Wilt u op vakantie en zoekt u vakantiewoning die te huur is ?


Kies Shared-house.com om gratis uw vakantiewoning advertentie te publiceren:

Publiceer uw advertentie voor uw vakantiewoning, 100% gratis en voor onbeperkte tijd.more_vert

Het publiceren van uw verhuur advertentie op onze website is Gratis en er is geen commissie op de huur. Het is geen tijdelijk promotie aanbod !

close

U kunt zo lang als u wilt uw advertentie gepubliceerd laten. Ons inkomen wordt gegenereerd door de algemene advertenties op onze site en de "booster" opties om de zichtbaarheid van de uw verhuuradvertentie te verbeteren.

Geef internationale zichtbaarheid aan uw verhuur advertentie.more_vert

Verhuur aan Fransen, Nederlanders, Belgen, Duitsers, Spanjaarden, Finnen of Engelsen: de advertenties worden automatisch vertaald in hun taal.

close

De specificaties die u heeft opgegeven bij het aanmaken van uw advertentie, worden automatisch vertaald. U kunt het aanvullen met Vrije Tekst (die niet automatisch wordt vertaald) in elk van de website talen. (Het wordt aanbevolen dit te doen.) Voor zover wij weten hebben de enige gratis vakantie verhuur website die deze functionaliteit heeft. In de toekomst worden meer talen toegevoegd.

ilmaiset lomapaikkailmoitukset
Switzerland Belgium Ireland
USA Canada Quebec

Beheer uw boekingen met de beschikbaarheids kalender.more_vert

Weergave van de beschikbaarheid via de kalender van de verhuur advertentie. Voor meer details en de wijze waarop het werkt, klik hier

close

De beschikbaarheids kalender stelt u in staat om de boekingen en in het algemeen de bezetting van uw woning te beheren (in geval van verhuur of gebruik door uzelf, vrienden of familie). Het gebruik van de kalender is gratis en hij kan opgenomen worden op uw eigen website als u die heeft. Als u dit vergelijkt met andere websites dan ziet u dat voor het optionele gebruik van de kalender betaald moet worden... niet bij ons :-)

Bespaar tijd door uw verhuur advertentie precies te geolocaliseren.more_vert

De advertenties zijn gegeolokaliseerd met Google Maps en de geografische zoekmachineen stelt de vakantiegangers in staat uw verhuur advertentie voor vele bestemmingen gemakkelijk te vinden.

close

U heeft misschien opgemerkt dat vele bekende vakantiewoning verhuur websites hun advertenties zeer summier indelen naar (land, gebied, provincie, stad) zonder een zoekmogelijkheid naar dichtbij gelegen plaatsen. Wij hebben shared-house.com ontwikkeld op basis van deze vaststelling (nadat we zelf uren kwijt waren aan het zoeken naar een gite op sites- die we niet bij naam noemen- door vele opeenvolgende zoekopdrachten te maken naar dichtbij gelegen plaatsen, terwijl 1 zoekopdracht inclusief de aangrenzende plaatsen voldoende zou moeten zijn) Onze lijst per bestemming bevat altijd advertenties van woningen in de buurt. Wij denken dat deze methode beter geschikt is dan de klassieke /achterhaalde manier van indelen.

Verkrijg betrouwbare beoordelingen van uw huurdersmore_vert

Het beoordelingssysteem geeft de huurders de mogelijkheid om na hun verblijf hun ervaring/mening te publiceren op onze website. Alle internetgebruikers raadplegen de beoordelingen van anderen voordat ze beslissen.

close

Online beoordeling zijn vandaag aan de dag essentiel. Dat is ook van toepassing op vakantieverhuur. Bij shared-house.com zijn wij ervan overtuigd dat echte onpartijdige beoordelingen door huurders essentieel zijn om vakantiegangers in staat te stellen hun vakantiewoning goed te kiezen. Daarom hebben we een systeem opgezet dat het maken van een (nep)beoordeling door de verhuurder zelf voorkomt. Tegelijker tijd wijken we niet voor de druk van de verhuurders die graag de niet lovende beoordelingen willen censureren. Wij geven hen evenwel de mogelijkheid om een reactie erop te geven. We zijn er van overtuigd dat een evenwichtige reactie gebaseerd op feiten een hulp is om toekomstige huurders te overtuigen. Tot slot het is beter voor een verhuurder om een beoordeling te vragen en te krijgen op shared-house.com dan op andere websites, waarvoor betaald moet worden. Omdat het publiceren van de advertentie gratis is, verliest men niet de beoordelingen als men stopt met het betalen voor de advertentie. zie de laatste beoordelingen.

