Wilt u op vakantie en zoekt u vakantiewoning die te huur is ?


Kies Shared-house.com om gratis uw vakantiewoning advertentie te publiceren:

Publiceer uw advertentie voor uw vakantiewoning, 100% gratis en voor onbeperkte tijd.more_vert

Het publiceren van uw verhuur advertentie op onze website is Gratis en er is geen commissie op de huur. Het is geen tijdelijk promotie aanbod !

close

U kunt zo lang als u wilt uw advertentie gepubliceerd laten. Ons inkomen wordt gegenereerd door de algemene advertenties op onze site en de "booster" opties om de zichtbaarheid van de uw verhuuradvertentie te verbeteren.

Geef internationale zichtbaarheid aan uw verhuur advertentie.more_vert

Verhuur aan Fransen, Nederlanders, Belgen, Duitsers, Spanjaarden, Finnen of Engelsen: de advertenties worden automatisch vertaald in hun taal.

close

De specificaties die u heeft opgegeven bij het aanmaken van uw advertentie, worden automatisch vertaald. U kunt het aanvullen met Vrije Tekst (die niet automatisch wordt vertaald) in elk van de website talen. (Het wordt aanbevolen dit te doen.) Voor zover wij weten hebben de enige gratis vakantie verhuur website die deze functionaliteit heeft. In de toekomst worden meer talen toegevoegd.

ilmaiset lomapaikkailmoitukset
Switzerland Belgium Ireland
USA Canada Quebec

Beheer uw boekingen met de beschikbaarheids kalender.more_vert

Weergave van de beschikbaarheid via de kalender van de verhuur advertentie. Voor meer details en de wijze waarop het werkt, klik hier

close

De beschikbaarheids kalender stelt u in staat om de boekingen en in het algemeen de bezetting van uw woning te beheren (in geval van verhuur of gebruik door uzelf, vrienden of familie). Het gebruik van de kalender is gratis en hij kan opgenomen worden op uw eigen website als u die heeft. Als u dit vergelijkt met andere websites dan ziet u dat voor het optionele gebruik van de kalender betaald moet worden... niet bij ons :-)

Bespaar tijd door uw verhuur advertentie precies te geolocaliseren.more_vert

De advertenties zijn gegeolokaliseerd met Google Maps en de geografische zoekmachineen stelt de vakantiegangers in staat uw verhuur advertentie voor vele bestemmingen gemakkelijk te vinden.

close

U heeft misschien opgemerkt dat vele bekende vakantiewoning verhuur websites hun advertenties zeer summier indelen naar (land, gebied, provincie, stad) zonder een zoekmogelijkheid naar dichtbij gelegen plaatsen. Wij hebben shared-house.com ontwikkeld op basis van deze vaststelling (nadat we zelf uren kwijt waren aan het zoeken naar een gite op sites- die we niet bij naam noemen- door vele opeenvolgende zoekopdrachten te maken naar dichtbij gelegen plaatsen, terwijl 1 zoekopdracht inclusief de aangrenzende plaatsen voldoende zou moeten zijn) Onze lijst per bestemming bevat altijd advertenties van woningen in de buurt. Wij denken dat deze methode beter geschikt is dan de klassieke /achterhaalde manier van indelen.

Verkrijg betrouwbare beoordelingen van uw huurdersmore_vert

Het beoordelingssysteem geeft de huurders de mogelijkheid om na hun verblijf hun ervaring/mening te publiceren op onze website. Alle internetgebruikers raadplegen de beoordelingen van anderen voordat ze beslissen.

close

Online beoordeling zijn vandaag aan de dag essentiel. Dat is ook van toepassing op vakantieverhuur. Bij shared-house.com zijn wij ervan overtuigd dat echte onpartijdige beoordelingen door huurders essentieel zijn om vakantiegangers in staat te stellen hun vakantiewoning goed te kiezen. Daarom hebben we een systeem opgezet dat het maken van een (nep)beoordeling door de verhuurder zelf voorkomt. Tegelijker tijd wijken we niet voor de druk van de verhuurders die graag de niet lovende beoordelingen willen censureren. Wij geven hen evenwel de mogelijkheid om een reactie erop te geven. We zijn er van overtuigd dat een evenwichtige reactie gebaseerd op feiten een hulp is om toekomstige huurders te overtuigen. Tot slot het is beter voor een verhuurder om een beoordeling te vragen en te krijgen op shared-house.com dan op andere websites, waarvoor betaald moet worden. Omdat het publiceren van de advertentie gratis is, verliest men niet de beoordelingen als men stopt met het betalen voor de advertentie. zie de laatste beoordelingen.

Trek de aandacht van vakantiegangers met mooie, grote fotos.more_vert

De fotos kunnen direct geupload worden in groot formaat en op uw gratis vakantiewoning advertentie geplaatst worden. Ze zijn direct zichtbaar.

close

Wie zou vandaag beslissen een vakantiewoning te huren zonder vele fotos gezien te hebben . Dit hebben we goed begrepen daarom kunnen normaal 20 fotos geupload worden. Het kost niets , hetgeen wel het geval is op bepaalde sites voor het uploaden van 3 extra fotos.

Toon alleen de informatie die u wenselijk vindt.more_vert

Houdt rekening met uw persoonlijke situatie: Op elk moment is er de mogelijkheid de zichtbaarheid van de verhuur advertentie op internet aan te passen.

close

Bijvoorbeeld. In het geval uw vakantiewoning volledig verhuurd is voor de komende periode, dan kunt u beslissen om de publikatie van de advertentie tijdelijk op te heffen. Dat verhindert niet het gebruik van de kalender om overzicht te behouden van de bezetting. U behoudt de contactgegevens(incl. email), die niet zichtbaar zijn voor de bezoekers van de site.U kunt gewoon beslissen om niet te antwoorden op een bepaald verzoek. Het web is een jungle en ondanks onze oplettendheid, hebben wij ook te maken met ongewenste bezoekers met slechte bedoelingen. Het systeem maakt het u mogelijk om deze niet serieus lijkende verzoeken te negeren en voorkomt daarmee dat uw contactgegevens voor die personen bekend worden. Bovendien wij hebben geen boekings service noch een betaalsysteem. We registreren uw werkelijke boeking details niet (kunnen het ook niet.) daarom kunnen we die gegevens ook niet doorgeven aan de fiscale autoriteiten van rijk of gemeente. Echter wij adviseren u uitdrukkelijk om te voldoen aan de lokale wetgeving. Land, stad.

Richt u op goede huurders met behulp van een duidelijke en complete beschrijving.more_vert

Maak een complete en gedetailleerde beschrijving van uw vakantie verhuur woning met behulp van passende specificaties voor vakantiewoningen, appartementen, B&B, Gites en met de sectie Vrije Tekst.

close

Kijk eens naar andere sites voor vakantiewoningen. U ziet dan heel weinig sites(en met name geen gratis advertentie sites) die u de mogelijkheid geven om de eigenschappen van uw vakantie woning in zo´ n detail te beschrijven. Door uw vakantiewoning zorgvuldig te beschrijven, bespaart u de potentiele huurder veel tijd bij het zoeken. Daarom degene die contact met u opnemen zijn werkelijk geinteresseerd in uw vakantiehuurwoning.

