Wilt u op vakantie en zoekt u vakantiewoning die te huur is ?


Kies Shared-house.com om gratis uw vakantiewoning advertentie te publiceren:

Publiceer uw advertentie voor uw vakantiewoning, 100% gratis en voor onbeperkte tijd.more_vert

Het publiceren van uw verhuur advertentie op onze website is Gratis en er is geen commissie op de huur. Het is geen tijdelijk promotie aanbod !

close

U kunt zo lang als u wilt uw advertentie gepubliceerd laten. Ons inkomen wordt gegenereerd door de algemene advertenties op onze site en de "booster" opties om de zichtbaarheid van de uw verhuuradvertentie te verbeteren.

Geef internationale zichtbaarheid aan uw verhuur advertentie.more_vert

Verhuur aan Fransen, Nederlanders, Belgen, Duitsers, Spanjaarden, Finnen of Engelsen: de advertenties worden automatisch vertaald in hun taal.

close

De specificaties die u heeft opgegeven bij het aanmaken van uw advertentie, worden automatisch vertaald. U kunt het aanvullen met Vrije Tekst (die niet automatisch wordt vertaald) in elk van de website talen. (Het wordt aanbevolen dit te doen.) Voor zover wij weten hebben de enige gratis vakantie verhuur website die deze functionaliteit heeft. In de toekomst worden meer talen toegevoegd.

ilmaiset lomapaikkailmoitukset
Switzerland Belgium Ireland
USA Canada Quebec

Beheer uw boekingen met de beschikbaarheids kalender.more_vert

Weergave van de beschikbaarheid via de kalender van de verhuur advertentie. Voor meer details en de wijze waarop het werkt, klik hier

close

De beschikbaarheids kalender stelt u in staat om de boekingen en in het algemeen de bezetting van uw woning te beheren (in geval van verhuur of gebruik door uzelf, vrienden of familie). Het gebruik van de kalender is gratis en hij kan opgenomen worden op uw eigen website als u die heeft. Als u dit vergelijkt met andere websites dan ziet u dat voor het optionele gebruik van de kalender betaald moet worden... niet bij ons :-)

Bespaar tijd door uw verhuur advertentie precies te geolocaliseren.more_vert

De advertenties zijn gegeolokaliseerd met Google Maps en de geografische zoekmachineen stelt de vakantiegangers in staat uw verhuur advertentie voor vele bestemmingen gemakkelijk te vinden.

close

U heeft misschien opgemerkt dat vele bekende vakantiewoning verhuur websites hun advertenties zeer summier indelen naar (land, gebied, provincie, stad) zonder een zoekmogelijkheid naar dichtbij gelegen plaatsen. Wij hebben shared-house.com ontwikkeld op basis van deze vaststelling (nadat we zelf uren kwijt waren aan het zoeken naar een gite op sites- die we niet bij naam noemen- door vele opeenvolgende zoekopdrachten te maken naar dichtbij gelegen plaatsen, terwijl 1 zoekopdracht inclusief de aangrenzende plaatsen voldoende zou moeten zijn) Onze lijst per bestemming bevat altijd advertenties van woningen in de buurt. Wij denken dat deze methode beter geschikt is dan de klassieke /achterhaalde manier van indelen.

Verkrijg betrouwbare beoordelingen van uw huurdersmore_vert

Het beoordelingssysteem geeft de huurders de mogelijkheid om na hun verblijf hun ervaring/mening te publiceren op onze website. Alle internetgebruikers raadplegen de beoordelingen van anderen voordat ze beslissen.

close

Online beoordeling zijn vandaag aan de dag essentiel. Dat is ook van toepassing op vakantieverhuur. Bij shared-house.com zijn wij ervan overtuigd dat echte onpartijdige beoordelingen door huurders essentieel zijn om vakantiegangers in staat te stellen hun vakantiewoning goed te kiezen. Daarom hebben we een systeem opgezet dat het maken van een (nep)beoordeling door de verhuurder zelf voorkomt. Tegelijker tijd wijken we niet voor de druk van de verhuurders die graag de niet lovende beoordelingen willen censureren. Wij geven hen evenwel de mogelijkheid om een reactie erop te geven. We zijn er van overtuigd dat een evenwichtige reactie gebaseerd op feiten een hulp is om toekomstige huurders te overtuigen. Tot slot het is beter voor een verhuurder om een beoordeling te vragen en te krijgen op shared-house.com dan op andere websites, waarvoor betaald moet worden. Omdat het publiceren van de advertentie gratis is, verliest men niet de beoordelingen als men stopt met het betalen voor de advertentie. zie de laatste beoordelingen.

Trek de aandacht van vakantiegangers met mooie, grote fotos.more_vert

De fotos kunnen direct geupload worden in groot formaat en op uw gratis vakantiewoning advertentie geplaatst worden. Ze zijn direct zichtbaar.

close

Wie zou vandaag beslissen een vakantiewoning te huren zonder vele fotos gezien te hebben . Dit hebben we goed begrepen daarom kunnen normaal 20 fotos geupload worden. Het kost niets , hetgeen wel het geval is op bepaalde sites voor het uploaden van 3 extra fotos.

Toon alleen de informatie die u wenselijk vindt.more_vert

Houdt rekening met uw persoonlijke situatie: Op elk moment is er de mogelijkheid de zichtbaarheid van de verhuur advertentie op internet aan te passen.

close

Bijvoorbeeld. In het geval uw vakantiewoning volledig verhuurd is voor de komende periode, dan kunt u beslissen om de publikatie van de advertentie tijdelijk op te heffen. Dat verhindert niet het gebruik van de kalender om overzicht te behouden van de bezetting. U behoudt de contactgegevens(incl. email), die niet zichtbaar zijn voor de bezoekers van de site.U kunt gewoon beslissen om niet te antwoorden op een bepaald verzoek. Het web is een jungle en ondanks onze oplettendheid, hebben wij ook te maken met ongewenste bezoekers met slechte bedoelingen. Het systeem maakt het u mogelijk om deze niet serieus lijkende verzoeken te negeren en voorkomt daarmee dat uw contactgegevens voor die personen bekend worden. Bovendien wij hebben geen boekings service noch een betaalsysteem. We registreren uw werkelijke boeking details niet (kunnen het ook niet.) daarom kunnen we die gegevens ook niet doorgeven aan de fiscale autoriteiten van rijk of gemeente. Echter wij adviseren u uitdrukkelijk om te voldoen aan de lokale wetgeving. Land, stad.

Richt u op goede huurders met behulp van een duidelijke en complete beschrijving.more_vert

Maak een complete en gedetailleerde beschrijving van uw vakantie verhuur woning met behulp van passende specificaties voor vakantiewoningen, appartementen, B&B, Gites en met de sectie Vrije Tekst.

close

Kijk eens naar andere sites voor vakantiewoningen. U ziet dan heel weinig sites(en met name geen gratis advertentie sites) die u de mogelijkheid geven om de eigenschappen van uw vakantie woning in zo´ n detail te beschrijven. Door uw vakantiewoning zorgvuldig te beschrijven, bespaart u de potentiele huurder veel tijd bij het zoeken. Daarom degene die contact met u opnemen zijn werkelijk geinteresseerd in uw vakantiehuurwoning.