Trek de aandacht van vakantiegangers met mooie, grote fotos.more_vert

De fotos kunnen direct geupload worden in groot formaat en op uw gratis vakantiewoning advertentie geplaatst worden. Ze zijn direct zichtbaar.

close

Wie zou vandaag beslissen een vakantiewoning te huren zonder vele fotos gezien te hebben . Dit hebben we goed begrepen daarom kunnen normaal 20 fotos geupload worden. Het kost niets , hetgeen wel het geval is op bepaalde sites voor het uploaden van 3 extra fotos.

Toon alleen de informatie die u wenselijk vindt.more_vert

Houdt rekening met uw persoonlijke situatie: Op elk moment is er de mogelijkheid de zichtbaarheid van de verhuur advertentie op internet aan te passen.

close

Bijvoorbeeld. In het geval uw vakantiewoning volledig verhuurd is voor de komende periode, dan kunt u beslissen om de publikatie van de advertentie tijdelijk op te heffen. Dat verhindert niet het gebruik van de kalender om overzicht te behouden van de bezetting. U behoudt de contactgegevens(incl. email), die niet zichtbaar zijn voor de bezoekers van de site.U kunt gewoon beslissen om niet te antwoorden op een bepaald verzoek. Het web is een jungle en ondanks onze oplettendheid, hebben wij ook te maken met ongewenste bezoekers met slechte bedoelingen. Het systeem maakt het u mogelijk om deze niet serieus lijkende verzoeken te negeren en voorkomt daarmee dat uw contactgegevens voor die personen bekend worden. Bovendien wij hebben geen boekings service noch een betaalsysteem. We registreren uw werkelijke boeking details niet (kunnen het ook niet.) daarom kunnen we die gegevens ook niet doorgeven aan de fiscale autoriteiten van rijk of gemeente. Echter wij adviseren u uitdrukkelijk om te voldoen aan de lokale wetgeving. Land, stad.

Richt u op goede huurders met behulp van een duidelijke en complete beschrijving.more_vert

Maak een complete en gedetailleerde beschrijving van uw vakantie verhuur woning met behulp van passende specificaties voor vakantiewoningen, appartementen, B&B, Gites en met de sectie Vrije Tekst.

close

Kijk eens naar andere sites voor vakantiewoningen. U ziet dan heel weinig sites(en met name geen gratis advertentie sites) die u de mogelijkheid geven om de eigenschappen van uw vakantie woning in zo´ n detail te beschrijven. Door uw vakantiewoning zorgvuldig te beschrijven, bespaart u de potentiele huurder veel tijd bij het zoeken. Daarom degene die contact met u opnemen zijn werkelijk geinteresseerd in uw vakantiehuurwoning.

Publiceer uw vakantie huurwoning vandaag nog zonder verplichting of creditkaart.more_vert

Onze site maakt het voor u mogelijk om gratis advertenties te publiceren zowel voor particulieren als voor verhuurbureaus (speciaal die, die in vakantiewoning verhuur gespecialiseerd zijn). Het is gemakkelijk om meerdere personen gebruik te laten maken van hetzelfde account en zo de advertentie bij te houden en op aanvragen te antwoorden. shared-house.com is Gratis, zonder kosten voor inschrijven en publiceren van een advertentie, zonder commissie en geen beperking op de publicatie tijd:


Als u er niet tevreden bent na het publiceren van uw advertentie, dan kunt u hem verwijderen en uw account opheffen op de persoonlijke pagina op de site.

close

De meeste websites voor vakantiewoning verhuur zijn niet gratis. U betaalt ofwel voor het publiceren van de advertentie (bijvoorbeeld op de klassieke sites als Homeaway, Homelidays of Amivac en op gratis sites, waar de opties vaak verplicht zijn.) ofwel een commissie bij elke reservering (dat is het geval bij OTA platformen zoals Booking.com, Airbnb of Wimdu) U kunt deze dure systemen omzeilen, die op monopolies beginnen te lijken, die vaak alleenrecht eisen, die steeds het percentage verhogen van de commissie en de directe communicatie met mogelijke huurders onmogelijk maakt. Door gebruik te maken van de advertentie op shared-house.com kunnen de huurders de onnodige hoge kosten vermijden, zeker als ze al vaker bij u huren. Met Shared-house.com, is het Gratis , zonder kosten voor inschrijving en advertentie publicatie, zonder commissie op de huur en geen beperking op de publicatie tijd: sendSCHRIJF U NU IN om gratis uw vakantiewoning verhuur advertentie te publiceren zonder verplichtingen. Als u er niet tevreden bent na het publiceren van uw advertentie , dan kunt u hem verwijderen en uw account opheffen op de persoonlijke pagina op de site.

