Wilt u op vakantie en zoekt u vakantiewoning die te huur is ?


Kies Shared-house.com om gratis uw vakantiewoning advertentie te publiceren:

Publiceer uw advertentie voor uw vakantiewoning, 100% gratis en voor onbeperkte tijd.more_vert

Het publiceren van uw verhuur advertentie op onze website is Gratis en er is geen commissie op de huur. Het is geen tijdelijk promotie aanbod !

close

U kunt zo lang als u wilt uw advertentie gepubliceerd laten. Ons inkomen wordt gegenereerd door de algemene advertenties op onze site en de "booster" opties om de zichtbaarheid van de uw verhuuradvertentie te verbeteren.

Geef internationale zichtbaarheid aan uw verhuur advertentie.more_vert

Verhuur aan Fransen, Nederlanders, Belgen, Duitsers, Spanjaarden, Finnen of Engelsen: de advertenties worden automatisch vertaald in hun taal.

close

De specificaties die u heeft opgegeven bij het aanmaken van uw advertentie, worden automatisch vertaald. U kunt het aanvullen met Vrije Tekst (die niet automatisch wordt vertaald) in elk van de website talen. (Het wordt aanbevolen dit te doen.) Voor zover wij weten hebben de enige gratis vakantie verhuur website die deze functionaliteit heeft. In de toekomst worden meer talen toegevoegd.

ilmaiset lomapaikkailmoitukset
Switzerland Belgium Ireland
USA Canada Quebec

Beheer uw boekingen met de beschikbaarheids kalender.more_vert

Weergave van de beschikbaarheid via de kalender van de verhuur advertentie. Voor meer details en de wijze waarop het werkt, klik hier

close

De beschikbaarheids kalender stelt u in staat om de boekingen en in het algemeen de bezetting van uw woning te beheren (in geval van verhuur of gebruik door uzelf, vrienden of familie). Het gebruik van de kalender is gratis en hij kan opgenomen worden op uw eigen website als u die heeft. Als u dit vergelijkt met andere websites dan ziet u dat voor het optionele gebruik van de kalender betaald moet worden... niet bij ons :-)

Bespaar tijd door uw verhuur advertentie precies te geolocaliseren.more_vert

De advertenties zijn gegeolokaliseerd met Google Maps en de geografische zoekmachineen stelt de vakantiegangers in staat uw verhuur advertentie voor vele bestemmingen gemakkelijk te vinden.

close

U heeft misschien opgemerkt dat vele bekende vakantiewoning verhuur websites hun advertenties zeer summier indelen naar (land, gebied, provincie, stad) zonder een zoekmogelijkheid naar dichtbij gelegen plaatsen. Wij hebben shared-house.com ontwikkeld op basis van deze vaststelling (nadat we zelf uren kwijt waren aan het zoeken naar een gite op sites- die we niet bij naam noemen- door vele opeenvolgende zoekopdrachten te maken naar dichtbij gelegen plaatsen, terwijl 1 zoekopdracht inclusief de aangrenzende plaatsen voldoende zou moeten zijn) Onze lijst per bestemming bevat altijd advertenties van woningen in de buurt. Wij denken dat deze methode beter geschikt is dan de klassieke /achterhaalde manier van indelen.

Verkrijg betrouwbare beoordelingen van uw huurdersmore_vert

Het beoordelingssysteem geeft de huurders de mogelijkheid om na hun verblijf hun ervaring/mening te publiceren op onze website. Alle internetgebruikers raadplegen de beoordelingen van anderen voordat ze beslissen.

close

Online beoordeling zijn vandaag aan de dag essentiel. Dat is ook van toepassing op vakantieverhuur. Bij shared-house.com zijn wij ervan overtuigd dat echte onpartijdige beoordelingen door huurders essentieel zijn om vakantiegangers in staat te stellen hun vakantiewoning goed te kiezen. Daarom hebben we een systeem opgezet dat het maken van een (nep)beoordeling door de verhuurder zelf voorkomt. Tegelijker tijd wijken we niet voor de druk van de verhuurders die graag de niet lovende beoordelingen willen censureren. Wij geven hen evenwel de mogelijkheid om een reactie erop te geven. We zijn er van overtuigd dat een evenwichtige reactie gebaseerd op feiten een hulp is om toekomstige huurders te overtuigen. Tot slot het is beter voor een verhuurder om een beoordeling te vragen en te krijgen op shared-house.com dan op andere websites, waarvoor betaald moet worden. Omdat het publiceren van de advertentie gratis is, verliest men niet de beoordelingen als men stopt met het betalen voor de advertentie. zie de laatste beoordelingen.

Trek de aandacht van vakantiegangers met mooie, grote fotos.more_vert

De fotos kunnen direct geupload worden in groot formaat en op uw gratis vakantiewoning advertentie geplaatst worden. Ze zijn direct zichtbaar.

close

Wie zou vandaag beslissen een vakantiewoning te huren zonder vele fotos gezien te hebben . Dit hebben we goed begrepen daarom kunnen normaal 20 fotos geupload worden. Het kost niets , hetgeen wel het geval is op bepaalde sites voor het uploaden van 3 extra fotos.

Toon alleen de informatie die u wenselijk vindt.more_vert

Houdt rekening met uw persoonlijke situatie: Op elk moment is er de mogelijkheid de zichtbaarheid van de verhuur advertentie op internet aan te passen.

close

Bijvoorbeeld. In het geval uw vakantiewoning volledig verhuurd is voor de komende periode, dan kunt u beslissen om de publikatie van de advertentie tijdelijk op te heffen. Dat verhindert niet het gebruik van de kalender om overzicht te behouden van de bezetting. U behoudt de contactgegevens(incl. email), die niet zichtbaar zijn voor de bezoekers van de site.U kunt gewoon beslissen om niet te antwoorden op een bepaald verzoek. Het web is een jungle en ondanks onze oplettendheid, hebben wij ook te maken met ongewenste bezoekers met slechte bedoelingen. Het systeem maakt het u mogelijk om deze niet serieus lijkende verzoeken te negeren en voorkomt daarmee dat uw contactgegevens voor die personen bekend worden. Bovendien wij hebben geen boekings service noch een betaalsysteem. We registreren uw werkelijke boeking details niet (kunnen het ook niet.) daarom kunnen we die gegevens ook niet doorgeven aan de fiscale autoriteiten van rijk of gemeente. Echter wij adviseren u uitdrukkelijk om te voldoen aan de lokale wetgeving. Land, stad.

Richt u op goede huurders met behulp van een duidelijke en complete beschrijving.more_vert

Maak een complete en gedetailleerde beschrijving van uw vakantie verhuur woning met behulp van passende specificaties voor vakantiewoningen, appartementen, B&B, Gites en met de sectie Vrije Tekst.

close

Kijk eens naar andere sites voor vakantiewoningen. U ziet dan heel weinig sites(en met name geen gratis advertentie sites) die u de mogelijkheid geven om de eigenschappen van uw vakantie woning in zo´ n detail te beschrijven. Door uw vakantiewoning zorgvuldig te beschrijven, bespaart u de potentiele huurder veel tijd bij het zoeken. Daarom degene die contact met u opnemen zijn werkelijk geinteresseerd in uw vakantiehuurwoning.