Publiceer uw vakantie huurwoning vandaag nog zonder verplichting of creditkaart.more_vert

Onze site maakt het voor u mogelijk om gratis advertenties te publiceren zowel voor particulieren als voor verhuurbureaus (speciaal die, die in vakantiewoning verhuur gespecialiseerd zijn). Het is gemakkelijk om meerdere personen gebruik te laten maken van hetzelfde account en zo de advertentie bij te houden en op aanvragen te antwoorden. shared-house.com is Gratis, zonder kosten voor inschrijven en publiceren van een advertentie, zonder commissie en geen beperking op de publicatie tijd:


Als u er niet tevreden bent na het publiceren van uw advertentie, dan kunt u hem verwijderen en uw account opheffen op de persoonlijke pagina op de site.

close

De meeste websites voor vakantiewoning verhuur zijn niet gratis. U betaalt ofwel voor het publiceren van de advertentie (bijvoorbeeld op de klassieke sites als Homeaway, Homelidays of Amivac en op gratis sites, waar de opties vaak verplicht zijn.) ofwel een commissie bij elke reservering (dat is het geval bij OTA platformen zoals Booking.com, Airbnb of Wimdu) U kunt deze dure systemen omzeilen, die op monopolies beginnen te lijken, die vaak alleenrecht eisen, die steeds het percentage verhogen van de commissie en de directe communicatie met mogelijke huurders onmogelijk maakt. Door gebruik te maken van de advertentie op shared-house.com kunnen de huurders de onnodige hoge kosten vermijden, zeker als ze al vaker bij u huren. Met Shared-house.com, is het Gratis , zonder kosten voor inschrijving en advertentie publicatie, zonder commissie op de huur en geen beperking op de publicatie tijd: sendSCHRIJF U NU IN om gratis uw vakantiewoning verhuur advertentie te publiceren zonder verplichtingen. Als u er niet tevreden bent na het publiceren van uw advertentie , dan kunt u hem verwijderen en uw account opheffen op de persoonlijke pagina op de site.

Laatst ontvangen beoordeling: [alle beoordelingen]


  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door FILIBERKE (WONDELGEM, BE) de 01/12/2020 voor een verblijf in 8/2020
Speicifieke huisje waar we elk jaar naar teruggaan is pico bello uitgerust en erg smaakvol ingericht

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Ulrich de 20/11/2020 voor een verblijf in 11/2020
Comfortabel, leefruimte gerenoveerd en proper. Mooi terras. Badkamer is wel gedateerd en aan renovatie toe. De netheid van het appartement is afhankelijk van je voorganger. Een aanrader als je voor het appartement en wandelingen in de natuur gaat. Het vakantiepark zelf houdt niet...


Huis in Orihuela costa voor 6 • met privé zwembad more_vert 550-950 € per week
Stad: Orihuela costa, Valence, Alicante, Espagne
Vlak bij: 40 km van Aeroport • 2 km van zee • 500 m van winkels

Aantal personen: 6 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Orihuela costa voor 6 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Costa blanca
Tarieven
• 550-950 € per week
• 200-250 € per weekend
• 100-130 € per nacht

Huis • 3 slaapkamers • oppervlakte 90 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 19/06 tot 26/06/2021, van 26/06 tot 03/07/2021, van 03/07 tot 10/07/2021

7 foto
Advertentie no 59774

Huis in Orihuela costa voor 6 • met privé zwembad more_vert 550-950 € per week
Stad: Orihuela costa, Valence, Alicante, Espagne
Vlak bij: 40 km van Aeroport • 2 km van zee • 500 m van winkels

Aantal personen: 6 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Orihuela costa voor 6 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Costa blanca
Tarieven
• 550-950 € per week
• 200-250 € per weekend
• 100-130 € per nacht

Huis • 3 slaapkamers • oppervlakte 90 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 19/06 tot 26/06/2021, van 26/06 tot 03/07/2021, van 03/07 tot 10/07/2021

7 foto
Advertentie no 59774

Huis Propriano - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 1950-2350 € per week
Propriano, Corse-du-Sud, Corse, Frankrijk
Sentiers de randonnées • 35 km van Aiguille de bavella

6 personen • 2 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Huis Propriano - 6 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Proriano
• 1950-2350 € per week

Huis • 4 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 135 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 19 juni tot 26 juni 2021, van zaterdag 26 juni tot 03 juli 2021, van zaterdag 03 juli tot 10 juli 2021

20 foto
Advertentie no 67474

Huis Propriano - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 1950-2350 € per week
Propriano, Corse-du-Sud, Corse, Frankrijk
Sentiers de randonnées • 35 km van Aiguille de bavella

6 personen • 2 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Huis Propriano - 6 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Proriano
• 1950-2350 € per week

Huis • 4 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 135 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 19 juni tot 26 juni 2021, van zaterdag 26 juni tot 03 juli 2021, van zaterdag 03 juli tot 10 juli 2021

20 foto
Advertentie no 67474

Studio Bormes Les Mimosas - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 380 € per week
Bormes les mimosas, Var, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk
3 km van Lavandou • Hoogte 300 m

4 personen • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Studio Bormes Les Mimosas - 4 personen - Vakantiewoning close


• 380 € per week
• 100 € per weekend
• 50 € per nacht

Studio in het complex • 1 kamer • etage 3 • van 3 totaal aantal etages • lift • oppervlakte 28 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 19/06 tot 26/06/2021, van 26/06 tot 03/07/2021, van 03/07 tot 10/07/2021

7 foto
Advertentie no 57756

Studio Bormes Les Mimosas - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 380 € per week
Bormes les mimosas, Var, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk
3 km van Lavandou • Hoogte 300 m

4 personen • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Studio Bormes Les Mimosas - 4 personen - Vakantiewoning close


• 380 € per week
• 100 € per weekend
• 50 € per nacht

Studio in het complex • 1 kamer • etage 3 • van 3 totaal aantal etages • lift • oppervlakte 28 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 19/06 tot 26/06/2021, van 26/06 tot 03/07/2021, van 03/07 tot 10/07/2021

7 foto
Advertentie no 57756


Huis Saint-pierre La Mer - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 460-1150 € per week
Saint-pierre la mer, Aude, Languedoc roussillon, France
15 km van Narbonne • 43 km van Beziers

6 personen • 2 tweepersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis Saint-pierre La Mer - 6 personen - Vakantiewoning close


• 460-1150 € per week
• 85 € per nacht

Huis • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 60 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 03 juli tot 10 juli 2021, van zaterdag 18 september tot 25 september 2021, van zaterdag 25 september tot 02 oktober 2021

15 foto
Advertentie no 67114

Huis Saint-pierre La Mer - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 460-1150 € per week
Saint-pierre la mer, Aude, Languedoc roussillon, France
15 km van Narbonne • 43 km van Beziers

6 personen • 2 tweepersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis Saint-pierre La Mer - 6 personen - Vakantiewoning close


• 460-1150 € per week
• 85 € per nacht

Huis • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 60 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 03 juli tot 10 juli 2021, van zaterdag 18 september tot 25 september 2021, van zaterdag 25 september tot 02 oktober 2021

15 foto
Advertentie no 67114

Appartement in Saint-raphaël boulouris voor 5 • 2 slaapkamers more_vert 350-800 € per week
Saint-raphaël boulouris, Var, Paca, Frankrijk
35 km van Saint-tropez • 35 km van Cannes

5 personen • 1 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed
Details weergeven
Appartement in Saint-raphaël boulouris voor 5 • 2 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Côte d'azur
• 350-800 € per week
• 160-240 € per weekend
• 60-80 € per nacht

Appartement In een huis • 3 kamer • 2 slaapkamers • Begane grond • van 1 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 50 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 19/06 tot 26/06/2021, van 26/06 tot 03/07/2021, van 03/07 tot 10/07/2021

14 foto
Advertentie no 46571

Appartement in Saint-raphaël boulouris voor 5 • 2 slaapkamers more_vert 350-800 € per week
Saint-raphaël boulouris, Var, Paca, Frankrijk
35 km van Saint-tropez • 35 km van Cannes

