Wilt u op vakantie en zoekt u vakantiewoning die te huur is ?


Kies Shared-house.com om gratis uw vakantiewoning advertentie te publiceren:

Publiceer uw advertentie voor uw vakantiewoning, 100% gratis en voor onbeperkte tijd.more_vert

Het publiceren van uw verhuur advertentie op onze website is Gratis en er is geen commissie op de huur. Het is geen tijdelijk promotie aanbod !

close

U kunt zo lang als u wilt uw advertentie gepubliceerd laten. Ons inkomen wordt gegenereerd door de algemene advertenties op onze site en de "booster" opties om de zichtbaarheid van de uw verhuuradvertentie te verbeteren.

Geef internationale zichtbaarheid aan uw verhuur advertentie.more_vert

Verhuur aan Fransen, Nederlanders, Belgen, Duitsers, Spanjaarden, Finnen of Engelsen: de advertenties worden automatisch vertaald in hun taal.

close

De specificaties die u heeft opgegeven bij het aanmaken van uw advertentie, worden automatisch vertaald. U kunt het aanvullen met Vrije Tekst (die niet automatisch wordt vertaald) in elk van de website talen. (Het wordt aanbevolen dit te doen.) Voor zover wij weten hebben de enige gratis vakantie verhuur website die deze functionaliteit heeft. In de toekomst worden meer talen toegevoegd.

ilmaiset lomapaikkailmoitukset
Switzerland Belgium Ireland
USA Canada Quebec

Beheer uw boekingen met de beschikbaarheids kalender.more_vert

Weergave van de beschikbaarheid via de kalender van de verhuur advertentie. Voor meer details en de wijze waarop het werkt, klik hier

close

De beschikbaarheids kalender stelt u in staat om de boekingen en in het algemeen de bezetting van uw woning te beheren (in geval van verhuur of gebruik door uzelf, vrienden of familie). Het gebruik van de kalender is gratis en hij kan opgenomen worden op uw eigen website als u die heeft. Als u dit vergelijkt met andere websites dan ziet u dat voor het optionele gebruik van de kalender betaald moet worden... niet bij ons :-)

Bespaar tijd door uw verhuur advertentie precies te geolocaliseren.more_vert

De advertenties zijn gegeolokaliseerd met Google Maps en de geografische zoekmachineen stelt de vakantiegangers in staat uw verhuur advertentie voor vele bestemmingen gemakkelijk te vinden.

close

U heeft misschien opgemerkt dat vele bekende vakantiewoning verhuur websites hun advertenties zeer summier indelen naar (land, gebied, provincie, stad) zonder een zoekmogelijkheid naar dichtbij gelegen plaatsen. Wij hebben shared-house.com ontwikkeld op basis van deze vaststelling (nadat we zelf uren kwijt waren aan het zoeken naar een gite op sites- die we niet bij naam noemen- door vele opeenvolgende zoekopdrachten te maken naar dichtbij gelegen plaatsen, terwijl 1 zoekopdracht inclusief de aangrenzende plaatsen voldoende zou moeten zijn) Onze lijst per bestemming bevat altijd advertenties van woningen in de buurt. Wij denken dat deze methode beter geschikt is dan de klassieke /achterhaalde manier van indelen.

Verkrijg betrouwbare beoordelingen van uw huurdersmore_vert

Het beoordelingssysteem geeft de huurders de mogelijkheid om na hun verblijf hun ervaring/mening te publiceren op onze website. Alle internetgebruikers raadplegen de beoordelingen van anderen voordat ze beslissen.

close

Online beoordeling zijn vandaag aan de dag essentiel. Dat is ook van toepassing op vakantieverhuur. Bij shared-house.com zijn wij ervan overtuigd dat echte onpartijdige beoordelingen door huurders essentieel zijn om vakantiegangers in staat te stellen hun vakantiewoning goed te kiezen. Daarom hebben we een systeem opgezet dat het maken van een (nep)beoordeling door de verhuurder zelf voorkomt. Tegelijker tijd wijken we niet voor de druk van de verhuurders die graag de niet lovende beoordelingen willen censureren. Wij geven hen evenwel de mogelijkheid om een reactie erop te geven. We zijn er van overtuigd dat een evenwichtige reactie gebaseerd op feiten een hulp is om toekomstige huurders te overtuigen. Tot slot het is beter voor een verhuurder om een beoordeling te vragen en te krijgen op shared-house.com dan op andere websites, waarvoor betaald moet worden. Omdat het publiceren van de advertentie gratis is, verliest men niet de beoordelingen als men stopt met het betalen voor de advertentie. zie de laatste beoordelingen.

Trek de aandacht van vakantiegangers met mooie, grote fotos.more_vert

De fotos kunnen direct geupload worden in groot formaat en op uw gratis vakantiewoning advertentie geplaatst worden. Ze zijn direct zichtbaar.

close

Wie zou vandaag beslissen een vakantiewoning te huren zonder vele fotos gezien te hebben . Dit hebben we goed begrepen daarom kunnen normaal 20 fotos geupload worden. Het kost niets , hetgeen wel het geval is op bepaalde sites voor het uploaden van 3 extra fotos.

Toon alleen de informatie die u wenselijk vindt.more_vert

Houdt rekening met uw persoonlijke situatie: Op elk moment is er de mogelijkheid de zichtbaarheid van de verhuur advertentie op internet aan te passen.

close

Bijvoorbeeld. In het geval uw vakantiewoning volledig verhuurd is voor de komende periode, dan kunt u beslissen om de publikatie van de advertentie tijdelijk op te heffen. Dat verhindert niet het gebruik van de kalender om overzicht te behouden van de bezetting. U behoudt de contactgegevens(incl. email), die niet zichtbaar zijn voor de bezoekers van de site.U kunt gewoon beslissen om niet te antwoorden op een bepaald verzoek. Het web is een jungle en ondanks onze oplettendheid, hebben wij ook te maken met ongewenste bezoekers met slechte bedoelingen. Het systeem maakt het u mogelijk om deze niet serieus lijkende verzoeken te negeren en voorkomt daarmee dat uw contactgegevens voor die personen bekend worden. Bovendien wij hebben geen boekings service noch een betaalsysteem. We registreren uw werkelijke boeking details niet (kunnen het ook niet.) daarom kunnen we die gegevens ook niet doorgeven aan de fiscale autoriteiten van rijk of gemeente. Echter wij adviseren u uitdrukkelijk om te voldoen aan de lokale wetgeving. Land, stad.

Richt u op goede huurders met behulp van een duidelijke en complete beschrijving.more_vert

Maak een complete en gedetailleerde beschrijving van uw vakantie verhuur woning met behulp van passende specificaties voor vakantiewoningen, appartementen, B&B, Gites en met de sectie Vrije Tekst.

close

Kijk eens naar andere sites voor vakantiewoningen. U ziet dan heel weinig sites(en met name geen gratis advertentie sites) die u de mogelijkheid geven om de eigenschappen van uw vakantie woning in zo´ n detail te beschrijven. Door uw vakantiewoning zorgvuldig te beschrijven, bespaart u de potentiele huurder veel tijd bij het zoeken. Daarom degene die contact met u opnemen zijn werkelijk geinteresseerd in uw vakantiehuurwoning.