Publiceer uw vakantie huurwoning vandaag nog zonder verplichting of creditkaart.more_vert

Onze site maakt het voor u mogelijk om gratis advertenties te publiceren zowel voor particulieren als voor verhuurbureaus (speciaal die, die in vakantiewoning verhuur gespecialiseerd zijn). Het is gemakkelijk om meerdere personen gebruik te laten maken van hetzelfde account en zo de advertentie bij te houden en op aanvragen te antwoorden. shared-house.com is Gratis, zonder kosten voor inschrijven en publiceren van een advertentie, zonder commissie en geen beperking op de publicatie tijd:


Als u er niet tevreden bent na het publiceren van uw advertentie, dan kunt u hem verwijderen en uw account opheffen op de persoonlijke pagina op de site.

close

De meeste websites voor vakantiewoning verhuur zijn niet gratis. U betaalt ofwel voor het publiceren van de advertentie (bijvoorbeeld op de klassieke sites als Homeaway, Homelidays of Amivac en op gratis sites, waar de opties vaak verplicht zijn.) ofwel een commissie bij elke reservering (dat is het geval bij OTA platformen zoals Booking.com, Airbnb of Wimdu) U kunt deze dure systemen omzeilen, die op monopolies beginnen te lijken, die vaak alleenrecht eisen, die steeds het percentage verhogen van de commissie en de directe communicatie met mogelijke huurders onmogelijk maakt. Door gebruik te maken van de advertentie op shared-house.com kunnen de huurders de onnodige hoge kosten vermijden, zeker als ze al vaker bij u huren. Met Shared-house.com, is het Gratis , zonder kosten voor inschrijving en advertentie publicatie, zonder commissie op de huur en geen beperking op de publicatie tijd: sendSCHRIJF U NU IN om gratis uw vakantiewoning verhuur advertentie te publiceren zonder verplichtingen. Als u er niet tevreden bent na het publiceren van uw advertentie , dan kunt u hem verwijderen en uw account opheffen op de persoonlijke pagina op de site.

Laatst ontvangen beoordeling: [alle beoordelingen]


  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Maurice (Zoetermeer ) de 23/07/2022 voor een verblijf in 7/2022
Wij hebben 2 weken een super vakantie gehad en daarnaast was het verblijf van alle gemakken voorzien.

Modern, verzorgd, zwembad, schoon en netjes. Wij zullen zeker nog een keer boeken.

Kortom, voor een gezin met kids is het heel fijn vertoefen op Kreta in deze villa en makkelij...

  • Currently 0.00/5
Beoordeling opgesteld door Leentje (Gontrode, Belgïe) de 23/05/2022 voor een verblijf in 5/2022
We huurden reeds meerdere keren bij de fam. Descheemaeker, en steeds was alles piekfijn in orde. Het is inderdaad geen nieuwbouw appartement, maar alles wat we nodig hebben is aanwezig; ingerichte keuken, opgemaakte bedden, bad èn inloopdouche, en boven al: mr.Marc is steeds bere...


Huis in Llança voor 6 • uitzicht op zee more_vert 800-1300 € per week
Stad: Llança, Girone, Costa brava, Spanje

Aantal personen: 6 personen • 2 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Huis in Llança voor 6 • uitzicht op zee close

Toeristisch gebied: Catalogne
Tarieven
• 800-1300 € per week
• 280 € per weekend
• 130 € per nacht

Huis • Appartement In een huis • 5 kamer • 3 slaapkamers • Begane grond • etage 1 • van 2 totaal aantal etages • oppervlakte 85 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 08/04 tot 15/04/2023, van 15/04 tot 22/04/2023, van 22/04 tot 29/04/2023

18 foto
Advertentie no 66647

Huis in Llança voor 6 • uitzicht op zee more_vert 800-1300 € per week
Stad: Llança, Girone, Costa brava, Spanje

Aantal personen: 6 personen • 2 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Huis in Llança voor 6 • uitzicht op zee close

Toeristisch gebied: Catalogne
Tarieven
• 800-1300 € per week
• 280 € per weekend
• 130 € per nacht

Huis • Appartement In een huis • 5 kamer • 3 slaapkamers • Begane grond • etage 1 • van 2 totaal aantal etages • oppervlakte 85 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 08/04 tot 15/04/2023, van 15/04 tot 22/04/2023, van 22/04 tot 29/04/2023

18 foto
Advertentie no 66647

Huis in Bagnols-en-forÊt voor 10 • met privé zwembad more_vert 1750-3500 € per week
Bagnols-en-forÊt, Var, Paca, France
Vlak bij: 18 km van Frejus • 67 km van Nice • Hoogte 560 m

10 personen • 4 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Bagnols-en-forÊt voor 10 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Paca
• 1750-3500 € per week
• 280-320 € per nacht

Huis • 6 kamer • 5 slaapkamers • oppervlakte 230 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 01 april tot 08 april 2023, van zaterdag 08 april tot 15 april 2023, van zaterdag 15 april tot 22 april 2023

20 foto
Advertentie no 65873

Huis in Bagnols-en-forÊt voor 10 • met privé zwembad more_vert 1750-3500 € per week
Bagnols-en-forÊt, Var, Paca, France
Vlak bij: 18 km van Frejus • 67 km van Nice • Hoogte 560 m

10 personen • 4 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Bagnols-en-forÊt voor 10 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Paca
• 1750-3500 € per week
• 280-320 € per nacht

Huis • 6 kamer • 5 slaapkamers • oppervlakte 230 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 01 april tot 08 april 2023, van zaterdag 08 april tot 15 april 2023, van zaterdag 15 april tot 22 april 2023

20 foto
Advertentie no 65873

Boerderij in Cheval blanc voor 12 • met privé zwembad more_vert 2190 € per week
Cheval blanc, 84, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk
5 km van Mérindol • 10 km van Cavaillon

12 personen • 5 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Boerderij in Cheval blanc voor 12 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Lubéron
• 2190 € per week

Boerderij • 9 kamer • 5 slaapkamers • eigen ingang • oppervlakte 240 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 15/04 tot 22/04/2023, van 22/04 tot 29/04/2023, van 03/06 tot 10/06/2023

6 foto
Advertentie no 50285

Boerderij in Cheval blanc voor 12 • met privé zwembad more_vert 2190 € per week
Cheval blanc, 84, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk
5 km van Mérindol • 10 km van Cavaillon

12 personen • 5 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Boerderij in Cheval blanc voor 12 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Lubéron
• 2190 € per week

