Wilt u op vakantie en zoekt u vakantiewoning die te huur is ?


Kies Shared-house.com om gratis uw vakantiewoning advertentie te publiceren:

Publiceer uw advertentie voor uw vakantiewoning, 100% gratis en voor onbeperkte tijd.more_vert

Het publiceren van uw verhuur advertentie op onze website is Gratis en er is geen commissie op de huur. Het is geen tijdelijk promotie aanbod !

close

U kunt zo lang als u wilt uw advertentie gepubliceerd laten. Ons inkomen wordt gegenereerd door de algemene advertenties op onze site en de "booster" opties om de zichtbaarheid van de uw verhuuradvertentie te verbeteren.

Geef internationale zichtbaarheid aan uw verhuur advertentie.more_vert

Verhuur aan Fransen, Nederlanders, Belgen, Duitsers, Spanjaarden, Finnen of Engelsen: de advertenties worden automatisch vertaald in hun taal.

close

De specificaties die u heeft opgegeven bij het aanmaken van uw advertentie, worden automatisch vertaald. U kunt het aanvullen met Vrije Tekst (die niet automatisch wordt vertaald) in elk van de website talen. (Het wordt aanbevolen dit te doen.) Voor zover wij weten hebben de enige gratis vakantie verhuur website die deze functionaliteit heeft. In de toekomst worden meer talen toegevoegd.

ilmaiset lomapaikkailmoitukset
Switzerland Belgium Ireland
USA Canada Quebec

Beheer uw boekingen met de beschikbaarheids kalender.more_vert

Weergave van de beschikbaarheid via de kalender van de verhuur advertentie. Voor meer details en de wijze waarop het werkt, klik hier

close

De beschikbaarheids kalender stelt u in staat om de boekingen en in het algemeen de bezetting van uw woning te beheren (in geval van verhuur of gebruik door uzelf, vrienden of familie). Het gebruik van de kalender is gratis en hij kan opgenomen worden op uw eigen website als u die heeft. Als u dit vergelijkt met andere websites dan ziet u dat voor het optionele gebruik van de kalender betaald moet worden... niet bij ons :-)

Bespaar tijd door uw verhuur advertentie precies te geolocaliseren.more_vert

De advertenties zijn gegeolokaliseerd met Google Maps en de geografische zoekmachineen stelt de vakantiegangers in staat uw verhuur advertentie voor vele bestemmingen gemakkelijk te vinden.

close

U heeft misschien opgemerkt dat vele bekende vakantiewoning verhuur websites hun advertenties zeer summier indelen naar (land, gebied, provincie, stad) zonder een zoekmogelijkheid naar dichtbij gelegen plaatsen. Wij hebben shared-house.com ontwikkeld op basis van deze vaststelling (nadat we zelf uren kwijt waren aan het zoeken naar een gite op sites- die we niet bij naam noemen- door vele opeenvolgende zoekopdrachten te maken naar dichtbij gelegen plaatsen, terwijl 1 zoekopdracht inclusief de aangrenzende plaatsen voldoende zou moeten zijn) Onze lijst per bestemming bevat altijd advertenties van woningen in de buurt. Wij denken dat deze methode beter geschikt is dan de klassieke /achterhaalde manier van indelen.

Verkrijg betrouwbare beoordelingen van uw huurdersmore_vert

Het beoordelingssysteem geeft de huurders de mogelijkheid om na hun verblijf hun ervaring/mening te publiceren op onze website. Alle internetgebruikers raadplegen de beoordelingen van anderen voordat ze beslissen.

close

Online beoordeling zijn vandaag aan de dag essentiel. Dat is ook van toepassing op vakantieverhuur. Bij shared-house.com zijn wij ervan overtuigd dat echte onpartijdige beoordelingen door huurders essentieel zijn om vakantiegangers in staat te stellen hun vakantiewoning goed te kiezen. Daarom hebben we een systeem opgezet dat het maken van een (nep)beoordeling door de verhuurder zelf voorkomt. Tegelijker tijd wijken we niet voor de druk van de verhuurders die graag de niet lovende beoordelingen willen censureren. Wij geven hen evenwel de mogelijkheid om een reactie erop te geven. We zijn er van overtuigd dat een evenwichtige reactie gebaseerd op feiten een hulp is om toekomstige huurders te overtuigen. Tot slot het is beter voor een verhuurder om een beoordeling te vragen en te krijgen op shared-house.com dan op andere websites, waarvoor betaald moet worden. Omdat het publiceren van de advertentie gratis is, verliest men niet de beoordelingen als men stopt met het betalen voor de advertentie. zie de laatste beoordelingen.

Trek de aandacht van vakantiegangers met mooie, grote fotos.more_vert

De fotos kunnen direct geupload worden in groot formaat en op uw gratis vakantiewoning advertentie geplaatst worden. Ze zijn direct zichtbaar.

close

Wie zou vandaag beslissen een vakantiewoning te huren zonder vele fotos gezien te hebben . Dit hebben we goed begrepen daarom kunnen normaal 20 fotos geupload worden. Het kost niets , hetgeen wel het geval is op bepaalde sites voor het uploaden van 3 extra fotos.

Toon alleen de informatie die u wenselijk vindt.more_vert

Houdt rekening met uw persoonlijke situatie: Op elk moment is er de mogelijkheid de zichtbaarheid van de verhuur advertentie op internet aan te passen.

close

Bijvoorbeeld. In het geval uw vakantiewoning volledig verhuurd is voor de komende periode, dan kunt u beslissen om de publikatie van de advertentie tijdelijk op te heffen. Dat verhindert niet het gebruik van de kalender om overzicht te behouden van de bezetting. U behoudt de contactgegevens(incl. email), die niet zichtbaar zijn voor de bezoekers van de site.U kunt gewoon beslissen om niet te antwoorden op een bepaald verzoek. Het web is een jungle en ondanks onze oplettendheid, hebben wij ook te maken met ongewenste bezoekers met slechte bedoelingen. Het systeem maakt het u mogelijk om deze niet serieus lijkende verzoeken te negeren en voorkomt daarmee dat uw contactgegevens voor die personen bekend worden. Bovendien wij hebben geen boekings service noch een betaalsysteem. We registreren uw werkelijke boeking details niet (kunnen het ook niet.) daarom kunnen we die gegevens ook niet doorgeven aan de fiscale autoriteiten van rijk of gemeente. Echter wij adviseren u uitdrukkelijk om te voldoen aan de lokale wetgeving. Land, stad.

Richt u op goede huurders met behulp van een duidelijke en complete beschrijving.more_vert

Maak een complete en gedetailleerde beschrijving van uw vakantie verhuur woning met behulp van passende specificaties voor vakantiewoningen, appartementen, B&B, Gites en met de sectie Vrije Tekst.

close

Kijk eens naar andere sites voor vakantiewoningen. U ziet dan heel weinig sites(en met name geen gratis advertentie sites) die u de mogelijkheid geven om de eigenschappen van uw vakantie woning in zo´ n detail te beschrijven. Door uw vakantiewoning zorgvuldig te beschrijven, bespaart u de potentiele huurder veel tijd bij het zoeken. Daarom degene die contact met u opnemen zijn werkelijk geinteresseerd in uw vakantiehuurwoning.