Publiceer uw vakantie huurwoning vandaag nog zonder verplichting of creditkaart.more_vert

Onze site maakt het voor u mogelijk om gratis advertenties te publiceren zowel voor particulieren als voor verhuurbureaus (speciaal die, die in vakantiewoning verhuur gespecialiseerd zijn). Het is gemakkelijk om meerdere personen gebruik te laten maken van hetzelfde account en zo de advertentie bij te houden en op aanvragen te antwoorden. shared-house.com is Gratis, zonder kosten voor inschrijven en publiceren van een advertentie, zonder commissie en geen beperking op de publicatie tijd:


Als u er niet tevreden bent na het publiceren van uw advertentie, dan kunt u hem verwijderen en uw account opheffen op de persoonlijke pagina op de site.

close

De meeste websites voor vakantiewoning verhuur zijn niet gratis. U betaalt ofwel voor het publiceren van de advertentie (bijvoorbeeld op de klassieke sites als Homeaway, Homelidays of Amivac en op gratis sites, waar de opties vaak verplicht zijn.) ofwel een commissie bij elke reservering (dat is het geval bij OTA platformen zoals Booking.com, Airbnb of Wimdu) U kunt deze dure systemen omzeilen, die op monopolies beginnen te lijken, die vaak alleenrecht eisen, die steeds het percentage verhogen van de commissie en de directe communicatie met mogelijke huurders onmogelijk maakt. Door gebruik te maken van de advertentie op shared-house.com kunnen de huurders de onnodige hoge kosten vermijden, zeker als ze al vaker bij u huren. Met Shared-house.com, is het Gratis , zonder kosten voor inschrijving en advertentie publicatie, zonder commissie op de huur en geen beperking op de publicatie tijd: sendSCHRIJF U NU IN om gratis uw vakantiewoning verhuur advertentie te publiceren zonder verplichtingen. Als u er niet tevreden bent na het publiceren van uw advertentie , dan kunt u hem verwijderen en uw account opheffen op de persoonlijke pagina op de site.

Laatst ontvangen beoordeling: [alle beoordelingen]


  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door FILIBERKE (WONDELGEM, BE) de 01/12/2020 voor een verblijf in 8/2020
Speicifieke huisje waar we elk jaar naar teruggaan is pico bello uitgerust en erg smaakvol ingericht

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Ulrich de 20/11/2020 voor een verblijf in 11/2020
Comfortabel, leefruimte gerenoveerd en proper. Mooi terras. Badkamer is wel gedateerd en aan renovatie toe. De netheid van het appartement is afhankelijk van je voorganger. Een aanrader als je voor het appartement en wandelingen in de natuur gaat. Het vakantiepark zelf houdt niet...


Huis in Marbella voor 4 • met privé zwembad more_vert 390-1498 € per week
Stad: Marbella, Málaga, Andalusië, Spanje
Vlak bij: 5 km van Marbella • 45 km van Aeropuerto de málaga

Aantal personen: 4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Marbella voor 4 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Andalousie
Tarieven
• 390-1498 € per week
• 65-107 € per nacht

Huis • Appartement • 2 kamer • 1 slaapkamer • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 50 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 05/06 tot 12/06/2021, van 12/06 tot 19/06/2021, van 19/06 tot 26/06/2021

20 foto
Advertentie no 67930

Huis in Marbella voor 4 • met privé zwembad more_vert 390-1498 € per week
Stad: Marbella, Málaga, Andalusië, Spanje
Vlak bij: 5 km van Marbella • 45 km van Aeropuerto de málaga

Aantal personen: 4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Marbella voor 4 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Andalousie
Tarieven
• 390-1498 € per week
• 65-107 € per nacht

Huis • Appartement • 2 kamer • 1 slaapkamer • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 50 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 05/06 tot 12/06/2021, van 12/06 tot 19/06/2021, van 19/06 tot 26/06/2021

20 foto
Advertentie no 67930

Huis Vilamoura - 9 personen - Vakantiewoning more_vert 900-2200 € per week
Vilamoura, 81025, Algarve, Portugal
12 km van Albufeira • 18 km van Faro et aéroport internationale

9 personen • 1 tweepersoons bed • 6 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis Vilamoura - 9 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Touristique
• 900-2200 € per week
• 450-1000 € per weekend
• 240-400 € per nacht

Huis • 5 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 190 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 24 april tot 01 mei 2021, van zaterdag 01 mei tot 08 mei 2021, van zaterdag 08 mei tot 15 mei 2021

20 foto
Advertentie no 68167

Huis Vilamoura - 9 personen - Vakantiewoning more_vert 900-2200 € per week
Vilamoura, 81025, Algarve, Portugal
12 km van Albufeira • 18 km van Faro et aéroport internationale

9 personen • 1 tweepersoons bed • 6 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis Vilamoura - 9 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Touristique
• 900-2200 € per week
• 450-1000 € per weekend
• 240-400 € per nacht

Huis • 5 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 190 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 24 april tot 01 mei 2021, van zaterdag 01 mei tot 08 mei 2021, van zaterdag 08 mei tot 15 mei 2021

20 foto
Advertentie no 68167

Huis Orihuela Costa - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 550-950 € per week
Orihuela costa, Valence, Alicante, Espagne
40 km van Aeroport • 2 km van zee • 500 m van winkels

6 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis Orihuela Costa - 6 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Costa blanca
• 550-950 € per week
• 200-250 € per weekend
• 100-130 € per nacht

Huis • 3 slaapkamers • oppervlakte 90 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 24/04 tot 01/05/2021, van 01/05 tot 08/05/2021, van 08/05 tot 15/05/2021

7 foto
Advertentie no 59774

Huis Orihuela Costa - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 550-950 € per week
Orihuela costa, Valence, Alicante, Espagne
40 km van Aeroport • 2 km van zee • 500 m van winkels

6 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis Orihuela Costa - 6 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Costa blanca
• 550-950 € per week
• 200-250 € per weekend
• 100-130 € per nacht

Huis • 3 slaapkamers • oppervlakte 90 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 24/04 tot 01/05/2021, van 01/05 tot 08/05/2021, van 08/05 tot 15/05/2021

7 foto
Advertentie no 59774


Huis Propriano - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 1950-2350 € per week
Propriano, Corse-du-Sud, Corse, Frankrijk
Sentiers de randonnées • 35 km van Aiguille de bavella

6 personen • 2 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Huis Propriano - 6 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Proriano
• 1950-2350 € per week

Huis • 4 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 135 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 19 juni tot 26 juni 2021, van zaterdag 26 juni tot 03 juli 2021, van zaterdag 03 juli tot 10 juli 2021

20 foto
Advertentie no 67474

Huis Propriano - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 1950-2350 € per week
Propriano, Corse-du-Sud, Corse, Frankrijk
Sentiers de randonnées • 35 km van Aiguille de bavella

6 personen • 2 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Huis Propriano - 6 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Proriano
• 1950-2350 € per week

Huis • 4 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 135 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 19 juni tot 26 juni 2021, van zaterdag 26 juni tot 03 juli 2021, van zaterdag 03 juli tot 10 juli 2021

20 foto
Advertentie no 67474

Gite in Saint-front voor 42 • 10 slaapkamers more_vert 4200 € per week
Saint-front, Haute-Loire, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
5 km van Chien de traineau + ski de fond • 15 km van Ski alpin - accrobranche - escalade

42 personen • 42 eenpersoons bed
Details weergeven
Gite in Saint-front voor 42 • 10 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Massif du mezenc
• 4200 € per week
• 1000 € per weekend
• 680 € per nacht

Gite • 15 kamer • 10 slaapkamers • oppervlakte 450 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 24/04 tot 01/05/2021, van 21/08 tot 28/08/2021, van 28/08 tot 04/09/2021

11 foto
Advertentie no 10027

Gite in Saint-front voor 42 • 10 slaapkamers more_vert 4200 € per week
Saint-front, Haute-Loire, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
5 km van Chien de traineau + ski de fond • 15 km van Ski alpin - accrobranche - escalade

42 personen • 42 eenpersoons bed
Details weergeven
Gite in Saint-front voor 42 • 10 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Massif du mezenc
• 4200 € per week
• 1000 € per weekend
• 680 € per nacht

