Wilt u op vakantie en zoekt u vakantiewoning die te huur is ?


Kies Shared-house.com om gratis uw vakantiewoning advertentie te publiceren:

Publiceer uw advertentie voor uw vakantiewoning, 100% gratis en voor onbeperkte tijd.more_vert

Het publiceren van uw verhuur advertentie op onze website is Gratis en er is geen commissie op de huur. Het is geen tijdelijk promotie aanbod !

close

U kunt zo lang als u wilt uw advertentie gepubliceerd laten. Ons inkomen wordt gegenereerd door de algemene advertenties op onze site en de "booster" opties om de zichtbaarheid van de uw verhuuradvertentie te verbeteren.

Geef internationale zichtbaarheid aan uw verhuur advertentie.more_vert

Verhuur aan Fransen, Nederlanders, Belgen, Duitsers, Spanjaarden, Finnen of Engelsen: de advertenties worden automatisch vertaald in hun taal.

close

De specificaties die u heeft opgegeven bij het aanmaken van uw advertentie, worden automatisch vertaald. U kunt het aanvullen met Vrije Tekst (die niet automatisch wordt vertaald) in elk van de website talen. (Het wordt aanbevolen dit te doen.) Voor zover wij weten hebben de enige gratis vakantie verhuur website die deze functionaliteit heeft. In de toekomst worden meer talen toegevoegd.

ilmaiset lomapaikkailmoitukset
Switzerland Belgium Ireland
USA Canada Quebec

Beheer uw boekingen met de beschikbaarheids kalender.more_vert

Weergave van de beschikbaarheid via de kalender van de verhuur advertentie. Voor meer details en de wijze waarop het werkt, klik hier

close

De beschikbaarheids kalender stelt u in staat om de boekingen en in het algemeen de bezetting van uw woning te beheren (in geval van verhuur of gebruik door uzelf, vrienden of familie). Het gebruik van de kalender is gratis en hij kan opgenomen worden op uw eigen website als u die heeft. Als u dit vergelijkt met andere websites dan ziet u dat voor het optionele gebruik van de kalender betaald moet worden... niet bij ons :-)

Bespaar tijd door uw verhuur advertentie precies te geolocaliseren.more_vert

De advertenties zijn gegeolokaliseerd met Google Maps en de geografische zoekmachineen stelt de vakantiegangers in staat uw verhuur advertentie voor vele bestemmingen gemakkelijk te vinden.

close

U heeft misschien opgemerkt dat vele bekende vakantiewoning verhuur websites hun advertenties zeer summier indelen naar (land, gebied, provincie, stad) zonder een zoekmogelijkheid naar dichtbij gelegen plaatsen. Wij hebben shared-house.com ontwikkeld op basis van deze vaststelling (nadat we zelf uren kwijt waren aan het zoeken naar een gite op sites- die we niet bij naam noemen- door vele opeenvolgende zoekopdrachten te maken naar dichtbij gelegen plaatsen, terwijl 1 zoekopdracht inclusief de aangrenzende plaatsen voldoende zou moeten zijn) Onze lijst per bestemming bevat altijd advertenties van woningen in de buurt. Wij denken dat deze methode beter geschikt is dan de klassieke /achterhaalde manier van indelen.

Verkrijg betrouwbare beoordelingen van uw huurdersmore_vert

Het beoordelingssysteem geeft de huurders de mogelijkheid om na hun verblijf hun ervaring/mening te publiceren op onze website. Alle internetgebruikers raadplegen de beoordelingen van anderen voordat ze beslissen.

close

Online beoordeling zijn vandaag aan de dag essentiel. Dat is ook van toepassing op vakantieverhuur. Bij shared-house.com zijn wij ervan overtuigd dat echte onpartijdige beoordelingen door huurders essentieel zijn om vakantiegangers in staat te stellen hun vakantiewoning goed te kiezen. Daarom hebben we een systeem opgezet dat het maken van een (nep)beoordeling door de verhuurder zelf voorkomt. Tegelijker tijd wijken we niet voor de druk van de verhuurders die graag de niet lovende beoordelingen willen censureren. Wij geven hen evenwel de mogelijkheid om een reactie erop te geven. We zijn er van overtuigd dat een evenwichtige reactie gebaseerd op feiten een hulp is om toekomstige huurders te overtuigen. Tot slot het is beter voor een verhuurder om een beoordeling te vragen en te krijgen op shared-house.com dan op andere websites, waarvoor betaald moet worden. Omdat het publiceren van de advertentie gratis is, verliest men niet de beoordelingen als men stopt met het betalen voor de advertentie. zie de laatste beoordelingen.

Trek de aandacht van vakantiegangers met mooie, grote fotos.more_vert

De fotos kunnen direct geupload worden in groot formaat en op uw gratis vakantiewoning advertentie geplaatst worden. Ze zijn direct zichtbaar.

close

Wie zou vandaag beslissen een vakantiewoning te huren zonder vele fotos gezien te hebben . Dit hebben we goed begrepen daarom kunnen normaal 20 fotos geupload worden. Het kost niets , hetgeen wel het geval is op bepaalde sites voor het uploaden van 3 extra fotos.

Toon alleen de informatie die u wenselijk vindt.more_vert

Houdt rekening met uw persoonlijke situatie: Op elk moment is er de mogelijkheid de zichtbaarheid van de verhuur advertentie op internet aan te passen.

close

Bijvoorbeeld. In het geval uw vakantiewoning volledig verhuurd is voor de komende periode, dan kunt u beslissen om de publikatie van de advertentie tijdelijk op te heffen. Dat verhindert niet het gebruik van de kalender om overzicht te behouden van de bezetting. U behoudt de contactgegevens(incl. email), die niet zichtbaar zijn voor de bezoekers van de site.U kunt gewoon beslissen om niet te antwoorden op een bepaald verzoek. Het web is een jungle en ondanks onze oplettendheid, hebben wij ook te maken met ongewenste bezoekers met slechte bedoelingen. Het systeem maakt het u mogelijk om deze niet serieus lijkende verzoeken te negeren en voorkomt daarmee dat uw contactgegevens voor die personen bekend worden. Bovendien wij hebben geen boekings service noch een betaalsysteem. We registreren uw werkelijke boeking details niet (kunnen het ook niet.) daarom kunnen we die gegevens ook niet doorgeven aan de fiscale autoriteiten van rijk of gemeente. Echter wij adviseren u uitdrukkelijk om te voldoen aan de lokale wetgeving. Land, stad.

Richt u op goede huurders met behulp van een duidelijke en complete beschrijving.more_vert

Maak een complete en gedetailleerde beschrijving van uw vakantie verhuur woning met behulp van passende specificaties voor vakantiewoningen, appartementen, B&B, Gites en met de sectie Vrije Tekst.

close

Kijk eens naar andere sites voor vakantiewoningen. U ziet dan heel weinig sites(en met name geen gratis advertentie sites) die u de mogelijkheid geven om de eigenschappen van uw vakantie woning in zo´ n detail te beschrijven. Door uw vakantiewoning zorgvuldig te beschrijven, bespaart u de potentiele huurder veel tijd bij het zoeken. Daarom degene die contact met u opnemen zijn werkelijk geinteresseerd in uw vakantiehuurwoning.