Boerderij • 9 kamer • 5 slaapkamers • eigen ingang • oppervlakte 240 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 15/04 tot 22/04/2023, van 22/04 tot 29/04/2023, van 03/06 tot 10/06/2023

6 foto
Advertentie no 50285


Huis in Cereste voor 14 • met privé zwembad more_vert 3200 € per week
Cereste, 04, Paca, France
20 km van Apt • 22 km van Manosque

14 personen • 5 tweepersoons bed • 5 eenpersoons bed
Details weergeven
Huis in Cereste voor 14 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Luberon
• 3200 € per week
• 450 € per nacht

Huis • 9 kamer • 6 slaapkamers • oppervlakte 200 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 01 april tot 08 april 2023, van zaterdag 08 april tot 15 april 2023, van zaterdag 15 april tot 22 april 2023

6 foto
Advertentie no 66478

Huis in Cereste voor 14 • met privé zwembad more_vert 3200 € per week
Cereste, 04, Paca, France
20 km van Apt • 22 km van Manosque

14 personen • 5 tweepersoons bed • 5 eenpersoons bed
Details weergeven
Huis in Cereste voor 14 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Luberon
• 3200 € per week
• 450 € per nacht

Huis • 9 kamer • 6 slaapkamers • oppervlakte 200 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 01 april tot 08 april 2023, van zaterdag 08 april tot 15 april 2023, van zaterdag 15 april tot 22 april 2023

6 foto
Advertentie no 66478

Huis in Champval/les vans voor 7 • met privé zwembad more_vert 800-1700 € per week
Champval/les vans, Ardèche, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
7 km van Les vans • Hoogte 400 m

7 personen • 2 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Champval/les vans voor 7 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Ardèche
• 800-1700 € per week

Huis • 5 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 140 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 08/04 tot 15/04/2023, van 15/04 tot 22/04/2023, van 22/04 tot 29/04/2023

13 foto
Advertentie no 10253

Huis in Champval/les vans voor 7 • met privé zwembad more_vert 800-1700 € per week
Champval/les vans, Ardèche, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
7 km van Les vans • Hoogte 400 m

7 personen • 2 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Champval/les vans voor 7 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Ardèche
• 800-1700 € per week

Huis • 5 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 140 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 08/04 tot 15/04/2023, van 15/04 tot 22/04/2023, van 22/04 tot 29/04/2023

13 foto
Advertentie no 10253

Gite Martel - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 360-790 € per week
Martel, Lot, Occitanie, Frankrijk
20 km van Rocamadour • 20 km van Padirac

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Gite Martel - 4 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Vallée de la dordogne
• 360-790 € per week
• 58-101 € per nacht

Gite • 5 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 60 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 01 april tot 08 april 2023, van zaterdag 29 april tot 06 mei 2023, van zaterdag 06 mei tot 13 mei 2023

6 foto
Advertentie no 50712

Gite Martel - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 360-790 € per week
Martel, Lot, Occitanie, Frankrijk
20 km van Rocamadour • 20 km van Padirac

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Gite Martel - 4 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Vallée de la dordogne
• 360-790 € per week
• 58-101 € per nacht

Gite • 5 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 60 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 01 april tot 08 april 2023, van zaterdag 29 april tot 06 mei 2023, van zaterdag 06 mei tot 13 mei 2023

6 foto
Advertentie no 50712

Gite Martelange - 9 personen - Vakantiewoning more_vert
Martelange, Luxembourg, Région wallonne, België
20 km van Arlon • 20 km van Bastogne • Hoogte 440 m

9 personen • 3 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite Martelange - 9 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Province du luxembourg

Gite • 10 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 180 m25 foto
Advertentie no 66845

Gite Martelange - 9 personen - Vakantiewoning more_vert
Martelange, Luxembourg, Région wallonne, België
20 km van Arlon • 20 km van Bastogne • Hoogte 440 m

9 personen • 3 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite Martelange - 9 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Province du luxembourg

Gite • 10 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 180 m25 foto
Advertentie no 66845

Gite Lefaux - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 390-480 € per week
Lefaux, Pas-de-Calais, Hauts-de-France, Frankrijk
10 km van La plage du touquet • 30 km van Boulogne sur mer

6 personen • 2 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 3 kinderledikant
Details weergeven
Gite Lefaux - 6 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Côte d'opale
• 390-480 € per week
• 200 € per weekend
• 75 € per nacht

Gite • 7 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 130 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 17 juni tot 24 juni 2023, van zaterdag 24 juni tot 01 juli 2023, van zaterdag 01 juli tot 08 juli 2023

6 foto
Advertentie no 28333

Gite Lefaux - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 390-480 € per week
Lefaux, Pas-de-Calais, Hauts-de-France, Frankrijk
10 km van La plage du touquet • 30 km van Boulogne sur mer

6 personen • 2 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 3 kinderledikant
Details weergeven
Gite Lefaux - 6 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Côte d'opale
• 390-480 € per week
• 200 € per weekend
• 75 € per nacht

Gite • 7 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 130 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 17 juni tot 24 juni 2023, van zaterdag 24 juni tot 01 juli 2023, van zaterdag 01 juli tot 08 juli 2023

6 foto
Advertentie no 28333

Appartement in Hollum ameland voor 4 • met zwembad in complex more_vert 399 € per week
Hollum ameland, Ameland, Friesland, Nederland
2 km van zee • 1 km van dorp/stadscentrum • 1500 m van zee

4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Appartement in Hollum ameland voor 4 • met zwembad in complex close

Toeristisch gebied: Ameland
• 399 € per week
• 299 € per weekend

Appartement in het complex • Begane grond • van 1 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 45 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 15/04 tot 22/04/2023, van 08/07 tot 15/07/2023,

6 foto
Advertentie no 20159

Appartement in Hollum ameland voor 4 • met zwembad in complex more_vert 399 € per week
Hollum ameland, Ameland, Friesland, Nederland
2 km van zee • 1 km van dorp/stadscentrum • 1500 m van zee

4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Appartement in Hollum ameland voor 4 • met zwembad in complex close

Toeristisch gebied: Ameland
• 399 € per week
• 299 € per weekend

Appartement in het complex • Begane grond • van 1 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 45 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 15/04 tot 22/04/2023, van 08/07 tot 15/07/2023,

6 foto
Advertentie no 20159

Chalet in Dorfstrasse 33 voor 5 • 2 slaapkamers more_vert
Dorfstrasse 33, Wallis, Schweiz, Schweiz
Leukerbad

5 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Chalet in Dorfstrasse 33 voor 5 • 2 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Leukerbad

Chalet • Appartement in het chalet • 3 kamer • 2 slaapkamers • etage 1 • van 1 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 80 m214 foto
Advertentie no 70643

Chalet in Dorfstrasse 33 voor 5 • 2 slaapkamers more_vert
Dorfstrasse 33, Wallis, Schweiz, Schweiz
Leukerbad