Gite • 15 kamer • 10 slaapkamers • oppervlakte 450 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 24/04 tot 01/05/2021, van 21/08 tot 28/08/2021, van 28/08 tot 04/09/2021

11 foto
Advertentie no 10027

Stacaravan in Bray-dunes voor 6 • aangespast voor gehandicapten more_vert 500 € per week
Bray-dunes, Nord, France
800 m van zee

6 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed
Details weergeven
Stacaravan in Bray-dunes voor 6 • aangespast voor gehandicapten close


• 500 € per week
• 200 € per weekend
• 72 € per nacht

Stacaravan • 5 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 40 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 24 april tot 01 mei 2021, van zaterdag 01 mei tot 08 mei 2021, van zaterdag 22 mei tot 29 mei 2021

12 foto
Advertentie no 63696

Stacaravan in Bray-dunes voor 6 • aangespast voor gehandicapten more_vert 500 € per week
Bray-dunes, Nord, France
800 m van zee

6 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed
Details weergeven
Stacaravan in Bray-dunes voor 6 • aangespast voor gehandicapten close


• 500 € per week
• 200 € per weekend
• 72 € per nacht

Stacaravan • 5 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 40 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 24 april tot 01 mei 2021, van zaterdag 01 mei tot 08 mei 2021, van zaterdag 22 mei tot 29 mei 2021

12 foto
Advertentie no 63696

Gite in Scaër voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 520-900 € per week
Scaër, Finistère, Bretagne, France
18 km van zee • 4 km van winkels • 4 km van dorp/stadscentrum

4 personen • 2 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Gite in Scaër voor 4 • 2 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Bretagne
• 520-900 € per week
• 230 € per weekend

Gite • 4 kamer • 2 slaapkamers
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 24/04 tot 01/05/2021, van 01/05 tot 08/05/2021, van 15/05 tot 22/05/2021

17 foto
Advertentie no 66730

Gite in Scaër voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 520-900 € per week
Scaër, Finistère, Bretagne, France
18 km van zee • 4 km van winkels • 4 km van dorp/stadscentrum

4 personen • 2 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Gite in Scaër voor 4 • 2 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Bretagne
• 520-900 € per week
• 230 € per weekend

Gite • 4 kamer • 2 slaapkamers
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 24/04 tot 01/05/2021, van 01/05 tot 08/05/2021, van 15/05 tot 22/05/2021

17 foto
Advertentie no 66730

Gite in Scaër voor 7 • met zwembad in complex more_vert 499-1200 € per week
Scaër, Finistère, Bretagne, France
18 km van zee • 4 km van winkels • 4 km van dorp/stadscentrum

7 personen • 2 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite in Scaër voor 7 • met zwembad in complex close

Toeristisch gebied: Bretagne
• 499-1200 € per week
• 220-310 € per weekend

Gite • 6 kamer • 4 slaapkamers
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 01 mei tot 08 mei 2021, van zaterdag 08 mei tot 15 mei 2021, van zaterdag 15 mei tot 22 mei 2021

14 foto
Advertentie no 66731

Gite in Scaër voor 7 • met zwembad in complex more_vert 499-1200 € per week
Scaër, Finistère, Bretagne, France
18 km van zee • 4 km van winkels • 4 km van dorp/stadscentrum

7 personen • 2 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite in Scaër voor 7 • met zwembad in complex close

Toeristisch gebied: Bretagne
• 499-1200 € per week
• 220-310 € per weekend

Gite • 6 kamer • 4 slaapkamers
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 01 mei tot 08 mei 2021, van zaterdag 08 mei tot 15 mei 2021, van zaterdag 15 mei tot 22 mei 2021

14 foto
Advertentie no 66731

Gite in Scaër voor 8 • met zwembad in complex more_vert 845-1400 € per week
Scaër, Finistère, Bretagne, France
18 km van zee • 4 km van winkels • 4 km van dorp/stadscentrum

8 personen • 3 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Gite in Scaër voor 8 • met zwembad in complex close

Toeristisch gebied: Bretagne
• 845-1400 € per week
• 257-370 € per weekend

Gite • 6 kamer • 4 slaapkamers
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 05/06 tot 12/06/2021, van 12/06 tot 19/06/2021, van 19/06 tot 26/06/2021

16 foto
Advertentie no 66732

Gite in Scaër voor 8 • met zwembad in complex more_vert 845-1400 € per week
Scaër, Finistère, Bretagne, France
18 km van zee • 4 km van winkels • 4 km van dorp/stadscentrum

8 personen • 3 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Gite in Scaër voor 8 • met zwembad in complex close

Toeristisch gebied: Bretagne
• 845-1400 € per week
• 257-370 € per weekend

Gite • 6 kamer • 4 slaapkamers
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 05/06 tot 12/06/2021, van 12/06 tot 19/06/2021, van 19/06 tot 26/06/2021

16 foto
Advertentie no 66732

Appartement in Gagny voor 6 • 3 slaapkamers more_vert
Gagny, Seine-Saint-Denis, Île-de-France, Frankrijk
9 km van Paris • 25 km van Disneyland • 2 km van meer

6 personen • 2 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Appartement in Gagny voor 6 • 3 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Paris

Appartement In een huis • 3 kamer • 3 slaapkamers • etage 2 • van 2 totaal aantal etages • oppervlakte 58 m220 foto
Advertentie no 7533

Appartement in Gagny voor 6 • 3 slaapkamers more_vert
Gagny, Seine-Saint-Denis, Île-de-France, Frankrijk
9 km van Paris • 25 km van Disneyland • 2 km van meer

6 personen • 2 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Appartement in Gagny voor 6 • 3 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Paris

Appartement In een huis • 3 kamer • 3 slaapkamers • etage 2 • van 2 totaal aantal etages • oppervlakte 58 m220 foto
Advertentie no 7533

Gite in Martelange voor 9 • privé parkeerplek more_vert
Martelange, Luxembourg, Région wallonne, België
20 km van Arlon • 20 km van Bastogne • Hoogte 440 m

9 personen • 3 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite in Martelange voor 9 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Province du luxembourg

Gite • 10 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 180 m25 foto
Advertentie no 66845

Gite in Martelange voor 9 • privé parkeerplek more_vert
Martelange, Luxembourg, Région wallonne, België
20 km van Arlon • 20 km van Bastogne • Hoogte 440 m

9 personen • 3 tweepersoons bed • 3 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite in Martelange voor 9 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Province du luxembourg

Gite • 10 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 180 m25 foto
Advertentie no 66845

Appartement Vieux-boucau-les-bains - 4 personen - Vakantiewoning more_vert
Vieux-boucau-les-bains, Landes, Nouvelle-aquitaine, France
36 km van Dax • 44 km van Bayonne • 500 m van zee

4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Appartement Vieux-boucau-les-bains - 4 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Côte d'argent

Appartement in het complex • 2 kamer • 1 slaapkamer • etage 2 • van 3 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 30 m2
met zwembad in complex1 foto
Advertentie no 64622

Appartement Vieux-boucau-les-bains - 4 personen - Vakantiewoning more_vert
Vieux-boucau-les-bains, Landes, Nouvelle-aquitaine, France
36 km van Dax • 44 km van Bayonne • 500 m van zee

4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Appartement Vieux-boucau-les-bains - 4 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Côte d'argent

Appartement in het complex • 2 kamer • 1 slaapkamer • etage 2 • van 3 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 30 m2
met zwembad in complex1 foto
Advertentie no 64622

Gite Seynes - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 850-1400 € per week
Seynes, Gard, Occitanie, Frankrijk
18 km van Alès • 20 km van Uzès

8 personen • 4 tweepersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite Seynes - 8 personen - Vakantiewoning close