Publiceer uw vakantie huurwoning vandaag nog zonder verplichting of creditkaart.more_vert

Onze site maakt het voor u mogelijk om gratis advertenties te publiceren zowel voor particulieren als voor verhuurbureaus (speciaal die, die in vakantiewoning verhuur gespecialiseerd zijn). Het is gemakkelijk om meerdere personen gebruik te laten maken van hetzelfde account en zo de advertentie bij te houden en op aanvragen te antwoorden. shared-house.com is Gratis, zonder kosten voor inschrijven en publiceren van een advertentie, zonder commissie en geen beperking op de publicatie tijd:


Als u er niet tevreden bent na het publiceren van uw advertentie, dan kunt u hem verwijderen en uw account opheffen op de persoonlijke pagina op de site.

close

De meeste websites voor vakantiewoning verhuur zijn niet gratis. U betaalt ofwel voor het publiceren van de advertentie (bijvoorbeeld op de klassieke sites als Homeaway, Homelidays of Amivac en op gratis sites, waar de opties vaak verplicht zijn.) ofwel een commissie bij elke reservering (dat is het geval bij OTA platformen zoals Booking.com, Airbnb of Wimdu) U kunt deze dure systemen omzeilen, die op monopolies beginnen te lijken, die vaak alleenrecht eisen, die steeds het percentage verhogen van de commissie en de directe communicatie met mogelijke huurders onmogelijk maakt. Door gebruik te maken van de advertentie op shared-house.com kunnen de huurders de onnodige hoge kosten vermijden, zeker als ze al vaker bij u huren. Met Shared-house.com, is het Gratis , zonder kosten voor inschrijving en advertentie publicatie, zonder commissie op de huur en geen beperking op de publicatie tijd: sendSCHRIJF U NU IN om gratis uw vakantiewoning verhuur advertentie te publiceren zonder verplichtingen. Als u er niet tevreden bent na het publiceren van uw advertentie , dan kunt u hem verwijderen en uw account opheffen op de persoonlijke pagina op de site.

Laatst ontvangen beoordeling: [alle beoordelingen]


  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Chris (Malle, Belgium) de 08/01/2024 voor een verblijf in 12/2023
Perfect place
Compleet all in.
Heel compleet appartement. Op alle gebied.
Heel compleet domein om te verblijven.
Locatie is beste van punta prima.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Nanette (Hilversum, Nederland) de 27/10/2023 voor een verblijf in 10/2023
Dit huis heeft alles wat je nodig hebt. Goede bedden en badkamer. Mooie natuur dichtbij en een buitenkraan om je wandelschoenen weer schoon te maken. Een goed uitgeruste keuken om lekker zelf te koken en spelletjes om gezellig samen te spelen. Kortom alles voor een fijne, ontspan...


Huis in Petite ile voor 6 • uitzicht op zee more_vert 400 € per week
Stad: Petite ile, 974, La réunion, France
Vlak bij: 15 km van Saint pierre • 9 km van Plage de grand'anse

Aantal personen: 6 personen • 2 tweepersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Petite ile voor 6 • uitzicht op zee close

Toeristisch gebied: Oui
Tarieven
• 400 € per week

Huis • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 60 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 08/06 tot 15/06/2024

15 foto
Advertentie no 64748

Huis in Petite ile voor 6 • uitzicht op zee more_vert 400 € per week
Stad: Petite ile, 974, La réunion, France
Vlak bij: 15 km van Saint pierre • 9 km van Plage de grand'anse

Aantal personen: 6 personen • 2 tweepersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Petite ile voor 6 • uitzicht op zee close

Toeristisch gebied: Oui
Tarieven
• 400 € per week

Huis • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 60 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 08/06 tot 15/06/2024

15 foto
Advertentie no 64748

Huis in Rafraf voor 4 • hoog luxe niveau more_vert 700 € per week
Rafraf, Ras Jebel, Gouvernorat de Bizerte, Tunesië
1 km van dorp/stadscentrum • 20 m van zee • 10 m van winkels

4 personen • 2 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Huis in Rafraf voor 4 • hoog luxe niveau close

Toeristisch gebied: Rafraf plage
• 700 € per week

Huis • Appartement In een huis • 5 kamer • 2 slaapkamers • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 120 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

6 foto
Advertentie no 56526

Huis in Rafraf voor 4 • hoog luxe niveau more_vert 700 € per week
Rafraf, Ras Jebel, Gouvernorat de Bizerte, Tunesië
1 km van dorp/stadscentrum • 20 m van zee • 10 m van winkels

4 personen • 2 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Huis in Rafraf voor 4 • hoog luxe niveau close

Toeristisch gebied: Rafraf plage
• 700 € per week

Huis • Appartement In een huis • 5 kamer • 2 slaapkamers • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 120 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

6 foto
Advertentie no 56526

Huis in Portiragnes plage voor 6 • met zwembad in complex more_vert
Portiragnes plage, Hérault, Occitanie, Frankrijk
10 km van Béziers • 30 km van Cap d'agde

6 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Portiragnes plage voor 6 • met zwembad in complex close

Toeristisch gebied: Oui

Huis • 5 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 60 m2
met zwembad in complex16 foto
Advertentie no 51358

Huis in Portiragnes plage voor 6 • met zwembad in complex more_vert
Portiragnes plage, Hérault, Occitanie, Frankrijk
10 km van Béziers • 30 km van Cap d'agde

6 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Portiragnes plage voor 6 • met zwembad in complex close

Toeristisch gebied: Oui

Huis • 5 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 60 m2
met zwembad in complex16 foto
Advertentie no 51358


Huis in Vézenobres voor 16 • met privé zwembad more_vert 2500-5250 € per week
Vézenobres, Gard, Occitanie, Frankrijk
1 km van Vézenobres • 30 km van Nîmes

16 personen • 7 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 3 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Vézenobres voor 16 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Duché d'uzés
• 2500-5250 € per week
• 1650 € per weekend
• 750 € per nacht

Huis • 10 kamer • 7 slaapkamers • oppervlakte 350 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

20 foto
Advertentie no 7215

Huis in Vézenobres voor 16 • met privé zwembad more_vert 2500-5250 € per week
Vézenobres, Gard, Occitanie, Frankrijk
1 km van Vézenobres • 30 km van Nîmes

16 personen • 7 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 3 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Vézenobres voor 16 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Duché d'uzés
• 2500-5250 € per week
• 1650 € per weekend
• 750 € per nacht

Huis • 10 kamer • 7 slaapkamers • oppervlakte 350 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