5 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Chalet in Dorfstrasse 33 voor 5 • 2 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Leukerbad

Chalet • Appartement in het chalet • 3 kamer • 2 slaapkamers • etage 1 • van 1 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 80 m214 foto
Advertentie no 70643

Gite in Lignairolles voor 8 • 4 slaapkamers more_vert 1397 € per week
Lignairolles, Aude, Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées, Frankrijk
12 km van Mirepoix • 25 km van Castelnaudary • Hoogte 500 m

8 personen • 3 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Gite in Lignairolles voor 8 • 4 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Pyrénées cathares
• 1397 € per week
• 420 € per weekend
• 314 € per nacht

Gite • 8 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 170 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 01/04 tot 08/04/2023, van 08/04 tot 15/04/2023, van 22/04 tot 29/04/2023

18 foto
Advertentie no 71084

Gite in Lignairolles voor 8 • 4 slaapkamers more_vert 1397 € per week
Lignairolles, Aude, Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées, Frankrijk
12 km van Mirepoix • 25 km van Castelnaudary • Hoogte 500 m

8 personen • 3 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Gite in Lignairolles voor 8 • 4 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Pyrénées cathares
• 1397 € per week
• 420 € per weekend
• 314 € per nacht

Gite • 8 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 170 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 01/04 tot 08/04/2023, van 08/04 tot 15/04/2023, van 22/04 tot 29/04/2023

18 foto
Advertentie no 71084

Appartement in Saint jean de luz voor 4 • met balkon more_vert
Saint jean de luz, Pyrénées-Atlantiques, Aquitaine Limousin Poitou-Charentes, Frankrijk
10 km van Frontière espagnole • 15 km van Bayonne / biarritz

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Appartement in Saint jean de luz voor 4 • met balkon close

Toeristisch gebied: Pays basque

Appartement in het complex • 3 kamer • 2 slaapkamers • etage 4 • van 4 totaal aantal etages • oppervlakte 65 m21 foto
Advertentie no 70909

Appartement in Saint jean de luz voor 4 • met balkon more_vert
Saint jean de luz, Pyrénées-Atlantiques, Aquitaine Limousin Poitou-Charentes, Frankrijk
10 km van Frontière espagnole • 15 km van Bayonne / biarritz

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Appartement in Saint jean de luz voor 4 • met balkon close

Toeristisch gebied: Pays basque

Appartement in het complex • 3 kamer • 2 slaapkamers • etage 4 • van 4 totaal aantal etages • oppervlakte 65 m21 foto
Advertentie no 70909

Huis in Gordes voor 2 • met zwembad in complex more_vert
Gordes, Vaucluse, Provence côte d azur, France
3 km van Gordes • 10 km van Isle sur la sorgues

2 personen • 1 tweepersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Gordes voor 2 • met zwembad in complex close

Toeristisch gebied: Luberon

Huis • Appartement In een huis • 2 kamer • 1 slaapkamer • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 45 m2
met zwembad in complex14 foto
Advertentie no 71083

Huis in Gordes voor 2 • met zwembad in complex more_vert
Gordes, Vaucluse, Provence côte d azur, France
3 km van Gordes • 10 km van Isle sur la sorgues

2 personen • 1 tweepersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Gordes voor 2 • met zwembad in complex close

Toeristisch gebied: Luberon

Huis • Appartement In een huis • 2 kamer • 1 slaapkamer • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 45 m2
met zwembad in complex14 foto
Advertentie no 71083

Huis in Le bernard voor 4 • privé parkeerplek more_vert 350-650 € per week
Le bernard, 85, Vendée, France
6 km van O gliss park et o fun park • 1 km van Du centre-ville

4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Huis in Le bernard voor 4 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Pays de loire
• 350-650 € per week

Huis • 2 kamer • 1 slaapkamer • oppervlakte 67 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 01 april tot 08 april 2023, van zaterdag 08 april tot 15 april 2023, van zaterdag 15 april tot 22 april 2023

11 foto
Advertentie no 70833

Huis in Le bernard voor 4 • privé parkeerplek more_vert 350-650 € per week
Le bernard, 85, Vendée, France
6 km van O gliss park et o fun park • 1 km van Du centre-ville

4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Huis in Le bernard voor 4 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Pays de loire
• 350-650 € per week

Huis • 2 kamer • 1 slaapkamer • oppervlakte 67 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 01 april tot 08 april 2023, van zaterdag 08 april tot 15 april 2023, van zaterdag 15 april tot 22 april 2023

11 foto
Advertentie no 70833

Huis in Calan bosch voor 6 • met privé zwembad more_vert 1330-2520 € per week
Calan bosch, Islas Baleares, Balearen, Spanje
50 km van Aeropuerto • 10 km van Ciutadella de menorca

6 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Calan bosch voor 6 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Menorca
• 1330-2520 € per week
• 190-360 € per nacht

Huis • Appartement In een boederij • Bungalow • 3 kamer • Begane grond • van 2 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 130 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 01/04 tot 08/04/2023, van 08/04 tot 15/04/2023, van 15/04 tot 22/04/2023

19 foto
Advertentie no 71079

Huis in Calan bosch voor 6 • met privé zwembad more_vert 1330-2520 € per week
Calan bosch, Islas Baleares, Balearen, Spanje
50 km van Aeropuerto • 10 km van Ciutadella de menorca

6 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Calan bosch voor 6 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Menorca
• 1330-2520 € per week
• 190-360 € per nacht

Huis • Appartement In een boederij • Bungalow • 3 kamer • Begane grond • van 2 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 130 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 01/04 tot 08/04/2023, van 08/04 tot 15/04/2023, van 15/04 tot 22/04/2023

19 foto
Advertentie no 71079

Appartement Puerto De La Cruz - 3 personen - Vakantiewoning more_vert
Puerto de la cruz, Santa cruz, Teneriffa, Spanien
200 m van zee

3 personen • 1 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed
Details weergeven
Appartement Puerto De La Cruz - 3 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Puerto de la cruz

Appartement In een huis • 2 slaapkamers • Tussenverdieping • etage 1 • eigen ingang • oppervlakte 60 m21 foto
Advertentie no 71077

Appartement Puerto De La Cruz - 3 personen - Vakantiewoning more_vert
Puerto de la cruz, Santa cruz, Teneriffa, Spanien
200 m van zee

3 personen • 1 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed
Details weergeven
Appartement Puerto De La Cruz - 3 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Puerto de la cruz

Appartement In een huis • 2 slaapkamers • Tussenverdieping • etage 1 • eigen ingang • oppervlakte 60 m21 foto
Advertentie no 71077

VakantiewoningBreskens more_vert
Breskens, Zeeland, Zeeland, België
1 km van Zee en strand Dorpskern,winkels, • 1 km van zee

6 personen • 3 tweepersoons bed
Details weergeven
VakantiewoningBreskens close

Toeristisch gebied: Noordzee

Huis • 3 slaapkamers • oppervlakte 180 m2"Familliehuis voor een leuke vakantie in Zeeland nabij de monding van de schelde in de Noordzee. het gezellige Breskens heeft alles voor groot en klein om een fantastische vakantie te beleven. restaurants, cafe's, winkels en superm..."