Publiceer uw vakantie huurwoning vandaag nog zonder verplichting of creditkaart.more_vert

Onze site maakt het voor u mogelijk om gratis advertenties te publiceren zowel voor particulieren als voor verhuurbureaus (speciaal die, die in vakantiewoning verhuur gespecialiseerd zijn). Het is gemakkelijk om meerdere personen gebruik te laten maken van hetzelfde account en zo de advertentie bij te houden en op aanvragen te antwoorden. shared-house.com is Gratis, zonder kosten voor inschrijven en publiceren van een advertentie, zonder commissie en geen beperking op de publicatie tijd:


Als u er niet tevreden bent na het publiceren van uw advertentie, dan kunt u hem verwijderen en uw account opheffen op de persoonlijke pagina op de site.

close

De meeste websites voor vakantiewoning verhuur zijn niet gratis. U betaalt ofwel voor het publiceren van de advertentie (bijvoorbeeld op de klassieke sites als Homeaway, Homelidays of Amivac en op gratis sites, waar de opties vaak verplicht zijn.) ofwel een commissie bij elke reservering (dat is het geval bij OTA platformen zoals Booking.com, Airbnb of Wimdu) U kunt deze dure systemen omzeilen, die op monopolies beginnen te lijken, die vaak alleenrecht eisen, die steeds het percentage verhogen van de commissie en de directe communicatie met mogelijke huurders onmogelijk maakt. Door gebruik te maken van de advertentie op shared-house.com kunnen de huurders de onnodige hoge kosten vermijden, zeker als ze al vaker bij u huren. Met Shared-house.com, is het Gratis , zonder kosten voor inschrijving en advertentie publicatie, zonder commissie op de huur en geen beperking op de publicatie tijd: sendSCHRIJF U NU IN om gratis uw vakantiewoning verhuur advertentie te publiceren zonder verplichtingen. Als u er niet tevreden bent na het publiceren van uw advertentie , dan kunt u hem verwijderen en uw account opheffen op de persoonlijke pagina op de site.

Laatst ontvangen beoordeling: [alle beoordelingen]


  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Henriette (Leeuwarden, Nederland) de 18/08/2023 voor een verblijf in 8/2023
Leuke camping
Super nette caravan, behulpzame vriendelijke eigenaresse, echt een aanrader
Zeker voor herhaling vatbaar

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door steltilburg (Tilburg, Nederland) de 16/07/2023 voor een verblijf in 7/2023
Dit appartement is goed gelegen, oogt heel sfeervol, is goed uitgerust en redelijk goed onderhouden. De ontvangst en de eigenaren zijn erg vriendelijk, en de prijs is prima. We komen er graag nog eens terug


Studio in Marigot voor 2 • uitzicht op zee more_vert 400 € per week
Stad: Marigot, Saint-martin, Saint-martin
Vlak bij: St martin

Aantal personen: 2 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Studio in Marigot voor 2 • uitzicht op zee close


Tarieven
• 400 € per week
• 60 € per nacht

Studio in het complex • 1 kamer • 1 slaapkamer • etage 1 • van 2 totaal aantal etages • oppervlakte 40 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 07/10 tot 14/10/2023, van 14/10 tot 21/10/2023, van 21/10 tot 28/10/2023

20 foto
Advertentie no 65638

Studio in Marigot voor 2 • uitzicht op zee more_vert 400 € per week
Stad: Marigot, Saint-martin, Saint-martin
Vlak bij: St martin

Aantal personen: 2 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Studio in Marigot voor 2 • uitzicht op zee close


Tarieven
• 400 € per week
• 60 € per nacht

Studio in het complex • 1 kamer • 1 slaapkamer • etage 1 • van 2 totaal aantal etages • oppervlakte 40 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 07/10 tot 14/10/2023, van 14/10 tot 21/10/2023, van 21/10 tot 28/10/2023

20 foto
Advertentie no 65638

Huis in Bagnols-en-forÊt voor 10 • met privé zwembad more_vert 1750-3500 € per week
Bagnols-en-forÊt, Var, Paca, France
18 km van Frejus • 67 km van Nice • Hoogte 560 m

10 personen • 4 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Bagnols-en-forÊt voor 10 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Paca
• 1750-3500 € per week
• 280-320 € per nacht

Huis • 6 kamer • 5 slaapkamers • oppervlakte 230 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 07 oktober tot 14 oktober 2023, van zaterdag 28 oktober tot 03 november 2023, van vrijdag 03 november tot 10 november 2023

20 foto
Advertentie no 65873

Huis in Bagnols-en-forÊt voor 10 • met privé zwembad more_vert 1750-3500 € per week
Bagnols-en-forÊt, Var, Paca, France
18 km van Frejus • 67 km van Nice • Hoogte 560 m

10 personen • 4 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Bagnols-en-forÊt voor 10 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Paca
• 1750-3500 € per week
• 280-320 € per nacht

Huis • 6 kamer • 5 slaapkamers • oppervlakte 230 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 07 oktober tot 14 oktober 2023, van zaterdag 28 oktober tot 03 november 2023, van vrijdag 03 november tot 10 november 2023

20 foto
Advertentie no 65873

Boerderij in Jayac voor 15 • met privé zwembad more_vert 1300-2300 € per week
Jayac, Dordogne, Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk
20 km van Sarlat • 20 km van Brive

15 personen • 5 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 bedbank • 2 kinderledikant
Details weergeven
Boerderij in Jayac voor 15 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Sarlat
• 1300-2300 € per week

Boerderij In een boederij • 9 kamer • 7 slaapkamers • Begane grond • oppervlakte 260 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 07/10 tot 14/10/2023, van 14/10 tot 21/10/2023, van 21/10 tot 28/10/2023

7 foto
Advertentie no 2287

Boerderij in Jayac voor 15 • met privé zwembad more_vert 1300-2300 € per week
Jayac, Dordogne, Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk
20 km van Sarlat • 20 km van Brive

15 personen • 5 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 bedbank • 2 kinderledikant
Details weergeven
Boerderij in Jayac voor 15 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Sarlat
• 1300-2300 € per week

Boerderij In een boederij • 9 kamer • 7 slaapkamers • Begane grond • oppervlakte 260 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 07/10 tot 14/10/2023, van 14/10 tot 21/10/2023, van 21/10 tot 28/10/2023

7 foto
Advertentie no 2287


Huis in La tranche/mer voor 13 • privé parkeerplek more_vert 900-1600 € per week
La tranche/mer, Vendée, Pays de la Loire, Frankrijk
40 km van La roche/yon • 40 km van Sables d'olonne

13 personen • 1 tweepersoons bed • 9 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in La tranche/mer voor 13 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Côte de lumière
• 900-1600 € per week
• 540-660 € per weekend
• 270-330 € per nacht

Huis • 8 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 200 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 28 oktober tot 03 november 2023, van vrijdag 10 november tot 17 november 2023, van vrijdag 17 november tot 24 november 2023

20 foto
Advertentie no 29470

Huis in La tranche/mer voor 13 • privé parkeerplek more_vert 900-1600 € per week
La tranche/mer, Vendée, Pays de la Loire, Frankrijk
40 km van La roche/yon • 40 km van Sables d'olonne

13 personen • 1 tweepersoons bed • 9 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in La tranche/mer voor 13 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Côte de lumière
• 900-1600 € per week
• 540-660 € per weekend
• 270-330 € per nacht

Huis • 8 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 200 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 28 oktober tot 03 november 2023, van vrijdag 10 november tot 17 november 2023, van vrijdag 17 november tot 24 november 2023

20 foto
Advertentie no 29470

Huis in La garde freinet voor 6 • 1 slaapkamer more_vert £245-£329 per week
La garde freinet, Var, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk
17 km van St tropez • 16 km van Sainte maxime • Hoogte 360 m