20 foto
Advertentie no 7215

Gite in Saint-christol lez alès voor 6 • met privé zwembad more_vert 550 € per week
Saint-christol lez alès, Gard, Occitanie, Frankrijk
La bambouseraie Musée du désert • 70 km van zee • 3 km van winkels

6 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite in Saint-christol lez alès voor 6 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Cévennes
• 550 € per week

Gite • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 45 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 08/06 tot 15/06/2024

5 foto
Advertentie no 64340

Gite in Saint-christol lez alès voor 6 • met privé zwembad more_vert 550 € per week
Saint-christol lez alès, Gard, Occitanie, Frankrijk
La bambouseraie Musée du désert • 70 km van zee • 3 km van winkels

6 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite in Saint-christol lez alès voor 6 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Cévennes
• 550 € per week

Gite • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 45 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 08/06 tot 15/06/2024

5 foto
Advertentie no 64340

Boerderij Jayac - 15 personen - Vakantiewoning more_vert 1300-2300 € per week
Jayac, Dordogne, Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk
20 km van Sarlat • 20 km van Brive

15 personen • 5 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 bedbank • 2 kinderledikant
Details weergeven
Boerderij Jayac - 15 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Sarlat
• 1300-2300 € per week

Boerderij In een boederij • 9 kamer • 7 slaapkamers • Begane grond • oppervlakte 260 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

7 foto
Advertentie no 2287

Boerderij Jayac - 15 personen - Vakantiewoning more_vert 1300-2300 € per week
Jayac, Dordogne, Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk
20 km van Sarlat • 20 km van Brive

15 personen • 5 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 bedbank • 2 kinderledikant
Details weergeven
Boerderij Jayac - 15 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Sarlat
• 1300-2300 € per week

Boerderij In een boederij • 9 kamer • 7 slaapkamers • Begane grond • oppervlakte 260 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

7 foto
Advertentie no 2287

Studio Méribel - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 550-950 € per week
Méribel, Savoie, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
Hoogte 1600 m • 50 m van skipistes • 200 m van winkels

4 personen • 2 eenpersoons bed • 2 bedbank
Details weergeven
Studio Méribel - 4 personen - Vakantiewoning close


• 550-950 € per week

Studio in het complex • 1 kamer • etage 2 • van 6 totaal aantal etages • lift • eigen ingang • oppervlakte 29 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 08/06 tot 15/06/2024

"Uitstekend - Goede locatie, schoon en dichtbij de bus die je zo naar de berg brengt."
"Prima uitvalsbasi voor skiplezier in de 3 valleien - Fijn appartement op loopafstand van het centrum. Meer geschikt voor gezin met 2 kinderen dan voor 4 volwassenen. Groot zonnig balkon en skilift voor de deur. Evenals de ..."


8 foto
Advertentie no 60

Studio Méribel - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 550-950 € per week
Méribel, Savoie, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
Hoogte 1600 m • 50 m van skipistes • 200 m van winkels

4 personen • 2 eenpersoons bed • 2 bedbank
Details weergeven
Studio Méribel - 4 personen - Vakantiewoning close


• 550-950 € per week

Studio in het complex • 1 kamer • etage 2 • van 6 totaal aantal etages • lift • eigen ingang • oppervlakte 29 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 08/06 tot 15/06/2024

"Uitstekend - Goede locatie, schoon en dichtbij de bus die je zo naar de berg brengt."
"Prima uitvalsbasi voor skiplezier in de 3 valleien - Fijn appartement op loopafstand van het centrum. Meer geschikt voor gezin met 2 kinderen dan voor 4 volwassenen. Groot zonnig balkon en skilift voor de deur. Evenals de ..."


8 foto
Advertentie no 60

Gite Le Menoux - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 320-580 € per week
Le menoux, Indre, Centre-Val de Loire, Frankrijk
4 km van Gargilesse dampierre • 16 km van Saint benoît du sault

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite Le Menoux - 4 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Centre
• 320-580 € per week
• 190-300 € per weekend
• 90-120 € per nacht

Gite • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 75 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

20 foto
Advertentie no 71722

Gite Le Menoux - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 320-580 € per week
Le menoux, Indre, Centre-Val de Loire, Frankrijk
4 km van Gargilesse dampierre • 16 km van Saint benoît du sault

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite Le Menoux - 4 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Centre
• 320-580 € per week
• 190-300 € per weekend
• 90-120 € per nacht

Gite • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 75 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

20 foto
Advertentie no 71722

Gite in Clugnat voor 6 more_vert
Clugnat, Creuse, France

6 personen • 2 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite in Clugnat voor 6 close


Gite1 foto
Advertentie no 71960

Gite in Clugnat voor 6 more_vert
Clugnat, Creuse, France

6 personen • 2 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite in Clugnat voor 6 close


Gite1 foto
Advertentie no 71960

Huis in Noirmoutier la guérinière voor 6 more_vert
Noirmoutier la guérinière, France

6 personen
Details weergeven
Huis in Noirmoutier la guérinière voor 6 close


Huis1 foto
Advertentie no 72041

Huis in Noirmoutier la guérinière voor 6 more_vert
Noirmoutier la guérinière, France

6 personen
Details weergeven
Huis in Noirmoutier la guérinière voor 6 close


Huis1 foto
Advertentie no 72041

Appartement in Montpellier voor 3 • 1 slaapkamer more_vert 555 € per week
Montpellier, Hérault, Languedoc-Roussillon, Frankrijk
12 km van zee • 10 km van meer • 2 km van dorp/stadscentrum

3 personen • 1 tweepersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Appartement in Montpellier voor 3 • 1 slaapkamer close

Toeristisch gebied: Occitanie
• 555 € per week
• 160 € per weekend
• 85 € per nacht

Appartement in het complex • 2 kamer • 1 slaapkamer • Begane grond • van 4 totaal aantal etages • oppervlakte 48 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 13/07 tot 20/07/2024

8 foto
Advertentie no 72040

Appartement in Montpellier voor 3 • 1 slaapkamer more_vert 555 € per week
Montpellier, Hérault, Languedoc-Roussillon, Frankrijk
12 km van zee • 10 km van meer • 2 km van dorp/stadscentrum

3 personen • 1 tweepersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Appartement in Montpellier voor 3 • 1 slaapkamer close

Toeristisch gebied: Occitanie
• 555 € per week
• 160 € per weekend
• 85 € per nacht

Appartement in het complex • 2 kamer • 1 slaapkamer • Begane grond • van 4 totaal aantal etages • oppervlakte 48 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 13/07 tot 20/07/2024

8 foto
Advertentie no 72040

Appartement in Ainsa voor 2 • binnenplaats more_vert 565 € per week
Ainsa, Huesca, Aragón, Spanje
16 km van Ainsa • 28 km van Parc national ordesa monte perdido

2 personen • 1 tweepersoons bed
Details weergeven
Appartement in Ainsa voor 2 • binnenplaats close