Publiceer uw vakantie huurwoning vandaag nog zonder verplichting of creditkaart.more_vert

Onze site maakt het voor u mogelijk om gratis advertenties te publiceren zowel voor particulieren als voor verhuurbureaus (speciaal die, die in vakantiewoning verhuur gespecialiseerd zijn). Het is gemakkelijk om meerdere personen gebruik te laten maken van hetzelfde account en zo de advertentie bij te houden en op aanvragen te antwoorden. shared-house.com is Gratis, zonder kosten voor inschrijven en publiceren van een advertentie, zonder commissie en geen beperking op de publicatie tijd:


Als u er niet tevreden bent na het publiceren van uw advertentie, dan kunt u hem verwijderen en uw account opheffen op de persoonlijke pagina op de site.

close

De meeste websites voor vakantiewoning verhuur zijn niet gratis. U betaalt ofwel voor het publiceren van de advertentie (bijvoorbeeld op de klassieke sites als Homeaway, Homelidays of Amivac en op gratis sites, waar de opties vaak verplicht zijn.) ofwel een commissie bij elke reservering (dat is het geval bij OTA platformen zoals Booking.com, Airbnb of Wimdu) U kunt deze dure systemen omzeilen, die op monopolies beginnen te lijken, die vaak alleenrecht eisen, die steeds het percentage verhogen van de commissie en de directe communicatie met mogelijke huurders onmogelijk maakt. Door gebruik te maken van de advertentie op shared-house.com kunnen de huurders de onnodige hoge kosten vermijden, zeker als ze al vaker bij u huren. Met Shared-house.com, is het Gratis , zonder kosten voor inschrijving en advertentie publicatie, zonder commissie op de huur en geen beperking op de publicatie tijd: sendSCHRIJF U NU IN om gratis uw vakantiewoning verhuur advertentie te publiceren zonder verplichtingen. Als u er niet tevreden bent na het publiceren van uw advertentie , dan kunt u hem verwijderen en uw account opheffen op de persoonlijke pagina op de site.

Laatst ontvangen beoordeling: [alle beoordelingen]


  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Chris (Malle, Belgium) de 08/01/2024 voor een verblijf in 12/2023
Perfect place
Compleet all in.
Heel compleet appartement. Op alle gebied.
Heel compleet domein om te verblijven.
Locatie is beste van punta prima.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Nanette (Hilversum, Nederland) de 27/10/2023 voor een verblijf in 10/2023
Dit huis heeft alles wat je nodig hebt. Goede bedden en badkamer. Mooie natuur dichtbij en een buitenkraan om je wandelschoenen weer schoon te maken. Een goed uitgeruste keuken om lekker zelf te koken en spelletjes om gezellig samen te spelen. Kortom alles voor een fijne, ontspan...


Huis in Petite ile voor 6 • uitzicht op zee more_vert 400 € per week
Stad: Petite ile, 974, La réunion, France
Vlak bij: 15 km van Saint pierre • 9 km van Plage de grand'anse

Aantal personen: 6 personen • 2 tweepersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Petite ile voor 6 • uitzicht op zee close

Toeristisch gebied: Oui
Tarieven
• 400 € per week

Huis • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 60 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 08/06 tot 15/06/2024

15 foto
Advertentie no 64748

Huis in Petite ile voor 6 • uitzicht op zee more_vert 400 € per week
Stad: Petite ile, 974, La réunion, France
Vlak bij: 15 km van Saint pierre • 9 km van Plage de grand'anse

Aantal personen: 6 personen • 2 tweepersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Petite ile voor 6 • uitzicht op zee close

Toeristisch gebied: Oui
Tarieven
• 400 € per week

Huis • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 60 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 08/06 tot 15/06/2024

15 foto
Advertentie no 64748

Huis in Rafraf voor 4 • hoog luxe niveau more_vert 700 € per week
Rafraf, Ras Jebel, Gouvernorat de Bizerte, Tunesië
1 km van dorp/stadscentrum • 20 m van zee • 10 m van winkels

4 personen • 2 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Huis in Rafraf voor 4 • hoog luxe niveau close

Toeristisch gebied: Rafraf plage
• 700 € per week

Huis • Appartement In een huis • 5 kamer • 2 slaapkamers • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 120 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

6 foto
Advertentie no 56526

Huis in Rafraf voor 4 • hoog luxe niveau more_vert 700 € per week
Rafraf, Ras Jebel, Gouvernorat de Bizerte, Tunesië
1 km van dorp/stadscentrum • 20 m van zee • 10 m van winkels

4 personen • 2 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Huis in Rafraf voor 4 • hoog luxe niveau close

Toeristisch gebied: Rafraf plage
• 700 € per week

Huis • Appartement In een huis • 5 kamer • 2 slaapkamers • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 120 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

6 foto
Advertentie no 56526

Huis in Portiragnes plage voor 6 • met zwembad in complex more_vert
Portiragnes plage, Hérault, Occitanie, Frankrijk
10 km van Béziers • 30 km van Cap d'agde

6 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Portiragnes plage voor 6 • met zwembad in complex close

Toeristisch gebied: Oui

Huis • 5 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 60 m2
met zwembad in complex16 foto
Advertentie no 51358

Huis in Portiragnes plage voor 6 • met zwembad in complex more_vert
Portiragnes plage, Hérault, Occitanie, Frankrijk
10 km van Béziers • 30 km van Cap d'agde

6 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Portiragnes plage voor 6 • met zwembad in complex close

Toeristisch gebied: Oui

Huis • 5 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 60 m2
met zwembad in complex16 foto
Advertentie no 51358


Huis in Vézenobres voor 16 • met privé zwembad more_vert 2500-5250 € per week
Vézenobres, Gard, Occitanie, Frankrijk
1 km van Vézenobres • 30 km van Nîmes

16 personen • 7 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 3 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Vézenobres voor 16 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Duché d'uzés
• 2500-5250 € per week
• 1650 € per weekend
• 750 € per nacht

Huis • 10 kamer • 7 slaapkamers • oppervlakte 350 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

20 foto
Advertentie no 7215

Huis in Vézenobres voor 16 • met privé zwembad more_vert 2500-5250 € per week
Vézenobres, Gard, Occitanie, Frankrijk
1 km van Vézenobres • 30 km van Nîmes

16 personen • 7 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 3 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Vézenobres voor 16 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Duché d'uzés
• 2500-5250 € per week
• 1650 € per weekend
• 750 € per nacht

Huis • 10 kamer • 7 slaapkamers • oppervlakte 350 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

20 foto
Advertentie no 7215

Gite in Saint-christol lez alès voor 6 • met privé zwembad more_vert 550 € per week
Saint-christol lez alès, Gard, Occitanie, Frankrijk
La bambouseraie Musée du désert • 70 km van zee • 3 km van winkels

6 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite in Saint-christol lez alès voor 6 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Cévennes
• 550 € per week

Gite • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 45 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 08/06 tot 15/06/2024

5 foto
Advertentie no 64340

Gite in Saint-christol lez alès voor 6 • met privé zwembad more_vert 550 € per week
Saint-christol lez alès, Gard, Occitanie, Frankrijk
La bambouseraie Musée du désert • 70 km van zee • 3 km van winkels

6 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite in Saint-christol lez alès voor 6 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Cévennes
• 550 € per week

Gite • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 45 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 08/06 tot 15/06/2024

5 foto
Advertentie no 64340

Boerderij Jayac - 15 personen - Vakantiewoning more_vert 1300-2300 € per week
Jayac, Dordogne, Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk
20 km van Sarlat • 20 km van Brive