5 personen • 1 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed
Details weergeven
Appartement in Saint-raphaël boulouris voor 5 • 2 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Côte d'azur
• 350-800 € per week
• 160-240 € per weekend
• 60-80 € per nacht

Appartement In een huis • 3 kamer • 2 slaapkamers • Begane grond • van 1 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 50 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 19/06 tot 26/06/2021, van 26/06 tot 03/07/2021, van 03/07 tot 10/07/2021

14 foto
Advertentie no 46571

Appartement in Les orres/le mélezet voor 6 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 300-600 € per week
Les orres/le mélezet, Hautes alpes, Paca, France
15 km van Embrun • 35 km van Briançon

6 personen • 2 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Appartement in Les orres/le mélezet voor 6 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) close

Toeristisch gebied: Les orres
• 300-600 € per week
• 150 € per weekend

Appartement In een huis • 3 kamer • 2 slaapkamers • Begane grond • etage 1 • van 2 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 55 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 24 juli tot 31 juli 2021, van zaterdag 31 juli tot 07 augustus 2021, van zaterdag 07 augustus tot 14 augustus 2021

9 foto
Advertentie no 68021

Appartement in Les orres/le mélezet voor 6 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 300-600 € per week
Les orres/le mélezet, Hautes alpes, Paca, France
15 km van Embrun • 35 km van Briançon

6 personen • 2 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Appartement in Les orres/le mélezet voor 6 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) close

Toeristisch gebied: Les orres
• 300-600 € per week
• 150 € per weekend

Appartement In een huis • 3 kamer • 2 slaapkamers • Begane grond • etage 1 • van 2 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 55 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 24 juli tot 31 juli 2021, van zaterdag 31 juli tot 07 augustus 2021, van zaterdag 07 augustus tot 14 augustus 2021

9 foto
Advertentie no 68021

Gite in Saint-front voor 42 • 3 sterren more_vert 4200 € per week
Saint-front, Haute-Loire, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
5 km van Chien de traineau + ski de fond • 15 km van Ski alpin - accrobranche - escalade

42 personen • 42 eenpersoons bed
Details weergeven
Gite in Saint-front voor 42 • 3 sterren close

Toeristisch gebied: Massif du mezenc
• 4200 € per week
• 1000 € per weekend
• 680 € per nacht

Gite • 15 kamer • 10 slaapkamers • oppervlakte 450 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 21/08 tot 28/08/2021, van 28/08 tot 04/09/2021, van 04/09 tot 11/09/2021

11 foto
Advertentie no 10027

Gite in Saint-front voor 42 • 3 sterren more_vert 4200 € per week
Saint-front, Haute-Loire, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
5 km van Chien de traineau + ski de fond • 15 km van Ski alpin - accrobranche - escalade

42 personen • 42 eenpersoons bed
Details weergeven
Gite in Saint-front voor 42 • 3 sterren close

Toeristisch gebied: Massif du mezenc
• 4200 € per week
• 1000 € per weekend
• 680 € per nacht

Gite • 15 kamer • 10 slaapkamers • oppervlakte 450 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 21/08 tot 28/08/2021, van 28/08 tot 04/09/2021, van 04/09 tot 11/09/2021

11 foto
Advertentie no 10027

Huis in Cens voor 8 • hoog luxe niveau more_vert 525-675 € per week
Cens, Luxembourg, Région wallonne, België
120 km van Maastricht • 130 km van Bruxelles

8 personen • 2 tweepersoons bed • 6 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Cens voor 8 • hoog luxe niveau close


• 525-675 € per week
• 320-440 € per weekend

Huis • 4 slaapkamers • oppervlakte 250 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 24 juli tot 31 juli 2021, van zaterdag 14 augustus tot 21 augustus 2021, van zaterdag 21 augustus tot 28 augustus 2021

"Villa Cens is van alle moderne gemakken voorzien en heeft een zeer ruime tuin. Het is gelegen te Cens, een lieflijk landelijk dorpje 13 km ten zuiden van La Roche, 17 km ten westen van Houffalize en 19 km ten noordwesten van Basto..."

11 foto
Advertentie no 35843

Huis in Cens voor 8 • hoog luxe niveau more_vert 525-675 € per week
Cens, Luxembourg, Région wallonne, België
120 km van Maastricht • 130 km van Bruxelles

8 personen • 2 tweepersoons bed • 6 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Cens voor 8 • hoog luxe niveau close


• 525-675 € per week
• 320-440 € per weekend

Huis • 4 slaapkamers • oppervlakte 250 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 24 juli tot 31 juli 2021, van zaterdag 14 augustus tot 21 augustus 2021, van zaterdag 21 augustus tot 28 augustus 2021

"Villa Cens is van alle moderne gemakken voorzien en heeft een zeer ruime tuin. Het is gelegen te Cens, een lieflijk landelijk dorpje 13 km ten zuiden van La Roche, 17 km ten westen van Houffalize en 19 km ten noordwesten van Basto..."

11 foto
Advertentie no 35843

Stacaravan in Bray-dunes voor 6 • met terras more_vert 500 € per week
Bray-dunes, Nord, France
800 m van zee

6 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed
Details weergeven
Stacaravan in Bray-dunes voor 6 • met terras close


• 500 € per week
• 200 € per weekend
• 72 € per nacht

Stacaravan • 5 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 40 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 19/06 tot 26/06/2021, van 26/06 tot 03/07/2021, van 03/07 tot 10/07/2021

12 foto
Advertentie no 63696

Stacaravan in Bray-dunes voor 6 • met terras more_vert 500 € per week
Bray-dunes, Nord, France
800 m van zee

6 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed
Details weergeven
Stacaravan in Bray-dunes voor 6 • met terras close


• 500 € per week
• 200 € per weekend
• 72 € per nacht

Stacaravan • 5 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 40 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 19/06 tot 26/06/2021, van 26/06 tot 03/07/2021, van 03/07 tot 10/07/2021

12 foto
Advertentie no 63696

Appartement in De panne voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 305-405 € per week
De panne, West-Vlaanderen, Vlaams Gewest, België
Strand Centrum de panne • 800 m van zee • 200 m van winkels

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Appartement in De panne voor 4 • 2 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Kust
• 305-405 € per week
• 110 € per weekend

Appartement In een huis • 1 kamer • 2 slaapkamers • etage 1 • van 4 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 56 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 11 september tot 18 september 2021, van zaterdag 18 september tot 25 september 2021, van zaterdag 25 september tot 02 oktober 2021

"Appartement met 2 slaapkamers voor maximum 2 volwassenen en 2 kinderen. Het appartement bevindt zich aan de zonnekant op de eerste verdieping op slechts wandelafstand van het strand en de zeedijk. centraal gelegen: dichtbij de ..."

6 foto
Advertentie no 39857

Appartement in De panne voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 305-405 € per week
De panne, West-Vlaanderen, Vlaams Gewest, België
Strand Centrum de panne • 800 m van zee • 200 m van winkels

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Appartement in De panne voor 4 • 2 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Kust
• 305-405 € per week
• 110 € per weekend

Appartement In een huis • 1 kamer • 2 slaapkamers • etage 1 • van 4 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 56 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 11 september tot 18 september 2021, van zaterdag 18 september tot 25 september 2021, van zaterdag 25 september tot 02 oktober 2021

"Appartement met 2 slaapkamers voor maximum 2 volwassenen en 2 kinderen. Het appartement bevindt zich aan de zonnekant op de eerste verdieping op slechts wandelafstand van het strand en de zeedijk. centraal gelegen: dichtbij de ..."