Laatst ontvangen beoordeling: [alle beoordelingen]


  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door FILIBERKE (WONDELGEM, BE) de 01/12/2020 voor een verblijf in 8/2020
Speicifieke huisje waar we elk jaar naar teruggaan is pico bello uitgerust en erg smaakvol ingericht

  • Currently 4.00/5
Beoordeling opgesteld door Ulrich de 20/11/2020 voor een verblijf in 11/2020
Comfortabel, leefruimte gerenoveerd en proper. Mooi terras. Badkamer is wel gedateerd en aan renovatie toe. De netheid van het appartement is afhankelijk van je voorganger. Een aanrader als je voor het appartement en wandelingen in de natuur gaat. Het vakantiepark zelf houdt niet...


Huis in Propriano voor 6 • privé parkeerplek more_vert 1950-2350 € per week
Stad: Propriano, Corse-du-Sud, Corse, Frankrijk
Vlak bij: Sentiers de randonnées • 35 km van Aiguille de bavella

Aantal personen: 6 personen • 2 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Huis in Propriano voor 6 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Proriano
Tarieven
• 1950-2350 € per week

Huis • 4 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 135 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 19/06 tot 26/06/2021, van 26/06 tot 03/07/2021, van 03/07 tot 10/07/2021

20 foto
Advertentie no 67474

Huis in Propriano voor 6 • privé parkeerplek more_vert 1950-2350 € per week
Stad: Propriano, Corse-du-Sud, Corse, Frankrijk
Vlak bij: Sentiers de randonnées • 35 km van Aiguille de bavella

Aantal personen: 6 personen • 2 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Huis in Propriano voor 6 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Proriano
Tarieven
• 1950-2350 € per week

Huis • 4 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 135 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 19/06 tot 26/06/2021, van 26/06 tot 03/07/2021, van 03/07 tot 10/07/2021

20 foto
Advertentie no 67474

Stacaravan Bray-dunes - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 500 € per week
Bray-dunes, Nord, France
800 m van zee

6 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed
Details weergeven
Stacaravan Bray-dunes - 6 personen - Vakantiewoning close


• 500 € per week
• 200 € per weekend
• 72 € per nacht

Stacaravan • 5 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 40 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 22 mei tot 29 mei 2021, van zaterdag 29 mei tot 05 juni 2021, van zaterdag 05 juni tot 12 juni 2021

12 foto
Advertentie no 63696

Stacaravan Bray-dunes - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 500 € per week
Bray-dunes, Nord, France
800 m van zee

6 personen • 1 tweepersoons bed • 4 eenpersoons bed
Details weergeven
Stacaravan Bray-dunes - 6 personen - Vakantiewoning close


• 500 € per week
• 200 € per weekend
• 72 € per nacht

Stacaravan • 5 kamer • 3 slaapkamers • oppervlakte 40 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 22 mei tot 29 mei 2021, van zaterdag 29 mei tot 05 juni 2021, van zaterdag 05 juni tot 12 juni 2021

12 foto
Advertentie no 63696

Boerderij Ventron - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 390 € per week
Ventron, Vosges, Grand Est, Frankrijk
12 km van La bresse • 25 km van Gérardmer

5 personen • 2 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed
Details weergeven
Boerderij Ventron - 5 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Vosges
• 390 € per week

Boerderij • Appartement In een boederij • 3 kamer • 2 slaapkamers • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 75 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 15/05 tot 22/05/2021, van 22/05 tot 29/05/2021, van 29/05 tot 05/06/2021

4 foto
Advertentie no 68493

Boerderij Ventron - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 390 € per week
Ventron, Vosges, Grand Est, Frankrijk
12 km van La bresse • 25 km van Gérardmer

5 personen • 2 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed
Details weergeven
Boerderij Ventron - 5 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Vosges
• 390 € per week

Boerderij • Appartement In een boederij • 3 kamer • 2 slaapkamers • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 75 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 15/05 tot 22/05/2021, van 22/05 tot 29/05/2021, van 29/05 tot 05/06/2021

4 foto
Advertentie no 68493


Gite Ventron - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 310 € per week
Ventron, Vosges, Grand Est, Frankrijk
12 km van La bresse • 25 km van Gérardmer

2 personen • 1 tweepersoons bed
Details weergeven
Gite Ventron - 2 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Vosges
• 310 € per week

Gite • Appartement In een boederij • 2 kamer • 1 slaapkamer • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 45 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 12 juni tot 19 juni 2021, van zaterdag 19 juni tot 26 juni 2021, van zaterdag 26 juni tot 03 juli 2021

20 foto
Advertentie no 68466

Gite Ventron - 2 personen - Vakantiewoning more_vert 310 € per week
Ventron, Vosges, Grand Est, Frankrijk
12 km van La bresse • 25 km van Gérardmer