15 personen • 5 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 bedbank • 2 kinderledikant
Details weergeven
Boerderij Jayac - 15 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Sarlat
• 1300-2300 € per week

Boerderij In een boederij • 9 kamer • 7 slaapkamers • Begane grond • oppervlakte 260 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

7 foto
Advertentie no 2287

Boerderij Jayac - 15 personen - Vakantiewoning more_vert 1300-2300 € per week
Jayac, Dordogne, Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk
20 km van Sarlat • 20 km van Brive

15 personen • 5 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 bedbank • 2 kinderledikant
Details weergeven
Boerderij Jayac - 15 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Sarlat
• 1300-2300 € per week

Boerderij In een boederij • 9 kamer • 7 slaapkamers • Begane grond • oppervlakte 260 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

7 foto
Advertentie no 2287

Studio Méribel - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 550-950 € per week
Méribel, Savoie, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
Hoogte 1600 m • 50 m van skipistes • 200 m van winkels

4 personen • 2 eenpersoons bed • 2 bedbank
Details weergeven
Studio Méribel - 4 personen - Vakantiewoning close


• 550-950 € per week

Studio in het complex • 1 kamer • etage 2 • van 6 totaal aantal etages • lift • eigen ingang • oppervlakte 29 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 08/06 tot 15/06/2024

"Uitstekend - Goede locatie, schoon en dichtbij de bus die je zo naar de berg brengt."
"Prima uitvalsbasi voor skiplezier in de 3 valleien - Fijn appartement op loopafstand van het centrum. Meer geschikt voor gezin met 2 kinderen dan voor 4 volwassenen. Groot zonnig balkon en skilift voor de deur. Evenals de ..."


8 foto
Advertentie no 60

Studio Méribel - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 550-950 € per week
Méribel, Savoie, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
Hoogte 1600 m • 50 m van skipistes • 200 m van winkels

4 personen • 2 eenpersoons bed • 2 bedbank
Details weergeven
Studio Méribel - 4 personen - Vakantiewoning close


• 550-950 € per week

Studio in het complex • 1 kamer • etage 2 • van 6 totaal aantal etages • lift • eigen ingang • oppervlakte 29 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 08/06 tot 15/06/2024

"Uitstekend - Goede locatie, schoon en dichtbij de bus die je zo naar de berg brengt."
"Prima uitvalsbasi voor skiplezier in de 3 valleien - Fijn appartement op loopafstand van het centrum. Meer geschikt voor gezin met 2 kinderen dan voor 4 volwassenen. Groot zonnig balkon en skilift voor de deur. Evenals de ..."


8 foto
Advertentie no 60

Chalet Valloire - 9 personen - Vakantiewoning more_vert 1350-2950 € per week
Valloire, Savoie, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
Hoogte 1430 m • 300 m van skipistes • 300 m van centrum

9 personen • 3 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Chalet Valloire - 9 personen - Vakantiewoning close


• 1350-2950 € per week

Chalet • Appartement in het chalet • 4 kamer • 3 slaapkamers • etage 3 • van 3 totaal aantal etages • oppervlakte 85 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

9 foto
Advertentie no 68386

Chalet Valloire - 9 personen - Vakantiewoning more_vert 1350-2950 € per week
Valloire, Savoie, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
Hoogte 1430 m • 300 m van skipistes • 300 m van centrum

9 personen • 3 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Chalet Valloire - 9 personen - Vakantiewoning close


• 1350-2950 € per week

Chalet • Appartement in het chalet • 4 kamer • 3 slaapkamers • etage 3 • van 3 totaal aantal etages • oppervlakte 85 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

9 foto
Advertentie no 68386

Chalet in Vallon-en-sully voor 4 • 1 slaapkamer more_vert
Vallon-en-sully, Allier, Auvergne, France

4 personen • kamer capaciteit 4 personen • 2 tweepersoons bed
Details weergeven
Chalet in Vallon-en-sully voor 4 • 1 slaapkamer close

Toeristisch gebied: Bourbonnais

Chalet • Bed and Breakfast in het chalet • Bungalow • 1 kamer • 1 slaapkamer • Begane grond • oppervlakte 22 m23 foto
Advertentie no 70157

Chalet in Vallon-en-sully voor 4 • 1 slaapkamer more_vert
Vallon-en-sully, Allier, Auvergne, France

4 personen • kamer capaciteit 4 personen • 2 tweepersoons bed
Details weergeven
Chalet in Vallon-en-sully voor 4 • 1 slaapkamer close

Toeristisch gebied: Bourbonnais

Chalet • Bed and Breakfast in het chalet • Bungalow • 1 kamer • 1 slaapkamer • Begane grond • oppervlakte 22 m23 foto
Advertentie no 70157

Huis in Léchiagat voor 4 • uitzicht op zee more_vert 390-940 € per week
Léchiagat, Finistère, Bretagne, France
35 km van Quimper • 20 km van Bénodet • 50 m van zee

4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Huis in Léchiagat voor 4 • uitzicht op zee close

Toeristisch gebied: Pays bigouden
• 390-940 € per week

Huis • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 45 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 13 juli tot 20 juli 2024,

9 foto
Advertentie no 63828

Huis in Léchiagat voor 4 • uitzicht op zee more_vert 390-940 € per week
Léchiagat, Finistère, Bretagne, France
35 km van Quimper • 20 km van Bénodet • 50 m van zee

4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Huis in Léchiagat voor 4 • uitzicht op zee close

Toeristisch gebied: Pays bigouden
• 390-940 € per week

Huis • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 45 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 13 juli tot 20 juli 2024,

9 foto
Advertentie no 63828

Appartement in Cala gonone voor 4 • uitzicht op zee more_vert 350-800 € per week
Cala gonone, Provincia di Nuoro, Sardinië, Italië
35 km van Nuoro • 110 km van Olbia • Hoogte 10 m

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Appartement in Cala gonone voor 4 • uitzicht op zee close

Toeristisch gebied: Golfo di orosei
• 350-800 € per week
• 50-115 € per nacht

Appartement in het complex • 3 kamer • 2 slaapkamers • Kelder • etage 3 • oppervlakte 50 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 08/06 tot 15/06/2024

"Sardinia-cala gonone (nu) To 80 meters from the beach Apartment for 4 people with splendid sight on the sea - calm zone - parking facility. 2 Double bedrooms, kitchen / dining area, bathroom with shower, terrace equipped also in o..."

6 foto
Advertentie no 21208

Appartement in Cala gonone voor 4 • uitzicht op zee more_vert 350-800 € per week
Cala gonone, Provincia di Nuoro, Sardinië, Italië
35 km van Nuoro • 110 km van Olbia • Hoogte 10 m

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Appartement in Cala gonone voor 4 • uitzicht op zee close

Toeristisch gebied: Golfo di orosei
• 350-800 € per week
• 50-115 € per nacht

Appartement in het complex • 3 kamer • 2 slaapkamers • Kelder • etage 3 • oppervlakte 50 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 08/06 tot 15/06/2024

"Sardinia-cala gonone (nu) To 80 meters from the beach Apartment for 4 people with splendid sight on the sea - calm zone - parking facility. 2 Double bedrooms, kitchen / dining area, bathroom with shower, terrace equipped also in o..."