6 personen • 2 tweepersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in La garde freinet voor 6 • 1 slaapkamer close

Toeristisch gebied: St tropez
• £245-£329 per week

Huis • 4 kamer • 1 slaapkamer • oppervlakte 50 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 05/01 tot 12/01/2024, van 12/01 tot 19/01/2024, van 19/01 tot 26/01/2024

13 foto
Advertentie no 48085

Huis in La garde freinet voor 6 • 1 slaapkamer more_vert £245-£329 per week
La garde freinet, Var, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk
17 km van St tropez • 16 km van Sainte maxime • Hoogte 360 m

6 personen • 2 tweepersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in La garde freinet voor 6 • 1 slaapkamer close

Toeristisch gebied: St tropez
• £245-£329 per week

Huis • 4 kamer • 1 slaapkamer • oppervlakte 50 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 05/01 tot 12/01/2024, van 12/01 tot 19/01/2024, van 19/01 tot 26/01/2024

13 foto
Advertentie no 48085

Chalet Saint Prix - 3 personen - Vakantiewoning more_vert
Saint prix, 71, Bourgogne Franche-Comté, Frankrijk
5 km van Bibracte • 20 km van Autun

3 personen • 1 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed
Details weergeven
Chalet Saint Prix - 3 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Morvan

Chalet • 1 kamer • oppervlakte 26 m25 foto
Advertentie no 8010

Chalet Saint Prix - 3 personen - Vakantiewoning more_vert
Saint prix, 71, Bourgogne Franche-Comté, Frankrijk
5 km van Bibracte • 20 km van Autun

3 personen • 1 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed
Details weergeven
Chalet Saint Prix - 3 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Morvan

Chalet • 1 kamer • oppervlakte 26 m25 foto
Advertentie no 8010

Gite Saint Prix - 38 personen - Vakantiewoning more_vert
Saint prix, Saone et loire, Bourgogne, France
7 km van Bibracte • 5 km van Gorges de la canche

38 personen • 6 tweepersoons bed • 18 eenpersoons bed • 4 bedbank
Details weergeven
Gite Saint Prix - 38 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Morvan

Gite • 10 slaapkamers2 foto
Advertentie no 50725

Gite Saint Prix - 38 personen - Vakantiewoning more_vert
Saint prix, Saone et loire, Bourgogne, France
7 km van Bibracte • 5 km van Gorges de la canche

38 personen • 6 tweepersoons bed • 18 eenpersoons bed • 4 bedbank
Details weergeven
Gite Saint Prix - 38 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Morvan

Gite • 10 slaapkamers2 foto
Advertentie no 50725

Chalet Saint Prix - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
Saint prix, 71, Bourgogne Franche-Comté, Frankrijk
5 km van Bibracte • 20 km van Autun

6 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Chalet Saint Prix - 6 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Morvan

Chalet • 4 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 34 m21 foto
Advertentie no 8009

Chalet Saint Prix - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
Saint prix, 71, Bourgogne Franche-Comté, Frankrijk
5 km van Bibracte • 20 km van Autun

6 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Chalet Saint Prix - 6 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Morvan

Chalet • 4 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 34 m21 foto
Advertentie no 8009

Chalet in Saint prix voor 7 • 2 slaapkamers more_vert
Saint prix, 71, Bourgogne Franche-Comté, Frankrijk
5 km van Bibracte • 20 km van Autun

7 personen • 1 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Chalet in Saint prix voor 7 • 2 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Morvan

Chalet • 4 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 49 m21 foto
Advertentie no 8007

Chalet in Saint prix voor 7 • 2 slaapkamers more_vert
Saint prix, 71, Bourgogne Franche-Comté, Frankrijk
5 km van Bibracte • 20 km van Autun

7 personen • 1 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Chalet in Saint prix voor 7 • 2 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Morvan

Chalet • 4 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 49 m21 foto
Advertentie no 8007

Chalet in Saint prix voor 7 • 3 sterren more_vert
Saint prix, 71, Bourgogne Franche-Comté, Frankrijk
5 km van Bibracte • 20 km van Autun

7 personen • 1 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Chalet in Saint prix voor 7 • 3 sterren close

Toeristisch gebied: Morvan

Chalet • 4 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 49 m21 foto
Advertentie no 8001

Chalet in Saint prix voor 7 • 3 sterren more_vert
Saint prix, 71, Bourgogne Franche-Comté, Frankrijk
5 km van Bibracte • 20 km van Autun

7 personen • 1 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Chalet in Saint prix voor 7 • 3 sterren close

Toeristisch gebied: Morvan

Chalet • 4 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 49 m21 foto
Advertentie no 8001

Huis in Saint prix voor 12 • 3 sterren more_vert
Saint prix, 71, Bourgogne Franche-Comté, Frankrijk
5 km van Bibracte • 20 km van Autun

12 personen • 2 tweepersoons bed • 6 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Saint prix voor 12 • 3 sterren close

Toeristisch gebied: Morvan

Huis • Appartement In een huis • 4 kamer • 3 slaapkamers • Begane grond • etage 1 • van 1 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 90 m21 foto
Advertentie no 8011

Huis in Saint prix voor 12 • 3 sterren more_vert
Saint prix, 71, Bourgogne Franche-Comté, Frankrijk
5 km van Bibracte • 20 km van Autun

12 personen • 2 tweepersoons bed • 6 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Saint prix voor 12 • 3 sterren close

Toeristisch gebied: Morvan

Huis • Appartement In een huis • 4 kamer • 3 slaapkamers • Begane grond • etage 1 • van 1 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 90 m21 foto
Advertentie no 8011

Chalet in Saint-alexis-des-monts voor 7 • 3 sterren more_vert 750-910 CAD per week
Saint-alexis-des-monts, Mauricie, Québec, Canada
20 km van Saint alexis des monts • 50 km van Louiseville

7 personen • 2 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Chalet in Saint-alexis-des-monts voor 7 • 3 sterren close

Toeristisch gebied: Mauricie
• 750-910 CAD per week
• 430 CAD per weekend

Chalet • 5 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 120 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 07 oktober tot 14 oktober 2023, van zaterdag 28 oktober tot 03 november 2023, van vrijdag 03 november tot 10 november 2023

6 foto
Advertentie no 20047

Chalet in Saint-alexis-des-monts voor 7 • 3 sterren more_vert 750-910 CAD per week
Saint-alexis-des-monts, Mauricie, Québec, Canada
20 km van Saint alexis des monts • 50 km van Louiseville

7 personen • 2 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Chalet in Saint-alexis-des-monts voor 7 • 3 sterren close

Toeristisch gebied: Mauricie
• 750-910 CAD per week
• 430 CAD per weekend

Chalet • 5 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 120 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 07 oktober tot 14 oktober 2023, van zaterdag 28 oktober tot 03 november 2023, van vrijdag 03 november tot 10 november 2023

6 foto
Advertentie no 20047

Huis in voor 4 • met privé zwembad more_vert 675-875 € per week
9 km van zee • 2 km van dorp/stadscentrum

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Huis in voor 4 • met privé zwembad close


• 675-875 € per week

Huis • 1 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 100 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 10/11 tot 17/11/2023, van 01/12 tot 08/12/2023, van 08/12 tot 15/12/2023

"Geweldig! Een echt paradijsje! - Eind mei verbleven we een week in het vakantiehuis. Het huis is comfortabel, smaakvol ingericht en aan alles is gedacht! Het is goed vertoeven in de mooi aangelegde tuin met vele terrassen...."
"Heerlijke vakantie - 10 Heerlijke dagen in casa Wilja doorgebracht. Een mooi huis boven op de heuvel met uitzicht over dal, bergen en zee. Prachtige terrassen en tuin rondom het huis. Groot zwembad om in te zwemmen en af t..."