2 personen • 1 tweepersoons bed
Details weergeven
Gite Ventron - 2 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Vosges
• 310 € per week

Gite • Appartement In een boederij • 2 kamer • 1 slaapkamer • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 45 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 12 juni tot 19 juni 2021, van zaterdag 19 juni tot 26 juni 2021, van zaterdag 26 juni tot 03 juli 2021

20 foto
Advertentie no 68466

Caravan in De panne voor 4 • met terras more_vert 175-280 € per week
De panne, West-Vlaanderen, Vlaams Gewest, België
900 m van zee • 300 m van winkels • 250 m van centrum

4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Caravan in De panne voor 4 • met terras close

Toeristisch gebied: Côte belge
• 175-280 € per week
• 50-80 € per weekend
• 25-40 € per nacht

Caravan

De eerst volgende beschikbare weken
van 29/05 tot 05/06/2021, van 05/06 tot 12/06/2021, van 12/06 tot 19/06/2021

5 foto
Advertentie no 68660

Caravan in De panne voor 4 • met terras more_vert 175-280 € per week
De panne, West-Vlaanderen, Vlaams Gewest, België
900 m van zee • 300 m van winkels • 250 m van centrum

4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Caravan in De panne voor 4 • met terras close

Toeristisch gebied: Côte belge
• 175-280 € per week
• 50-80 € per weekend
• 25-40 € per nacht

Caravan

De eerst volgende beschikbare weken
van 29/05 tot 05/06/2021, van 05/06 tot 12/06/2021, van 12/06 tot 19/06/2021

5 foto
Advertentie no 68660

Studio in Mâcon voor 2 more_vert 190 € per week
Mâcon, Saône et loire, Bourgogne, France
10 km van meer

2 personen • 1 tweepersoons bed
Details weergeven
Studio in Mâcon voor 2 close

Toeristisch gebied: Bourgogne
• 190 € per week
• 82 € per weekend
• 51 € per nacht

Studio in het complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 22 mei tot 29 mei 2021, van zaterdag 29 mei tot 05 juni 2021, van zaterdag 05 juni tot 12 juni 2021

6 foto
Advertentie no 68627

Studio in Mâcon voor 2 more_vert 190 € per week
Mâcon, Saône et loire, Bourgogne, France
10 km van meer

2 personen • 1 tweepersoons bed
Details weergeven
Studio in Mâcon voor 2 close

Toeristisch gebied: Bourgogne
• 190 € per week
• 82 € per weekend
• 51 € per nacht

Studio in het complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 22 mei tot 29 mei 2021, van zaterdag 29 mei tot 05 juni 2021, van zaterdag 05 juni tot 12 juni 2021

6 foto
Advertentie no 68627

Gite in Cahuzac voor 14 • 4 sterren more_vert 1900 € per week
Cahuzac, Tarn, Occitanie, France
2 km van Sorèze avec tous ces commerces • 40 km van Carcassonne

14 personen • 3 tweepersoons bed • 8 eenpersoons bed
Details weergeven
Gite in Cahuzac voor 14 • 4 sterren close

Toeristisch gebied: Pyrénées-méditerranée
• 1900 € per week
• 950 € per weekend

Gite • 7 kamer • 5 slaapkamers • oppervlakte 230 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 03/07 tot 10/07/2021, van 28/08 tot 04/09/2021, van 04/09 tot 11/09/2021

"Karaktervolle vakantiewoning op het kasteeldomein van Château Portos in Zuid-Frankrijk : - Uitgerust voor 14 personen - 5 met airco voorziene slaapkamers, elk met hun eigen badkamer - Zeer ruime en luxueuze leefruimte in loft-s..."

20 foto
Advertentie no 68708

Gite in Cahuzac voor 14 • 4 sterren more_vert 1900 € per week
Cahuzac, Tarn, Occitanie, France
2 km van Sorèze avec tous ces commerces • 40 km van Carcassonne

14 personen • 3 tweepersoons bed • 8 eenpersoons bed
Details weergeven
Gite in Cahuzac voor 14 • 4 sterren close

Toeristisch gebied: Pyrénées-méditerranée
• 1900 € per week
• 950 € per weekend

Gite • 7 kamer • 5 slaapkamers • oppervlakte 230 m2
met privé zwembad

De eerst volgende beschikbare weken
van 03/07 tot 10/07/2021, van 28/08 tot 04/09/2021, van 04/09 tot 11/09/2021

"Karaktervolle vakantiewoning op het kasteeldomein van Château Portos in Zuid-Frankrijk : - Uitgerust voor 14 personen - 5 met airco voorziene slaapkamers, elk met hun eigen badkamer - Zeer ruime en luxueuze leefruimte in loft-s..."