6 foto
Advertentie no 21208

Gite in Labeaume voor 2 • 4 sterren more_vert 860-1275 € per week
Labeaume, Ardèche, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
1 km van Ruoms • 1 km van Labeaume

2 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Gite in Labeaume voor 2 • 4 sterren close

Toeristisch gebied: Sud ardeche
• 860-1275 € per week

Gite • 2 kamer • 1 slaapkamer • oppervlakte 48 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024, van zaterdag 29 juni tot 06 juli 2024

6 foto
Advertentie no 66601

Gite in Labeaume voor 2 • 4 sterren more_vert 860-1275 € per week
Labeaume, Ardèche, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
1 km van Ruoms • 1 km van Labeaume

2 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Gite in Labeaume voor 2 • 4 sterren close

Toeristisch gebied: Sud ardeche
• 860-1275 € per week

Gite • 2 kamer • 1 slaapkamer • oppervlakte 48 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024, van zaterdag 29 juni tot 06 juli 2024

6 foto
Advertentie no 66601

Gite in Le menoux voor 4 • met terras more_vert 320-580 € per week
Le menoux, Indre, Centre-Val de Loire, Frankrijk
4 km van Gargilesse dampierre • 16 km van Saint benoît du sault

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite in Le menoux voor 4 • met terras close

Toeristisch gebied: Centre
• 320-580 € per week
• 190-300 € per weekend
• 90-120 € per nacht

Gite • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 75 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 08/06 tot 15/06/2024

20 foto
Advertentie no 71722

Gite in Le menoux voor 4 • met terras more_vert 320-580 € per week
Le menoux, Indre, Centre-Val de Loire, Frankrijk
4 km van Gargilesse dampierre • 16 km van Saint benoît du sault

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite in Le menoux voor 4 • met terras close

Toeristisch gebied: Centre
• 320-580 € per week
• 190-300 € per weekend
• 90-120 € per nacht

Gite • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 75 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 08/06 tot 15/06/2024

20 foto
Advertentie no 71722

Huis in Hautot l'auvray voor 4 • privé parkeerplek more_vert 330-495 € per week
Hautot l'auvray, Seine-Maritime, Normandie, Frankrijk
10 km van Saint valèry en caux • 30 km van Fécamp

4 personen • 2 tweepersoons bed • 2 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Hautot l'auvray voor 4 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Pays de caux
• 330-495 € per week
• 190 € per weekend
• 56 € per nacht

Huis • 6 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 115 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 29 juni tot 06 juli 2024, van zaterdag 06 juli tot 13 juli 2024

"Heel leuke huis - Heel leuke mensen die dit huis verhuren. We hebben het hier 3 weken goed naar onze zin gehad. Mooie omgeving en een prachtige tuin die geheel in deluwte ligt. We hebben bijna elke dag kunnen badmintonne..."


6 foto
Advertentie no 3251

Huis in Hautot l'auvray voor 4 • privé parkeerplek more_vert 330-495 € per week
Hautot l'auvray, Seine-Maritime, Normandie, Frankrijk
10 km van Saint valèry en caux • 30 km van Fécamp

4 personen • 2 tweepersoons bed • 2 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Hautot l'auvray voor 4 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Pays de caux
• 330-495 € per week
• 190 € per weekend
• 56 € per nacht

Huis • 6 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 115 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 29 juni tot 06 juli 2024, van zaterdag 06 juli tot 13 juli 2024

"Heel leuke huis - Heel leuke mensen die dit huis verhuren. We hebben het hier 3 weken goed naar onze zin gehad. Mooie omgeving en een prachtige tuin die geheel in deluwte ligt. We hebben bijna elke dag kunnen badmintonne..."


6 foto
Advertentie no 3251

Appartement in Lo pagan voor 4 • privé parkeerplek more_vert
Lo pagan, Murcia, Costa calida, Spanje
1 km van Modderbaden lo pagan • 50 m van zee

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Appartement in Lo pagan voor 4 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: San pedro del pinatar

Appartement in het complex • 1 kamer • 2 slaapkamers • Tussenverdieping • etage 2 • van 2 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 64 m25 foto
Advertentie no 71100

Appartement in Lo pagan voor 4 • privé parkeerplek more_vert
Lo pagan, Murcia, Costa calida, Spanje
1 km van Modderbaden lo pagan • 50 m van zee

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Appartement in Lo pagan voor 4 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: San pedro del pinatar

Appartement in het complex • 1 kamer • 2 slaapkamers • Tussenverdieping • etage 2 • van 2 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 64 m25 foto
Advertentie no 71100

Huis Montréal - Vakantiewoning more_vert $315 per week
Montréal, Communauté-Urbaine-de-Montréal, Québec, Canada

1 tweepersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis Montréal - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Canada
• $315 per week
• $45 per nacht

Huis • Appartement In een huis • 4 kamer • 1 slaapkamer • etage 1 • eigen ingang • oppervlakte 60 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

3 foto
Advertentie no 10049

Huis Montréal - Vakantiewoning more_vert $315 per week
Montréal, Communauté-Urbaine-de-Montréal, Québec, Canada

1 tweepersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis Montréal - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Canada
• $315 per week
• $45 per nacht

Huis • Appartement In een huis • 4 kamer • 1 slaapkamer • etage 1 • eigen ingang • oppervlakte 60 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

3 foto
Advertentie no 10049

La Grande Grue more_vert 125-600 € per week
Gannay sur loire, Allier, Bourgogne Franche-Comté, Frankrijk
30 km van Moulins • 50 km van Nevers • Hoogte 300 m

6 personen • 2 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
La Grande Grue close

Toeristisch gebied: Bourbonnais-morvan-bourgogne
• 125-600 € per week
• 270 € per weekend

Gite • 1 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 70 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 08/06 tot 15/06/2024

"Dit huis is door ons ambachtelijk gerestaureerd waarbij de originele details zoveel mogelijk bewaard zijn gebleven. Zo heeft het een mooi eikenhouten gebint en natuurstenen muren. Lees verder op onze site domainedubourg.Com"

6 foto
Advertentie no 8174

La Grande Grue more_vert 125-600 € per week
Gannay sur loire, Allier, Bourgogne Franche-Comté, Frankrijk
30 km van Moulins • 50 km van Nevers • Hoogte 300 m

6 personen • 2 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
La Grande Grue close

Toeristisch gebied: Bourbonnais-morvan-bourgogne
• 125-600 € per week
• 270 € per weekend

Gite • 1 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 70 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 25/05 tot 01/06/2024, van 01/06 tot 08/06/2024, van 08/06 tot 15/06/2024

"Dit huis is door ons ambachtelijk gerestaureerd waarbij de originele details zoveel mogelijk bewaard zijn gebleven. Zo heeft het een mooi eikenhouten gebint en natuurstenen muren. Lees verder op onze site domainedubourg.Com"

6 foto
Advertentie no 8174

Chalet Vagney - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 385-490 € per week
Vagney, Vosges, Grand Est, Frankrijk
15 km van Gérardmer • 20 km van La bresse • Hoogte 500 m

4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Chalet Vagney - 4 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Hautes-vosges
• 385-490 € per week
• 170-200 € per weekend
• 75-95 € per nacht

Chalet • 2 kamer • 1 slaapkamer • oppervlakte 60 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024, van zaterdag 15 juni tot 22 juni 2024, van zaterdag 22 juni tot 29 juni 2024