• 850-1400 € per week
• 150 € per nacht

Gite • Bungalow • 7 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 250 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 24/04 tot 01/05/2021, van 01/05 tot 08/05/2021, van 22/05 tot 29/05/2021

15 foto
Advertentie no 19176

Gite Seynes - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 850-1400 € per week
Seynes, Gard, Occitanie, Frankrijk
18 km van Alès • 20 km van Uzès

8 personen • 4 tweepersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite Seynes - 8 personen - Vakantiewoning close


• 850-1400 € per week
• 150 € per nacht

Gite • Bungalow • 7 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 250 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 24/04 tot 01/05/2021, van 01/05 tot 08/05/2021, van 22/05 tot 29/05/2021

15 foto
Advertentie no 19176

Studio Gagny - 1 personen - Vakantiewoning more_vert
Gagny, Seine saint denis, île de france, Frankrijk
9 km van Paris • 2 km van meer

1 personen • 1 tweepersoons bed
Details weergeven
Studio Gagny - 1 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Paris

Studio In een huis • 1 kamer • Begane grond • van 2 totaal aantal etages • oppervlakte 18 m212 foto
Advertentie no 7535

Studio Gagny - 1 personen - Vakantiewoning more_vert
Gagny, Seine saint denis, île de france, Frankrijk
9 km van Paris • 2 km van meer

1 personen • 1 tweepersoons bed
Details weergeven
Studio Gagny - 1 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Paris

Studio In een huis • 1 kamer • Begane grond • van 2 totaal aantal etages • oppervlakte 18 m212 foto
Advertentie no 7535

Appartement in Port leucate voor 5 • met terras more_vert
Port leucate, 11340, France

5 personen • 2 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed
Details weergeven
Appartement in Port leucate voor 5 • met terras close


Appartement in het complex • Tussenverdieping • etage 2 • van 4 totaal aantal etages • lift • oppervlakte 40 m21 foto
Advertentie no 68428

Appartement in Port leucate voor 5 • met terras more_vert
Port leucate, 11340, France

5 personen • 2 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed
Details weergeven
Appartement in Port leucate voor 5 • met terras close


Appartement in het complex • Tussenverdieping • etage 2 • van 4 totaal aantal etages • lift • oppervlakte 40 m21 foto
Advertentie no 68428

Gite in Viscos voor 4 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 560-690 € per week
Viscos, Hautes-Pyrénées, Occitanie, Frankrijk
6 km van Luz st sauveur • 25 km van Gavarnie • Hoogte 825 m

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite in Viscos voor 4 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) close

Toeristisch gebied: Pyrénées
• 560-690 € per week
• 286-352 € per weekend

Gite • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 70 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 24 april tot 01 mei 2021, van zaterdag 01 mei tot 08 mei 2021, van zaterdag 08 mei tot 15 mei 2021

6 foto
Advertentie no 34407

Gite in Viscos voor 4 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 560-690 € per week
Viscos, Hautes-Pyrénées, Occitanie, Frankrijk
6 km van Luz st sauveur • 25 km van Gavarnie • Hoogte 825 m

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite in Viscos voor 4 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) close

Toeristisch gebied: Pyrénées
• 560-690 € per week
• 286-352 € per weekend

Gite • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 70 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 24 april tot 01 mei 2021, van zaterdag 01 mei tot 08 mei 2021, van zaterdag 08 mei tot 15 mei 2021

6 foto
Advertentie no 34407

Studio in Ovar voor 3 • 1 badkamer more_vert 200-250 € per week
Ovar, Ovar, Aveiro, Portugal
40 km van Porto • 30 km van Aveiro

3 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Studio in Ovar voor 3 • 1 badkamer close

Toeristisch gebied: Aveiro
• 200-250 € per week

Studio In een huis • 1 kamer • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 45 m2

De eerst volgende beschikbare weken


16 foto
Advertentie no 62749

Studio in Ovar voor 3 • 1 badkamer more_vert 200-250 € per week
Ovar, Ovar, Aveiro, Portugal
40 km van Porto • 30 km van Aveiro

3 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Studio in Ovar voor 3 • 1 badkamer close

Toeristisch gebied: Aveiro
• 200-250 € per week

Studio In een huis • 1 kamer • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 45 m2

De eerst volgende beschikbare weken


16 foto
Advertentie no 62749

Huis in Gruissan voor 6 • met zwembad in complex more_vert 550-700 € per week
Gruissan, Aude, Occitanie, France
10 km van Narbonne • 50 m van zee

6 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Gruissan voor 6 • met zwembad in complex close


• 550-700 € per week
• 250 € per weekend

Huis • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 35 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 24 april tot 01 mei 2021, van zaterdag 01 mei tot 08 mei 2021, van zaterdag 08 mei tot 15 mei 2021

2 foto
Advertentie no 66649

Huis in Gruissan voor 6 • met zwembad in complex more_vert 550-700 € per week
Gruissan, Aude, Occitanie, France
10 km van Narbonne • 50 m van zee

6 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Gruissan voor 6 • met zwembad in complex close


• 550-700 € per week
• 250 € per weekend

Huis • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 35 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 24 april tot 01 mei 2021, van zaterdag 01 mei tot 08 mei 2021, van zaterdag 08 mei tot 15 mei 2021

2 foto
Advertentie no 66649

Huis in Montpellier voor 6 • met privé zwembad more_vert 780-1680 € per week
Montpellier, Hérault, Occitanie, Frankrijk
7 km van Palavas les flots • 50 km van Nimes

6 personen • 3 tweepersoons bed
Details weergeven
Huis in Montpellier voor 6 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Oui
• 780-1680 € per week
• 400-500 € per weekend
• 160-200 € per nacht

Huis • 4 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 100 m2
met privé zwembad • met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 24/04 tot 01/05/2021, van 01/05 tot 08/05/2021, van 08/05 tot 15/05/2021

20 foto
Advertentie no 32852

Huis in Montpellier voor 6 • met privé zwembad more_vert 780-1680 € per week
Montpellier, Hérault, Occitanie, Frankrijk
7 km van Palavas les flots • 50 km van Nimes

6 personen • 3 tweepersoons bed
Details weergeven
Huis in Montpellier voor 6 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Oui
• 780-1680 € per week
• 400-500 € per weekend
• 160-200 € per nacht

Huis • 4 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 100 m2
met privé zwembad • met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 24/04 tot 01/05/2021, van 01/05 tot 08/05/2021, van 08/05 tot 15/05/2021

20 foto
Advertentie no 32852

Gite in Mutzig voor 4 • privé parkeerplek more_vert 300-440 € per week
Mutzig, Bas-Rhin, Grand Est, Frankrijk
27 km van Strasbourg • 12 km van Obernai

4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Gite in Mutzig voor 4 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Alsace
• 300-440 € per week

Gite • 3 kamer • 1 slaapkamer • oppervlakte 35 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 01 mei tot 08 mei 2021, van zaterdag 08 mei tot 15 mei 2021, van zaterdag 12 juni tot 19 juni 2021

6 foto
Advertentie no 2604

Gite in Mutzig voor 4 • privé parkeerplek more_vert 300-440 € per week
Mutzig, Bas-Rhin, Grand Est, Frankrijk
27 km van Strasbourg • 12 km van Obernai

4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Gite in Mutzig voor 4 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Alsace
• 300-440 € per week

Gite • 3 kamer • 1 slaapkamer • oppervlakte 35 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 01 mei tot 08 mei 2021, van zaterdag 08 mei tot 15 mei 2021, van zaterdag 12 juni tot 19 juni 2021