Toeristisch gebied: Sobrarbe
• 565 € per week
• 85 € per nacht

Appartement In een huis • 1 slaapkamer • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 35 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

5 foto
Advertentie no 72038

Appartement in Ainsa voor 2 • binnenplaats more_vert 565 € per week
Ainsa, Huesca, Aragón, Spanje
16 km van Ainsa • 28 km van Parc national ordesa monte perdido

2 personen • 1 tweepersoons bed
Details weergeven
Appartement in Ainsa voor 2 • binnenplaats close

Toeristisch gebied: Sobrarbe
• 565 € per week
• 85 € per nacht

Appartement In een huis • 1 slaapkamer • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 35 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

5 foto
Advertentie no 72038

Huis in Rtiba voor 6 • met privé zwembad more_vert 1200 € per week
Rtiba, Takelsa, Nabeul, Tunesië
25 km van Korbous • 25 km van El haouaria • 1 km van zee

6 personen • 3 tweepersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Rtiba voor 6 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Rtiba plage
• 1200 € per week
• 200 € per nacht

Huis • 5 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 160 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 08/06 tot 15/06/2024

20 foto
Advertentie no 72031

Huis in Rtiba voor 6 • met privé zwembad more_vert 1200 € per week
Rtiba, Takelsa, Nabeul, Tunesië
25 km van Korbous • 25 km van El haouaria • 1 km van zee

6 personen • 3 tweepersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Rtiba voor 6 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Rtiba plage
• 1200 € per week
• 200 € per nacht

Huis • 5 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 160 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 08/06 tot 15/06/2024

20 foto
Advertentie no 72031

Appartement in Bouillante voor 5 • privé parkeerplek more_vert 290-550 € per week
Bouillante, Guadeloupe, Basse-Terre, Guadeloupe
8 km van Plage de malendure • 1 km van Bourg

5 personen • 1 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Appartement in Bouillante voor 5 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Bouillante
• 290-550 € per week
• 100-165 € per weekend
• 50-65 € per nacht

Appartement • 2 kamer • 1 slaapkamer • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 80 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

19 foto
Advertentie no 72032

Appartement in Bouillante voor 5 • privé parkeerplek more_vert 290-550 € per week
Bouillante, Guadeloupe, Basse-Terre, Guadeloupe
8 km van Plage de malendure • 1 km van Bourg

5 personen • 1 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Appartement in Bouillante voor 5 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Bouillante
• 290-550 € per week
• 100-165 € per weekend
• 50-65 € per nacht

Appartement • 2 kamer • 1 slaapkamer • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 80 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

19 foto
Advertentie no 72032

Huis in Clohars carnoet voor 5 • privé parkeerplek more_vert 320-640 € per week
Clohars carnoet, Finistère, Bretagne, Frankrijk
4 km van Clohars-carnoet • 17 km van Pont aven

5 personen • 1 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Clohars carnoet voor 5 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Pays de l'aven
• 320-640 € per week

Huis • 4 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 35 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 08/06 tot 15/06/2024

14 foto
Advertentie no 71655

Huis in Clohars carnoet voor 5 • privé parkeerplek more_vert 320-640 € per week
Clohars carnoet, Finistère, Bretagne, Frankrijk
4 km van Clohars-carnoet • 17 km van Pont aven

5 personen • 1 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Clohars carnoet voor 5 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Pays de l'aven
• 320-640 € per week

Huis • 4 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 35 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 08/06 tot 15/06/2024

14 foto
Advertentie no 71655

Gite Manosque - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 999-1699 € per week
Manosque, 04, Provence, France
15 km van Gréoux les bains • 55 km van Aix en provence

2 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Gite Manosque - 2 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Parc du luberon
• 999-1699 € per week
• 429-689 € per weekend
• 179-299 € per nacht

Gite • Appartement In een huis • 3 kamer • 1 slaapkamer • Begane grond • van 1 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 100 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024, van zaterdag 29 juni tot 06 juli 2024, van zaterdag 06 juli tot 13 juli 2024

20 foto
Advertentie no 72005

Gite Manosque - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 999-1699 € per week
Manosque, 04, Provence, France
15 km van Gréoux les bains • 55 km van Aix en provence

2 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Gite Manosque - 2 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Parc du luberon
• 999-1699 € per week
• 429-689 € per weekend
• 179-299 € per nacht

Gite • Appartement In een huis • 3 kamer • 1 slaapkamer • Begane grond • van 1 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 100 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024, van zaterdag 29 juni tot 06 juli 2024, van zaterdag 06 juli tot 13 juli 2024

20 foto
Advertentie no 72005

Appartement De Panne - 7 personen - Vakantiewoning more_vert 1090-1750 € per week
De panne, West-Vlaanderen, Vlaanderen, België
800 m van winkels • 800 m van centrum

7 personen • 3 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed
Details weergeven
Appartement De Panne - 7 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: De kust
• 1090-1750 € per week
• 579-645 € per weekend
• 127-279 € per nacht

Appartement • 3 slaapkamers • etage 9 • van 2 totaal aantal etages • lift • eigen ingang • oppervlakte 300 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 08/06 tot 15/06/2024, van 15/06 tot 22/06/2024, van 29/06 tot 06/07/2024

18 foto
Advertentie no 71708

Appartement De Panne - 7 personen - Vakantiewoning more_vert 1090-1750 € per week
De panne, West-Vlaanderen, Vlaanderen, België
800 m van winkels • 800 m van centrum

7 personen • 3 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed
Details weergeven
Appartement De Panne - 7 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: De kust
• 1090-1750 € per week
• 579-645 € per weekend
• 127-279 € per nacht

Appartement • 3 slaapkamers • etage 9 • van 2 totaal aantal etages • lift • eigen ingang • oppervlakte 300 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 08/06 tot 15/06/2024, van 15/06 tot 22/06/2024, van 29/06 tot 06/07/2024

18 foto
Advertentie no 71708

Gite Chatelus-malvaleix - 4 personen - Vakantiewoning more_vert
Chatelus-malvaleix, Creuse, France

4 personen • 2 tweepersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite Chatelus-malvaleix - 4 personen - Vakantiewoning close


Gite • 1 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 63 m21 foto
Advertentie no 71837

Gite Chatelus-malvaleix - 4 personen - Vakantiewoning more_vert
Chatelus-malvaleix, Creuse, France

4 personen • 2 tweepersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite Chatelus-malvaleix - 4 personen - Vakantiewoning close


Gite • 1 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 63 m21 foto
Advertentie no 71837

Chalet in Alto malcantone voor 8 more_vert
Alto malcantone, Ticino, Suisse

8 personen • 2 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed
Details weergeven
Chalet in Alto malcantone voor 8 close


Chalet1 foto
Advertentie no 72015

Chalet in Alto malcantone voor 8 more_vert
Alto malcantone, Ticino, Suisse

8 personen • 2 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed
Details weergeven
Chalet in Alto malcantone voor 8 close