12 foto
Advertentie no 70829

VakantiewoningBreskens more_vert
Breskens, Zeeland, Zeeland, België
1 km van Zee en strand Dorpskern,winkels, • 1 km van zee

6 personen • 3 tweepersoons bed
Details weergeven
VakantiewoningBreskens close

Toeristisch gebied: Noordzee

Huis • 3 slaapkamers • oppervlakte 180 m2"Familliehuis voor een leuke vakantie in Zeeland nabij de monding van de schelde in de Noordzee. het gezellige Breskens heeft alles voor groot en klein om een fantastische vakantie te beleven. restaurants, cafe's, winkels en superm..."

12 foto
Advertentie no 70829

Gite Saint François - 3 personen - Vakantiewoning more_vert
Saint françois, 971, Guadeloupe, Guadeloupe
2 km van Saint françois • 12 km van Sainte anne

3 personen • 1 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed
Details weergeven
Gite Saint François - 3 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Guadeloupe

Gite • Appartement in het complex • 2 kamer • 1 slaapkamer • Tussenverdieping • etage 2 • van 2 totaal aantal etages • oppervlakte 33 m2
met zwembad in complex20 foto
Advertentie no 70776

Gite Saint François - 3 personen - Vakantiewoning more_vert
Saint françois, 971, Guadeloupe, Guadeloupe
2 km van Saint françois • 12 km van Sainte anne

3 personen • 1 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed
Details weergeven
Gite Saint François - 3 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Guadeloupe

Gite • Appartement in het complex • 2 kamer • 1 slaapkamer • Tussenverdieping • etage 2 • van 2 totaal aantal etages • oppervlakte 33 m2
met zwembad in complex20 foto
Advertentie no 70776

Appartement in La bresse voor 6 • 1 slaapkamer more_vert 310-550 € per week
La bresse, Vosges, Alsace-Champagne-Ardenne-Lorraine, Frankrijk
15 km van Gerardmer • 30 km van Munster • Hoogte 750 m

6 personen • 1 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Appartement in La bresse voor 6 • 1 slaapkamer close

Toeristisch gebied: Hautes vosges
• 310-550 € per week
• 150 € per weekend

Appartement in het complex • 1 kamer • 1 slaapkamer • etage 2 • van 2 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 75 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 15/04 tot 22/04/2023, van 22/04 tot 29/04/2023, van 29/04 tot 06/05/2023

10 foto
Advertentie no 70701

Appartement in La bresse voor 6 • 1 slaapkamer more_vert 310-550 € per week
La bresse, Vosges, Alsace-Champagne-Ardenne-Lorraine, Frankrijk
15 km van Gerardmer • 30 km van Munster • Hoogte 750 m

6 personen • 1 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Appartement in La bresse voor 6 • 1 slaapkamer close

Toeristisch gebied: Hautes vosges
• 310-550 € per week
• 150 € per weekend

Appartement in het complex • 1 kamer • 1 slaapkamer • etage 2 • van 2 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 75 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 15/04 tot 22/04/2023, van 22/04 tot 29/04/2023, van 29/04 tot 06/05/2023

10 foto
Advertentie no 70701

Huis in Camaret sur mer voor 6 • uitzicht op zee more_vert 595-1200 € per week
Camaret sur mer, Finistere, Bretagne, Zwitserland
4 km van Camaret sur mer • 6 km van Crozon - morgat

6 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Camaret sur mer voor 6 • uitzicht op zee close


• 595-1200 € per week

Huis • 3 slaapkamers • oppervlakte 140 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 03 juni tot 10 juni 2023, van zaterdag 10 juni tot 17 juni 2023, van zaterdag 17 juni tot 24 juni 2023

20 foto
Advertentie no 71026

Huis in Camaret sur mer voor 6 • uitzicht op zee more_vert 595-1200 € per week
Camaret sur mer, Finistere, Bretagne, Zwitserland
4 km van Camaret sur mer • 6 km van Crozon - morgat

6 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Camaret sur mer voor 6 • uitzicht op zee close


• 595-1200 € per week

Huis • 3 slaapkamers • oppervlakte 140 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 03 juni tot 10 juni 2023, van zaterdag 10 juni tot 17 juni 2023, van zaterdag 17 juni tot 24 juni 2023

20 foto
Advertentie no 71026

Gite in Lapoutroie voor 5 • 2 sterren more_vert
10 km van Kaysersberg • 20 km van Colmar
Details weergeven
Gite in Lapoutroie voor 5 • 2 sterren close

Advertentie no 70936

Gite in Lapoutroie voor 5 • 2 sterren more_vert
10 km van Kaysersberg • 20 km van Colmar
Details weergeven
Gite in Lapoutroie voor 5 • 2 sterren close

Advertentie no 70936

Studio in Westende voor 2 • uitzicht op zee close
"Voor meer info surf naar : https://studiometzeezicht.Weebly.Com"


Advertentie no 70809

Studio in Westende voor 2 • uitzicht op zee close
"Voor meer info surf naar : https://studiometzeezicht.Weebly.Com"


Advertentie no 70809

Appartement in Les saisies voor 4 • 1 slaapkamer more_vert 500 € per week
30 km van Sallanches • 30 km van Albertville
Details weergeven
Appartement in Les saisies voor 4 • 1 slaapkamer more_vert 500 € per week
30 km van Sallanches • 30 km van Albertville
Details weergeven
- 5 personen - Vakantiewoning more_vert 350-650 € per week

Details weergeven
- 5 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 70644

- 5 personen - Vakantiewoning more_vert 350-650 € per week

Details weergeven
- 5 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 70644

Haus Salamander more_vert 455-595 € per week

Details weergeven
Haus Salamander close
"Gonda en Rene Beentjes"


Advertentie no 70605

Haus Salamander more_vert 455-595 € per week

Details weergeven
Haus Salamander close
"Gonda en Rene Beentjes"


Advertentie no 70605

Appartement Denia - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 500 € per week
90 km van Apres valencia • 90 km van Avant alicante
Details weergeven
Appartement Denia - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 500 € per week
90 km van Apres valencia • 90 km van Avant alicante
Details weergeven
Gite in Jonzac voor 6 • 3 slaapkamers more_vert
8 km van Mirambeau • 19 km van Jonzac
Details weergeven
Gite in Jonzac voor 6 • 3 slaapkamers close

Advertentie no 71024

Gite in Jonzac voor 6 • 3 slaapkamers more_vert
8 km van Mirambeau • 19 km van Jonzac
Details weergeven
Gite in Jonzac voor 6 • 3 slaapkamers close