6 foto
Advertentie no 39857

Huis in Dassel voor 4 • privé parkeerplek more_vert 350-385 € per week
Dassel, Niedersachsen, Nedersaksen, Duitsland
1 km van Shops, center of town • Hoogte 115 m • 200 km van zee

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Huis in Dassel voor 4 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Solling-vogler region
• 350-385 € per week
• 150-165 € per weekend
• 50-55 € per nacht

Huis • 6 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 75 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 16/10 tot 23/10/2021, van 23/10 tot 30/10/2021,

1 foto
Advertentie no 26844

Huis in Dassel voor 4 • privé parkeerplek more_vert 350-385 € per week
Dassel, Niedersachsen, Nedersaksen, Duitsland
1 km van Shops, center of town • Hoogte 115 m • 200 km van zee

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Huis in Dassel voor 4 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Solling-vogler region
• 350-385 € per week
• 150-165 € per weekend
• 50-55 € per nacht

Huis • 6 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 75 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 16/10 tot 23/10/2021, van 23/10 tot 30/10/2021,

1 foto
Advertentie no 26844

Huis Moorea - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 1470 € per week
Moorea, 98, Windward Islands, Frans-Polynesië
30 km van Tout commerces;supermarche, banques, snacks, resta • 6 km van Aerodrome

8 personen • 4 tweepersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis Moorea - 8 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Bord de lagon
• 1470 € per week
• 590 € per weekend
• 295 € per nacht

Huis • 3 slaapkamers • oppervlakte 150 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 28 augustus tot 04 september 2021, van zaterdag 16 oktober tot 23 oktober 2021,

5 foto
Advertentie no 29123

Huis Moorea - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 1470 € per week
Moorea, 98, Windward Islands, Frans-Polynesië
30 km van Tout commerces;supermarche, banques, snacks, resta • 6 km van Aerodrome

8 personen • 4 tweepersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis Moorea - 8 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Bord de lagon
• 1470 € per week
• 590 € per weekend
• 295 € per nacht

Huis • 3 slaapkamers • oppervlakte 150 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 28 augustus tot 04 september 2021, van zaterdag 16 oktober tot 23 oktober 2021,

5 foto
Advertentie no 29123

Huis Playa Blanca - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 1375-1540 € per week
Playa blanca, Reservas, Lanzarote, España
1 km van Puerto deportivo rubicon • 1 km van Playa dorada

6 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis Playa Blanca - 6 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Lanzarote
• 1375-1540 € per week
• 210-235 € per nacht

Huis • Appartement In een huis • Bungalow • 3 kamer • 3 slaapkamers • Tussenverdieping • etage 2 • van 1 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 220 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 26/06 tot 03/07/2021, van 03/07 tot 10/07/2021, van 21/08 tot 28/08/2021

19 foto
Advertentie no 67261

Huis Playa Blanca - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 1375-1540 € per week
Playa blanca, Reservas, Lanzarote, España
1 km van Puerto deportivo rubicon • 1 km van Playa dorada

6 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis Playa Blanca - 6 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Lanzarote
• 1375-1540 € per week
• 210-235 € per nacht

Huis • Appartement In een huis • Bungalow • 3 kamer • 3 slaapkamers • Tussenverdieping • etage 2 • van 1 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 220 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 26/06 tot 03/07/2021, van 03/07 tot 10/07/2021, van 21/08 tot 28/08/2021

19 foto
Advertentie no 67261

Studio Paris - 3 personen - Vakantiewoning more_vert
Paris, Paris, Île-de-France, Frankrijk

3 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Studio Paris - 3 personen - Vakantiewoning close


Studio in het complex • 2 slaapkamers • Tussenverdieping • etage 2 • van 10 totaal aantal etages • lift • oppervlakte 40 m24 foto
Advertentie no 69109

Studio Paris - 3 personen - Vakantiewoning more_vert
Paris, Paris, Île-de-France, Frankrijk

3 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Studio Paris - 3 personen - Vakantiewoning close


Studio in het complex • 2 slaapkamers • Tussenverdieping • etage 2 • van 10 totaal aantal etages • lift • oppervlakte 40 m24 foto
Advertentie no 69109

Chalet in Egliseneuve d'entraigues voor 6 • 2 slaapkamers more_vert 450 € per week
Egliseneuve d'entraigues, Puy-de-Dôme, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
12 km van Super besse • 16 km van Besse st anastasie

6 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Chalet in Egliseneuve d'entraigues voor 6 • 2 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Auvergne
• 450 € per week
• 250-300 € per weekend
• 60 € per nacht

Chalet • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 35 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 19/06 tot 26/06/2021, van 26/06 tot 03/07/2021, van 03/07 tot 10/07/2021

4 foto
Advertentie no 4450

Chalet in Egliseneuve d'entraigues voor 6 • 2 slaapkamers more_vert 450 € per week
Egliseneuve d'entraigues, Puy-de-Dôme, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
12 km van Super besse • 16 km van Besse st anastasie

6 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Chalet in Egliseneuve d'entraigues voor 6 • 2 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Auvergne
• 450 € per week
• 250-300 € per weekend
• 60 € per nacht

Chalet • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 35 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 19/06 tot 26/06/2021, van 26/06 tot 03/07/2021, van 03/07 tot 10/07/2021

4 foto
Advertentie no 4450

Huis in Beaufort en anjou voor 4 • met terras more_vert
Beaufort en anjou, Maine et loire, Pays de la loire, France
3 km van winkels • 3 km van dorp/stadscentrum • 50 m van rivier

4 personen • kamer capaciteit 2 personen • totaal aantal kamers 2 • capaciteit van het geheel 4 personen • 2 tweepersoons bed
Details weergeven
Huis in Beaufort en anjou voor 4 • met terras close


Huis • Bed and Breakfast In een huis • etage 1 • van 1 totaal aantal etages • eigen ingang14 foto
Advertentie no 52200

Huis in Beaufort en anjou voor 4 • met terras more_vert
Beaufort en anjou, Maine et loire, Pays de la loire, France
3 km van winkels • 3 km van dorp/stadscentrum • 50 m van rivier

4 personen • kamer capaciteit 2 personen • totaal aantal kamers 2 • capaciteit van het geheel 4 personen • 2 tweepersoons bed
Details weergeven
Huis in Beaufort en anjou voor 4 • met terras close


Huis • Bed and Breakfast In een huis • etage 1 • van 1 totaal aantal etages • eigen ingang14 foto
Advertentie no 52200

Huis in Playa blanca voor 605 • uitzicht op zee more_vert 1475-1750 € per week
Playa blanca, Reservas, Las palmas, España
1 km van Puerto deportivo rubicon • 1 km van Playa dorada

605 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Playa blanca voor 605 • uitzicht op zee close

Toeristisch gebied: Las palmas
• 1475-1750 € per week
• 210-250 € per nacht

Huis • Appartement In een huis • Bungalow • 3 kamer • 3 slaapkamers • Tussenverdieping • etage 2 • van 1 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 220 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 03/07 tot 10/07/2021, van 10/07 tot 17/07/2021, van 24/07 tot 31/07/2021

20 foto
Advertentie no 67262

Huis in Playa blanca voor 605 • uitzicht op zee more_vert 1475-1750 € per week
Playa blanca, Reservas, Las palmas, España
1 km van Puerto deportivo rubicon • 1 km van Playa dorada

605 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Playa blanca voor 605 • uitzicht op zee close