19 foto
Advertentie no 38163

Chalet Vagney - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 385-490 € per week
Vagney, Vosges, Grand Est, Frankrijk
15 km van Gérardmer • 20 km van La bresse • Hoogte 500 m

4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Chalet Vagney - 4 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Hautes-vosges
• 385-490 € per week
• 170-200 € per weekend
• 75-95 € per nacht

Chalet • 2 kamer • 1 slaapkamer • oppervlakte 60 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024, van zaterdag 15 juni tot 22 juni 2024, van zaterdag 22 juni tot 29 juni 2024

19 foto
Advertentie no 38163

Huis in voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 675-900 € per week
9 km van zee • 2 km van dorp/stadscentrum

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Huis in voor 4 • 2 slaapkamers close


• 675-900 € per week

Huis • 1 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 100 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 20/07 tot 27/07/2024,

"Geweldig! Een echt paradijsje! - Eind mei verbleven we een week in het vakantiehuis. Het huis is comfortabel, smaakvol ingericht en aan alles is gedacht! Het is goed vertoeven in de mooi aangelegde tuin met vele terrassen...."
"Heerlijke vakantie - 10 Heerlijke dagen in casa Wilja doorgebracht. Een mooi huis boven op de heuvel met uitzicht over dal, bergen en zee. Prachtige terrassen en tuin rondom het huis. Groot zwembad om in te zwemmen en af t..."


20 foto
Advertentie no 56756

Huis in voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 675-900 € per week
9 km van zee • 2 km van dorp/stadscentrum

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Huis in voor 4 • 2 slaapkamers close


• 675-900 € per week

Huis • 1 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 100 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 20/07 tot 27/07/2024,

"Geweldig! Een echt paradijsje! - Eind mei verbleven we een week in het vakantiehuis. Het huis is comfortabel, smaakvol ingericht en aan alles is gedacht! Het is goed vertoeven in de mooi aangelegde tuin met vele terrassen...."
"Heerlijke vakantie - 10 Heerlijke dagen in casa Wilja doorgebracht. Een mooi huis boven op de heuvel met uitzicht over dal, bergen en zee. Prachtige terrassen en tuin rondom het huis. Groot zwembad om in te zwemmen en af t..."


20 foto
Advertentie no 56756

Huis in Velez malaga voor 14 • 6 slaapkamers more_vert 1290 € per week
Velez malaga, Málaga, Andalusië, Spanje
30 km van Malaga • 120 km van Grenade • 4 km van zee

14 personen • 3 tweepersoons bed • 7 eenpersoons bed • 1 bedbank • 2 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Velez malaga voor 14 • 6 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Malaga
• 1290 € per week
• 455 € per weekend
• 185 € per nacht

Huis • 9 kamer • 6 slaapkamers • oppervlakte 360 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

19 foto
Advertentie no 16779

Huis in Velez malaga voor 14 • 6 slaapkamers more_vert 1290 € per week
Velez malaga, Málaga, Andalusië, Spanje
30 km van Malaga • 120 km van Grenade • 4 km van zee

14 personen • 3 tweepersoons bed • 7 eenpersoons bed • 1 bedbank • 2 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Velez malaga voor 14 • 6 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Malaga
• 1290 € per week
• 455 € per weekend
• 185 € per nacht

Huis • 9 kamer • 6 slaapkamers • oppervlakte 360 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 25 mei tot 01 juni 2024, van zaterdag 01 juni tot 08 juni 2024, van zaterdag 08 juni tot 15 juni 2024

19 foto
Advertentie no 16779

Gite in Aubrac voor 8 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 630-680 € per week
15 km van Laguiole • 7 km van Nasbinals
Details weergeven
Gite in Aubrac voor 8 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 630-680 € per week
15 km van Laguiole • 7 km van Nasbinals
Details weergeven
Chalet in Les arcs 1600 voor 12 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 1500-2600 € per week
1 km van Les arcs 1600 • 15 km van Bourg saint maurice
Details weergeven
Chalet in Les arcs 1600 voor 12 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 1500-2600 € per week
1 km van Les arcs 1600 • 15 km van Bourg saint maurice
Details weergeven
Huis in Raf raf plage voor 8 • met zwembad in complex more_vert 900-1200 € per week
40 km van Bizerte • 60 km van Tunis
Details weergeven
Huis in Raf raf plage voor 8 • met zwembad in complex more_vert 900-1200 € per week
40 km van Bizerte • 60 km van Tunis
Details weergeven
Gite in Arjuzanx voor 2 • privé parkeerplek more_vert 450 € per week
2 km van Arjuzanx • 8 km van Morcenx
Details weergeven
Gite in Arjuzanx voor 2 • privé parkeerplek more_vert 450 € per week
2 km van Arjuzanx • 8 km van Morcenx
Details weergeven
Studio in Salta voor 3 • 1 slaapkamer more_vert
80 km van Jujuy • 350 km van Tucuman
Details weergeven
Studio in Salta voor 3 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 50331

Studio in Salta voor 3 • 1 slaapkamer more_vert
80 km van Jujuy • 350 km van Tucuman
Details weergeven
Studio in Salta voor 3 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 50331

Huis Tarnos - 2 personen - Vakantiewoning more_vert
10 km van Biarritz • 10 km van Capbreton-hossegor
Details weergeven
Huis Tarnos - 2 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 27599

Huis Tarnos - 2 personen - Vakantiewoning more_vert
10 km van Biarritz • 10 km van Capbreton-hossegor
Details weergeven
Huis Tarnos - 2 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 27599

Chalet Tarnos - 5 personen - Vakantiewoning more_vert
10 km van Biarritz • 10 km van Capbreton-hossegor
Details weergeven
Chalet Tarnos - 5 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 27597

Chalet Tarnos - 5 personen - Vakantiewoning more_vert
10 km van Biarritz • 10 km van Capbreton-hossegor
Details weergeven
Chalet Tarnos - 5 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 27597

Gite in Saint prix voor 38 • 10 slaapkamers more_vert
7 km van Bibracte • 5 km van Gorges de la canche
Details weergeven
Gite in Saint prix voor 38 • 10 slaapkamers more_vert
7 km van Bibracte • 5 km van Gorges de la canche
Details weergeven
Chalet in Saint prix voor 7 • 3 sterren more_vert
5 km van Bibracte • 20 km van Autun
Details weergeven
Chalet in Saint prix voor 7 • 3 sterren more_vert
5 km van Bibracte • 20 km van Autun
Details weergeven
Huis in Saint prix voor 12 • 3 sterren more_vert
5 km van Bibracte • 20 km van Autun
Details weergeven
Huis in Saint prix voor 12 • 3 sterren more_vert
5 km van Bibracte • 20 km van Autun
Details weergeven
Huis in Gignac voor 2 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 62852

Huis in Gignac voor 2 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 62852