20 foto
Advertentie no 68708

Studio in Mâcon voor 4 • 1 badkamer more_vert 220 € per week
Mâcon, Saône et loire, Bourgogne, France
Gare • 10 km van meer

4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Studio in Mâcon voor 4 • 1 badkamer close

Toeristisch gebied: Bourgogne
• 220 € per week
• 92 € per weekend
• 56 € per nacht

Studio • 1 kamer • eigen ingang • oppervlakte 30 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 22 mei tot 29 mei 2021, van zaterdag 29 mei tot 05 juni 2021, van zaterdag 05 juni tot 12 juni 2021

8 foto
Advertentie no 68618

Studio in Mâcon voor 4 • 1 badkamer more_vert 220 € per week
Mâcon, Saône et loire, Bourgogne, France
Gare • 10 km van meer

4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Studio in Mâcon voor 4 • 1 badkamer close

Toeristisch gebied: Bourgogne
• 220 € per week
• 92 € per weekend
• 56 € per nacht

Studio • 1 kamer • eigen ingang • oppervlakte 30 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 22 mei tot 29 mei 2021, van zaterdag 29 mei tot 05 juni 2021, van zaterdag 05 juni tot 12 juni 2021

8 foto
Advertentie no 68618

Appartement in Apollo 50 voor 4 • met balkon more_vert
Apollo 50, Wallis, Wallis, Schweiz

4 personen • 4 eenpersoons bed
Details weergeven
Appartement in Apollo 50 voor 4 • met balkon close

Toeristisch gebied: Leukerbad

Appartement in het complex • 2 kamer • 1 slaapkamer • etage 5 • lift • oppervlakte 65 m29 foto
Advertentie no 68850

Appartement in Apollo 50 voor 4 • met balkon more_vert
Apollo 50, Wallis, Wallis, Schweiz

4 personen • 4 eenpersoons bed
Details weergeven
Appartement in Apollo 50 voor 4 • met balkon close

Toeristisch gebied: Leukerbad

Appartement in het complex • 2 kamer • 1 slaapkamer • etage 5 • lift • oppervlakte 65 m29 foto
Advertentie no 68850

Huis in Sylacauga voor 6 • privé parkeerplek more_vert $475 per week
Sylacauga, East central alabama, Al, United states
12 km van Desoto caverns • 13 km van Kymulga covered bridge

6 personen • kamer capaciteit 2 personen • totaal aantal kamers 6 • capaciteit van het geheel 6 personen • 3 tweepersoons bed
Details weergeven
Huis in Sylacauga voor 6 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: 280 corridor
• $475 per week
• $170 per weekend
• $75 per nacht

Huis • Bed and Breakfast • 6 kamer • 2 slaapkamers • Begane grond • etage 1 • van 1 totaal aantal etages • oppervlakte 74 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 15 mei tot 22 mei 2021, van zaterdag 26 juni tot 03 juli 2021, van zaterdag 03 juli tot 10 juli 2021

17 foto
Advertentie no 68718

Huis in Sylacauga voor 6 • privé parkeerplek more_vert $475 per week
Sylacauga, East central alabama, Al, United states
12 km van Desoto caverns • 13 km van Kymulga covered bridge

6 personen • kamer capaciteit 2 personen • totaal aantal kamers 6 • capaciteit van het geheel 6 personen • 3 tweepersoons bed
Details weergeven
Huis in Sylacauga voor 6 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: 280 corridor
• $475 per week
• $170 per weekend
• $75 per nacht

Huis • Bed and Breakfast • 6 kamer • 2 slaapkamers • Begane grond • etage 1 • van 1 totaal aantal etages • oppervlakte 74 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 15 mei tot 22 mei 2021, van zaterdag 26 juni tot 03 juli 2021, van zaterdag 03 juli tot 10 juli 2021

17 foto
Advertentie no 68718

Huis in Agde voor 14 • met privé zwembad more_vert
Agde, Hérault, Languedoc-Roussillon, Frankrijk

14 personen • 3 tweepersoons bed • 5 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Agde voor 14 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Herault

Huis
met privé zwembad15 foto
Advertentie no 68844

Huis in Agde voor 14 • met privé zwembad more_vert
Agde, Hérault, Languedoc-Roussillon, Frankrijk

14 personen • 3 tweepersoons bed • 5 eenpersoons bed • 1 bedbank • 1 kinderledikant
Details weergeven
Huis in Agde voor 14 • met privé zwembad close

Toeristisch gebied: Herault

Huis
met privé zwembad15 foto
Advertentie no 68844

Gite Labegude - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 500 € per week
Labegude, Ardeche, Auvergne rhone alpes, France
1 km van rivier • 1 km van winkels • 3 km van dorp/stadscentrum