Toeristisch gebied: Las palmas
• 1475-1750 € per week
• 210-250 € per nacht

Huis • Appartement In een huis • Bungalow • 3 kamer • 3 slaapkamers • Tussenverdieping • etage 2 • van 1 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 220 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 03/07 tot 10/07/2021, van 10/07 tot 17/07/2021, van 24/07 tot 31/07/2021

20 foto
Advertentie no 67262

Huis in Calafat, l'amettla de mar voor 9 • uitzicht op zee more_vert 800-1600 € per week
Calafat, l'amettla de mar, Tarragona, Catalonië, Spanje
40 km van Aéroport reus • 35 km van Parc aventura

9 personen • 3 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed
Details weergeven
Huis in Calafat, l'amettla de mar voor 9 • uitzicht op zee close

Toeristisch gebied: Costa dorada
• 800-1600 € per week

Huis • 9 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 140 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 10 juli tot 17 juli 2021, van zaterdag 07 augustus tot 14 augustus 2021, van zaterdag 28 augustus tot 04 september 2021

19 foto
Advertentie no 46532

Huis in Calafat, l'amettla de mar voor 9 • uitzicht op zee more_vert 800-1600 € per week
Calafat, l'amettla de mar, Tarragona, Catalonië, Spanje
40 km van Aéroport reus • 35 km van Parc aventura

9 personen • 3 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed
Details weergeven
Huis in Calafat, l'amettla de mar voor 9 • uitzicht op zee close

Toeristisch gebied: Costa dorada
• 800-1600 € per week

Huis • 9 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 140 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 10 juli tot 17 juli 2021, van zaterdag 07 augustus tot 14 augustus 2021, van zaterdag 28 augustus tot 04 september 2021

19 foto
Advertentie no 46532

Huis in Ceret voor 2 • met terras more_vert 420 € per week
Ceret, Pyrénées-Orientales, Occitanie, Frankrijk
25 km van Perpignan • 26 km van Argeles sur mer

2 personen • 1 tweepersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Ceret voor 2 • met terras close


• 420 € per week
• 40-50 € per nacht

Huis • Appartement In een huis • 2 kamer • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 35 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 26/06 tot 03/07/2021, van 03/07 tot 10/07/2021, van 10/07 tot 17/07/2021

6 foto
Advertentie no 63065

Huis in Ceret voor 2 • met terras more_vert 420 € per week
Ceret, Pyrénées-Orientales, Occitanie, Frankrijk
25 km van Perpignan • 26 km van Argeles sur mer

2 personen • 1 tweepersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Ceret voor 2 • met terras close


• 420 € per week
• 40-50 € per nacht

Huis • Appartement In een huis • 2 kamer • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 35 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 26/06 tot 03/07/2021, van 03/07 tot 10/07/2021, van 10/07 tot 17/07/2021

6 foto
Advertentie no 63065

Huis in Les martys voor 5 • privé parkeerplek more_vert 320 € per week
Les martys, Aude, Occitanie, France
15 km van Mazamet • 35 km van Carcassonne

5 personen • kamer capaciteit 2 personen • totaal aantal kamers 2 • capaciteit van het geheel 5 personen • 2 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed
Details weergeven
Huis in Les martys voor 5 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Montagne noire
• 320 € per week
• 90 € per weekend
• 55 € per nacht

Huis • Bed and Breakfast In een huis • 4 kamer • 5 slaapkamers • etage 1 • van 1 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 150 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 19 juni tot 26 juni 2021, van zaterdag 26 juni tot 03 juli 2021, van zaterdag 03 juli tot 10 juli 2021

3 foto
Advertentie no 62720

Huis in Les martys voor 5 • privé parkeerplek more_vert 320 € per week
Les martys, Aude, Occitanie, France
15 km van Mazamet • 35 km van Carcassonne

5 personen • kamer capaciteit 2 personen • totaal aantal kamers 2 • capaciteit van het geheel 5 personen • 2 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed
Details weergeven
Huis in Les martys voor 5 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Montagne noire
• 320 € per week
• 90 € per weekend
• 55 € per nacht

Huis • Bed and Breakfast In een huis • 4 kamer • 5 slaapkamers • etage 1 • van 1 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 150 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 19 juni tot 26 juni 2021, van zaterdag 26 juni tot 03 juli 2021, van zaterdag 03 juli tot 10 juli 2021

3 foto
Advertentie no 62720

Huis in Jazennes voor 8 • privé parkeerplek more_vert 400-500 € per week
20 km van Saintes et royan • 20 km van St georges de didonne
Details weergeven
Huis in Jazennes voor 8 • privé parkeerplek more_vert 400-500 € per week
20 km van Saintes et royan • 20 km van St georges de didonne
Details weergeven
Huis Mousteru - 5 personen - Vakantiewoning more_vert
5 km van Centre guingamp • 35 km van Saint brieuc
Details weergeven
Huis Mousteru - 5 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 67977

Huis Mousteru - 5 personen - Vakantiewoning more_vert
5 km van Centre guingamp • 35 km van Saint brieuc
Details weergeven
Huis Mousteru - 5 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 67977

Gite - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 400-500 € per week
8 km van Molières • 4 km van Vazerac
Details weergeven
Gite - 4 personen - Vakantiewoning close
"Onze idyllische gîte is gelegen op een ±180 jaar oude druivenboerderij in de Quercy-Blanc in Zuid-Frankrijk. De prachtige uitzichten en het heuvelachtige landschap geven je het ultieme vakantiegevoel. "


Advertentie no 61848

Gite - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 400-500 € per week
8 km van Molières • 4 km van Vazerac
Details weergeven
Gite - 4 personen - Vakantiewoning close
"Onze idyllische gîte is gelegen op een ±180 jaar oude druivenboerderij in de Quercy-Blanc in Zuid-Frankrijk. De prachtige uitzichten en het heuvelachtige landschap geven je het ultieme vakantiegevoel. "


Advertentie no 61848

Bed and Breakfast in Vitrac voor 3 • 1 slaapkamer more_vert 320 € per week
6 km van St mamet • 25 km van Aurillac
Details weergeven
Bed and Breakfast in Vitrac voor 3 • 1 slaapkamer more_vert 320 € per week
6 km van St mamet • 25 km van Aurillac
Details weergeven
Bed and Breakfast in Le pellerin voor 2 • hoog luxe niveau more_vert
25 km van Saint brévin l'océan • 20 km van Nantes
Details weergeven
Bed and Breakfast in Le pellerin voor 2 • hoog luxe niveau more_vert
25 km van Saint brévin l'océan • 20 km van Nantes
Details weergeven
Appartement in De haan voor 4 • tuin more_vert
20 km van Bruges • 12 km van Ostend
Details weergeven
Appartement in De haan voor 4 • tuin close

Advertentie no 2914

Appartement in De haan voor 4 • tuin more_vert
20 km van Bruges • 12 km van Ostend
Details weergeven
Appartement in De haan voor 4 • tuin close

Advertentie no 2914

Gite in Avon voor 25 • met privé zwembad more_vert 2300-3200 € per week
15 km van Chinon • 3 km van Ile bouchard
Details weergeven
Gite in Avon voor 25 • met privé zwembad more_vert 2300-3200 € per week
15 km van Chinon • 3 km van Ile bouchard
Details weergeven
Aphrodite dorp Leucate - Naturist Naaktdorp close
"Aphrodite dorp Leucate Frankrijk (vakantieverhuur periode van april tot oktober 2021 voor huurprijzen zie website www.Aphrodite714leucate.Be) vakantiewoning met zeezicht en zuidterras in Aphrodite dorp Leucate naturistisch. "