Appartement in L'escala voor 4 • met terras more_vert 490 € per week
70 km van De la frontiere franco-espagnole • 20 km van Figueres
Details weergeven
Appartement in L'escala voor 4 • met terras more_vert 490 € per week
70 km van De la frontiere franco-espagnole • 20 km van Figueres
Details weergeven
Huis in Roses voor 7 • privé parkeerplek more_vert 400-1000 € per week
15 km van Figueres • 60 km van Gerone
Details weergeven
Huis in Roses voor 7 • privé parkeerplek more_vert 400-1000 € per week
15 km van Figueres • 60 km van Gerone
Details weergeven
Appartement Empuriabrava - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 400-850 € per week
15 km van Figueres • 50 km van Gerone
Details weergeven
Appartement Empuriabrava - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 400-850 € per week
15 km van Figueres • 50 km van Gerone
Details weergeven
Appartement Rosas - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 350-800 € per week
15 km van Figueres • 55 km van Gerone
Details weergeven
Appartement Rosas - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 350-800 € per week
15 km van Figueres • 55 km van Gerone
Details weergeven
Studio Roses - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 400-600 € per week
15 km van Figueres • 55 km van Gerona
Details weergeven
Studio Roses - 4 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 8896

Studio Roses - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 400-600 € per week
15 km van Figueres • 55 km van Gerona
Details weergeven
Studio Roses - 4 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 8896

Huis in Logonna-daoulas voor 9 • 4 slaapkamers more_vert 415-750 € per week
20 km van Brest • 50 km van Quimper
Details weergeven
Huis in Logonna-daoulas voor 9 • 4 slaapkamers more_vert 415-750 € per week
20 km van Brest • 50 km van Quimper
Details weergeven
Huis in Brugge voor 5 • 5 sterren more_vert 700 € per week
Centrum van brugge • 50 km van Van brussel
Details weergeven
Huis in Brugge voor 5 • 5 sterren close
"Top huis in een mooie omgeving - We hebben een heel fijn weekend gehad. Ligt dicht bij het centrum. Fijn dat je er kan parkeren! Alles is aanwezig! Echt een aanrader! "
"Uit de kunst - Alles was prima in orde en zeer goed. Helemaal top!"Advertentie no 2251

Huis in Brugge voor 5 • 5 sterren more_vert 700 € per week
Centrum van brugge • 50 km van Van brussel
Details weergeven
Huis in Brugge voor 5 • 5 sterren close
"Top huis in een mooie omgeving - We hebben een heel fijn weekend gehad. Ligt dicht bij het centrum. Fijn dat je er kan parkeren! Alles is aanwezig! Echt een aanrader! "
"Uit de kunst - Alles was prima in orde en zeer goed. Helemaal top!"Advertentie no 2251

Huis in Dassel voor 4 • 3 sterren more_vert 350-385 € per week
1 km van Shops, center of town
Details weergeven
Huis in Dassel voor 4 • 3 sterren close

Advertentie no 26844

Huis in Dassel voor 4 • 3 sterren more_vert 350-385 € per week
1 km van Shops, center of town
Details weergeven
Huis in Dassel voor 4 • 3 sterren close

Advertentie no 26844

Gite in Clugnat voor 6 close

Advertentie no 71960

Gite in Clugnat voor 6 close

Advertentie no 71960

Appartement Ainsa - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 565 € per week
16 km van Ainsa • 28 km van Parc national ordesa monte perdido
Details weergeven
Appartement Ainsa - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 565 € per week
16 km van Ainsa • 28 km van Parc national ordesa monte perdido
Details weergeven
Huis Rtiba - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 1200 € per week
25 km van Korbous • 25 km van El haouaria
Details weergeven
Huis Rtiba - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 72031

Huis Rtiba - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 1200 € per week
25 km van Korbous • 25 km van El haouaria
Details weergeven
Huis Rtiba - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 72031

Appartement Bouillante - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 290-550 € per week
8 km van Plage de malendure • 1 km van Bourg
Details weergeven
Appartement Bouillante - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 290-550 € per week
8 km van Plage de malendure • 1 km van Bourg
Details weergeven
Huis in Clohars carnoet voor 5 • 2 slaapkamers more_vert 320-640 € per week
4 km van Clohars-carnoet • 17 km van Pont aven
Details weergeven
Huis in Clohars carnoet voor 5 • 2 slaapkamers more_vert 320-640 € per week
4 km van Clohars-carnoet • 17 km van Pont aven
Details weergeven
Gite in Manosque voor 2 • 5 sterren more_vert 999-1699 € per week
15 km van Gréoux les bains • 55 km van Aix en provence
Details weergeven
Gite in Manosque voor 2 • 5 sterren close

Advertentie no 72005

Gite in Manosque voor 2 • 5 sterren more_vert 999-1699 € per week
15 km van Gréoux les bains • 55 km van Aix en provence
Details weergeven
Gite in Manosque voor 2 • 5 sterren close

Advertentie no 72005

Huis in Montolieu voor 10 • met privé zwembad more_vert 3000 € per week
15 km van Cité médiévale de carcassonne
&bullDetails weergeven
Huis in Montolieu voor 10 • met privé zwembad more_vert 3000 € per week
15 km van Cité médiévale de carcassonne
&bullDetails weergeven
Huis Villa - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 1500-4000 € per week
1 km van Centre ville • 1 km van Centre medical
Details weergeven
Huis Villa - 8 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71676

Huis Villa - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 1500-4000 € per week
1 km van Centre ville • 1 km van Centre medical
Details weergeven
Huis Villa - 8 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71676

Huis Estepona - 2 personen - Vakantiewoning more_vert
5 km van Estepona • 5 km van San pedro de alcantara
Details weergeven
Huis Estepona - 2 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71689

Huis Estepona - 2 personen - Vakantiewoning more_vert
5 km van Estepona • 5 km van San pedro de alcantara
Details weergeven
Huis Estepona - 2 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71689

Huis in Laurens voor 6 • 3 slaapkamers more_vert 720 € per week
10 km van Bédarieux • 20 km van Pezenas
Details weergeven
Huis in Laurens voor 6 • 3 slaapkamers close

Advertentie no 72013

Huis in Laurens voor 6 • 3 slaapkamers more_vert 720 € per week
10 km van Bédarieux • 20 km van Pezenas
Details weergeven
Huis in Laurens voor 6 • 3 slaapkamers close

Advertentie no 72013

Gite in La tour sur orb voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 650 € per week
10 km van Bédarieux • 40 km van Beziers
Details weergeven
Gite in La tour sur orb voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 650 € per week
10 km van Bédarieux • 40 km van Beziers
Details weergeven
Appartement in Sète voor 4 • uitzicht op zee more_vert 600 € per week
2 km van Centre ville de sète • 30 km van Centre ville montpellier
Details weergeven
Appartement in Sète voor 4 • uitzicht op zee more_vert 600 € per week
2 km van Centre ville de sète • 30 km van Centre ville montpellier
Details weergeven
Huis in Calan porter voor 3 • 3 sterren more_vert 700-1120 € per week
10 km van Aeropuerto Playa
Details weergeven
Huis in Calan porter voor 3 • 3 sterren close

Advertentie no 71743

Huis in Calan porter voor 3 • 3 sterren more_vert 700-1120 € per week
10 km van Aeropuerto Playa
Details weergeven
Huis in Calan porter voor 3 • 3 sterren close

Advertentie no 71743

Gite in Besse et saint anastaise voor 4 • privé parkeerplek more_vert 346-625 € per week
Besse et saint anastaise • 50 km van Clermont-ferrand
Details weergeven
Gite in Besse et saint anastaise voor 4 • privé parkeerplek more_vert 346-625 € per week
Besse et saint anastaise • 50 km van Clermont-ferrand
Details weergeven
Appartement in Sotta voor 2 • privé parkeerplek more_vert
19 km van Bonifacio • 21 km van Porto vecchio
Details weergeven
Appartement in Sotta voor 2 • privé parkeerplek more_vert
19 km van Bonifacio • 21 km van Porto vecchio
Details weergeven
Huis Lacanau Océan - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 1400-3700 € per week
60 km van Bordeaux • 40 km van Bassin arcachon
Details weergeven
Huis Lacanau Océan - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 1400-3700 € per week
60 km van Bordeaux • 40 km van Bassin arcachon
Details weergeven
- Vakantiewoning close