Advertentie no 71024

Appartement in Perpignan voor 2 • met terras more_vert 500-600 € per week
12 km van Canet plage • 33 km van Espagne
Details weergeven
Appartement in Perpignan voor 2 • met terras more_vert 500-600 € per week
12 km van Canet plage • 33 km van Espagne
Details weergeven
Huis in Saint cyprien voor 6 • met privé zwembad more_vert 1100-1600 € per week
20 km van Sarlat-la-canéda
Details weergeven
Huis in Saint cyprien voor 6 • met privé zwembad more_vert 1100-1600 € per week
20 km van Sarlat-la-canéda
Details weergeven
Huis in Monchique voor 6 • met privé zwembad more_vert 1195-3395 € per week
1 km van The historic town of monchique Nearest restaurant
&bullDetails weergeven
Huis in Monchique voor 6 • met privé zwembad more_vert 1195-3395 € per week
1 km van The historic town of monchique Nearest restaurant
&bullDetails weergeven
Huis in Sao martinho do porto voor 6 • met privé zwembad more_vert 995-1995 € per week
1 km van Local restaurant and cafes • 1 km van Cliff tops and beaches
Details weergeven
Huis in Sao martinho do porto voor 6 • met privé zwembad more_vert 995-1995 € per week
1 km van Local restaurant and cafes • 1 km van Cliff tops and beaches
Details weergeven
Gite Soubran - 4 personen - Vakantiewoning more_vert
8 km van Mirambeau • 19 km van Jonzac
Details weergeven
Gite Soubran - 4 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71023

Gite Soubran - 4 personen - Vakantiewoning more_vert
8 km van Mirambeau • 19 km van Jonzac
Details weergeven
Gite Soubran - 4 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71023

Lente van Drenthe close
"Zo lig je op je luchtbed in je tent, en 5 minuten later dobber je op het helderblauwe water van het Gasselterveld. Met de recreatieplas het Nije Hemelriekje en het Gasselterveld om de hoek is camping De Lente van Drenthe de ultiem..."


Advertentie no 70678

Lente van Drenthe close
"Zo lig je op je luchtbed in je tent, en 5 minuten later dobber je op het helderblauwe water van het Gasselterveld. Met de recreatieplas het Nije Hemelriekje en het Gasselterveld om de hoek is camping De Lente van Drenthe de ultiem..."


Advertentie no 70678

Chalet in Schoonloo voor 4 • 2 slaapkamers close
"Camping Recreatiepark De Tien Heugten, kamperen aan een recreatieplas met eigen zandstrand nabij Emmen, Assen en Groningen vind je de gezellige Camping Recreatiepark De Tien Heugten. De camping beschikt over alle nodige faciliteit..."


Advertentie no 70673

Chalet in Schoonloo voor 4 • 2 slaapkamers close
"Camping Recreatiepark De Tien Heugten, kamperen aan een recreatieplas met eigen zandstrand nabij Emmen, Assen en Groningen vind je de gezellige Camping Recreatiepark De Tien Heugten. De camping beschikt over alle nodige faciliteit..."


Advertentie no 70673

Boerderij in Zottegem voor 6 • hoog luxe niveau close
"Zie : https://www.Sauna-vakantiehuis.Be/ "


Advertentie no 71017

Boerderij in Zottegem voor 6 • hoog luxe niveau close
"Zie : https://www.Sauna-vakantiehuis.Be/ "


Advertentie no 71017

Huis in Trégastel voor 6 • hoog luxe niveau more_vert 1400-1900 € per week
Commerces Mer
Details weergeven
Huis in Trégastel voor 6 • hoog luxe niveau more_vert 1400-1900 € per week
Commerces Mer
Details weergeven
Huis in St françois voor 3 • tuin more_vert 525-595 € per week
10 km van Sainte anne • 12 km van Le moule
Details weergeven
Huis in St françois voor 3 • tuin close

Advertentie no 71008

Huis in St françois voor 3 • tuin more_vert 525-595 € per week
10 km van Sainte anne • 12 km van Le moule
Details weergeven
Huis in St françois voor 3 • tuin close

Advertentie no 71008

Vakantiehuisje voor 4 - Met zwembad en tuin in oude mas In rustig klei... close
"De gite is ondergebracht in de magnanerie van onze mas, op de 1ste verdieping met eigen ingang. Op het 1ste niveau is een grote woonruimte met keuken en badkamer, en op het 2de niveau zijn er 2 slaapkamers. Airconditioning."


Advertentie no 70993

Vakantiehuisje voor 4 - Met zwembad en tuin in oude mas In rustig klei... close
"De gite is ondergebracht in de magnanerie van onze mas, op de 1ste verdieping met eigen ingang. Op het 1ste niveau is een grote woonruimte met keuken en badkamer, en op het 2de niveau zijn er 2 slaapkamers. Airconditioning."


Advertentie no 70993

Mooi vakantiehuis voor 8 more_vert 1990 € per week
8 km van Uzès • 25 km van Nîmes
Details weergeven
Mooi vakantiehuis voor 8 close
"De woning bevat een begaande grond met keuken, kleine salon die uitkomt op het terras en de tuin en een 1ste etage met 4 slaapkamers en 3 badkamers. de gite is ondergebracht in een vleugel van ons huis, met aparte ingang. Zwemba..."


Advertentie no 70992

Mooi vakantiehuis voor 8 more_vert 1990 € per week
8 km van Uzès • 25 km van Nîmes
Details weergeven
Mooi vakantiehuis voor 8 close
"De woning bevat een begaande grond met keuken, kleine salon die uitkomt op het terras en de tuin en een 1ste etage met 4 slaapkamers en 3 badkamers. de gite is ondergebracht in een vleugel van ons huis, met aparte ingang. Zwemba..."


Advertentie no 70992

Studio Gythio - 2 personen - Vakantiewoning close
"Het is een 2-kamer studio met een slaapkamer met een tweepersoons boxspring, een slaapbank, een keukenkast en een badkamer"


Advertentie no 70903

Studio Gythio - 2 personen - Vakantiewoning close
"Het is een 2-kamer studio met een slaapkamer met een tweepersoons boxspring, een slaapbank, een keukenkast en een badkamer"


Advertentie no 70903

Appartement in Appartement voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 750 € per week
45 km van Murcia • 198 km van Valence
Details weergeven
Appartement in Appartement voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 750 € per week
45 km van Murcia • 198 km van Valence
Details weergeven
Huis in Saint paul les dax voor 6 • 4 sterren more_vert 1000-1500 € per week
42 km van Hossegor
Details weergeven
Huis in Saint paul les dax voor 6 • 4 sterren more_vert 1000-1500 € per week
42 km van Hossegor
Details weergeven
Appartement in Gerardmer voor 2 • 2 sterren more_vert 441 € per week
42 km van Gare d'epinal • 96 km van Aéroport de bale-mulhouse
Details weergeven
Appartement in Gerardmer voor 2 • 2 sterren more_vert 441 € per week
42 km van Gare d'epinal • 96 km van Aéroport de bale-mulhouse
Details weergeven
Huis Biron - 16 personen - Vakantiewoning more_vert 2900 € per week
8 km van • 10 km van
Details weergeven
Huis Biron - 16 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 70953

