Moliets Plage - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 800 € per week
17 km van Hossegor • 97 km van Espagne
Details weergeven
Huis Moliets Plage - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 800 € per week
17 km van Hossegor • 97 km van Espagne
Details weergeven
Huis in Arles sur tech voor 4 • 3 sterren more_vert
3 km van Amélie les bains • 8 km van Céret
Details weergeven
Huis in Arles sur tech voor 4 • 3 sterren more_vert
3 km van Amélie les bains • 8 km van Céret
Details weergeven
Chalet in Basse-sur-le-rupt voor 10 • uitzicht op meer more_vert 950-1250 € per week
10 km van La bresse • 18 km van Gérardmer
Details weergeven
Chalet in Basse-sur-le-rupt voor 10 • uitzicht op meer more_vert 950-1250 € per week
10 km van La bresse • 18 km van Gérardmer
Details weergeven
Gite in Die voor 2 close

Advertentie no 69797

Gite in Die voor 2 close

Advertentie no 69797

Appartement Tossa De Mar - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 450-900 € per week
15 km van Platja d'aro • 8 km van Lloret de mar
Details weergeven
Appartement Tossa De Mar - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 450-900 € per week
15 km van Platja d'aro • 8 km van Lloret de mar
Details weergeven
Gite Babeau-bouldoux - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 560-595 € per week
3 km van Saint chinian • 20 km van Saint pons de thomières
Details weergeven
Gite Babeau-bouldoux - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 560-595 € per week
3 km van Saint chinian • 20 km van Saint pons de thomières
Details weergeven
Appartement in Bandol voor 4 • 2 slaapkamers more_vert
6 km van De sanary • 73 km van Saint tropez
Details weergeven
Appartement in Bandol voor 4 • 2 slaapkamers more_vert
6 km van De sanary • 73 km van Saint tropez
Details weergeven
Huis in Paramaribo voor 5 • privé parkeerplek more_vert 150 € per week
Supermarkt • 5 km van Shopping mall
Details weergeven
Huis in Paramaribo voor 5 • privé parkeerplek more_vert 150 € per week
Supermarkt • 5 km van Shopping mall
Details weergeven
Villa près d'Uzès more_vert 480-780 € per week

Details weergeven
Villa près d'Uzès close

Advertentie no 70141

Villa près d'Uzès more_vert 480-780 € per week

Details weergeven
Villa près d'Uzès close

Advertentie no 70141

Huis in Astaffort voor 6 • 2 slaapkamers more_vert
15 km van Agen • 19 km van Lectoure
Details weergeven
Huis in Astaffort voor 6 • 2 slaapkamers more_vert
15 km van Agen • 19 km van Lectoure
Details weergeven
Huis in Fleury d'aude st pierre voor 5 • privé parkeerplek more_vert 590 € per week
18 km van Narbonne • 10 km van Valras
Details weergeven
Huis in Fleury d'aude st pierre voor 5 • privé parkeerplek more_vert 590 € per week
18 km van Narbonne • 10 km van Valras
Details weergeven
Appartement Bagneres De Luchon - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 350 € per week
20 km van Montrejeau • 40 km van St gaudens
Details weergeven
Appartement Bagneres De Luchon - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 350 € per week
20 km van Montrejeau • 40 km van St gaudens
Details weergeven
Huis Competa - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 700 € per week
Competa centrum • 10 km van Kust
Details weergeven
Huis Competa - 8 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 70098

Huis Competa - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 700 € per week
Competa centrum • 10 km van Kust
Details weergeven
Huis Competa - 8 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 70098

Huis Abidjan - 5 personen - Vakantiewoning more_vert
1 km van Ecoles américaine et française
&bullDetails weergeven
Huis Abidjan - 5 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 70093

Huis Abidjan - 5 personen - Vakantiewoning more_vert
1 km van Ecoles américaine et française
&bullDetails weergeven
Huis Abidjan - 5 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 70093

Gite in Beaumont du périgord voor 7 • met zwembad in complex more_vert
5 km van Visite de chateau • 3 km van Beaumont du périgord
Details weergeven
Gite in Beaumont du périgord voor 7 • met zwembad in complex more_vert
5 km van Visite de chateau • 3 km van Beaumont du périgord
Details weergeven
Huis in Foulpointe voor 12 • privé parkeerplek more_vert
50 km van Tamatave • 30 km van Fenerive est
Details weergeven
Huis in Foulpointe voor 12 • privé parkeerplek more_vert
50 km van Tamatave • 30 km van Fenerive est
Details weergeven
Huis in Foulpointe voor 10 • privé parkeerplek more_vert
50 km van Tamatave • 30 km van Fenerive est
Details weergeven
Huis in Foulpointe voor 10 • privé parkeerplek more_vert
50 km van Tamatave • 30 km van Fenerive est
Details weergeven
Bungalow Foulpointe - 5 personen - Vakantiewoning more_vert
50 km van Tamatave • 30 km van Fenerive est
Details weergeven
Bungalow Foulpointe - 5 personen - Vakantiewoning more_vert
50 km van Tamatave • 30 km van Fenerive est
Details weergeven
Huis Abidjan - 5 personen - Vakantiewoning more_vert
10 km van Centre d'affaires le plateau • 30 km van Plage
Details weergeven
Huis Abidjan - 5 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 70050

Huis Abidjan - 5 personen - Vakantiewoning more_vert
10 km van Centre d'affaires le plateau • 30 km van Plage
Details weergeven
Huis Abidjan - 5 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 70050

Appartement in Cap d'agde voor 6 • uitzicht op zee more_vert 560-710 € per week
23 km van Sète • 24 km van Béziers
Details weergeven
Appartement in Cap d'agde voor 6 • uitzicht op zee more_vert 560-710 € per week
23 km van Sète • 24 km van Béziers
Details weergeven
Studio in voor 40 • uitzicht op zee more_vert 280-350 € per week
La plage • 3 km van Site archéologique
Details weergeven
Studio in voor 40 • uitzicht op zee close

Advertentie no 70036

Studio in voor 40 • uitzicht op zee more_vert 280-350 € per week
La plage • 3 km van Site archéologique
Details weergeven
Studio in voor 40 • uitzicht op zee close

Advertentie no 70036

Holiday Mountain Spanje more_vert 540 € per week

Details weergeven
Holiday Mountain Spanje close

Advertentie no 69988

Holiday Mountain Spanje more_vert 540 € per week

Details weergeven
Holiday Mountain Spanje close

Advertentie no 69988

Appartement Aubenas - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 650 € per week
7 km van Vals les bains • 3 km van Aubenas
Details weergeven
Appartement Aubenas - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 650 € per week
7 km van Vals les bains • 3 km van Aubenas
Details weergeven