20 foto
Advertentie no 56756

Huis in voor 4 • met privé zwembad more_vert 675-875 € per week
9 km van zee • 2 km van dorp/stadscentrum

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Huis in voor 4 • met privé zwembad close


• 675-875 € per week

Huis • 1 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 100 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 10/11 tot 17/11/2023, van 01/12 tot 08/12/2023, van 08/12 tot 15/12/2023

"Geweldig! Een echt paradijsje! - Eind mei verbleven we een week in het vakantiehuis. Het huis is comfortabel, smaakvol ingericht en aan alles is gedacht! Het is goed vertoeven in de mooi aangelegde tuin met vele terrassen...."
"Heerlijke vakantie - 10 Heerlijke dagen in casa Wilja doorgebracht. Een mooi huis boven op de heuvel met uitzicht over dal, bergen en zee. Prachtige terrassen en tuin rondom het huis. Groot zwembad om in te zwemmen en af t..."


20 foto
Advertentie no 56756

Gite in Villapedre voor 4 • privé parkeerplek more_vert
Villapedre, Asturias, Principado de Asturias, Spanje
100 km van Oviedo • 100 km van Gijon • 4 km van zee

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Gite in Villapedre voor 4 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Comarca vaqueira

Gite • Appartement In een boederij • 2 kamer • 2 slaapkamers • Begane grond • oppervlakte 66 m22 foto
Advertentie no 62904

Gite in Villapedre voor 4 • privé parkeerplek more_vert
Villapedre, Asturias, Principado de Asturias, Spanje
100 km van Oviedo • 100 km van Gijon • 4 km van zee

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Gite in Villapedre voor 4 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Comarca vaqueira

Gite • Appartement In een boederij • 2 kamer • 2 slaapkamers • Begane grond • oppervlakte 66 m22 foto
Advertentie no 62904

Huis in Port-manech voor 6 • met terras more_vert 450-850 € per week
Port-manech, Finistère, Bretagne, Frankrijk
20 km van Concarneau • 15 km van Pont-aven • 1 km van zee

6 personen • 2 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Port-manech voor 6 • met terras close

Toeristisch gebied: Bretagne
• 450-850 € per week

Huis In een huis • 6 kamer • 3 slaapkamers • van 2 totaal aantal etages • oppervlakte 120 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 07/10 tot 14/10/2023, van 14/10 tot 21/10/2023, van 21/10 tot 28/10/2023

6 foto
Advertentie no 9359

Huis in Port-manech voor 6 • met terras more_vert 450-850 € per week
Port-manech, Finistère, Bretagne, Frankrijk
20 km van Concarneau • 15 km van Pont-aven • 1 km van zee

6 personen • 2 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Port-manech voor 6 • met terras close

Toeristisch gebied: Bretagne
• 450-850 € per week

Huis In een huis • 6 kamer • 3 slaapkamers • van 2 totaal aantal etages • oppervlakte 120 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 07/10 tot 14/10/2023, van 14/10 tot 21/10/2023, van 21/10 tot 28/10/2023

6 foto
Advertentie no 9359

Nieuwe luxe chalet 8 pers - Met saune in hartje Ardennen. Huisdier we... more_vert 580-645 € per week
Durbuy -barvaux, Luxenburg, Région wallonne, België
5 km van Durbuy • 10 km van Hotton

8 personen • 2 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Nieuwe luxe chalet 8 pers - Met saune in hartje Ardennen. Huisdier we... close


• 580-645 € per week
• 375-450 € per weekend

Chalet • 10 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 100 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van vrijdag 17 november tot 24 november 2023, van vrijdag 24 november tot 01 december 2023, van vrijdag 01 december tot 08 december 2023

"Chalet Joran(2012) biedt alle komfort. Geen stress enkel Luxe. Genieten van de sauna,natuur,omheinde tuin van 1500m³ met zuid-terras, bbq en ligzetels.Www.Chaletsbarvaux.Be gratis wifi en opgemaakte bedden."

15 foto
Advertentie no 30633

Nieuwe luxe chalet 8 pers - Met saune in hartje Ardennen. Huisdier we... more_vert 580-645 € per week
Durbuy -barvaux, Luxenburg, Région wallonne, België
5 km van Durbuy • 10 km van Hotton

8 personen • 2 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Nieuwe luxe chalet 8 pers - Met saune in hartje Ardennen. Huisdier we... close


• 580-645 € per week
• 375-450 € per weekend

Chalet • 10 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 100 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van vrijdag 17 november tot 24 november 2023, van vrijdag 24 november tot 01 december 2023, van vrijdag 01 december tot 08 december 2023

"Chalet Joran(2012) biedt alle komfort. Geen stress enkel Luxe. Genieten van de sauna,natuur,omheinde tuin van 1500m³ met zuid-terras, bbq en ligzetels.Www.Chaletsbarvaux.Be gratis wifi en opgemaakte bedden."

15 foto
Advertentie no 30633

Huis Port Leucate - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 390-695 € per week
Port leucate, Languedoc-roussillon, Aude, France
25 km van Perpignan • 500 m van zee

5 personen • 2 tweepersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis Port Leucate - 5 personen - Vakantiewoning close


• 390-695 € per week

Huis • 4 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 45 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 07/10 tot 14/10/2023, van 14/10 tot 21/10/2023, van 21/10 tot 28/10/2023

8 foto
Advertentie no 62458

Huis Port Leucate - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 390-695 € per week
Port leucate, Languedoc-roussillon, Aude, France
25 km van Perpignan • 500 m van zee

5 personen • 2 tweepersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis Port Leucate - 5 personen - Vakantiewoning close


• 390-695 € per week

Huis • 4 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 45 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 07/10 tot 14/10/2023, van 14/10 tot 21/10/2023, van 21/10 tot 28/10/2023

8 foto
Advertentie no 62458

Huis Léchiagat - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 390-940 € per week
Léchiagat, Finistère, Bretagne, France
35 km van Quimper • 20 km van Bénodet • 50 m van zee

4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Huis Léchiagat - 4 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Pays bigouden
• 390-940 € per week

Huis • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 45 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van vrijdag 17 november tot 24 november 2023, van vrijdag 24 november tot 01 december 2023, van vrijdag 01 december tot 08 december 2023

9 foto
Advertentie no 63828

Huis Léchiagat - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 390-940 € per week
Léchiagat, Finistère, Bretagne, France
35 km van Quimper • 20 km van Bénodet • 50 m van zee

4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Huis Léchiagat - 4 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Pays bigouden
• 390-940 € per week

Huis • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 45 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van vrijdag 17 november tot 24 november 2023, van vrijdag 24 november tot 01 december 2023, van vrijdag 01 december tot 08 december 2023

9 foto
Advertentie no 63828

Studio in Salta voor 3 • 1 slaapkamer more_vert
Salta, Capital, Salta, Argentina
90 km van Jujuy • 350 km van Tucuman • Hoogte 1600 m

3 personen • 1 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed
Details weergeven
Studio in Salta voor 3 • 1 slaapkamer close