6 foto
Advertentie no 2604

Huis Moliets Et Maa - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 800 € per week
75 km van Biarritz • 34 km van Dax
Details weergeven
Huis Moliets Et Maa - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 800 € per week
75 km van Biarritz • 34 km van Dax
Details weergeven
Gite Epfig - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 380-430 € per week
35 km van Strasbourg • 32 km van Colmar
Details weergeven
Gite Epfig - 4 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 2346

Gite Epfig - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 380-430 € per week
35 km van Strasbourg • 32 km van Colmar
Details weergeven
Gite Epfig - 4 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 2346

Gite Trausse - 16 personen - Vakantiewoning more_vert
120 km van Toulouse • 44 km van Narbonne
Details weergeven
Gite Trausse - 16 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 51794

Gite Trausse - 16 personen - Vakantiewoning more_vert
120 km van Toulouse • 44 km van Narbonne
Details weergeven
Gite Trausse - 16 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 51794

Gite in Soufflenheim voor 9 • hoog luxe niveau more_vert 1100-1400 € per week
30 km van Strasbourg • 30 km van Baden-baden en allemagne
Details weergeven
Gite in Soufflenheim voor 9 • hoog luxe niveau more_vert 1100-1400 € per week
30 km van Strasbourg • 30 km van Baden-baden en allemagne
Details weergeven
Huis in La capte_hyères voor 6 • uitzicht op zee more_vert 1300 € per week
25 km van Toulon • 45 km van St tropez
Details weergeven
Huis in La capte_hyères voor 6 • uitzicht op zee more_vert 1300 € per week
25 km van Toulon • 45 km van St tropez
Details weergeven
Huis in Loutra voor 4 • hoog luxe niveau more_vert 595-875 € per week
6 km van Strand • 10 km van Stad rethymnon
Details weergeven
Huis in Loutra voor 4 • hoog luxe niveau close
"Prachtige villa. Sfeervol en rustig gelegen met privé-zwembad en ruime tuin, dus veel privacy! Villa is volledig ingericht en voorzien van diverse apparatuur en airco's in alle kamers. Ruim dakterras met prachtig zeezicht."


Advertentie no 28722

Huis in Loutra voor 4 • hoog luxe niveau more_vert 595-875 € per week
6 km van Strand • 10 km van Stad rethymnon
Details weergeven
Huis in Loutra voor 4 • hoog luxe niveau close
"Prachtige villa. Sfeervol en rustig gelegen met privé-zwembad en ruime tuin, dus veel privacy! Villa is volledig ingericht en voorzien van diverse apparatuur en airco's in alle kamers. Ruim dakterras met prachtig zeezicht."


Advertentie no 28722

Gite in Montauban voor 6 • met terras more_vert 490-690 € per week
45 km van Toulouse Montauban
&bullDetails weergeven
Gite in Montauban voor 6 • met terras close

Advertentie no 63653

Gite in Montauban voor 6 • met terras more_vert 490-690 € per week
45 km van Toulouse Montauban
&bullDetails weergeven
Gite in Montauban voor 6 • met terras close

Advertentie no 63653

Gite in Septfonds voor 4 • met terras more_vert 380 € per week
10 km van Saint antonin noble val • 28 km van Montauban
Details weergeven
Gite in Septfonds voor 4 • met terras close

Advertentie no 68670

Gite in Septfonds voor 4 • met terras more_vert 380 € per week
10 km van Saint antonin noble val • 28 km van Montauban
Details weergeven
Gite in Septfonds voor 4 • met terras close

Advertentie no 68670

Gite in Tulle voor 14 • privé parkeerplek more_vert 980-1265 € per week
16 km van Tulle • 14 km van Egletons
Details weergeven
Gite in Tulle voor 14 • privé parkeerplek more_vert 980-1265 € per week
16 km van Tulle • 14 km van Egletons
Details weergeven
Gite La Féclaz - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 560 € per week
2 km van La féclaz • 20 km van Chambéry
Details weergeven
Gite La Féclaz - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 560 € per week
2 km van La féclaz • 20 km van Chambéry
Details weergeven
Gite Flaugnac - 16 personen - Vakantiewoning more_vert 1300-2140 € per week
50 km van Montauban • 25 km van Cahors
Details weergeven
Gite Flaugnac - 16 personen - Vakantiewoning more_vert 1300-2140 € per week
50 km van Montauban • 25 km van Cahors
Details weergeven
Boerderij in Reculfoz voor 15 • 3 slaapkamers more_vert 510-1150 € per week
5 km van Mouthe • 20 km van Métabief
Details weergeven
Boerderij in Reculfoz voor 15 • 3 slaapkamers more_vert 510-1150 € per week
5 km van Mouthe • 20 km van Métabief
Details weergeven
Huis in St paul le jeune voor 7 • 3 sterren more_vert 330-1050 € per week
11 km van Les vans • 9 km van St ambroix
Details weergeven
Huis in St paul le jeune voor 7 • 3 sterren more_vert 330-1050 € per week
11 km van Les vans • 9 km van St ambroix
Details weergeven
Gite in St paul le jeune voor 6 • met zwembad in complex more_vert 300-1000 € per week
10 km van St ambroix ( gard ) • 12 km van Les vans ( 07 )
Details weergeven
Gite in St paul le jeune voor 6 • met zwembad in complex more_vert 300-1000 € per week
10 km van St ambroix ( gard ) • 12 km van Les vans ( 07 )
Details weergeven
Boerderij in L'aiguillon sur vie voor 4 • privé parkeerplek more_vert 300-550 € per week
10 km van St gilles croix de vie • 5 km van Bretignolles sur mer
Details weergeven
Boerderij in L'aiguillon sur vie voor 4 • privé parkeerplek more_vert 300-550 € per week
10 km van St gilles croix de vie • 5 km van Bretignolles sur mer
Details weergeven
Gite in Hauteville sur mer voor 7 • privé parkeerplek more_vert 310-820 € per week
60 km van Mont-saint-michel • 17 km van Granville
Details weergeven
Gite in Hauteville sur mer voor 7 • privé parkeerplek more_vert 310-820 € per week
60 km van Mont-saint-michel • 17 km van Granville
Details weergeven
Gite Hauteville Sur Mer - 7 personen - Vakantiewoning more_vert 300-810 € per week
60 km van Mont-saint-michel • 60 km van Plages du débarquement
Details weergeven
Gite Hauteville Sur Mer - 7 personen - Vakantiewoning more_vert 300-810 € per week
60 km van Mont-saint-michel • 60 km van Plages du débarquement
Details weergeven
Huis Midoun - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 450 € per week
1 km van Midoun • 10 km van Houmt souk
Details weergeven
Huis Midoun - 8 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 64727

Huis Midoun - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 450 € per week
1 km van Midoun • 10 km van Houmt souk
Details weergeven
Huis Midoun - 8 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 64727