Advertentie no 72001

- Vakantiewoning close

Advertentie no 72001

Gite Roussas - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 350-450 € per week
9 km van Grignan • 9 km van Donzère
Details weergeven
Gite Roussas - 2 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71916

Gite Roussas - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 350-450 € per week
9 km van Grignan • 9 km van Donzère
Details weergeven
Gite Roussas - 2 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71916

Huis in Lac-frontière voor 6 • 3 slaapkamers more_vert
7 km van Parc des appalaches • 56 km van Station touristique massif du sud
Details weergeven
Huis in Lac-frontière voor 6 • 3 slaapkamers more_vert
7 km van Parc des appalaches • 56 km van Station touristique massif du sud
Details weergeven
Huis in Saint nazaire de pezan voor 6 • 4 slaapkamers more_vert
15 km van La grande motte • 17 km van Le grau du roi
Details weergeven
Huis in Saint nazaire de pezan voor 6 • 4 slaapkamers more_vert
15 km van La grande motte • 17 km van Le grau du roi
Details weergeven
Gite in Saint frajou voor 6 • 3 sterren more_vert 950 € per week
50 km van Toulouse • 30 km van Auch
Details weergeven
Gite in Saint frajou voor 6 • 3 sterren close

Advertentie no 71634

Gite in Saint frajou voor 6 • 3 sterren more_vert 950 € per week
50 km van Toulouse • 30 km van Auch
Details weergeven
Gite in Saint frajou voor 6 • 3 sterren close

Advertentie no 71634

in Paris voor 2 • met balkon close

Advertentie no 71929

in Paris voor 2 • met balkon close

Advertentie no 71929

Huis in Tongeren voor 8 • privé parkeerplek more_vert
8 km van Tongeren • 16 km van Maasticht
Details weergeven
Huis in Tongeren voor 8 • privé parkeerplek more_vert
8 km van Tongeren • 16 km van Maasticht
Details weergeven
Huis in La malène voor 4 • privé parkeerplek more_vert 550 € per week
45 km van Mende • 43 km van Millau
Details weergeven
Huis in La malène voor 4 • privé parkeerplek more_vert 550 € per week
45 km van Mende • 43 km van Millau
Details weergeven
Appartement Collioure - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 340-660 € per week
2 km van Port vendres • 5 km van Argeles sur mer
Details weergeven
Appartement Collioure - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 340-660 € per week
2 km van Port vendres • 5 km van Argeles sur mer
Details weergeven
Huis Orange - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 1800 € per week
20 km van D'avignon • 50 km van Mont ventoux
Details weergeven
Huis Orange - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71628

Huis Orange - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 1800 € per week
20 km van D'avignon • 50 km van Mont ventoux
Details weergeven
Huis Orange - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71628

Gite Chorges - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 650-760 € per week
20 km van Gap • 19 km van Embrun
Details weergeven
Gite Chorges - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71975

Gite Chorges - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 650-760 € per week
20 km van Gap • 19 km van Embrun
Details weergeven
Gite Chorges - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71975

Appartement in Varna voor 6 • hoog luxe niveau more_vert 580-660 € per week
Sea garden Main pedestrian area
Details weergeven
Appartement in Varna voor 6 • hoog luxe niveau more_vert 580-660 € per week
Sea garden Main pedestrian area
Details weergeven
Huis in Les issambres - saint aygulf voor 8 • uitzicht op zee more_vert 1400-3400 € per week
28 km van Saint-tropez • 47 km van Cannes
Details weergeven
Huis in Les issambres - saint aygulf voor 8 • uitzicht op zee more_vert 1400-3400 € per week
28 km van Saint-tropez • 47 km van Cannes
Details weergeven
Boerderij in Orvelte voor 4 • met terras more_vert 1000-1040 € per week
20 km van Emmen • 22 km van Assen
Details weergeven
Boerderij in Orvelte voor 4 • met terras more_vert 1000-1040 € per week
20 km van Emmen • 22 km van Assen
Details weergeven
Huis in Sainte lucie de tallano voor 3 • met terras more_vert 450-640 € per week
20 km van Sartene Propriano
Details weergeven
Huis in Sainte lucie de tallano voor 3 • met terras more_vert 450-640 € per week
20 km van Sartene Propriano
Details weergeven
Huis Montalivet - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
15 km van Soulac • 80 km van Boedeaux
Details weergeven
Huis Montalivet - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
15 km van Soulac • 80 km van Boedeaux
Details weergeven
Huis Montaria - 8 personen - Vakantiewoning more_vert
15 km van Ponte de lima • 15 km van Viana do castelo
Details weergeven
Huis Montaria - 8 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71733

Huis Montaria - 8 personen - Vakantiewoning more_vert
15 km van Ponte de lima • 15 km van Viana do castelo
Details weergeven
Huis Montaria - 8 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71733

Gite in Isle sur la sorgue voor 3 • 1 slaapkamer more_vert 500-800 € per week
11 km van Fontaine de vaucluse • 4 km van Isle sur la sorgue
Details weergeven
Gite in Isle sur la sorgue voor 3 • 1 slaapkamer more_vert 500-800 € per week
11 km van Fontaine de vaucluse • 4 km van Isle sur la sorgue
Details weergeven
Huis in Porticcio voor 9 • uitzicht op zee more_vert 1400 € per week
10 km van Ajaccio • 5 km van Aeroport
Details weergeven
Huis in Porticcio voor 9 • uitzicht op zee more_vert 1400 € per week
10 km van Ajaccio • 5 km van Aeroport
Details weergeven
Huis in Sotta voor 6 • met privé zwembad more_vert 3500 € per week
19 km van Bonifacio • 21 km van Porto vecchio
Details weergeven
Huis in Sotta voor 6 • met privé zwembad more_vert 3500 € per week
19 km van Bonifacio • 21 km van Porto vecchio
Details weergeven
Huis Altura - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 600 € per week
55 km van Faro aeroporto • 150 km van Seville
Details weergeven
Huis Altura - 4 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71928

Huis Altura - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 600 € per week
55 km van Faro aeroporto • 150 km van Seville
Details weergeven
Huis Altura - 4 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71928

Huis Beaumont Sur Sarthe - 7 personen - Vakantiewoning more_vert 550 € per week
30 km van Le mans • 30 km van Alençon
Details weergeven
Huis Beaumont Sur Sarthe - 7 personen - Vakantiewoning more_vert 550 € per week
30 km van Le mans • 30 km van Alençon
Details weergeven
Huis Nerja - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 600-900 € per week
50 km van Malaga • 65 km van Grenade
Details weergeven
Huis Nerja - 4 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71917

Huis Nerja - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 600-900 € per week
50 km van Malaga • 65 km van Grenade
Details weergeven
Huis Nerja - 4 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71917

Huis in Málaga voor 4 • 1 slaapkamer more_vert 250-800 € per week
50 km van Malaga • 10 km van Nerja
Details weergeven
Huis in Málaga voor 4 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 71913