Advertentie no 63094

Aphrodite dorp Leucate - Naturist Naaktdorp close
"Aphrodite dorp Leucate Frankrijk (vakantieverhuur periode van april tot oktober 2021 voor huurprijzen zie website www.Aphrodite714leucate.Be) vakantiewoning met zeezicht en zuidterras in Aphrodite dorp Leucate naturistisch. "


Advertentie no 63094

Gite Mostuéjouls - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 434 € per week
2 km van Le rozier • 20 km van Millau
Details weergeven
Gite Mostuéjouls - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 434 € per week
2 km van Le rozier • 20 km van Millau
Details weergeven
Huis La Tranche/mer - 13 personen - Vakantiewoning more_vert 750-1600 € per week
40 km van La roche/yon • 40 km van Sables d'olonne
Details weergeven
Huis La Tranche/mer - 13 personen - Vakantiewoning more_vert 750-1600 € per week
40 km van La roche/yon • 40 km van Sables d'olonne
Details weergeven
Gite in Ammerschwihr 68770 voor 5 • 1 slaapkamer more_vert 460-620 € per week
10 km van Colmar • 2 km van Kaisersberg
Details weergeven
Gite in Ammerschwihr 68770 voor 5 • 1 slaapkamer more_vert 460-620 € per week
10 km van Colmar • 2 km van Kaisersberg
Details weergeven
Huis in Belgodere voor 5 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 690-1410 € per week
17 km van Ile rousse • 80 km van Bastia
Details weergeven
Huis in Belgodere voor 5 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 690-1410 € per week
17 km van Ile rousse • 80 km van Bastia
Details weergeven
Huis in Pont de poitte voor 4 • 3 sterren more_vert 375-585 € per week
2 km van Clairvaux les lacs • 17 km van Lons le saunier
Details weergeven
Huis in Pont de poitte voor 4 • 3 sterren more_vert 375-585 € per week
2 km van Clairvaux les lacs • 17 km van Lons le saunier
Details weergeven
Huis in Plémet voor 7 • binnenplaats more_vert 420 € per week
3 km van La ville de plémet • 13 km van La vile de loudéac
Details weergeven
Huis in Plémet voor 7 • binnenplaats close

Advertentie no 53672

Huis in Plémet voor 7 • binnenplaats more_vert 420 € per week
3 km van La ville de plémet • 13 km van La vile de loudéac
Details weergeven
Huis in Plémet voor 7 • binnenplaats close

Advertentie no 53672

Huis in Moltifao voor 4 • privé parkeerplek more_vert 350-600 € per week
1 km van Sentiers de randonnes • 10 km van Plages
Details weergeven
Huis in Moltifao voor 4 • privé parkeerplek more_vert 350-600 € per week
1 km van Sentiers de randonnes • 10 km van Plages
Details weergeven
Gite Conques-en-rouergue - 10 personen - Vakantiewoning more_vert 490 € per week
10 km van Conques • 45 km van Rodez
Details weergeven
Gite Conques-en-rouergue - 10 personen - Vakantiewoning more_vert 490 € per week
10 km van Conques • 45 km van Rodez
Details weergeven
Chalet St-mathieu-du-parc - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 500 CAD per week
10 km van Parc de la mauricie • 15 km van Vallée du parc (ski)
Details weergeven
Chalet St-mathieu-du-parc - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 500 CAD per week
10 km van Parc de la mauricie • 15 km van Vallée du parc (ski)
Details weergeven
Gite in Questembert voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 370-580 € per week
7 km van Questembert • 11 km van Muzillac
Details weergeven
Gite in Questembert voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 370-580 € per week
7 km van Questembert • 11 km van Muzillac
Details weergeven
Gite in Arvert voor 12 • aangespast voor gehandicapten more_vert 760-1525 € per week
6 km van La palmyre • 10 km van Ile d'oléron
Details weergeven
Gite in Arvert voor 12 • aangespast voor gehandicapten more_vert 760-1525 € per week
6 km van La palmyre • 10 km van Ile d'oléron
Details weergeven
Studio in La bresse voor 4 • met balkon more_vert 340-510 € per week
15 km van Gerardmer • 10 km van La bresse
Details weergeven
Studio in La bresse voor 4 • met balkon close

Advertentie no 59134

Studio in La bresse voor 4 • met balkon more_vert 340-510 € per week
15 km van Gerardmer • 10 km van La bresse
Details weergeven
Studio in La bresse voor 4 • met balkon close

Advertentie no 59134

Appartement in Erquy voor 4 • 1 slaapkamer more_vert 300-590 € per week
23 km van Lamballe • 45 km van
Details weergeven
Appartement in Erquy voor 4 • 1 slaapkamer more_vert 300-590 € per week
23 km van Lamballe • 45 km van
Details weergeven
Gite in Arjuzanx voor 2 • privé parkeerplek more_vert 385 € per week
2 km van Arjuzanx • 8 km van Morcenx
Details weergeven
Gite in Arjuzanx voor 2 • privé parkeerplek more_vert 385 € per week
2 km van Arjuzanx • 8 km van Morcenx
Details weergeven
Appartement in Mühlbach am hochkönig voor 8 • tuin more_vert 550 € per week
9 km van Bischofshofen • 11 km van Saalfelden
Details weergeven
Appartement in Mühlbach am hochkönig voor 8 • tuin more_vert 550 € per week
9 km van Bischofshofen • 11 km van Saalfelden
Details weergeven
Chalet Hultehouse - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 360-400 € per week
10 km van Saverne • 40 km van Strasbourg
Details weergeven
Chalet Hultehouse - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 360-400 € per week
10 km van Saverne • 40 km van Strasbourg
Details weergeven
Studio Wimereux - 3 personen - Vakantiewoning more_vert 315 € per week
4 km van Boulogne/mer • 20 km van Calais
Details weergeven
Studio Wimereux - 3 personen - Vakantiewoning more_vert 315 € per week
4 km van Boulogne/mer • 20 km van Calais
Details weergeven
Huis in Arezzo voor 12 • 4 slaapkamers more_vert 800-1400 € per week
25 km van Arezzo • 75 km van Florence
Details weergeven
Huis in Arezzo voor 12 • 4 slaapkamers close

Advertentie no 29547

Huis in Arezzo voor 12 • 4 slaapkamers more_vert 800-1400 € per week
25 km van Arezzo • 75 km van Florence
Details weergeven
Huis in Arezzo voor 12 • 4 slaapkamers close

Advertentie no 29547

Huis in Cérénces voor 6 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 925-1450 € per week
80 km van Mt st michel • 80 km van Plages du debarquement
Details weergeven
Huis in Cérénces voor 6 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 925-1450 € per week
80 km van Mt st michel • 80 km van Plages du debarquement
Details weergeven
Huis in Perledo voor 5 • uitzicht op meer more_vert
80 km van Milan • 65 km van Bergamo
Details weergeven
Huis in Perledo voor 5 • uitzicht op meer more_vert
80 km van Milan • 65 km van Bergamo
Details weergeven
Huis in Trégastel voor 10 • tuin more_vert 695-1810 € per week
5 km van Tregastel • 10 km van Perros guirec
Details weergeven
Huis in Trégastel voor 10 • tuin close

Advertentie no 5157

Huis in Trégastel voor 10 • tuin more_vert 695-1810 € per week
5 km van Tregastel • 10 km van Perros guirec
Details weergeven
Huis in Trégastel voor 10 • tuin close