Studio Grimaud, Côte D'azur - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 700-1015 € per week
5 km van Saint-tropez • 5 km van Sainte-maxime
Details weergeven
Studio Grimaud, Côte D'azur - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 700-1015 € per week
5 km van Saint-tropez • 5 km van Sainte-maxime
Details weergeven
Gite in Valromey sur seran voor 4 • 2 sterren more_vert 250-340 € per week
98 km van Lyon • 70 km van Geneve
Details weergeven
Gite in Valromey sur seran voor 4 • 2 sterren more_vert 250-340 € per week
98 km van Lyon • 70 km van Geneve
Details weergeven
Appartement in Saint-pierre d'oléron voor 5 • 2 slaapkamers more_vert 330-750 € per week
4 km van La cotinière • 6 km van Saint-pierre d'oléron
Details weergeven
Appartement in Saint-pierre d'oléron voor 5 • 2 slaapkamers more_vert 330-750 € per week
4 km van La cotinière • 6 km van Saint-pierre d'oléron
Details weergeven
Studio in Saint-pierre d'oléron voor 2 • uitzicht op zee more_vert 290-550 € per week
4 km van La cotinière • 6 km van Saint-pierre d'oléron
Details weergeven
Studio in Saint-pierre d'oléron voor 2 • uitzicht op zee more_vert 290-550 € per week
4 km van La cotinière • 6 km van Saint-pierre d'oléron
Details weergeven
Studio in Saint-pierre d'oléron voor 2 • met terras more_vert 280-560 € per week
4 km van La cotinière • 6 km van Saint-pierre d'oléron
Details weergeven
Studio in Saint-pierre d'oléron voor 2 • met terras more_vert 280-560 € per week
4 km van La cotinière • 6 km van Saint-pierre d'oléron
Details weergeven
Studio in Saint-pierre d'oléron voor 2 • privé parkeerplek more_vert 290-560 € per week
4 km van La cotinière • 6 km van Saint-pierre d'oléron
Details weergeven
Studio in Saint-pierre d'oléron voor 2 • privé parkeerplek more_vert 290-560 € per week
4 km van La cotinière • 6 km van Saint-pierre d'oléron
Details weergeven
Gite in Payzac voor 6 • met privé zwembad more_vert 600-1200 € per week
9 km van Vans • 33 km van Vallon pont d'arc
Details weergeven
Gite in Payzac voor 6 • met privé zwembad more_vert 600-1200 € per week
9 km van Vans • 33 km van Vallon pont d'arc
Details weergeven
Gite Lacaussade - 7 personen - Vakantiewoning more_vert 890-1995 € per week
7 km van Monflanquin • 10 km van Fumel
Details weergeven
Gite Lacaussade - 7 personen - Vakantiewoning more_vert 890-1995 € per week
7 km van Monflanquin • 10 km van Fumel
Details weergeven
Gite Nothalten - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 420-435 € per week
12 km van Sélestat • 45 km van Strasbourg
Details weergeven
Gite Nothalten - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 420-435 € per week
12 km van Sélestat • 45 km van Strasbourg
Details weergeven
Gite in Vielsalm voor 2 • 1 slaapkamer more_vert 595 € per week
15 km van Vielsalm • 15 km van La roche-en-ardenne
Details weergeven
Gite in Vielsalm voor 2 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 38315

Gite in Vielsalm voor 2 • 1 slaapkamer more_vert 595 € per week
15 km van Vielsalm • 15 km van La roche-en-ardenne
Details weergeven
Gite in Vielsalm voor 2 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 38315

Huis in Vallouise voor 4 • 2 sterren more_vert 300-360 € per week
16 km van Briançon • 80 km van Gap
Details weergeven
Huis in Vallouise voor 4 • 2 sterren close

Advertentie no 30112

Huis in Vallouise voor 4 • 2 sterren more_vert 300-360 € per week
16 km van Briançon • 80 km van Gap
Details weergeven
Huis in Vallouise voor 4 • 2 sterren close

Advertentie no 30112

Gite in Mauléon voor 6 • 3 sterren more_vert 270-492 € per week
18 km van Puy du fou • 100 km van Futuroscope
Details weergeven
Gite in Mauléon voor 6 • 3 sterren close

Advertentie no 1632

Gite in Mauléon voor 6 • 3 sterren more_vert 270-492 € per week
18 km van Puy du fou • 100 km van Futuroscope
Details weergeven
Gite in Mauléon voor 6 • 3 sterren close

Advertentie no 1632

Chalet in Dochamps voor 9 • 4 sterren more_vert
10 km van La roche en ardennes • 11 km van Baraque fraiture
Details weergeven
Chalet in Dochamps voor 9 • 4 sterren close

Advertentie no 66231

Chalet in Dochamps voor 9 • 4 sterren more_vert
10 km van La roche en ardennes • 11 km van Baraque fraiture
Details weergeven
Chalet in Dochamps voor 9 • 4 sterren close

Advertentie no 66231

Gite in Kluisbergen voor 8 • met terras more_vert 150 € per week
20 km van Oudenaarde • 30 km van Kortrijk
Details weergeven
Gite in Kluisbergen voor 8 • met terras close

Advertentie no 30842

Gite in Kluisbergen voor 8 • met terras more_vert 150 € per week
20 km van Oudenaarde • 30 km van Kortrijk
Details weergeven
Gite in Kluisbergen voor 8 • met terras close

Advertentie no 30842

Huis in Vaux sur mer voor 6 • privé parkeerplek more_vert 320-890 € per week
3 km van Royan • 3 km van St palais sur mer
Details weergeven
Huis in Vaux sur mer voor 6 • privé parkeerplek more_vert 320-890 € per week
3 km van Royan • 3 km van St palais sur mer
Details weergeven
Huis in Vaux sur mer voor 6 • privé parkeerplek more_vert 450-1090 € per week
3 km van Royan • 3 km van St palais sur mer
Details weergeven
Huis in Vaux sur mer voor 6 • privé parkeerplek more_vert 450-1090 € per week
3 km van Royan • 3 km van St palais sur mer
Details weergeven
Studio Wimereux - 3 personen - Vakantiewoning more_vert 315 € per week
4 km van Boulogne/mer • 20 km van Calais
Details weergeven
Studio Wimereux - 3 personen - Vakantiewoning more_vert 315 € per week
4 km van Boulogne/mer • 20 km van Calais
Details weergeven
Huis Sylacauga - 6 personen - Vakantiewoning more_vert $475 per week
12 km van Desoto caverns • 13 km van Kymulga covered bridge
Details weergeven
Huis Sylacauga - 6 personen - Vakantiewoning more_vert $475 per week
12 km van Desoto caverns • 13 km van Kymulga covered bridge
Details weergeven
Studio in Mâcon voor 4 more_vert 247 € per week

Details weergeven
Studio in Mâcon voor 4 close

Advertentie no 68626

Studio in Mâcon voor 4 more_vert 247 € per week

Details weergeven
Studio in Mâcon voor 4 close

Advertentie no 68626

Bed and Breakfast in Cozzano voor 2 • 3 slaapkamers more_vert
15 km van Santa maria de siche • 61 km van Ajaccio
Details weergeven
Bed and Breakfast in Cozzano voor 2 • 3 slaapkamers more_vert
15 km van Santa maria de siche • 61 km van Ajaccio
Details weergeven
Bed and Breakfast in Cozzano voor 2 • 3 slaapkamers more_vert
15 km van Santa maria de siche • 61 km van Ajaccio
Details weergeven
Bed and Breakfast in Cozzano voor 2 • 3 slaapkamers more_vert
15 km van Santa maria de siche • 61 km van Ajaccio
Details weergeven
Bed and Breakfast in Cozzano voor 2 • met terras more_vert
15 km van Santa maria de siche Ajaccio
&bullDetails weergeven
Bed and Breakfast in Cozzano voor 2 • met terras more_vert
15 km van Santa maria de siche Ajaccio
&bullDetails weergeven
Huis in Sainte-rose (plessis nogent) voor 4 • met privé zwembad more_vert 679-1253 € per week
6 km van Sainte rose • 10 km van Deshaies
Details weergeven
Huis in Sainte-rose (plessis nogent) voor 4 • met privé zwembad more_vert 679-1253 € per week
6 km van Sainte rose • 10 km van Deshaies
Details weergeven
Gite in Arques voor 5 • privé parkeerplek more_vert
50 km van Carcassonne cité • 25 km van Bugarach
Details weergeven
Gite in Arques voor 5 • privé parkeerplek more_vert
50 km van Carcassonne cité • 25 km van Bugarach
Details weergeven
Gite Arques - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
50 km van Carcassonne cité • 25 km van Bugarach
Details weergeven
Gite Arques - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68334

Gite Arques - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
50 km van Carcassonne cité • 25 km van Bugarach
Details weergeven
Gite Arques - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68334