Chalet1 foto
Advertentie no 72015

Appartement in Saint jean de monts voor 6 • uitzicht op zee more_vert 600-800 € per week
Saint jean de monts, Vendée, Pays de la Loire, Frankrijk
3 km van winkels • 3 km van dorp/stadscentrum • 50 m van zee

6 personen • 2 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Appartement in Saint jean de monts voor 6 • uitzicht op zee close


• 600-800 € per week

Appartement in het complex • 2 kamer • etage 1 • van 5 totaal aantal etages • lift • oppervlakte 39 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 22 juni tot 29 juni 2024, van zaterdag 29 juni tot 06 juli 2024, van zaterdag 06 juli tot 13 juli 2024

11 foto
Advertentie no 72014

Appartement in Saint jean de monts voor 6 • uitzicht op zee more_vert 600-800 € per week
Saint jean de monts, Vendée, Pays de la Loire, Frankrijk
3 km van winkels • 3 km van dorp/stadscentrum • 50 m van zee

6 personen • 2 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Appartement in Saint jean de monts voor 6 • uitzicht op zee close


• 600-800 € per week

Appartement in het complex • 2 kamer • etage 1 • van 5 totaal aantal etages • lift • oppervlakte 39 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 22 juni tot 29 juni 2024, van zaterdag 29 juni tot 06 juli 2024, van zaterdag 06 juli tot 13 juli 2024

11 foto
Advertentie no 72014

Huis in Montolieu voor 10 • hoog luxe niveau more_vert 3000 € per week
15 km van Cité médiévale de carcassonne
&bullDetails weergeven
Huis in Montolieu voor 10 • hoog luxe niveau more_vert 3000 € per week
15 km van Cité médiévale de carcassonne
&bullDetails weergeven
Huis in Villa voor 8 • met privé zwembad more_vert 1500-4000 € per week
1 km van Centre ville • 1 km van Centre medical
Details weergeven
Huis in Villa voor 8 • met privé zwembad more_vert 1500-4000 € per week
1 km van Centre ville • 1 km van Centre medical
Details weergeven
Huis in Estepona voor 2 • tuin more_vert
5 km van Estepona • 5 km van San pedro de alcantara
Details weergeven
Huis in Estepona voor 2 • tuin close

Advertentie no 71689

Huis in Estepona voor 2 • tuin more_vert
5 km van Estepona • 5 km van San pedro de alcantara
Details weergeven
Huis in Estepona voor 2 • tuin close

Advertentie no 71689

Huis in Laurens voor 6 • met privé zwembad more_vert 720 € per week
10 km van Bédarieux • 20 km van Pezenas
Details weergeven
Huis in Laurens voor 6 • met privé zwembad close
"Onze prachtig gerestaureerde villa ligt in het midden van de wijnstreek Languedoc-Roussillon, aan de rand van het ‘natuurpark van de Haut-languedoc’. in een rustig wijndorp te midden van de wijnvelden."


Advertentie no 72013

Huis in Laurens voor 6 • met privé zwembad more_vert 720 € per week
10 km van Bédarieux • 20 km van Pezenas
Details weergeven
Huis in Laurens voor 6 • met privé zwembad close
"Onze prachtig gerestaureerde villa ligt in het midden van de wijnstreek Languedoc-Roussillon, aan de rand van het ‘natuurpark van de Haut-languedoc’. in een rustig wijndorp te midden van de wijnvelden."


Advertentie no 72013

Lucinkas Gloednieuw 2023! more_vert 650 € per week
10 km van Bédarieux • 40 km van Beziers
Details weergeven
Lucinkas Gloednieuw 2023! close
"Onze vakantiewoning bevindt zich in onze villa, maar toch volledig gescheiden; met aparte ingang en terrassen. Het huis ligt in het midden van de wijnstreek Languedoc-Roussillon, in het ‘natuurpark van de Haut-languedoc’."


Advertentie no 72012

Lucinkas Gloednieuw 2023! more_vert 650 € per week
10 km van Bédarieux • 40 km van Beziers
Details weergeven
Lucinkas Gloednieuw 2023! close
"Onze vakantiewoning bevindt zich in onze villa, maar toch volledig gescheiden; met aparte ingang en terrassen. Het huis ligt in het midden van de wijnstreek Languedoc-Roussillon, in het ‘natuurpark van de Haut-languedoc’."


Advertentie no 72012

Appartement Sète - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 600 € per week
2 km van Centre ville de sète • 30 km van Centre ville montpellier
Details weergeven
Appartement Sète - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 600 € per week
2 km van Centre ville de sète • 30 km van Centre ville montpellier
Details weergeven
Huis Calan Porter - 3 personen - Vakantiewoning more_vert 700-1120 € per week
10 km van Aeropuerto Playa
Details weergeven
Huis Calan Porter - 3 personen - Vakantiewoning more_vert 700-1120 € per week
10 km van Aeropuerto Playa
Details weergeven
Gite in Besse et saint anastaise voor 4 • 3 sterren more_vert 346-625 € per week
Besse et saint anastaise • 50 km van Clermont-ferrand
Details weergeven
Gite in Besse et saint anastaise voor 4 • 3 sterren more_vert 346-625 € per week
Besse et saint anastaise • 50 km van Clermont-ferrand
Details weergeven
Appartement in Sotta voor 2 • uitzicht op zee more_vert
19 km van Bonifacio • 21 km van Porto vecchio
Details weergeven
Appartement in Sotta voor 2 • uitzicht op zee more_vert
19 km van Bonifacio • 21 km van Porto vecchio
Details weergeven
Huis in Lacanau océan voor 8 • 4 sterren more_vert 1400-3700 € per week
60 km van Bordeaux • 40 km van Bassin arcachon
Details weergeven
Huis in Lacanau océan voor 8 • 4 sterren more_vert 1400-3700 € per week
60 km van Bordeaux • 40 km van Bassin arcachon
Details weergeven
in voor 8 close

Advertentie no 72001

in voor 8 close

Advertentie no 72001

Gite in Roussas voor 2 • met terras more_vert 350-450 € per week
9 km van Grignan • 9 km van Donzère
Details weergeven
Gite in Roussas voor 2 • met terras close

Advertentie no 71916

Gite in Roussas voor 2 • met terras more_vert 350-450 € per week
9 km van Grignan • 9 km van Donzère
Details weergeven
Gite in Roussas voor 2 • met terras close

Advertentie no 71916

Huis in Lac-frontière voor 6 • privé parkeerplek more_vert
7 km van Parc des appalaches • 56 km van Station touristique massif du sud
Details weergeven
Huis in Lac-frontière voor 6 • privé parkeerplek more_vert
7 km van Parc des appalaches • 56 km van Station touristique massif du sud
Details weergeven
Huis Saint Nazaire De Pezan - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
15 km van La grande motte • 17 km van Le grau du roi
Details weergeven
Huis Saint Nazaire De Pezan - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
15 km van La grande motte • 17 km van Le grau du roi
Details weergeven
Ideaal voor golfers more_vert
2 km van Paddle • 2 km van Restaurant
Details weergeven
Ideaal voor golfers close
"Appartement voor 2 personen, volledig uitgerust met aparte keuken, 2 terrassen, eigen parkeerplaats en zwembad op het complex.We hebben een verhuurlicentie. Ligt aan een 9 holes golfbaan. Winkels op 8 km."


