SHARED-HOUSE Gratis vakantiewoning advertentie

[alle beoordelingen]
<<<< Terug

Alle beoordelingen | De beste | Minder goede


   Page 1 / 2   

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door FILIBERKE (WONDELGEM, BE) de 01/12/2020 voor een verblijf in 8/2020
Speicifieke huisje waar we elk jaar naar teruggaan is pico bello uitgerust en erg smaakvol ingericht

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Ulrich de 20/11/2020 voor een verblijf in 11/2020
Comfortabel, leefruimte gerenoveerd en proper. Mooi terras. Badkamer is wel gedateerd en aan renovatie toe. De netheid van het appartement is afhankelijk van je voorganger. Een aanrader als je voor het appartement en wandelingen in de natuur gaat. Het vakantiepark zelf houdt niets meer in. Zelfs de minigolf wordt niet meer onderhouden en er staat 5cm mos op.
---------------------
Confortable, espace de vie rénové et propre. Belle terrasse. La salle de bains est obsolète et a besoin d'être rénovée. La propreté de l'appartement dépend de votre prédécesseur. Fortement recommandé si vous allez à l'appartement et vous promenez dans la nature. Le parc lui-même ne contient rien de plus. Même le minigolf n'est plus entretenu et il y a 5 cm de mousse dessus.
  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Aad (Hallum, Nederland) de 19/10/2020 voor een verblijf in 10/2020
Oud stijl huisje met alle belangrijke faciliteiten voor een fijne relaxte vakantie.

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Ann (Genk, België ) de 07/10/2020 voor een verblijf in 10/2020
We hadden een aangenaam weekend in De Panne. Fijne ligging, vlak aan het strand en het begin van de dijk.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Marjo (Den Haag, Nederland) de 24/09/2020 voor een verblijf in 9/2020
Een heerlijk natuurhuis. Alles maar ook alles is aanwezig. Wat een serene rust in La Fiole.
'S avonds in de hottub met een lekker glas witte wijn. En als het helemaal donker is in de ligstoelen op het terras naar de vele sterren kijken. Romantischer kan niet. We hebben genoten van de prachtige natuur. Mooie wandelingen gemaakt. Leuke stadjes bezocht. Het was een zeer geslaagde vakantie.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Marleen (Lendelede , België ) de 13/09/2020 voor een verblijf in 8/2020
Mooi verblijf, alles is aanwezig, prachtige gelegen met zeezicht en winkels op wandelafstand 👍

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door de 30/08/2020 voor een verblijf in 8/2020
Alles was er wat je nodig hebt in het appartement

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Nick (Wevelgem, Belgie) de 26/08/2020 voor een verblijf in 8/2020
Goed en tof appartement, alles wat je nodig hebt is er aanwezig. On plus hadden wij super mooi weer. Vriendelijke eigenaar en staat paraat om alles toe te lichten, ook de strandcabine die we bij gehuurd hebben via het appartement, was een goede ervaring, zo konden we perfect in onze bubbel blijven. Duidelijke en vlotte communicatie. Zeker voor herhaling vatbaar.

  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Jolanda & Rik de 30/07/2020 voor een verblijf in 7/2020
Een huis met alle voorzieningen en een volledig gescheiden verdieping met 2 bedden, eigen douche en toilet voor optimale privacy. Het staat op een paar honderd meter afstand van de kern van Esparron met restaurantjes, bakker, buurtsupertje, markt en botenverhuur. Dichtbij genoeg voor de gezelligheid en ver genoeg weg voor de rust.
De omgeving is schitterend en het meer maakt het helemaal af. Heerlijk zwemwater op loopafstand; maar zeker ook de moeite waard om met een bootje (of kano) het stuwmeer, de Verdon en zijn canyon te verkennen. Ook de wandelaar kan zijn hart hier ophalen.
Als het even (uit)kan gaan we volgende jaar gewoon weer!!


  • Currently 5.00/5
Beoordeling opgesteld door Jenny en Raphael (Brugge, Belgie) de 18/07/2020 voor een verblijf in 6/2020
Super vakantie gehad.
We zijn gastvrij ontvangen. De eigenaren zijn heel gedienstig en alles was zeer schoon. De ligging is ook perfect, rustig en toch overal dichtbij. Het eten wat je kan krijgen bij Casa Gran Vida mag je vooral niet missen !!!
Echt een aanrader!!!
| Zoeken
Inloggen     Inschrijven

FAQ|Contact|Disclaimer