Toeristisch gebied: Norte

Studio in het complex • 2 kamer • 1 slaapkamer • Tussenverdieping • lift • eigen ingang • oppervlakte 40 m213 foto
Advertentie no 50919

Studio in Salta voor 3 • 1 slaapkamer more_vert
Salta, Capital, Salta, Argentina
90 km van Jujuy • 350 km van Tucuman • Hoogte 1600 m

3 personen • 1 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed
Details weergeven
Studio in Salta voor 3 • 1 slaapkamer close

Toeristisch gebied: Norte

Studio in het complex • 2 kamer • 1 slaapkamer • Tussenverdieping • lift • eigen ingang • oppervlakte 40 m213 foto
Advertentie no 50919

Gite in Nothalten voor 5 • 3 sterren more_vert 420-551 € per week
Nothalten, Bas-rhin, Alsace, France
12 km van Sélestat • 45 km van Strasbourg • Hoogte 400 m

5 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank • 2 kinderledikant
Details weergeven
Gite in Nothalten voor 5 • 3 sterren close

Toeristisch gebied: Alsace
• 420-551 € per week
• 160-230 € per weekend
• 80-115 € per nacht

Gite • 3 kamer • 2 slaapkamers • eigen ingang • oppervlakte 72 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van vrijdag 12 januari tot 19 januari 2024, van vrijdag 19 januari tot 26 januari 2024, van vrijdag 26 januari tot 02 februari 2024

"Prima vakantiewoning - Het huis is ruim en heeft een erg groot overdekt terras met uitzicht op het Rijndal en -nog verder- het Zwarte Woud (bij helder weer). De keukenuitrusting is indrukwekkend en erg handig. Gastheer e..."


15 foto
Advertentie no 5840

Gite in Nothalten voor 5 • 3 sterren more_vert 420-551 € per week
Nothalten, Bas-rhin, Alsace, France
12 km van Sélestat • 45 km van Strasbourg • Hoogte 400 m

5 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank • 2 kinderledikant
Details weergeven
Gite in Nothalten voor 5 • 3 sterren close

Toeristisch gebied: Alsace
• 420-551 € per week
• 160-230 € per weekend
• 80-115 € per nacht

Gite • 3 kamer • 2 slaapkamers • eigen ingang • oppervlakte 72 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van vrijdag 12 januari tot 19 januari 2024, van vrijdag 19 januari tot 26 januari 2024, van vrijdag 26 januari tot 02 februari 2024

"Prima vakantiewoning - Het huis is ruim en heeft een erg groot overdekt terras met uitzicht op het Rijndal en -nog verder- het Zwarte Woud (bij helder weer). De keukenuitrusting is indrukwekkend en erg handig. Gastheer e..."


15 foto
Advertentie no 5840

Huis in Antibes voor 5 • hoog luxe niveau more_vert 430 € per week
29 km van Nice • 10 km van Cannes
Details weergeven
Huis in Antibes voor 5 • hoog luxe niveau more_vert 430 € per week
29 km van Nice • 10 km van Cannes
Details weergeven
Appartement in Combloux voor 4 • met balkon more_vert 400-700 € per week
5 km van Megève • 8 km van Sallanches
Details weergeven
Appartement in Combloux voor 4 • met balkon more_vert 400-700 € per week
5 km van Megève • 8 km van Sallanches
Details weergeven
Huis in Vejer de la frontera voor 3 • met terras more_vert 200-280 € per week
10 km van Beach • 50 km van Airport
Details weergeven
Huis in Vejer de la frontera voor 3 • met terras more_vert 200-280 € per week
10 km van Beach • 50 km van Airport
Details weergeven
Chalet in Olocau voor 4 • met privé zwembad close
"Uitstekend - Een vakantiewoning met alle faciliteiten , en waar het heerlijk vertoeven is a.G.V de rust , ruimte , natuur , en een byzonder vriendelijke gastvrouw."
"Heerlijk rustig, gastvrij en schoon verblijf met veel zitplekken in de zon en mo - Bij aankomst stond er bier en frisdrank in de koelkast. flesje wijn op de aanrecht en koffie, thee, suiker en melk in de kast. De basiskrui..."Advertentie no 39434

Chalet in Olocau voor 4 • met privé zwembad close
"Uitstekend - Een vakantiewoning met alle faciliteiten , en waar het heerlijk vertoeven is a.G.V de rust , ruimte , natuur , en een byzonder vriendelijke gastvrouw."
"Heerlijk rustig, gastvrij en schoon verblijf met veel zitplekken in de zon en mo - Bij aankomst stond er bier en frisdrank in de koelkast. flesje wijn op de aanrecht en koffie, thee, suiker en melk in de kast. De basiskrui..."Advertentie no 39434

Gite in Orbey voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 420 € per week
29 km van Colmar • 15 km van Kaysersberg
Details weergeven
Gite in Orbey voor 4 • 2 slaapkamers close

Advertentie no 69344

Gite in Orbey voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 420 € per week
29 km van Colmar • 15 km van Kaysersberg
Details weergeven
Gite in Orbey voor 4 • 2 slaapkamers close

Advertentie no 69344

Chalet in Uddel voor 4 • 5 sterren more_vert 260-630 € per week
10 km van Apeldoorn • 10 km van Harderwijk
Details weergeven
Chalet in Uddel voor 4 • 5 sterren close

Advertentie no 3794

Chalet in Uddel voor 4 • 5 sterren more_vert 260-630 € per week
10 km van Apeldoorn • 10 km van Harderwijk
Details weergeven
Chalet in Uddel voor 4 • 5 sterren close

Advertentie no 3794

Chalet in Ste eulalie d'olt voor 6 • uitzicht op meer more_vert 450-700 € per week
45 km van Rodez • 50 km van Millau
Details weergeven
Chalet in Ste eulalie d'olt voor 6 • uitzicht op meer more_vert 450-700 € per week
45 km van Rodez • 50 km van Millau
Details weergeven
Gite in Puymaurin (31230) voor 4 • privé parkeerplek more_vert
74 km van Aéroport toulouse-blagnac • 107 km van Station de ski luchon-superbagnères, station de su
Details weergeven
Gite in Puymaurin (31230) voor 4 • privé parkeerplek more_vert
74 km van Aéroport toulouse-blagnac • 107 km van Station de ski luchon-superbagnères, station de su
Details weergeven
Gite in Sexcles voor 2 • 1 slaapkamer more_vert 505-555 € per week
10 km van Argentat sur dordogne • 40 km van Aurillac
Details weergeven
Gite in Sexcles voor 2 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 71580

Gite in Sexcles voor 2 • 1 slaapkamer more_vert 505-555 € per week
10 km van Argentat sur dordogne • 40 km van Aurillac
Details weergeven
Gite in Sexcles voor 2 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 71580