Advertentie no 71983

Ideaal voor golfers more_vert
2 km van Paddle • 2 km van Restaurant
Details weergeven
Ideaal voor golfers close
"Appartement voor 2 personen, volledig uitgerust met aparte keuken, 2 terrassen, eigen parkeerplaats en zwembad op het complex.We hebben een verhuurlicentie. Ligt aan een 9 holes golfbaan. Winkels op 8 km."


Advertentie no 71983

Gite Saint Frajou - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 950 € per week
50 km van Toulouse • 30 km van Auch
Details weergeven
Gite Saint Frajou - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 950 € per week
50 km van Toulouse • 30 km van Auch
Details weergeven
Huis in Tongeren voor 8 • 3 sterren more_vert
8 km van Tongeren • 16 km van Maasticht
Details weergeven
Huis in Tongeren voor 8 • 3 sterren close

Advertentie no 71963

Huis in Tongeren voor 8 • 3 sterren more_vert
8 km van Tongeren • 16 km van Maasticht
Details weergeven
Huis in Tongeren voor 8 • 3 sterren close

Advertentie no 71963

Huis in La malène voor 4 • 4 sterren more_vert 550 € per week
45 km van Mende • 43 km van Millau
Details weergeven
Huis in La malène voor 4 • 4 sterren close

Advertentie no 71788

Huis in La malène voor 4 • 4 sterren more_vert 550 € per week
45 km van Mende • 43 km van Millau
Details weergeven
Huis in La malène voor 4 • 4 sterren close

Advertentie no 71788

Appartement in Collioure voor 5 • uitzicht op zee more_vert 340-660 € per week
2 km van Port vendres • 5 km van Argeles sur mer
Details weergeven
Appartement in Collioure voor 5 • uitzicht op zee more_vert 340-660 € per week
2 km van Port vendres • 5 km van Argeles sur mer
Details weergeven
Huis in Orange voor 6 • met privé zwembad more_vert 1800 € per week
20 km van D'avignon • 50 km van Mont ventoux
Details weergeven
Huis in Orange voor 6 • met privé zwembad more_vert 1800 € per week
20 km van D'avignon • 50 km van Mont ventoux
Details weergeven
Gite in Chorges voor 6 • privé parkeerplek more_vert 650-760 € per week
20 km van Gap • 19 km van Embrun
Details weergeven
Gite in Chorges voor 6 • privé parkeerplek more_vert 650-760 € per week
20 km van Gap • 19 km van Embrun
Details weergeven
Appartement Varna - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 580-660 € per week
Sea garden Main pedestrian area
Details weergeven
Appartement Varna - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 580-660 € per week
Sea garden Main pedestrian area
Details weergeven
Huis Les Issambres - Saint Aygulf - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 1400-3400 € per week
28 km van Saint-tropez • 47 km van Cannes
Details weergeven
Huis Les Issambres - Saint Aygulf - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 1400-3400 € per week
28 km van Saint-tropez • 47 km van Cannes
Details weergeven
Boerderij Orvelte - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 1000-1040 € per week
20 km van Emmen • 22 km van Assen
Details weergeven
Boerderij Orvelte - 4 personen - Vakantiewoning close
"Niek en ik runnen met veel plezier een b&b in het schitterende monumentendorp Orvelte, in het hart van de provincie Drenthe. Wij stellen twee kamers van de monumentale Saksische boerderij uit 1759 ter beschikking aan geïnteresseer..."


Advertentie no 71964

Boerderij Orvelte - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 1000-1040 € per week
20 km van Emmen • 22 km van Assen
Details weergeven
Boerderij Orvelte - 4 personen - Vakantiewoning close
"Niek en ik runnen met veel plezier een b&b in het schitterende monumentendorp Orvelte, in het hart van de provincie Drenthe. Wij stellen twee kamers van de monumentale Saksische boerderij uit 1759 ter beschikking aan geïnteresseer..."


Advertentie no 71964

Gite in Ribautes les tavernes voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 420-595 € per week
30 km van Nimes • 4 km van Anduze
Details weergeven
Gite in Ribautes les tavernes voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 420-595 € per week
30 km van Nimes • 4 km van Anduze
Details weergeven
Huis in Montalivet voor 6 • met terras more_vert
15 km van Soulac • 80 km van Boedeaux
Details weergeven
Huis in Montalivet voor 6 • met terras close

Advertentie no 71849

Huis in Montalivet voor 6 • met terras more_vert
15 km van Soulac • 80 km van Boedeaux
Details weergeven
Huis in Montalivet voor 6 • met terras close

Advertentie no 71849

Huis in Montaria voor 8 • met privé zwembad more_vert
15 km van Ponte de lima • 15 km van Viana do castelo
Details weergeven
Huis in Montaria voor 8 • met privé zwembad more_vert
15 km van Ponte de lima • 15 km van Viana do castelo
Details weergeven
Gite in Isle sur la sorgue voor 3 • privé parkeerplek more_vert 500-800 € per week
11 km van Fontaine de vaucluse • 4 km van Isle sur la sorgue
Details weergeven
Gite in Isle sur la sorgue voor 3 • privé parkeerplek more_vert 500-800 € per week
11 km van Fontaine de vaucluse • 4 km van Isle sur la sorgue
Details weergeven
Huis Porticcio - 9 personen - Vakantiewoning more_vert 1400 € per week
10 km van Ajaccio • 5 km van Aeroport
Details weergeven
Huis Porticcio - 9 personen - Vakantiewoning more_vert 1400 € per week
10 km van Ajaccio • 5 km van Aeroport
Details weergeven
Gite Saint Aubin Sur Mer - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 650-1150 € per week
20 km van Caen Plages du d2barquement
&bullDetails weergeven
Gite Saint Aubin Sur Mer - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 650-1150 € per week
20 km van Caen Plages du d2barquement
&bullDetails weergeven
Huis in Sotta voor 6 • uitzicht op zee more_vert 3500 € per week
19 km van Bonifacio • 21 km van Porto vecchio
Details weergeven
Huis in Sotta voor 6 • uitzicht op zee close

Advertentie no 71934

Huis in Sotta voor 6 • uitzicht op zee more_vert 3500 € per week
19 km van Bonifacio • 21 km van Porto vecchio
Details weergeven
Huis in Sotta voor 6 • uitzicht op zee close