Huis Biron - 16 personen - Vakantiewoning more_vert 2900 € per week
8 km van • 10 km van
Details weergeven
Huis Biron - 16 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 70953

Huis Sayalonga - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 950 € per week
3 km van Centre du village • 9 km van La plage
Details weergeven
Huis Sayalonga - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 950 € per week
3 km van Centre du village • 9 km van La plage
Details weergeven
Huis Competa - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 499 € per week
Centre du village Restaurants
Details weergeven
Huis Competa - 8 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 70739

Huis Competa - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 499 € per week
Centre du village Restaurants
Details weergeven
Huis Competa - 8 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 70739

Huis in Competa voor 8 • 4 slaapkamers more_vert 499 € per week
Centre du village Réserve naturelle tejeda, alhama en almijara
&bullDetails weergeven
Huis in Competa voor 8 • 4 slaapkamers close

Advertentie no 70738

Huis in Competa voor 8 • 4 slaapkamers more_vert 499 € per week
Centre du village Réserve naturelle tejeda, alhama en almijara
&bullDetails weergeven
Huis in Competa voor 8 • 4 slaapkamers close

Advertentie no 70738

Huis in Pourrain voor 9 • hoog luxe niveau more_vert
12 km van Auxerre • 35 km van Chablis
Details weergeven
Huis in Pourrain voor 9 • hoog luxe niveau more_vert
12 km van Auxerre • 35 km van Chablis
Details weergeven
Huis in voor 23 • met privé zwembad more_vert 2550-4150 € per week
70 km van Bergerac • 120 km van Bordeaux
Details weergeven
Huis in voor 23 • met privé zwembad close

Advertentie no 70948

Huis in voor 23 • met privé zwembad more_vert 2550-4150 € per week
70 km van Bergerac • 120 km van Bordeaux
Details weergeven
Huis in voor 23 • met privé zwembad close

Advertentie no 70948

Gite Bettencourt Riviere - Vakantiewoning more_vert 650 € per week
33 km van Saint valery • 25 km van Amiens
Details weergeven
Gite Bettencourt Riviere - Vakantiewoning close

Advertentie no 70942

Gite Bettencourt Riviere - Vakantiewoning more_vert 650 € per week
33 km van Saint valery • 25 km van Amiens
Details weergeven
Gite Bettencourt Riviere - Vakantiewoning close

Advertentie no 70942

Studio St Hilaire De Riez - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 238 € per week
35 km van Sables d'olonne • 20 km van St jean de monts
Details weergeven
Studio St Hilaire De Riez - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 238 € per week
35 km van Sables d'olonne • 20 km van St jean de monts
Details weergeven
Studio in Le diamant voor 2 • 2 sterren more_vert 280 € per week
20 km van Aéroport aimé cézaire • 25 km van Fort-de-france
Details weergeven
Studio in Le diamant voor 2 • 2 sterren close

Advertentie no 70815

Studio in Le diamant voor 2 • 2 sterren more_vert 280 € per week
20 km van Aéroport aimé cézaire • 25 km van Fort-de-france
Details weergeven
Studio in Le diamant voor 2 • 2 sterren close

Advertentie no 70815

Huis in Saint françois voor 6 • met privé zwembad more_vert
8 km van Ste anne • 35 km van Point à pitre
Details weergeven
Huis in Saint françois voor 6 • met privé zwembad more_vert
8 km van Ste anne • 35 km van Point à pitre
Details weergeven
Boerderij Corcieux - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 350-600 € per week
12 km van Gerardmer (10minutes) • 22 km van La bresse hohneck (25minutes)
Details weergeven
Boerderij Corcieux - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 350-600 € per week
12 km van Gerardmer (10minutes) • 22 km van La bresse hohneck (25minutes)
Details weergeven
Nomad-Laryssiou more_vert 420 € per week
29 km van Bobbejaanland • 34 km van Eindhoven
Details weergeven
Nomad-Laryssiou close

Advertentie no 70881

Nomad-Laryssiou more_vert 420 € per week
29 km van Bobbejaanland • 34 km van Eindhoven
Details weergeven
Nomad-Laryssiou close

Advertentie no 70881

Chalet Savignac De Nontron - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 840 € per week
7 km van Nontron • 45 km van Perigueux
Details weergeven
Chalet Savignac De Nontron - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 840 € per week
7 km van Nontron • 45 km van Perigueux
Details weergeven
Bed and Breakfast in Fumel voor 4 • 2 slaapkamers more_vert
8 km van Château de bonaguil • 10 km van Tournon d'agenais
Details weergeven
Bed and Breakfast in Fumel voor 4 • 2 slaapkamers more_vert
8 km van Château de bonaguil • 10 km van Tournon d'agenais
Details weergeven
Gite in St victor sur rhins voor 8 • 2 slaapkamers more_vert
20 km van Roanne • 3 km van St victor sur rhins
Details weergeven
Gite in St victor sur rhins voor 8 • 2 slaapkamers more_vert
20 km van Roanne • 3 km van St victor sur rhins
Details weergeven
Huis in Moraira voor 6 • 5 sterren more_vert 595-1500 € per week
2 km van Strand meer
Details weergeven
Huis in Moraira voor 6 • 5 sterren close

Advertentie no 70831

Huis in Moraira voor 6 • 5 sterren more_vert 595-1500 € per week
2 km van Strand meer
Details weergeven
Huis in Moraira voor 6 • 5 sterren close

Advertentie no 70831

Huis in Castelsardo voor 3 • privé parkeerplek more_vert
60 km van Aeropuerto de alghero • 30 km van Puerto de porto torres
Details weergeven
Huis in Castelsardo voor 3 • privé parkeerplek more_vert
60 km van Aeropuerto de alghero • 30 km van Puerto de porto torres
Details weergeven
Duplex Appartement more_vert 575-910 € per week
4 km van Plopsaland
Details weergeven
Duplex Appartement close

Advertentie no 70790

Duplex Appartement more_vert 575-910 € per week
4 km van Plopsaland
Details weergeven
Duplex Appartement close

Advertentie no 70790

Huis Lemmer - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
2 km van Strand van lemmer
Details weergeven
Huis Lemmer - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 70771

Huis Lemmer - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
2 km van Strand van lemmer
Details weergeven
Huis Lemmer - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 70771

Huis Benissa - 8 personen - Vakantiewoning more_vert
80 km van Alicante • 50 km van Benidorm
Details weergeven
Huis Benissa - 8 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 70760

Huis Benissa - 8 personen - Vakantiewoning more_vert
80 km van Alicante • 50 km van Benidorm
Details weergeven
Huis Benissa - 8 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 70760