4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Gite Labegude - 4 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Ardeche
• 500 € per week

Gite • Appartement In een huis • 3 kamer • 1 slaapkamer • Begane grond • etage 1 • van 1 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 40 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 03 juli tot 10 juli 2021, van zaterdag 24 juli tot 31 juli 2021, van zaterdag 14 augustus tot 21 augustus 2021

7 foto
Advertentie no 68775

Gite Labegude - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 500 € per week
Labegude, Ardeche, Auvergne rhone alpes, France
1 km van rivier • 1 km van winkels • 3 km van dorp/stadscentrum

4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Gite Labegude - 4 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Ardeche
• 500 € per week

Gite • Appartement In een huis • 3 kamer • 1 slaapkamer • Begane grond • etage 1 • van 1 totaal aantal etages • eigen ingang • oppervlakte 40 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 03 juli tot 10 juli 2021, van zaterdag 24 juli tot 31 juli 2021, van zaterdag 14 augustus tot 21 augustus 2021

7 foto
Advertentie no 68775

Appartement Port La Nouvelle - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 400 € per week
Port la nouvelle, 11, Occitania, Frankrijk
Perpignan Carcassonne • 50 m van zee

5 personen • 1 tweepersoons bed • 2 bedbank
Details weergeven
Appartement Port La Nouvelle - 5 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Languedoc roussillon
• 400 € per week

Appartement in het complex • 1 kamer • 1 slaapkamer • Begane grond • van 3 totaal aantal etages • oppervlakte 47 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 15/05 tot 22/05/2021, van 22/05 tot 29/05/2021, van 29/05 tot 05/06/2021

14 foto
Advertentie no 68840

Appartement Port La Nouvelle - 5 personen - Vakantiewoning more_vert 400 € per week
Port la nouvelle, 11, Occitania, Frankrijk
Perpignan Carcassonne • 50 m van zee

5 personen • 1 tweepersoons bed • 2 bedbank
Details weergeven
Appartement Port La Nouvelle - 5 personen - Vakantiewoning close

Toeristisch gebied: Languedoc roussillon
• 400 € per week

Appartement in het complex • 1 kamer • 1 slaapkamer • Begane grond • van 3 totaal aantal etages • oppervlakte 47 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van 15/05 tot 22/05/2021, van 22/05 tot 29/05/2021, van 29/05 tot 05/06/2021

14 foto
Advertentie no 68840

Gite Labegude - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 500 € per week
Labegude, Ardeche, Rhône alpes, France

4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Gite Labegude - 4 personen - Vakantiewoning close


• 500 € per week

Gite • 3 kamer • 1 slaapkamer • oppervlakte 40 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 03 juli tot 10 juli 2021, van zaterdag 10 juli tot 17 juli 2021, van zaterdag 17 juli tot 24 juli 2021

3 foto
Advertentie no 68842

Gite Labegude - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 500 € per week
Labegude, Ardeche, Rhône alpes, France

4 personen • 1 tweepersoons bed • 1 bedbank
Details weergeven
Gite Labegude - 4 personen - Vakantiewoning close


• 500 € per week

Gite • 3 kamer • 1 slaapkamer • oppervlakte 40 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 03 juli tot 10 juli 2021, van zaterdag 10 juli tot 17 juli 2021, van zaterdag 17 juli tot 24 juli 2021

3 foto
Advertentie no 68842

Gite in Wuenheim voor 7 • 4 slaapkamers more_vert 500-750 € per week
Wuenheim, Haut-Rhin, Grand Est, Frankrijk
5 km van Guebwiller • 20 km van Mulhouse • Hoogte 300 m

7 personen • 3 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite in Wuenheim voor 7 • 4 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Alsace
• 500-750 € per week
• 300 € per weekend

Gite • 5 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 130 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 29/05 tot 05/06/2021, van 05/06 tot 12/06/2021, van 12/06 tot 19/06/2021

20 foto
Advertentie no 68654

Gite in Wuenheim voor 7 • 4 slaapkamers more_vert 500-750 € per week
Wuenheim, Haut-Rhin, Grand Est, Frankrijk
5 km van Guebwiller • 20 km van Mulhouse • Hoogte 300 m

7 personen • 3 tweepersoons bed • 1 eenpersoons bed • 1 kinderledikant
Details weergeven
Gite in Wuenheim voor 7 • 4 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Alsace
• 500-750 € per week
• 300 € per weekend

Gite • 5 kamer • 4 slaapkamers • oppervlakte 130 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 29/05 tot 05/06/2021, van 05/06 tot 12/06/2021, van 12/06 tot 19/06/2021

20 foto
Advertentie no 68654

Huis in Bagnols voor 14 • 5 slaapkamers more_vert 850 € per week
Bagnols, Puy de dôme, Auvergne, France
14 km van Chateau de val • 26 km van Le mont dore