Advertentie no 71934

Huis in Altura voor 4 • aangespast voor gehandicapten more_vert 600 € per week
55 km van Faro aeroporto • 150 km van Seville
Details weergeven
Huis in Altura voor 4 • aangespast voor gehandicapten more_vert 600 € per week
55 km van Faro aeroporto • 150 km van Seville
Details weergeven
Huis in Beaumont sur sarthe voor 7 • 1 slaapkamer more_vert 550 € per week
30 km van Le mans • 30 km van Alençon
Details weergeven
Huis in Beaumont sur sarthe voor 7 • 1 slaapkamer more_vert 550 € per week
30 km van Le mans • 30 km van Alençon
Details weergeven
Huis in Nerja voor 4 • met terras more_vert 600-900 € per week
50 km van Malaga • 65 km van Grenade
Details weergeven
Huis in Nerja voor 4 • met terras close

Advertentie no 71917

Huis in Nerja voor 4 • met terras more_vert 600-900 € per week
50 km van Malaga • 65 km van Grenade
Details weergeven
Huis in Nerja voor 4 • met terras close

Advertentie no 71917

Huis in Málaga voor 4 • tuin more_vert 250-800 € per week
50 km van Malaga • 10 km van Nerja
Details weergeven
Huis in Málaga voor 4 • tuin close

Advertentie no 71913

Huis in Málaga voor 4 • tuin more_vert 250-800 € per week
50 km van Malaga • 10 km van Nerja
Details weergeven
Huis in Málaga voor 4 • tuin close

Advertentie no 71913

Huis Rethymnon - 4 personen - Vakantiewoning more_vert
1 km van Pigi • 10 km van Rethymnon
Details weergeven
Huis Rethymnon - 4 personen - Vakantiewoning more_vert
1 km van Pigi • 10 km van Rethymnon
Details weergeven
Gite Mandailles - 4 personen - Vakantiewoning more_vert
7 km van St come d'olt • 12 km van Espalion
Details weergeven
Gite Mandailles - 4 personen - Vakantiewoning more_vert
7 km van St come d'olt • 12 km van Espalion
Details weergeven
Huis in Asnelles voor 6 • 2 slaapkamers more_vert 490 € per week
3 km van Arromanches • 14 km van Bayeyx
Details weergeven
Huis in Asnelles voor 6 • 2 slaapkamers close

Advertentie no 71877

Huis in Asnelles voor 6 • 2 slaapkamers more_vert 490 € per week
3 km van Arromanches • 14 km van Bayeyx
Details weergeven
Huis in Asnelles voor 6 • 2 slaapkamers close

Advertentie no 71877

Huis in Montalivet voor 6 • met terras more_vert 900 € per week
15 km van Soulac • 80 km van Boedeaux
Details weergeven
Huis in Montalivet voor 6 • met terras close

Advertentie no 71848

Huis in Montalivet voor 6 • met terras more_vert 900 € per week
15 km van Soulac • 80 km van Boedeaux
Details weergeven
Huis in Montalivet voor 6 • met terras close

Advertentie no 71848

Gite in El puerto de santa maria voor 10 • met privé zwembad more_vert
2 km van Centro puerto de santa maria • 1 km van Parque acuatico ,casino
Details weergeven
Gite in El puerto de santa maria voor 10 • met privé zwembad more_vert
2 km van Centro puerto de santa maria • 1 km van Parque acuatico ,casino
Details weergeven
Gite Arzon - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 550 € per week
20 km van Vannes
Details weergeven
Gite Arzon - 2 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71866

Gite Arzon - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 550 € per week
20 km van Vannes
Details weergeven
Gite Arzon - 2 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71866

Huis Ferragudo - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 900 € per week
3 km van Portimao
Details weergeven
Huis Ferragudo - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 900 € per week
3 km van Portimao
Details weergeven
Appartement Perwez - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 490 € per week
35 km van Bruxelles • 18 km van Namur
Details weergeven
Appartement Perwez - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 490 € per week
35 km van Bruxelles • 18 km van Namur
Details weergeven
Stacaravan in Le grau du roi voor 6 • 5 sterren more_vert
4 km van Plage de l'espiguette • 8 km van Aigues-mortes
Details weergeven
Stacaravan in Le grau du roi voor 6 • 5 sterren more_vert
4 km van Plage de l'espiguette • 8 km van Aigues-mortes
Details weergeven
Huis in Quesada voor 7 • met privé zwembad more_vert 750-950 € per week
10 km van Rojales • 20 km van Torrevieja
Details weergeven
Huis in Quesada voor 7 • met privé zwembad more_vert 750-950 € per week
10 km van Rojales • 20 km van Torrevieja
Details weergeven
Appartement in Paris voor 2 • 1 slaapkamer more_vert 5000 € per week
2 km van La tour eiffel Paris expo, porte de versaillez
&bullDetails weergeven
Appartement in Paris voor 2 • 1 slaapkamer more_vert 5000 € per week
2 km van La tour eiffel Paris expo, porte de versaillez
&bullDetails weergeven
Appartement Agay - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 525 € per week
30 km van Cannes • 50 km van Saint tropez
Details weergeven
Appartement Agay - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 525 € per week
30 km van Cannes • 50 km van Saint tropez
Details weergeven
Stacaravan in Meaux voor 4 • met balkon more_vert 700 € per week
40 km van Paris • 20 km van Parc disneyland
Details weergeven
Stacaravan in Meaux voor 4 • met balkon close

Advertentie no 71805

Stacaravan in Meaux voor 4 • met balkon more_vert 700 € per week
40 km van Paris • 20 km van Parc disneyland
Details weergeven
Stacaravan in Meaux voor 4 • met balkon close

Advertentie no 71805

Huis in Cerisy la salle voor 4 • 1 slaapkamer more_vert
15 km van Coutances • 25 km van Saint lô
Details weergeven
Huis in Cerisy la salle voor 4 • 1 slaapkamer more_vert
15 km van Coutances • 25 km van Saint lô
Details weergeven
Chalet in Santa barbara de nexe voor 2 • uitzicht op zee more_vert 560 € per week
4 km van Sao bras de alportel • 24 km van Tavira
Details weergeven
Chalet in Santa barbara de nexe voor 2 • uitzicht op zee more_vert 560 € per week
4 km van Sao bras de alportel • 24 km van Tavira
Details weergeven
Huis in Roses voor 5 • met zwembad in complex more_vert 450-900 € per week
1 km van Roses • 1 km van Des plages
Details weergeven
Huis in Roses voor 5 • met zwembad in complex more_vert 450-900 € per week
1 km van Roses • 1 km van Des plages
Details weergeven
Huis Vagney - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
15 km van Géradmer • 20 km van La bresse hohneck
Details weergeven
Huis Vagney - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71736

Huis Vagney - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
15 km van Géradmer • 20 km van La bresse hohneck
Details weergeven
Huis Vagney - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71736

Huis Daglan - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 500 € per week
6 km van Les milandes • 17 km van Sarlat la caneda
Details weergeven
Huis Daglan - 4 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71772