Huis in Saint-pierre voor 9 • 4 slaapkamers more_vert
2 km van Plage de saint-pierre • 16 km van Cité du volcan
Details weergeven
Huis in Saint-pierre voor 9 • 4 slaapkamers more_vert
2 km van Plage de saint-pierre • 16 km van Cité du volcan
Details weergeven
Huis in New york voor 7 • uitzicht op meer more_vert $1750 per week
15 km van Walmart
Details weergeven
Huis in New york voor 7 • uitzicht op meer more_vert $1750 per week
15 km van Walmart
Details weergeven
Huis in Aubagne voor 4 • met privé zwembad more_vert 1700 € per week
21 km van Marseille-mucem • 20 km van Cassis
Details weergeven
Huis in Aubagne voor 4 • met privé zwembad more_vert 1700 € per week
21 km van Marseille-mucem • 20 km van Cassis
Details weergeven
Appartement in Sete voor 3 • privé parkeerplek more_vert 595 € per week
Espace georges brassens
Details weergeven
Appartement in Sete voor 3 • privé parkeerplek more_vert 595 € per week
Espace georges brassens
Details weergeven
Huis Guardemar Del Segura - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 650 € per week
25 km van Alicante airport • 10 km van Torrevieja
Details weergeven
Huis Guardemar Del Segura - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 650 € per week
25 km van Alicante airport • 10 km van Torrevieja
Details weergeven
Gite in Lignairolles voor 8 • met zwembad in complex more_vert 1397 € per week
12 km van Mirepoix • 25 km van Castelnaudary
Details weergeven
Gite in Lignairolles voor 8 • met zwembad in complex more_vert 1397 € per week
12 km van Mirepoix • 25 km van Castelnaudary
Details weergeven
Appartement in Gérardmer voor 3 • privé parkeerplek more_vert 485 € per week
10 km van Col de la schlucht et route des crêtes • 20 km van Colmar, route des vins
Details weergeven
Appartement in Gérardmer voor 3 • privé parkeerplek more_vert 485 € per week
10 km van Col de la schlucht et route des crêtes • 20 km van Colmar, route des vins
Details weergeven
Appartement in La toussuire voor 4 • 1 slaapkamer more_vert 315-868 € per week
15 km van St jean de maurienne
Details weergeven
Appartement in La toussuire voor 4 • 1 slaapkamer more_vert 315-868 € per week
15 km van St jean de maurienne
Details weergeven
Gite Nohèdes - 3 personen - Vakantiewoning more_vert 460 € per week
17 km van Prades • 20 km van Villefranche de conflent
Details weergeven
Gite Nohèdes - 3 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71553

Gite Nohèdes - 3 personen - Vakantiewoning more_vert 460 € per week
17 km van Prades • 20 km van Villefranche de conflent
Details weergeven
Gite Nohèdes - 3 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71553

Huis Gordes - 2 personen - Vakantiewoning more_vert
3 km van Gordes • 10 km van Isle sur la sorgues
Details weergeven
Huis Gordes - 2 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71083

Huis Gordes - 2 personen - Vakantiewoning more_vert
3 km van Gordes • 10 km van Isle sur la sorgues
Details weergeven
Huis Gordes - 2 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71083

Huis Honfleur - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 430-640 € per week
6 km van Honfleur • 1 km van Ablon
Details weergeven
Huis Honfleur - 5 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71125

Huis Honfleur - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 430-640 € per week
6 km van Honfleur • 1 km van Ablon
Details weergeven
Huis Honfleur - 5 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71125

Studio in Font romeu voor 4 • 1 badkamer more_vert 380-560 € per week
18 km van Puigcerda (espagne) • 50 km van Pas de la case (andorre)
Details weergeven
Studio in Font romeu voor 4 • 1 badkamer more_vert 380-560 € per week
18 km van Puigcerda (espagne) • 50 km van Pas de la case (andorre)
Details weergeven
Huis in Isla cristina voor 6 more_vert 590 € per week
80 km van Faro • 58 km van Huelva
Details weergeven
Huis in Isla cristina voor 6 close

Advertentie no 71537

Huis in Isla cristina voor 6 more_vert 590 € per week
80 km van Faro • 58 km van Huelva
Details weergeven
Huis in Isla cristina voor 6 close

Advertentie no 71537

Appartement Caracola more_vert 400-900 € per week
25 km van Jerez de la frontera • 52 km van Cádiz
Details weergeven
Appartement Caracola close

Advertentie no 71355

Appartement Caracola more_vert 400-900 € per week
25 km van Jerez de la frontera • 52 km van Cádiz
Details weergeven
Appartement Caracola close

Advertentie no 71355

Appartement Cala'n Bosch - 4 personen - Vakantiewoning more_vert
9 km van Ciutadella de menorca • 55 km van Aeroport de mahon
Details weergeven
Appartement Cala'n Bosch - 4 personen - Vakantiewoning more_vert
9 km van Ciutadella de menorca • 55 km van Aeroport de mahon
Details weergeven
Huis Velez-malaga - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 300 € per week
35 km van Malaga • 26 km van Nerja
Details weergeven
Huis Velez-malaga - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 300 € per week
35 km van Malaga • 26 km van Nerja
Details weergeven
Chalet in Allevard voor 10 • 3 sterren more_vert 1575 € per week
40 km van Grenoble • 38 km van Chambery
Details weergeven
Chalet in Allevard voor 10 • 3 sterren close

Advertentie no 71359

Chalet in Allevard voor 10 • 3 sterren more_vert 1575 € per week
40 km van Grenoble • 38 km van Chambery
Details weergeven
Chalet in Allevard voor 10 • 3 sterren close

Advertentie no 71359

Appartement in Carcès voor 2 • met terras more_vert 273 € per week
64 km van Hyères • 42 km van Bauduen
Details weergeven
Appartement in Carcès voor 2 • met terras more_vert 273 € per week
64 km van Hyères • 42 km van Bauduen
Details weergeven
Gite in Saint-martin-d'oydes voor 4 • binnenplaats more_vert 450 € per week
36 km van Foix • 107 km van Pas de la case (andorre)
Details weergeven
Gite in Saint-martin-d'oydes voor 4 • binnenplaats more_vert 450 € per week
36 km van Foix • 107 km van Pas de la case (andorre)
Details weergeven
Gite in Bard le regulier voor 4 • privé parkeerplek more_vert 375 € per week
2 km van La montagne de barr • 1 km van Parc naturel du morvan
Details weergeven
Gite in Bard le regulier voor 4 • privé parkeerplek more_vert 375 € per week
2 km van La montagne de barr • 1 km van Parc naturel du morvan
Details weergeven
Gite Beaulieu - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 650 € per week
29 km van Pont d'arc et gorges de l'ardèche • 12 km van Bois de païolive
Details weergeven
Gite Beaulieu - 5 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71210

Gite Beaulieu - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 650 € per week
29 km van Pont d'arc et gorges de l'ardèche • 12 km van Bois de païolive
Details weergeven
Gite Beaulieu - 5 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71210

Huis Colomars - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 1997 € per week
14 km van Nice • 16 km van Monaco
Details weergeven
Huis Colomars - 5 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71471

Huis Colomars - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 1997 € per week
14 km van Nice • 16 km van Monaco
Details weergeven
Huis Colomars - 5 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71471

Chalet in Plaine voor 4 • 1 slaapkamer more_vert
10 km van Schirmeck • 20 km van Champs du feu
Details weergeven
Chalet in Plaine voor 4 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 71300

Chalet in Plaine voor 4 • 1 slaapkamer more_vert
10 km van Schirmeck • 20 km van Champs du feu
Details weergeven
Chalet in Plaine voor 4 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 71300

Huis in Mantes la jolie voor 15 • 3 sterren more_vert 2500-3500 € per week
28 km van Giverny • 44 km van Versailles
Details weergeven
Huis in Mantes la jolie voor 15 • 3 sterren more_vert 2500-3500 € per week
28 km van Giverny • 44 km van Versailles
Details weergeven
Gite in Valaurie voor 5 • 3 sterren more_vert 700 € per week
1 km van Valaurie • 7 km van Grignan
Details weergeven
Gite in Valaurie voor 5 • 3 sterren close