14 personen • 5 tweepersoons bed • 2 bedbank
Details weergeven
Huis in Bagnols voor 14 • 5 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Sancy
• 850 € per week

Huis • 7 kamer • 5 slaapkamers • oppervlakte 200 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 15 mei tot 22 mei 2021, van zaterdag 22 mei tot 29 mei 2021, van zaterdag 29 mei tot 05 juni 2021

19 foto
Advertentie no 68596

Huis in Bagnols voor 14 • 5 slaapkamers more_vert 850 € per week
Bagnols, Puy de dôme, Auvergne, France
14 km van Chateau de val • 26 km van Le mont dore

14 personen • 5 tweepersoons bed • 2 bedbank
Details weergeven
Huis in Bagnols voor 14 • 5 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Sancy
• 850 € per week

Huis • 7 kamer • 5 slaapkamers • oppervlakte 200 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 15 mei tot 22 mei 2021, van zaterdag 22 mei tot 29 mei 2021, van zaterdag 29 mei tot 05 juni 2021

19 foto
Advertentie no 68596

Huis in Bagnols voor 14 • 5 slaapkamers more_vert 750-1500 € per week
Bagnols, Puy-de-Dôme, Auvergne, Frankrijk
14 km van Chateau de val • 26 km van Le mont dore

14 personen • 5 tweepersoons bed • 2 bedbank
Details weergeven
Huis in Bagnols voor 14 • 5 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Sancy
• 750-1500 € per week
• 450-750 € per weekend
• 110-215 € per nacht

Huis • 7 kamer • 5 slaapkamers • oppervlakte 200 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 15/05 tot 22/05/2021, van 22/05 tot 29/05/2021, van 29/05 tot 05/06/2021

20 foto
Advertentie no 68595

Huis in Bagnols voor 14 • 5 slaapkamers more_vert 750-1500 € per week
Bagnols, Puy-de-Dôme, Auvergne, Frankrijk
14 km van Chateau de val • 26 km van Le mont dore

14 personen • 5 tweepersoons bed • 2 bedbank
Details weergeven
Huis in Bagnols voor 14 • 5 slaapkamers close

Toeristisch gebied: Sancy
• 750-1500 € per week
• 450-750 € per weekend
• 110-215 € per nacht

Huis • 7 kamer • 5 slaapkamers • oppervlakte 200 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van 15/05 tot 22/05/2021, van 22/05 tot 29/05/2021, van 29/05 tot 05/06/2021

20 foto
Advertentie no 68595

Studio in Mâcon voor 2 • 1 badkamer more_vert 190 € per week
Mâcon, Saône et loire, Bourgogne, France
Gare • 10 km van meer

2 personen • 1 tweepersoons bed
Details weergeven
Studio in Mâcon voor 2 • 1 badkamer close

Toeristisch gebied: Bourgogne
• 190 € per week
• 82 € per weekend
• 51 € per nacht

Studio • 1 kamer • eigen ingang • oppervlakte 25 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 05 juni tot 12 juni 2021, van zaterdag 12 juni tot 19 juni 2021, van zaterdag 19 juni tot 26 juni 2021

6 foto
Advertentie no 68619

Studio in Mâcon voor 2 • 1 badkamer more_vert 190 € per week
Mâcon, Saône et loire, Bourgogne, France
Gare • 10 km van meer

2 personen • 1 tweepersoons bed
Details weergeven
Studio in Mâcon voor 2 • 1 badkamer close

Toeristisch gebied: Bourgogne
• 190 € per week
• 82 € per weekend
• 51 € per nacht

Studio • 1 kamer • eigen ingang • oppervlakte 25 m2

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 05 juni tot 12 juni 2021, van zaterdag 12 juni tot 19 juni 2021, van zaterdag 19 juni tot 26 juni 2021

6 foto
Advertentie no 68619

Huis in St jean de monts voor 2 • met terras more_vert
St jean de monts, Vendée, Pays de la Loire, Frankrijk
Marché d'été • 25 km van Ile de noirmoutier

2 personen • kamer capaciteit 2 personen • totaal aantal kamers 1 • capaciteit van het geheel 2 personen • 1 tweepersoons bed
Details weergeven
Huis in St jean de monts voor 2 • met terras close


Huis • Bed and Breakfast In een huis • 1 kamer • 1 slaapkamer • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 20 m26 foto
Advertentie no 68822

Huis in St jean de monts voor 2 • met terras more_vert
St jean de monts, Vendée, Pays de la Loire, Frankrijk
Marché d'été • 25 km van Ile de noirmoutier