Huis in 97150 voor 8 • uitzicht op zee more_vert
1 km van Plages • 1 km van Restaurants
Details weergeven
Huis in 97150 voor 8 • uitzicht op zee close

Advertentie no 70715

Huis in 97150 voor 8 • uitzicht op zee more_vert
1 km van Plages • 1 km van Restaurants
Details weergeven
Huis in 97150 voor 8 • uitzicht op zee close

Advertentie no 70715

Gite in Roderen voor 5 • met terras more_vert 460-600 € per week
3 km van Thann • 10 km van Cernay
Details weergeven
Gite in Roderen voor 5 • met terras close

Advertentie no 70652

Gite in Roderen voor 5 • met terras more_vert 460-600 € per week
3 km van Thann • 10 km van Cernay
Details weergeven
Gite in Roderen voor 5 • met terras close

Advertentie no 70652

Huis Salernes - 5 personen - Vakantiewoning more_vert
80 km van Fréjus ,st maxime • 30 km van Gorges du verdon
Details weergeven
Huis Salernes - 5 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71076

Huis Salernes - 5 personen - Vakantiewoning more_vert
80 km van Fréjus ,st maxime • 30 km van Gorges du verdon
Details weergeven
Huis Salernes - 5 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71076

Chalet in Rognes voor 3 • met zwembad in complex more_vert 500 € per week
15 km van Aix-en-provence • 15 km van Lourmarin
Details weergeven
Chalet in Rognes voor 3 • met zwembad in complex more_vert 500 € per week
15 km van Aix-en-provence • 15 km van Lourmarin
Details weergeven
Appartement in Le vivier sur mer voor 6 • privé parkeerplek more_vert 350 € per week
20 km van Mont saint michel • 15 km van Cancale
Details weergeven
Appartement in Le vivier sur mer voor 6 • privé parkeerplek more_vert 350 € per week
20 km van Mont saint michel • 15 km van Cancale
Details weergeven
Studio in Les saisies voor 2 • privé parkeerplek more_vert
6 km van Hauteluce • 30 km van Alberville
Details weergeven
Studio in Les saisies voor 2 • privé parkeerplek more_vert
6 km van Hauteluce • 30 km van Alberville
Details weergeven
Chalet Quend Plage - 12 personen - Vakantiewoning more_vert
1 km van La plage de quend • 19 km van De berck
Details weergeven
Chalet Quend Plage - 12 personen - Vakantiewoning more_vert
1 km van La plage de quend • 19 km van De berck
Details weergeven
Huis in Eyragues voor 8 • met privé zwembad more_vert 2500-3000 € per week
4 km van St remy de provence • 8 km van Avignon
Details weergeven
Huis in Eyragues voor 8 • met privé zwembad more_vert 2500-3000 € per week
4 km van St remy de provence • 8 km van Avignon
Details weergeven
Appartement in Stavelot voor 4 • met terras more_vert 500 € per week
9 km van Circuit spa-francorchamps • 16 km van Thermes de spa
Details weergeven
Appartement in Stavelot voor 4 • met terras more_vert 500 € per week
9 km van Circuit spa-francorchamps • 16 km van Thermes de spa
Details weergeven
Huis in Layrac voor 16 • 6 slaapkamers more_vert 2700 € per week
5 km van Tennis • 8 km van Parc de loisir
Details weergeven
Huis in Layrac voor 16 • 6 slaapkamers close

Advertentie no 70954

Huis in Layrac voor 16 • 6 slaapkamers more_vert 2700 € per week
5 km van Tennis • 8 km van Parc de loisir
Details weergeven
Huis in Layrac voor 16 • 6 slaapkamers close

Advertentie no 70954

Huis in Sainte tulle voor 8 • hoog luxe niveau more_vert 1700 € per week
40 km van Lac d'esparron • 45 km van Chateaux du luberon
Details weergeven
Huis in Sainte tulle voor 8 • hoog luxe niveau more_vert 1700 € per week
40 km van Lac d'esparron • 45 km van Chateaux du luberon
Details weergeven
Chalet in Ventron voor 6 • met terras more_vert 650-950 € per week
10 km van La brese • 22 km van Gérardmer
Details weergeven
Chalet in Ventron voor 6 • met terras close

Advertentie no 70927

Chalet in Ventron voor 6 • met terras more_vert 650-950 € per week
10 km van La brese • 22 km van Gérardmer
Details weergeven
Chalet in Ventron voor 6 • met terras close

Advertentie no 70927

Huis Blainville Sur L'eau - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 420 € per week
30 km van Nancy • 12 km van Lunéville
Details weergeven
Huis Blainville Sur L'eau - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 420 € per week
30 km van Nancy • 12 km van Lunéville
Details weergeven
Appartement in Campomoro voor 4 • uitzicht op zee more_vert 1400 € per week
10 km van Propriano • 15 km van Sartene
Details weergeven
Appartement in Campomoro voor 4 • uitzicht op zee more_vert 1400 € per week
10 km van Propriano • 15 km van Sartene
Details weergeven
Appartement in Palavas les flots voor 6 • privé parkeerplek more_vert 600 € per week
10 km van Aéroport de montpellier-méditerranée • 12 km van Gare de montpellier saint roch
Details weergeven
Appartement in Palavas les flots voor 6 • privé parkeerplek more_vert 600 € per week
10 km van Aéroport de montpellier-méditerranée • 12 km van Gare de montpellier saint roch
Details weergeven
Appartement in St françois voor 4 • met terras more_vert 360 € per week
32 km van De l'aeroport • 7 km van De la pointe des chateaux
Details weergeven
Appartement in St françois voor 4 • met terras more_vert 360 € per week
32 km van De l'aeroport • 7 km van De la pointe des chateaux
Details weergeven
Appartement Portimao - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 450-800 € per week
70 km van Faro • 280 km van Lisbonne
Details weergeven
Appartement Portimao - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 450-800 € per week
70 km van Faro • 280 km van Lisbonne
Details weergeven
Huis in Mondariz voor 4 • 2 badkamer more_vert 630 € per week
5 km van Ponteareas • 23 km van Vigo
Details weergeven
Huis in Mondariz voor 4 • 2 badkamer close

Advertentie no 70756

Huis in Mondariz voor 4 • 2 badkamer more_vert 630 € per week
5 km van Ponteareas • 23 km van Vigo
Details weergeven
Huis in Mondariz voor 4 • 2 badkamer close

Advertentie no 70756

Huis in Gastes voor 6 • 3 slaapkamers more_vert
5 km van Parentis • 15 km van Biscarrosse
Details weergeven
Huis in Gastes voor 6 • 3 slaapkamers close

Advertentie no 70692

Huis in Gastes voor 6 • 3 slaapkamers more_vert
5 km van Parentis • 15 km van Biscarrosse
Details weergeven
Huis in Gastes voor 6 • 3 slaapkamers close

Advertentie no 70692