Advertentie no 71462

Gite in Valaurie voor 5 • 3 sterren more_vert 700 € per week
1 km van Valaurie • 7 km van Grignan
Details weergeven
Gite in Valaurie voor 5 • 3 sterren close

Advertentie no 71462

Huis in Tombeboeuf voor 13 • uitzicht op meer more_vert 1685-3010 € per week
40 km van Bergerac • 120 km van Bordeaux
Details weergeven
Huis in Tombeboeuf voor 13 • uitzicht op meer more_vert 1685-3010 € per week
40 km van Bergerac • 120 km van Bordeaux
Details weergeven
Stacaravan in Sérignan voor 6 • privé parkeerplek more_vert 300-1200 € per week
2 km van La plage de valras • 4 km van Aire de jeux enfants
Details weergeven
Stacaravan in Sérignan voor 6 • privé parkeerplek more_vert 300-1200 € per week
2 km van La plage de valras • 4 km van Aire de jeux enfants
Details weergeven
Appartement Calvi - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 650-850 € per week
5 km van Calvi • 5 km van Calenzana
Details weergeven
Appartement Calvi - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 650-850 € per week
5 km van Calvi • 5 km van Calenzana
Details weergeven
Huis Orsans - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 630 € per week
35 km van Besancon • 40 km van Morteau
Details weergeven
Huis Orsans - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71378

Huis Orsans - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 630 € per week
35 km van Besancon • 40 km van Morteau
Details weergeven
Huis Orsans - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71378

Appartement in Sète voor 5 • 2 slaapkamers more_vert 420 € per week
31 km van Montpellier • 24 km van Cap d'agde
Details weergeven
Appartement in Sète voor 5 • 2 slaapkamers more_vert 420 € per week
31 km van Montpellier • 24 km van Cap d'agde
Details weergeven
Huis in Brétignolles sur mer voor 6 • 2 slaapkamers more_vert 530-640 € per week
6 km van St gilles croix de vie • 15 km van Les sables d'olonne
Details weergeven
Huis in Brétignolles sur mer voor 6 • 2 slaapkamers more_vert 530-640 € per week
6 km van St gilles croix de vie • 15 km van Les sables d'olonne
Details weergeven
in voor 6 more_vert 450 € per week

Details weergeven
in voor 6 close

Advertentie no 71397

in voor 6 more_vert 450 € per week

Details weergeven
in voor 6 close

Advertentie no 71397

Studio in Hyeres voor 4 • met balkon more_vert 650 € per week
22 km van Bormes les mimosas • 52 km van Saint tropez
Details weergeven
Studio in Hyeres voor 4 • met balkon close

Advertentie no 71394

Studio in Hyeres voor 4 • met balkon more_vert 650 € per week
22 km van Bormes les mimosas • 52 km van Saint tropez
Details weergeven
Studio in Hyeres voor 4 • met balkon close

Advertentie no 71394

Chalet in Iles de la madeleine voor 2 • 1 slaapkamer more_vert 1250 CAD per week
5 km van Cap-aux-meules • 2 km van Aeroport
Details weergeven
Chalet in Iles de la madeleine voor 2 • 1 slaapkamer more_vert 1250 CAD per week
5 km van Cap-aux-meules • 2 km van Aeroport
Details weergeven
Gite in Plelo voor 4 • privé parkeerplek more_vert 630 € per week
15 km van St brieuc • 29 km van Paimpol
Details weergeven
Gite in Plelo voor 4 • privé parkeerplek more_vert 630 € per week
15 km van St brieuc • 29 km van Paimpol
Details weergeven
Appartement Nazaré - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 650 € per week
La plage • 1 km van Point de vue
Details weergeven
Appartement Nazaré - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 650 € per week
La plage • 1 km van Point de vue
Details weergeven
Appartement La Grande Motte - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 750-1150 € per week
17 km van Montpellier • 15 km van Aeroport de montpellier
Details weergeven
Appartement La Grande Motte - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 750-1150 € per week
17 km van Montpellier • 15 km van Aeroport de montpellier
Details weergeven
Appartement Malo Les Bains - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 650 € per week
2 km van Patinoire • 2 km van Bowling
Details weergeven
Appartement Malo Les Bains - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 650 € per week
2 km van Patinoire • 2 km van Bowling
Details weergeven
Huis in Maubuisson,carcans voor 4 • uitzicht op meer more_vert 400-590 € per week
4 km van Carcans océon • 10 km van Lacanau plage
Details weergeven
Huis in Maubuisson,carcans voor 4 • uitzicht op meer more_vert 400-590 € per week
4 km van Carcans océon • 10 km van Lacanau plage
Details weergeven
Gite in Gondomar voor 7 • hoog luxe niveau more_vert 805 € per week
2 km van Baiona • 20 km van Vigo
Details weergeven
Gite in Gondomar voor 7 • hoog luxe niveau more_vert 805 € per week
2 km van Baiona • 20 km van Vigo
Details weergeven
Appartement in Ciutadella de menorca voor 4 • met terras more_vert 560-1680 € per week
45 km van Aeropuerto • 5 km van Ciutadella de menorca
Details weergeven
Appartement in Ciutadella de menorca voor 4 • met terras more_vert 560-1680 € per week
45 km van Aeropuerto • 5 km van Ciutadella de menorca
Details weergeven
Huis in Lahontan voor 4 • privé parkeerplek more_vert
7 km van Le lac de sames • 8 km van Salies de bearn
Details weergeven
Huis in Lahontan voor 4 • privé parkeerplek more_vert
7 km van Le lac de sames • 8 km van Salies de bearn
Details weergeven
Gite Landos - 12 personen - Vakantiewoning more_vert 700 € per week
22 km van Le puy en velay • 17 km van Langogne
Details weergeven
Gite Landos - 12 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71314

Gite Landos - 12 personen - Vakantiewoning more_vert 700 € per week
22 km van Le puy en velay • 17 km van Langogne
Details weergeven
Gite Landos - 12 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71314

- Vakantiewoning close

Advertentie no 71310

- Vakantiewoning close

Advertentie no 71310

Huis in Fornells voor 7 • 3 badkamer more_vert 1890-2310 € per week
15 km van Aeropuerto • 1 km van Playa
Details weergeven
Huis in Fornells voor 7 • 3 badkamer close

Advertentie no 71293

Huis in Fornells voor 7 • 3 badkamer more_vert 1890-2310 € per week
15 km van Aeropuerto • 1 km van Playa
Details weergeven
Huis in Fornells voor 7 • 3 badkamer close

Advertentie no 71293

Appartement in Mandelieu la napoule voor 4 • 3 sterren more_vert 500-1200 € per week
5 km van Cannes • 35 km van Nice
Details weergeven
Appartement in Mandelieu la napoule voor 4 • 3 sterren more_vert 500-1200 € per week
5 km van Cannes • 35 km van Nice
Details weergeven
Huis in La londe les maures voor 4 • met terras more_vert 511-840 € per week
5 km van Hyères • 8 km van Lavandou
Details weergeven
Huis in La londe les maures voor 4 • met terras more_vert 511-840 € per week
5 km van Hyères • 8 km van Lavandou
Details weergeven
Gite in Groix voor 2 • met terras close