Advertentie no 5157

Gite in Chambon voor 2 • privé parkeerplek more_vert
2 km van Chamborigaud • 25 km van Alès
Details weergeven
Gite in Chambon voor 2 • privé parkeerplek more_vert
2 km van Chamborigaud • 25 km van Alès
Details weergeven
Huis in Chambon voor 8 • privé parkeerplek more_vert 760-1050 € per week
2 km van Chamborigaud • 25 km van Alès
Details weergeven
Huis in Chambon voor 8 • privé parkeerplek more_vert 760-1050 € per week
2 km van Chamborigaud • 25 km van Alès
Details weergeven
Huis Saidia - 9 personen - Vakantiewoning more_vert 700-1300 € per week
80 km van Nador • 55 km van Oujda
Details weergeven
Huis Saidia - 9 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 12681

Huis Saidia - 9 personen - Vakantiewoning more_vert 700-1300 € per week
80 km van Nador • 55 km van Oujda
Details weergeven
Huis Saidia - 9 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 12681

Huis in Biscarrosse voor 6 • 3 slaapkamers more_vert 460-960 € per week
75 km van Bordeaux • 35 km van Arcachon
Details weergeven
Huis in Biscarrosse voor 6 • 3 slaapkamers more_vert 460-960 € per week
75 km van Bordeaux • 35 km van Arcachon
Details weergeven
Huis in Montirat voor 2 • 1 slaapkamer more_vert 450 € per week
6 km van Mirandol-bourgnounac • 20 km van Najac
Details weergeven
Huis in Montirat voor 2 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 68944

Huis in Montirat voor 2 • 1 slaapkamer more_vert 450 € per week
6 km van Mirandol-bourgnounac • 20 km van Najac
Details weergeven
Huis in Montirat voor 2 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 68944

Huis in Montirat voor 2 • 3 slaapkamers more_vert 450-520 € per week
6 km van Mirandol-bourgnounac • 20 km van Najac
Details weergeven
Huis in Montirat voor 2 • 3 slaapkamers close

Advertentie no 68943

Huis in Montirat voor 2 • 3 slaapkamers more_vert 450-520 € per week
6 km van Mirandol-bourgnounac • 20 km van Najac
Details weergeven
Huis in Montirat voor 2 • 3 slaapkamers close

Advertentie no 68943

Huis in Montirat voor 4 • binnenplaats more_vert 450-520 € per week
6 km van Mirandol-bourgnounac • 20 km van Najac
Details weergeven
Huis in Montirat voor 4 • binnenplaats close

Advertentie no 68942

Huis in Montirat voor 4 • binnenplaats more_vert 450-520 € per week
6 km van Mirandol-bourgnounac • 20 km van Najac
Details weergeven
Huis in Montirat voor 4 • binnenplaats close

Advertentie no 68942

Bed and Breakfast in Cozzano voor 2 • met terras more_vert
15 km van Santa maria de siche • 61 km van Ajaccio
Details weergeven
Bed and Breakfast in Cozzano voor 2 • met terras more_vert
15 km van Santa maria de siche • 61 km van Ajaccio
Details weergeven
Bed and Breakfast in Cozzano voor 2 • privé parkeerplek more_vert
15 km van Santa maria de siche • 61 km van Ajaccio
Details weergeven
Bed and Breakfast in Cozzano voor 2 • privé parkeerplek more_vert
15 km van Santa maria de siche • 61 km van Ajaccio
Details weergeven
Huis Pont L Abbe - 4 personen - Vakantiewoning more_vert
12 km van De la torche • 9 km van îLe tudy
Details weergeven
Huis Pont L Abbe - 4 personen - Vakantiewoning more_vert
12 km van De la torche • 9 km van îLe tudy
Details weergeven
Huis in Calonge voor 6 • 3 slaapkamers more_vert 1095-1195 € per week
38 km van Airport girona • 105 km van Barcelona
Details weergeven
Huis in Calonge voor 6 • 3 slaapkamers close

Advertentie no 68802

Huis in Calonge voor 6 • 3 slaapkamers more_vert 1095-1195 € per week
38 km van Airport girona • 105 km van Barcelona
Details weergeven
Huis in Calonge voor 6 • 3 slaapkamers close

Advertentie no 68802

Huis in Calonge voor 8 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 995-1895 € per week
38 km van Airport girona • 105 km van Barcelona
Details weergeven
Huis in Calonge voor 8 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 995-1895 € per week
38 km van Airport girona • 105 km van Barcelona
Details weergeven
Huis in Calonge voor 8 • uitzicht op zee more_vert 1495-1925 € per week
38 km van Airport girona • 100 km van Barcelona
Details weergeven
Huis in Calonge voor 8 • uitzicht op zee more_vert 1495-1925 € per week
38 km van Airport girona • 100 km van Barcelona
Details weergeven
Huis in Santa cristina d'aro voor 8 • met privé zwembad more_vert 1695-2695 € per week
38 km van Airport girona • 100 km van Barcelona
Details weergeven
Huis in Santa cristina d'aro voor 8 • met privé zwembad more_vert 1695-2695 € per week
38 km van Airport girona • 100 km van Barcelona
Details weergeven
in voor 4 • 2 slaapkamers close

Advertentie no 69094

in voor 4 • 2 slaapkamers close

Advertentie no 69094

Huis Pont L Abbe - 2 personen - Vakantiewoning more_vert
12 km van De la torche • 9 km van îLe tudy
Details weergeven
Huis Pont L Abbe - 2 personen - Vakantiewoning more_vert
12 km van De la torche • 9 km van îLe tudy
Details weergeven
Huis Pont L Abbe - 2 personen - Vakantiewoning more_vert
12 km van De la torche • 2 km van îLe chevalier
Details weergeven
Huis Pont L Abbe - 2 personen - Vakantiewoning more_vert
12 km van De la torche • 2 km van îLe chevalier
Details weergeven
Huis in Perledo voor 5 • uitzicht op meer more_vert
80 km van Milan • 65 km van Bergamo
Details weergeven
Huis in Perledo voor 5 • uitzicht op meer more_vert
80 km van Milan • 65 km van Bergamo
Details weergeven
in voor 4 close

Advertentie no 68876

in voor 4 close

Advertentie no 68876

Huis in Marseillan voor 8 • met privé zwembad more_vert 1450 € per week
2 km van Plagette • 1 km van Port
Details weergeven
Huis in Marseillan voor 8 • met privé zwembad more_vert 1450 € per week
2 km van Plagette • 1 km van Port
Details weergeven
Huis Pont L Abbe - 2 personen - Vakantiewoning more_vert
2 km van ÎLe chevalier • 9 km van ÎLe tudy
Details weergeven
Huis Pont L Abbe - 2 personen - Vakantiewoning more_vert
2 km van ÎLe chevalier • 9 km van ÎLe tudy
Details weergeven
Appartement in Turanj voor 8 • 4 slaapkamers more_vert 360-980 € per week
1 km van Sv. Filip jakov • 5 km van Biograd
Details weergeven
Appartement in Turanj voor 8 • 4 slaapkamers more_vert 360-980 € per week
1 km van Sv. Filip jakov • 5 km van Biograd
Details weergeven
Gite in Cahuzac voor 14 • 4 sterren more_vert 1900 € per week
2 km van Sorèze avec tous ces commerces • 40 km van Carcassonne
Details weergeven
Gite in Cahuzac voor 14 • 4 sterren close

Advertentie no 68708

Gite in Cahuzac voor 14 • 4 sterren more_vert 1900 € per week
2 km van Sorèze avec tous ces commerces • 40 km van Carcassonne
Details weergeven
Gite in Cahuzac voor 14 • 4 sterren close

Advertentie no 68708

Gite in Cahuzac voor 10 • 4 sterren more_vert 1500 € per week
2 km van Sorèze avec tous ces commerces • 40 km van Carcassonne
Details weergeven
Gite in Cahuzac voor 10 • 4 sterren close