Gite Arques - 9 personen - Vakantiewoning more_vert
50 km van Carcassonne cité • 25 km van Bugarach
Details weergeven
Gite Arques - 9 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68333

Gite Arques - 9 personen - Vakantiewoning more_vert
50 km van Carcassonne cité • 25 km van Bugarach
Details weergeven
Gite Arques - 9 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68333

Huis in Rogliano voor 3 • 1 slaapkamer more_vert
4 km van Macinaggio • 42 km van Bastia
Details weergeven
Huis in Rogliano voor 3 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 68354

Huis in Rogliano voor 3 • 1 slaapkamer more_vert
4 km van Macinaggio • 42 km van Bastia
Details weergeven
Huis in Rogliano voor 3 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 68354

Appartement in Rogliano voor 4 • uitzicht op zee more_vert
4 km van Macinaggio • 42 km van Bastia
Details weergeven
Appartement in Rogliano voor 4 • uitzicht op zee more_vert
4 km van Macinaggio • 42 km van Bastia
Details weergeven
Chalet in Tavira voor 2 • met terras more_vert 385-595 € per week
8 km van Fuseta • 9 km van Barril beach
Details weergeven
Chalet in Tavira voor 2 • met terras close

Advertentie no 68423

Chalet in Tavira voor 2 • met terras more_vert 385-595 € per week
8 km van Fuseta • 9 km van Barril beach
Details weergeven
Chalet in Tavira voor 2 • met terras close

Advertentie no 68423

Gite in Cahuzac voor 10 • met privé zwembad more_vert 1500 € per week
2 km van Sorèze avec tous ces commerces • 40 km van Carcassonne
Details weergeven
Gite in Cahuzac voor 10 • met privé zwembad more_vert 1500 € per week
2 km van Sorèze avec tous ces commerces • 40 km van Carcassonne
Details weergeven
Huis Chambon - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 760-1050 € per week
2 km van Chamborigaud • 25 km van Alès
Details weergeven
Huis Chambon - 8 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68733

Huis Chambon - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 760-1050 € per week
2 km van Chamborigaud • 25 km van Alès
Details weergeven
Huis Chambon - 8 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68733

Appartement in Ciboure voor 6 • 2 slaapkamers more_vert 600-1300 € per week
2 km van Saint jean de luz • 10 km van Biarrytz
Details weergeven
Appartement in Ciboure voor 6 • 2 slaapkamers more_vert 600-1300 € per week
2 km van Saint jean de luz • 10 km van Biarrytz
Details weergeven
Huis in Vidauban voor 8 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 1365-2892 € per week
48 km van Verdon • 40 km van Saint tropez
Details weergeven
Huis in Vidauban voor 8 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 1365-2892 € per week
48 km van Verdon • 40 km van Saint tropez
Details weergeven
Stacaravan in Villefranche-de-conflent voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 260-495 € per week
6 km van Verrnet-les-bains • 2 km van Villefranche-de-conflent
Details weergeven
Stacaravan in Villefranche-de-conflent voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 260-495 € per week
6 km van Verrnet-les-bains • 2 km van Villefranche-de-conflent
Details weergeven
Huis in Childersburg, alabama voor 10 • 5 sterren more_vert $555 per week
13 km van Kymulga covered bridge • 12 km van Desoto caverns
Details weergeven
Huis in Childersburg, alabama voor 10 • 5 sterren more_vert $555 per week
13 km van Kymulga covered bridge • 12 km van Desoto caverns
Details weergeven
Huis in Montauroux voor 6 • met privé zwembad more_vert 2000-2500 € per week
7 km van Montauroux • 12 km van Fayence
Details weergeven
Huis in Montauroux voor 6 • met privé zwembad more_vert 2000-2500 € per week
7 km van Montauroux • 12 km van Fayence
Details weergeven
Appartement in Cavalaire sur mer voor 4 • privé parkeerplek more_vert 364-805 € per week
15 km van St-tropez • 5 km van Rayol canadel
Details weergeven
Appartement in Cavalaire sur mer voor 4 • privé parkeerplek more_vert 364-805 € per week
15 km van St-tropez • 5 km van Rayol canadel
Details weergeven
Appartement La Ciotat - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 1300-1750 € per week
25 km van Marseille • 15 km van Toulon
Details weergeven
Appartement La Ciotat - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 1300-1750 € per week
25 km van Marseille • 15 km van Toulon
Details weergeven
Huis Montfavet - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 950 € per week
7 km van Avignon • 50 km van La camargue
Details weergeven
Huis Montfavet - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 950 € per week
7 km van Avignon • 50 km van La camargue
Details weergeven
Chalet in Bredene voor 5 • 2 slaapkamers more_vert
3 km van Ostende • 5 km van De haan ( coq/:s/mer)
Details weergeven
Chalet in Bredene voor 5 • 2 slaapkamers more_vert
3 km van Ostende • 5 km van De haan ( coq/:s/mer)
Details weergeven
Huis in Plougasnou voor 8 • uitzicht op zee more_vert 700-1350 € per week
15 km van Morlaix • 45 km van Roscoff
Details weergeven
Huis in Plougasnou voor 8 • uitzicht op zee more_vert 700-1350 € per week
15 km van Morlaix • 45 km van Roscoff
Details weergeven
Appartement in Anse a l ane voor 2 • met terras more_vert 300-500 € per week
300 M de la plage
Details weergeven
Appartement in Anse a l ane voor 2 • met terras more_vert 300-500 € per week
300 M de la plage
Details weergeven
Gite in Laguiole voor 4 • 1 slaapkamer more_vert 320-450 € per week
45 km van Rodez • 6 km van Laguiole
Details weergeven
Gite in Laguiole voor 4 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 68357

Gite in Laguiole voor 4 • 1 slaapkamer more_vert 320-450 € per week
45 km van Rodez • 6 km van Laguiole
Details weergeven
Gite in Laguiole voor 4 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 68357

Gite in Joannas voor 4 • met terras more_vert 490-570 € per week
10 km van Largentière • 30 km van Aubenas
Details weergeven
Gite in Joannas voor 4 • met terras close

Advertentie no 68661

Gite in Joannas voor 4 • met terras more_vert 490-570 € per week
10 km van Largentière • 30 km van Aubenas
Details weergeven
Gite in Joannas voor 4 • met terras close

Advertentie no 68661

Huis Puolanka - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 690-990 € per week
Uimaranta Hiihtolatu
Details weergeven
Huis Puolanka - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68455

Huis Puolanka - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 690-990 € per week
Uimaranta Hiihtolatu
Details weergeven
Huis Puolanka - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68455

Gite Wuenheim - 7 personen - Vakantiewoning more_vert 500-750 € per week
5 km van Guebwiller • 20 km van Mulhouse
Details weergeven
Gite Wuenheim - 7 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68654

Gite Wuenheim - 7 personen - Vakantiewoning more_vert 500-750 € per week
5 km van Guebwiller • 20 km van Mulhouse
Details weergeven
Gite Wuenheim - 7 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68654

Gite in Chambon voor 2 • met terras more_vert
2 km van Chamborigaud • 25 km van Alès
Details weergeven
Gite in Chambon voor 2 • met terras close

Advertentie no 68633

Gite in Chambon voor 2 • met terras more_vert
2 km van Chamborigaud • 25 km van Alès
Details weergeven
Gite in Chambon voor 2 • met terras close

Advertentie no 68633

Stacaravan in La palmyre voor 8 • 4 sterren more_vert
15 km van Royan • 50 km van Fort boyard
Details weergeven
Stacaravan in La palmyre voor 8 • 4 sterren more_vert
15 km van Royan • 50 km van Fort boyard
Details weergeven
Huis in L'ametlla de mar voor 5 • uitzicht op zee more_vert
4 km van L'ametlla de mar • 6 km van El perelló
Details weergeven
Huis in L'ametlla de mar voor 5 • uitzicht op zee more_vert
4 km van L'ametlla de mar • 6 km van El perelló
Details weergeven
Chalet in voor 9 • met terras close