Huis in Málaga voor 4 • 1 slaapkamer more_vert 250-800 € per week
50 km van Malaga • 10 km van Nerja
Details weergeven
Huis in Málaga voor 4 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 71913

Huis in Rethymnon voor 4 • uitzicht op zee more_vert
1 km van Pigi • 10 km van Rethymnon
Details weergeven
Huis in Rethymnon voor 4 • uitzicht op zee more_vert
1 km van Pigi • 10 km van Rethymnon
Details weergeven
Huis in Asnelles voor 6 • privé parkeerplek more_vert 490 € per week
3 km van Arromanches • 14 km van Bayeyx
Details weergeven
Huis in Asnelles voor 6 • privé parkeerplek more_vert 490 € per week
3 km van Arromanches • 14 km van Bayeyx
Details weergeven
Huis Montalivet - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 900 € per week
15 km van Soulac • 80 km van Boedeaux
Details weergeven
Huis Montalivet - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 900 € per week
15 km van Soulac • 80 km van Boedeaux
Details weergeven
Gite El Puerto De Santa Maria - 10 personen - Vakantiewoning more_vert
2 km van Centro puerto de santa maria • 1 km van Parque acuatico ,casino
Details weergeven
Gite El Puerto De Santa Maria - 10 personen - Vakantiewoning more_vert
2 km van Centro puerto de santa maria • 1 km van Parque acuatico ,casino
Details weergeven
Gite in Arzon voor 2 • 3 sterren more_vert 550 € per week
20 km van Vannes
Details weergeven
Gite in Arzon voor 2 • 3 sterren close

Advertentie no 71866

Gite in Arzon voor 2 • 3 sterren more_vert 550 € per week
20 km van Vannes
Details weergeven
Gite in Arzon voor 2 • 3 sterren close

Advertentie no 71866

Huis in Ferragudo voor 4 • uitzicht op zee more_vert 900 € per week
3 km van Portimao
Details weergeven
Huis in Ferragudo voor 4 • uitzicht op zee more_vert 900 € per week
3 km van Portimao
Details weergeven
Appartement in Perwez voor 2 • aangespast voor gehandicapten more_vert 490 € per week
35 km van Bruxelles • 18 km van Namur
Details weergeven
Appartement in Perwez voor 2 • aangespast voor gehandicapten more_vert 490 € per week
35 km van Bruxelles • 18 km van Namur
Details weergeven
Stacaravan in Le grau du roi voor 6 • privé parkeerplek more_vert
4 km van Plage de l'espiguette • 8 km van Aigues-mortes
Details weergeven
Stacaravan in Le grau du roi voor 6 • privé parkeerplek more_vert
4 km van Plage de l'espiguette • 8 km van Aigues-mortes
Details weergeven
Huis Quesada - 7 personen - Vakantiewoning more_vert 750-950 € per week
10 km van Rojales • 20 km van Torrevieja
Details weergeven
Huis Quesada - 7 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71769

Huis Quesada - 7 personen - Vakantiewoning more_vert 750-950 € per week
10 km van Rojales • 20 km van Torrevieja
Details weergeven
Huis Quesada - 7 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71769

Appartement Paris - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 5000 € per week
2 km van La tour eiffel Paris expo, porte de versaillez
&bullDetails weergeven
Appartement Paris - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 5000 € per week
2 km van La tour eiffel Paris expo, porte de versaillez
&bullDetails weergeven
Appartement in Agay voor 4 • uitzicht op zee more_vert 525 € per week
30 km van Cannes • 50 km van Saint tropez
Details weergeven
Appartement in Agay voor 4 • uitzicht op zee more_vert 525 € per week
30 km van Cannes • 50 km van Saint tropez
Details weergeven
Stacaravan in Meaux voor 4 • met balkon more_vert 700 € per week
40 km van Paris • 20 km van Parc disneyland
Details weergeven
Stacaravan in Meaux voor 4 • met balkon close

Advertentie no 71805

Stacaravan in Meaux voor 4 • met balkon more_vert 700 € per week
40 km van Paris • 20 km van Parc disneyland
Details weergeven
Stacaravan in Meaux voor 4 • met balkon close

Advertentie no 71805

Chalet Santa Barbara De Nexe - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 560 € per week
4 km van Sao bras de alportel • 24 km van Tavira
Details weergeven
Chalet Santa Barbara De Nexe - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 560 € per week
4 km van Sao bras de alportel • 24 km van Tavira
Details weergeven
Huis Roses - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 450-900 € per week
1 km van Roses • 1 km van Des plages
Details weergeven
Huis Roses - 5 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71719

Huis Roses - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 450-900 € per week
1 km van Roses • 1 km van Des plages
Details weergeven
Huis Roses - 5 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 71719

Huis in Daglan voor 4 • met terras more_vert 500 € per week
6 km van Les milandes • 17 km van Sarlat la caneda
Details weergeven
Huis in Daglan voor 4 • met terras close

Advertentie no 71772

Huis in Daglan voor 4 • met terras more_vert 500 € per week
6 km van Les milandes • 17 km van Sarlat la caneda
Details weergeven
Huis in Daglan voor 4 • met terras close

Advertentie no 71772

Gite in Raulhac voor 9 • privé parkeerplek more_vert 540 € per week
3 km van Raulhac
Details weergeven
Gite in Raulhac voor 9 • privé parkeerplek more_vert 540 € per week
3 km van Raulhac
Details weergeven
Huis Chambre - 1 personen - Vakantiewoning more_vert 450 € per week
2 km van Epiceri • 1 km van Parc national
Details weergeven
Huis Chambre - 1 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 72022

Huis Chambre - 1 personen - Vakantiewoning more_vert 450 € per week
2 km van Epiceri • 1 km van Parc national
Details weergeven
Huis Chambre - 1 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 72022

Gite in Deshaies voor 2 • 1 slaapkamer more_vert
2 km van Deshaies • 8 km van St rose
Details weergeven
Gite in Deshaies voor 2 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 72004

Gite in Deshaies voor 2 • 1 slaapkamer more_vert
2 km van Deshaies • 8 km van St rose
Details weergeven
Gite in Deshaies voor 2 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 72004

in Saint-rieul voor 2 • uitzicht op meer more_vert
6 km van Jugon les lacs • 8 km van Lamballe
Details weergeven
in Saint-rieul voor 2 • uitzicht op meer more_vert
6 km van Jugon les lacs • 8 km van Lamballe
Details weergeven
Huis in Marrakech voor 12 more_vert 2000 € per week

Details weergeven
Huis in Marrakech voor 12 close

Advertentie no 71982

Huis in Marrakech voor 12 more_vert 2000 € per week

Details weergeven
Huis in Marrakech voor 12 close

Advertentie no 71982

Boerderij Villavicencio - 25 personen - Vakantiewoning more_vert $700 per week
75 km van Bogota • 6 km van Tiuma park
Details weergeven
Boerderij Villavicencio - 25 personen - Vakantiewoning more_vert $700 per week
75 km van Bogota • 6 km van Tiuma park
Details weergeven
Huis in Amboise voor 8 • met zwembad in complex more_vert
4 km van Amboise • 6 km van Chenonceaux
Details weergeven
Huis in Amboise voor 8 • met zwembad in complex more_vert
4 km van Amboise • 6 km van Chenonceaux
Details weergeven


↑ Terug naar de bovenste regel ↑