Advertentie no 71237

Gite in Groix voor 2 • met terras close

Advertentie no 71237

Huis in Pinet voor 8 • met privé zwembad more_vert 400 € per week
30 km van Béziers • 40 km van Montpellier
Details weergeven
Huis in Pinet voor 8 • met privé zwembad more_vert 400 € per week
30 km van Béziers • 40 km van Montpellier
Details weergeven
Huis in Tresdorf voor 8 • privé parkeerplek more_vert 1650-3000 € per week
1 km van Supermarkt • 33 km van Heiligenblut
Details weergeven
Huis in Tresdorf voor 8 • privé parkeerplek more_vert 1650-3000 € per week
1 km van Supermarkt • 33 km van Heiligenblut
Details weergeven
Huis Entre Deux - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 550 € per week
23 km van Plage de saint-pierre • 50 km van Piton de la fournaise : pas de bellecombe
Details weergeven
Huis Entre Deux - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 550 € per week
23 km van Plage de saint-pierre • 50 km van Piton de la fournaise : pas de bellecombe
Details weergeven
Studio in Playa del coco voor 3 • met zwembad in complex more_vert $455-$805 per week
2 km van Ocotal • 26 km van Liberia
Details weergeven
Studio in Playa del coco voor 3 • met zwembad in complex more_vert $455-$805 per week
2 km van Ocotal • 26 km van Liberia
Details weergeven
Studio in Playa del coco voor 3 • 1 slaapkamer more_vert $455-$805 per week
2 km van Ocotal • 26 km van Liberia
Details weergeven
Studio in Playa del coco voor 3 • 1 slaapkamer more_vert $455-$805 per week
2 km van Ocotal • 26 km van Liberia
Details weergeven
Stacaravan in Colleville sur mer voor 6 • uitzicht op zee more_vert
2 km van Cimetière américain • 14 km van Leclerc / tapisserie / cathédrale de bayeux
Details weergeven
Stacaravan in Colleville sur mer voor 6 • uitzicht op zee more_vert
2 km van Cimetière américain • 14 km van Leclerc / tapisserie / cathédrale de bayeux
Details weergeven
Huis in Ciutadella de menorca voor 7 • met zwembad in complex more_vert 910-1820 € per week
50 km van Aeropuerto • 10 km van Ciutadella de menorca
Details weergeven
Huis in Ciutadella de menorca voor 7 • met zwembad in complex more_vert 910-1820 € per week
50 km van Aeropuerto • 10 km van Ciutadella de menorca
Details weergeven
Huis in Ciutadella de menorca voor 7 • privé parkeerplek more_vert 910-1820 € per week
50 km van Aeropuerto • 10 km van Ciutadella
Details weergeven
Huis in Ciutadella de menorca voor 7 • privé parkeerplek more_vert 910-1820 € per week
50 km van Aeropuerto • 10 km van Ciutadella
Details weergeven
Huis Sambin - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 420-720 € per week
30 km van Zoo de beauval • 20 km van Chenonceau
Details weergeven
Huis Sambin - 2 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71138

Huis Sambin - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 420-720 € per week
30 km van Zoo de beauval • 20 km van Chenonceau
Details weergeven
Huis Sambin - 2 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71138

Huis Son Xoriguer - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 630-1540 € per week
50 km van Aeropuerto • 10 km van Ciutadella de menorca
Details weergeven
Huis Son Xoriguer - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 630-1540 € per week
50 km van Aeropuerto • 10 km van Ciutadella de menorca
Details weergeven
Huis in Pénestin voor 14 • 6 slaapkamers more_vert
25 km van La baule • 75 km van Nantes
Details weergeven
Huis in Pénestin voor 14 • 6 slaapkamers more_vert
25 km van La baule • 75 km van Nantes
Details weergeven
Gite in Ventelon voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 420-490 € per week
30 km van Pour station 2 alpes • 20 km van Monetier les bains
Details weergeven
Gite in Ventelon voor 4 • 2 slaapkamers close

Advertentie no 71111

Gite in Ventelon voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 420-490 € per week
30 km van Pour station 2 alpes • 20 km van Monetier les bains
Details weergeven
Gite in Ventelon voor 4 • 2 slaapkamers close

Advertentie no 71111

in voor 10 close

Advertentie no 71104

in voor 10 close

Advertentie no 71104

Huis in Calan bosch voor 6 • met privé zwembad more_vert 1330-2695 € per week
50 km van Aeropuerto • 10 km van Ciutadella de menorca
Details weergeven
Huis in Calan bosch voor 6 • met privé zwembad more_vert 1330-2695 € per week
50 km van Aeropuerto • 10 km van Ciutadella de menorca
Details weergeven
Chalet Géraudot - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
20 km van Troyes • 200 km van Paris
Details weergeven
Chalet Géraudot - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
20 km van Troyes • 200 km van Paris
Details weergeven
Huis Spolete - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
7 km van Spolete • 130 km van Rome
Details weergeven
Huis Spolete - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71586

Huis Spolete - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
7 km van Spolete • 130 km van Rome
Details weergeven
Huis Spolete - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71586

Appartement in Torrevieja voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 500 € per week
1 km van Torrevieja • 5 km van La zenia boulevard
Details weergeven
Appartement in Torrevieja voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 500 € per week
1 km van Torrevieja • 5 km van La zenia boulevard
Details weergeven
Huis in Boe voor 8 • tuin more_vert 235 € per week
20 km van Golfech • 2 km van Agen
Details weergeven
Huis in Boe voor 8 • tuin close

Advertentie no 71552

Huis in Boe voor 8 • tuin more_vert 235 € per week
20 km van Golfech • 2 km van Agen
Details weergeven
Huis in Boe voor 8 • tuin close

Advertentie no 71552

Appartement in Nerja voor 4 • tuin more_vert 250 € per week
50 km van Malaga • 20 km van Almunecar
Details weergeven
Appartement in Nerja voor 4 • tuin close

Advertentie no 71536

Appartement in Nerja voor 4 • tuin more_vert 250 € per week
50 km van Malaga • 20 km van Almunecar
Details weergeven
Appartement in Nerja voor 4 • tuin close

Advertentie no 71536

Appartement Toscal Longuera. Los Realejos - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 385 € per week
5 km van Puerto de la cruz • 5 km van Toscal longuera. los realejos
Details weergeven
Appartement Toscal Longuera. Los Realejos - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 385 € per week
5 km van Puerto de la cruz • 5 km van Toscal longuera. los realejos
Details weergeven
Huis Kerlouan - 7 personen - Vakantiewoning more_vert 950 € per week
5 km van Brignogan plages
Details weergeven
Huis Kerlouan - 7 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71465

Huis Kerlouan - 7 personen - Vakantiewoning more_vert 950 € per week
5 km van Brignogan plages
Details weergeven
Huis Kerlouan - 7 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71465

Stacaravan Cerbère - 4 personen - Vakantiewoning more_vert
8 km van Port bou • 10 km van Banyuls
Details weergeven
Stacaravan Cerbère - 4 personen - Vakantiewoning more_vert
8 km van Port bou • 10 km van Banyuls
Details weergeven
Huis in Bidart voor 9 • 4 slaapkamers more_vert
1 km van Biarritz • 3 km van Stjean de luz
Details weergeven
Huis in Bidart voor 9 • 4 slaapkamers close

Advertentie no 71424

Huis in Bidart voor 9 • 4 slaapkamers more_vert
1 km van Biarritz • 3 km van Stjean de luz
Details weergeven
Huis in Bidart voor 9 • 4 slaapkamers close

Advertentie no 71424↑ Terug naar de bovenste regel ↑