Huis Daglan - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 500 € per week
6 km van Les milandes • 17 km van Sarlat la caneda
Details weergeven
Huis Daglan - 4 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71772

Gite in Raulhac voor 9 • 3 sterren more_vert 540 € per week
3 km van Raulhac
Details weergeven
Gite in Raulhac voor 9 • 3 sterren close

Advertentie no 71669

Gite in Raulhac voor 9 • 3 sterren more_vert 540 € per week
3 km van Raulhac
Details weergeven
Gite in Raulhac voor 9 • 3 sterren close

Advertentie no 71669

Huis in Chambre voor 1 • privé parkeerplek more_vert 450 € per week
2 km van Epiceri • 1 km van Parc national
Details weergeven
Huis in Chambre voor 1 • privé parkeerplek more_vert 450 € per week
2 km van Epiceri • 1 km van Parc national
Details weergeven
Gite Deshaies - 2 personen - Vakantiewoning more_vert
2 km van Deshaies • 8 km van St rose
Details weergeven
Gite Deshaies - 2 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 72004

Gite Deshaies - 2 personen - Vakantiewoning more_vert
2 km van Deshaies • 8 km van St rose
Details weergeven
Gite Deshaies - 2 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 72004

Saint-rieul - 2 personen - Vakantiewoning more_vert
6 km van Jugon les lacs • 8 km van Lamballe
Details weergeven
Saint-rieul - 2 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71987

Saint-rieul - 2 personen - Vakantiewoning more_vert
6 km van Jugon les lacs • 8 km van Lamballe
Details weergeven
Saint-rieul - 2 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71987

Boerderij in Villavicencio voor 25 • met privé zwembad more_vert $700 per week
75 km van Bogota • 6 km van Tiuma park
Details weergeven
Boerderij in Villavicencio voor 25 • met privé zwembad more_vert $700 per week
75 km van Bogota • 6 km van Tiuma park
Details weergeven
Huis in Amboise voor 8 • privé parkeerplek more_vert
4 km van Amboise • 6 km van Chenonceaux
Details weergeven
Huis in Amboise voor 8 • privé parkeerplek more_vert
4 km van Amboise • 6 km van Chenonceaux
Details weergeven
Chalet in Olburgen voor 4 • privé parkeerplek more_vert 700 € per week
6 km van Doesburg • 12 km van Zutphen
Details weergeven
Chalet in Olburgen voor 4 • privé parkeerplek more_vert 700 € per week
6 km van Doesburg • 12 km van Zutphen
Details weergeven
Huis in Olivella voor 14 • met privé zwembad more_vert 2500-5000 € per week
10 km van Sitges • 40 km van Barcelona
Details weergeven
Huis in Olivella voor 14 • met privé zwembad more_vert 2500-5000 € per week
10 km van Sitges • 40 km van Barcelona
Details weergeven
Chalet Cromvoirt - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
12 km van Efteling • 5 km van Loonse en dunense duinen
Details weergeven
Chalet Cromvoirt - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
12 km van Efteling • 5 km van Loonse en dunense duinen
Details weergeven
Gite Tavira - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
1 km van Centre ville • 1 km van Centre commercial
Details weergeven
Gite Tavira - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71832

Gite Tavira - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
1 km van Centre ville • 1 km van Centre commercial
Details weergeven
Gite Tavira - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71832

Huis in Banyuls dels aspres voor 6 • 3 slaapkamers more_vert 1350 € per week
15 km van Plages d'argeles • 10 km van Frontiere espagnile
Details weergeven
Huis in Banyuls dels aspres voor 6 • 3 slaapkamers more_vert 1350 € per week
15 km van Plages d'argeles • 10 km van Frontiere espagnile
Details weergeven
Appartement in La londe les maures voor 10 • met terras more_vert 600-1500 € per week
20 km van Toulon • 10 km van Hyeres
Details weergeven
Appartement in La londe les maures voor 10 • met terras more_vert 600-1500 € per week
20 km van Toulon • 10 km van Hyeres
Details weergeven
Huis Aigues-vives - 10 personen - Vakantiewoning more_vert
10 km van Mirepoix • 50 km van Andorre
Details weergeven
Huis Aigues-vives - 10 personen - Vakantiewoning more_vert
10 km van Mirepoix • 50 km van Andorre
Details weergeven
Huis in Basse-sur-le-rupt voor 8 • 3 slaapkamers more_vert 510 € per week
6 km van Vagney • 10 km van La bresse
Details weergeven
Huis in Basse-sur-le-rupt voor 8 • 3 slaapkamers more_vert 510 € per week
6 km van Vagney • 10 km van La bresse
Details weergeven
Huis in Ksar hellal voor 4 • hoog luxe niveau more_vert
3 km van De la mer De carrefour market de ksar hellal
&bullDetails weergeven
Huis in Ksar hellal voor 4 • hoog luxe niveau more_vert
3 km van De la mer De carrefour market de ksar hellal
&bullDetails weergeven
Appartement in Chamrousse voor 6 • met balkon more_vert
30 km van Grenoble • 15 km van Uriage
Details weergeven
Appartement in Chamrousse voor 6 • met balkon more_vert
30 km van Grenoble • 15 km van Uriage
Details weergeven
Huis in Talmont sant hilaire voor 12 • met privé zwembad more_vert 3100 € per week
1 km van Les sables d'olonne • 100 km van Nantes
Details weergeven
Huis in Talmont sant hilaire voor 12 • met privé zwembad more_vert 3100 € per week
1 km van Les sables d'olonne • 100 km van Nantes
Details weergeven
Gite in Bran voor 15 • met privé zwembad more_vert 3150 € per week
2 km van Bran
Details weergeven
Gite in Bran voor 15 • met privé zwembad more_vert 3150 € per week
2 km van Bran
Details weergeven
Propriano - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 550 € per week
70 km van Ajaccio • 64 km van Bonifacio
Details weergeven
Propriano - 5 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71702

Propriano - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 550 € per week
70 km van Ajaccio • 64 km van Bonifacio
Details weergeven
Propriano - 5 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71702

Villa op vakantiepark more_vert 672-1302 € per week
65 km van Toulouse
Details weergeven
Villa op vakantiepark close

Advertentie no 71700

Villa op vakantiepark more_vert 672-1302 € per week
65 km van Toulouse
Details weergeven
Villa op vakantiepark close

Advertentie no 71700

in voor 6 more_vert 1995 € per week

Details weergeven
in voor 6 close

Advertentie no 71674

in voor 6 more_vert 1995 € per week

Details weergeven
in voor 6 close

Advertentie no 71674

in voor 4 more_vert 875 € per week

Details weergeven
in voor 4 close

Advertentie no 71665

in voor 4 more_vert 875 € per week

Details weergeven
in voor 4 close

Advertentie no 71665↑ Terug naar de bovenste regel ↑