gratis vakantiehuis advertentie SHARED-HOUSE Gratis vakantiewoning advertentie

[alle beoordelingen] - page 2
<<<< Terug

Alle beoordelingen | De beste | Minder goede


   Page 2 / 2   

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Leentje (Gontrode, België) de 19/09/2019 voor een verblijf in 9/2019
De eigenaars zijn heel discreet, vriendelijk en behulpzaam. Het appartement is netjes en gerieflijk, gemakkelijk in onderhoud. Een goeie relaxzetel zou een pluspunt zijn.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Erica (Lommel, Belgie) de 01/09/2019 voor een verblijf in 8/2019
Toffe locatie, ik en de kindjes hebben genoten👍

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Bram de 14/08/2019 voor een verblijf in 7/2019
Ruim 3-slaapkamerappartement met alle voorzieningen aanwezig. Groot en kindvriendelijk gemeenschappelijk zwembad. Zee op korte afstand.

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Stephanie (Den haag, Nederland) de 01/09/2019 voor een verblijf in 7/2019
We zijn 2 weken gebleven bij de stacaravan van de boerderij van la petite Croix en alles was top.
De stacaravan is heel zorgvuldig ingericht en niks ontbreekt aan een perfecte vakantie. De plek biedt privacy maar de kinderen hebben genoten van alle dagelijkse activiteiten van de boerderij (koeien melken, op de tractor, met hond LF kip of kat spelen, kalfjes voeren...). De familie is echt heel lief en behulpzaam
We hadden plannen voor de hele regio te bezichtigen en de stacaravan is heerlijk centraal tussen de Cote d’emeraude en de Cote van Granite rose, dichtbij Saint Brieuc en Saint Malo.
Echt een aanrader!

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Stef de 09/08/2019 voor een verblijf in 6/2019
Als je wilt onthaasten, prima omgeving, veel bossen, mooie rivieren en rotspartijen. Diverse stadjes in de buurt zijn zeer de moeite waard om te bezoeken gezien hun historie zoals Vichy en Clermont-Ferrand met zijn omringende vulkanen. De gite is zeer ruim en van alle gemakken voorzien. Een echte aanrader!

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Daphne de 10/05/2019 voor een verblijf in 4/2019
Gezellige, ruime, goed uitgeruste groepsaccomodatie in prachtige, groene omgeving.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Margreet de 29/04/2019 voor een verblijf in 4/2019
We hebben als gezin een heerlijke midweek doorgebracht in Huize Goltstein. Prachtige omgeving, erg rustig, mooi huis met ruime slaapkamers, goede bedden, complete keuken, terras om buiten te zitten en een trampoline voor de kinderen.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Steven (Ieper, Belgie) de 16/03/2019 voor een verblijf in 3/2019
Wij zijn op weekend geweest in het appartement met 2 gezinnen en hebben daardoor de 2e badkamer als zeer positief ervaren. De slaapkamers zijn ruim genoeg en er is plaats genoeg om alles op te bergen. De keuken is voorzien van alle toestellen zoals vaatwas, microgolf,... Ook de mogelijkheid om een garage bij te huren is zeer interessant. Kortom voor ons een zeer geslaagd verblijf.
  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Annemiek (Haarlem) de 28/01/2019 voor een verblijf in 1/2019
Als je geen luxe zoekt, maar wel rust en ruimte, dan is dit je plek. Het huisje is vrij klein en basic ingericht, maar voldoet prima voor een weekend of weekje. Wij waren er in de winter en door de matige isolatie was het wel erg koud. Maar in de zomer is het er vast heerlijk toeven.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Liesbeth de 04/01/2019 voor een verblijf in 12/2018
Huisje is prima bevallen.
Alles wat je nodig hebt in aanwezig.
| Zoeken
Inloggen     Inschrijven

FAQ|Contact|Disclaimer