Advertentie no 68386

Chalet in voor 9 • met terras close

Advertentie no 68386

Gite in Ventron voor 2 • met terras more_vert 310 € per week
12 km van La bresse • 25 km van Gérardmer
Details weergeven
Gite in Ventron voor 2 • met terras close

Advertentie no 68466

Gite in Ventron voor 2 • met terras more_vert 310 € per week
12 km van La bresse • 25 km van Gérardmer
Details weergeven
Gite in Ventron voor 2 • met terras close

Advertentie no 68466

Gite Ploneour Lanvern - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 500 € per week
1 km van Baie d'audierne • 3 km van Pont-l'abbé
Details weergeven
Gite Ploneour Lanvern - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 500 € per week
1 km van Baie d'audierne • 3 km van Pont-l'abbé
Details weergeven
Boerderij Ventron - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 390 € per week
12 km van La bresse • 25 km van Gérardmer
Details weergeven
Boerderij Ventron - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 390 € per week
12 km van La bresse • 25 km van Gérardmer
Details weergeven
Boerderij Ventron - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 390 € per week
12 km van La bresse • 25 km van Gérardmer
Details weergeven
Boerderij Ventron - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 390 € per week
12 km van La bresse • 25 km van Gérardmer
Details weergeven
Huis in Bagnols voor 14 • 5 slaapkamers more_vert 750-1500 € per week
14 km van Chateau de val • 26 km van Le mont dore
Details weergeven
Huis in Bagnols voor 14 • 5 slaapkamers close

Advertentie no 68595

Huis in Bagnols voor 14 • 5 slaapkamers more_vert 750-1500 € per week
14 km van Chateau de val • 26 km van Le mont dore
Details weergeven
Huis in Bagnols voor 14 • 5 slaapkamers close

Advertentie no 68595

Gite in La motte-d'aigues voor 4 • 3 sterren more_vert 480-650 € per week
26 km van Aix en provence • 26 km van Manosque
Details weergeven
Gite in La motte-d'aigues voor 4 • 3 sterren more_vert 480-650 € per week
26 km van Aix en provence • 26 km van Manosque
Details weergeven
Gite in Tremons voor 4 • met privé zwembad more_vert
7 km van Penne d'agenais • 15 km van Fumel
Details weergeven
Gite in Tremons voor 4 • met privé zwembad more_vert
7 km van Penne d'agenais • 15 km van Fumel
Details weergeven
Gite in Tavira voor 8 • met privé zwembad more_vert 450-1350 € per week
4 km van Tavira • 5 km van Ilha de tavira
Details weergeven
Gite in Tavira voor 8 • met privé zwembad more_vert 450-1350 € per week
4 km van Tavira • 5 km van Ilha de tavira
Details weergeven
Gite in Aver o mar povoa de varzim voor 6 • met terras more_vert 690 € per week
Commerces;alimentation Plages et traiteur
&bullDetails weergeven
Gite in Aver o mar povoa de varzim voor 6 • met terras more_vert 690 € per week
Commerces;alimentation Plages et traiteur
&bullDetails weergeven
Huis Barbatre - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
10 km van Noirmoutier • 3 km van Le gois
Details weergeven
Huis Barbatre - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68547

Huis Barbatre - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
10 km van Noirmoutier • 3 km van Le gois
Details weergeven
Huis Barbatre - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68547

Huis Puolanka - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 690-990 € per week
Uimaranta Hiihtolatu
Details weergeven
Huis Puolanka - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68350

Huis Puolanka - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 690-990 € per week
Uimaranta Hiihtolatu
Details weergeven
Huis Puolanka - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68350

Stacaravan in Gastes voor 8 • met zwembad in complex more_vert
10 km van Parentis en born • 20 km van Mimizan
Details weergeven
Stacaravan in Gastes voor 8 • met zwembad in complex more_vert
10 km van Parentis en born • 20 km van Mimizan
Details weergeven
Huis in Saint andre de lidon voor 8 • aangespast voor gehandicapten more_vert 350-550 € per week
20 km van Saintes et royan • 15 km van Talmont sur gironde
Details weergeven
Huis in Saint andre de lidon voor 8 • aangespast voor gehandicapten more_vert 350-550 € per week
20 km van Saintes et royan • 15 km van Talmont sur gironde
Details weergeven
in voor 5 close

Advertentie no 68537

in voor 5 close

Advertentie no 68537

Huis Jazennes - 7 personen - Vakantiewoning more_vert 400-500 € per week
20 km van Saintes et royan • 20 km van St georges de didonne
Details weergeven
Huis Jazennes - 7 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68471

Huis Jazennes - 7 personen - Vakantiewoning more_vert 400-500 € per week
20 km van Saintes et royan • 20 km van St georges de didonne
Details weergeven
Huis Jazennes - 7 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68471

Gite Cubièrettes - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 300-550 € per week
25 km van Lac villefort • 20 km van Gorges du tarn
Details weergeven
Gite Cubièrettes - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 300-550 € per week
25 km van Lac villefort • 20 km van Gorges du tarn
Details weergeven
Appartement in Albufeira - algarve voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 350 € per week
Centre comercial Centre vielle ville albufeira
&bullDetails weergeven
Appartement in Albufeira - algarve voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 350 € per week
Centre comercial Centre vielle ville albufeira
&bullDetails weergeven
Huis in Vielle-saint girons voor 8 close

Advertentie no 68445

Huis in Vielle-saint girons voor 8 close

Advertentie no 68445

Stacaravan in Sarzeau (56370) voor 6 • 2 sterren more_vert 300 € per week
3 km van Centre ville • 4 km van Supermarche
Details weergeven
Stacaravan in Sarzeau (56370) voor 6 • 2 sterren more_vert 300 € per week
3 km van Centre ville • 4 km van Supermarche
Details weergeven
Huis in Arnac pompadour voor 3 • met balkon more_vert 200 € per week
60 km van Limoges • 40 km van Brive
Details weergeven
Huis in Arnac pompadour voor 3 • met balkon more_vert 200 € per week
60 km van Limoges • 40 km van Brive
Details weergeven
Stacaravan in Riez la romaine voor 4 • privé parkeerplek more_vert
15 km van Moustiers sainte marie • 9 km van Sainte croix du verdon
Details weergeven
Stacaravan in Riez la romaine voor 4 • privé parkeerplek more_vert
15 km van Moustiers sainte marie • 9 km van Sainte croix du verdon
Details weergeven
Gite in Mauriac voor 8 • tuin more_vert 450 € per week
5 km van Mauriac
Details weergeven
Gite in Mauriac voor 8 • tuin close

Advertentie no 68402

Gite in Mauriac voor 8 • tuin more_vert 450 € per week
5 km van Mauriac
Details weergeven
Gite in Mauriac voor 8 • tuin close

Advertentie no 68402

Huis Saint Christol Les Ales - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 500 € per week
1 km van Saint christol les ales • 3 km van Ales
Details weergeven
Huis Saint Christol Les Ales - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 500 € per week
1 km van Saint christol les ales • 3 km van Ales
Details weergeven
Appartement in Saint-cast-le-guildo voor 4 • 1 badkamer more_vert 380 € per week
20 km van Erquy • 35 km van St malo, dinan
Details weergeven
Appartement in Saint-cast-le-guildo voor 4 • 1 badkamer more_vert 380 € per week
20 km van Erquy • 35 km van St malo, dinan
Details weergeven


↑ Terug naar de bovenste regel ↑