Advertentie no 68709

Gite in Cahuzac voor 10 • 4 sterren more_vert 1500 € per week
2 km van Sorèze avec tous ces commerces • 40 km van Carcassonne
Details weergeven
Gite in Cahuzac voor 10 • 4 sterren close

Advertentie no 68709

Huis in Fortuna voor 4 • met privé zwembad more_vert
55 km van Aeroport alicante • 25 km van Murcia
Details weergeven
Huis in Fortuna voor 4 • met privé zwembad more_vert
55 km van Aeroport alicante • 25 km van Murcia
Details weergeven
Huis Villecroze - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
3 km van Salernes • 15 km van Draguignan
Details weergeven
Huis Villecroze - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
3 km van Salernes • 15 km van Draguignan
Details weergeven
Huis Torreilles - 7 personen - Vakantiewoning more_vert 1500-1800 € per week
5 km van Canet en roussillon • 5 km van Le barcarès
Details weergeven
Huis Torreilles - 7 personen - Vakantiewoning more_vert 1500-1800 € per week
5 km van Canet en roussillon • 5 km van Le barcarès
Details weergeven
Studio in Frontignan plage voor 5 • 1 slaapkamer more_vert 650 € per week
2 km van Frontignan • 5 km van Balaruc
Details weergeven
Studio in Frontignan plage voor 5 • 1 slaapkamer more_vert 650 € per week
2 km van Frontignan • 5 km van Balaruc
Details weergeven
Stacaravan in Villefranche-de-conflent voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 260-495 € per week
6 km van Verrnet-les-bains • 2 km van Villefranche-de-conflent
Details weergeven
Stacaravan in Villefranche-de-conflent voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 260-495 € per week
6 km van Verrnet-les-bains • 2 km van Villefranche-de-conflent
Details weergeven
Chalet in Chalifert voor 4 • met terras more_vert 475-595 € per week
3 km van Disney • 3 km van Base de loisirs jablines
Details weergeven
Chalet in Chalifert voor 4 • met terras close

Advertentie no 68889

Chalet in Chalifert voor 4 • met terras more_vert 475-595 € per week
3 km van Disney • 3 km van Base de loisirs jablines
Details weergeven
Chalet in Chalifert voor 4 • met terras close

Advertentie no 68889

Huis Le Croisty - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 760 € per week
9 km van Faouët • 12 km van Guemene sur scorff
Details weergeven
Huis Le Croisty - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 760 € per week
9 km van Faouët • 12 km van Guemene sur scorff
Details weergeven
Gite in Leoux - villeperdrix voor 12 • met terras more_vert 600 € per week
12 km van La motte chalancon • 25 km van Nyons
Details weergeven
Gite in Leoux - villeperdrix voor 12 • met terras more_vert 600 € per week
12 km van La motte chalancon • 25 km van Nyons
Details weergeven
Huis in Perledo voor 3 • 1 slaapkamer more_vert
80 km van Milan • 65 km van Bergamo
Details weergeven
Huis in Perledo voor 3 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 68973

Huis in Perledo voor 3 • 1 slaapkamer more_vert
80 km van Milan • 65 km van Bergamo
Details weergeven
Huis in Perledo voor 3 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 68973

Villa Tiffany, zwembad more_vert 995-1725 € per week
40 km van Airport girona • 105 km van Barcelona
Details weergeven
Villa Tiffany, zwembad close

Advertentie no 68783

Villa Tiffany, zwembad more_vert 995-1725 € per week
40 km van Airport girona • 105 km van Barcelona
Details weergeven
Villa Tiffany, zwembad close

Advertentie no 68783

Huis Grandola - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 950 € per week
105 km van Lisbonne
Details weergeven
Huis Grandola - 4 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68965

Huis Grandola - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 950 € per week
105 km van Lisbonne
Details weergeven
Huis Grandola - 4 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68965

Huis in Sainte maxime voor 10 • uitzicht op zee more_vert 2800-6500 € per week
15 km van Saint tropez • 6 km van Frejus
Details weergeven
Huis in Sainte maxime voor 10 • uitzicht op zee more_vert 2800-6500 € per week
15 km van Saint tropez • 6 km van Frejus
Details weergeven
Huis in Sylacauga voor 6 • privé parkeerplek more_vert $475 per week
12 km van Desoto caverns • 13 km van Kymulga covered bridge
Details weergeven
Huis in Sylacauga voor 6 • privé parkeerplek more_vert $475 per week
12 km van Desoto caverns • 13 km van Kymulga covered bridge
Details weergeven
Gite Costa Del Silencio - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 315-400 € per week
15 km van Airoport sur reina sofia Supermarche
&bullDetails weergeven
Gite Costa Del Silencio - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 315-400 € per week
15 km van Airoport sur reina sofia Supermarche
&bullDetails weergeven
Appartement Port La Nouvelle - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 400 € per week
13 km van Réserve africaine sigean • 80 km van Carcassonne
Details weergeven
Appartement Port La Nouvelle - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 400 € per week
13 km van Réserve africaine sigean • 80 km van Carcassonne
Details weergeven
Gite Chavagnac - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 450-850 € per week
25 km van Sarlat • 20 km van Brive lagaillarde
Details weergeven
Gite Chavagnac - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 450-850 € per week
25 km van Sarlat • 20 km van Brive lagaillarde
Details weergeven
Appartement in Punta prima voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 410-550 € per week
3 km van Torrevieja centre
Details weergeven
Appartement in Punta prima voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 410-550 € per week
3 km van Torrevieja centre
Details weergeven
Gite in Soufflenheim voor 9 • met privé zwembad more_vert 1100-1400 € per week
30 km van Strasbourg • 30 km van Baden-baden en allemagne
Details weergeven
Gite in Soufflenheim voor 9 • met privé zwembad more_vert 1100-1400 € per week
30 km van Strasbourg • 30 km van Baden-baden en allemagne
Details weergeven
Huis in Sainte-rose (plessis nogent) voor 4 • met privé zwembad more_vert 679-1253 € per week
6 km van Sainte rose • 10 km van Deshaies
Details weergeven
Huis in Sainte-rose (plessis nogent) voor 4 • met privé zwembad more_vert 679-1253 € per week
6 km van Sainte rose • 10 km van Deshaies
Details weergeven
Huis in Courthezon voor 5 • met privé zwembad more_vert 820 € per week
18 km van Avignon • 7 km van Orange
Details weergeven
Huis in Courthezon voor 5 • met privé zwembad more_vert 820 € per week
18 km van Avignon • 7 km van Orange
Details weergeven
Appartement Ciboure - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 600-1300 € per week
2 km van Saint jean de luz • 10 km van Biarrytz
Details weergeven
Appartement Ciboure - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 600-1300 € per week
2 km van Saint jean de luz • 10 km van Biarrytz
Details weergeven
Huis Childersburg, Alabama - 10 personen - Vakantiewoning more_vert $555 per week
13 km van Kymulga covered bridge • 12 km van Desoto caverns
Details weergeven
Huis Childersburg, Alabama - 10 personen - Vakantiewoning more_vert $555 per week
13 km van Kymulga covered bridge • 12 km van Desoto caverns
Details weergeven
Huis in Besse sur issole voor 2 • 1 slaapkamer more_vert 500 € per week
10 km van Brignoles • 30 km van Hyères
Details weergeven
Huis in Besse sur issole voor 2 • 1 slaapkamer more_vert 500 € per week
10 km van Brignoles • 30 km van Hyères
Details weergeven


↑ Terug naar de bovenste regel ↑