2 personen • kamer capaciteit 2 personen • totaal aantal kamers 1 • capaciteit van het geheel 2 personen • 1 tweepersoons bed
Details weergeven
Huis in St jean de monts voor 2 • met terras close


Huis • Bed and Breakfast In een huis • 1 kamer • 1 slaapkamer • Begane grond • eigen ingang • oppervlakte 20 m26 foto
Advertentie no 68822

Stacaravan in Villefranche-de-conflent voor 4 • privé parkeerplek more_vert 260-495 € per week
Villefranche-de-conflent, Pyrénées-orientales, Languedoc-Roussillon, Frankrijk
6 km van Verrnet-les-bains • 2 km van Villefranche-de-conflent

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Stacaravan in Villefranche-de-conflent voor 4 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Languedoc-roussillon
• 260-495 € per week
• 70-100 € per weekend
• 37-70 € per nacht

Stacaravan • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 24 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 15 mei tot 22 mei 2021, van zaterdag 22 mei tot 29 mei 2021, van zaterdag 29 mei tot 05 juni 2021

11 foto
Advertentie no 68729

Stacaravan in Villefranche-de-conflent voor 4 • privé parkeerplek more_vert 260-495 € per week
Villefranche-de-conflent, Pyrénées-orientales, Languedoc-Roussillon, Frankrijk
6 km van Verrnet-les-bains • 2 km van Villefranche-de-conflent

4 personen • 1 tweepersoons bed • 2 eenpersoons bed
Details weergeven
Stacaravan in Villefranche-de-conflent voor 4 • privé parkeerplek close

Toeristisch gebied: Languedoc-roussillon
• 260-495 € per week
• 70-100 € per weekend
• 37-70 € per nacht

Stacaravan • 3 kamer • 2 slaapkamers • oppervlakte 24 m2
met zwembad in complex

De eerst volgende beschikbare weken
van zaterdag 15 mei tot 22 mei 2021, van zaterdag 22 mei tot 29 mei 2021, van zaterdag 29 mei tot 05 juni 2021

11 foto
Advertentie no 68729

Gite in Cahuzac voor 10 • met privé zwembad more_vert 1500 € per week
2 km van Sorèze avec tous ces commerces • 40 km van Carcassonne
Details weergeven
Gite in Cahuzac voor 10 • met privé zwembad close
"Authentieke vakantiewoning op het kasteeldomein van Château Portos in Zuid-Frankrijk : - Uitgerust voor 10 personen - 4 slaapkamers, elk met hun eigen badkamer - Airco in de gehele woning - Karaktervol huis ingericht in een lu..."


Advertentie no 68709

Gite in Cahuzac voor 10 • met privé zwembad more_vert 1500 € per week
2 km van Sorèze avec tous ces commerces • 40 km van Carcassonne
Details weergeven
Gite in Cahuzac voor 10 • met privé zwembad close
"Authentieke vakantiewoning op het kasteeldomein van Château Portos in Zuid-Frankrijk : - Uitgerust voor 10 personen - 4 slaapkamers, elk met hun eigen badkamer - Airco in de gehele woning - Karaktervol huis ingericht in een lu..."


Advertentie no 68709

Toercaravan Inimini - Twee persoons toercaravan te huur Vakantiepark K... close
"Per 1 april 2021 nieuw in de verhuur. Een supermooie vintage bürstner toercaravan! Deze is geschikt voor twee personen, heeft beschikking over een twee persoons bed, een keukenblokje en een zithoekje. "


Advertentie no 68491

Toercaravan Inimini - Twee persoons toercaravan te huur Vakantiepark K... close
"Per 1 april 2021 nieuw in de verhuur. Een supermooie vintage bürstner toercaravan! Deze is geschikt voor twee personen, heeft beschikking over een twee persoons bed, een keukenblokje en een zithoekje. "


Advertentie no 68491

Gite Chavagnac - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 450-850 € per week
25 km van Sarlat • 20 km van Brive lagaillarde
Details weergeven
Gite Chavagnac - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 450-850 € per week
25 km van Sarlat • 20 km van Brive lagaillarde
Details weergeven
Appartement in Guardamar del segura voor 5 • 2 slaapkamers close
"De penthouse heeft langs de ene kant een schitterend zicht op de zee en het natuurpark met zijn wandelwegen. Langs de andere kant heeft men een panoramisch zicht op de rivier “Segura” en de bergen in het binnenland. Gans het j..."


Advertentie no 68743

Appartement in Guardamar del segura voor 5 • 2 slaapkamers close
"De penthouse heeft langs de ene kant een schitterend zicht op de zee en het natuurpark met zijn wandelwegen. Langs de andere kant heeft men een panoramisch zicht op de rivier “Segura” en de bergen in het binnenland. Gans het j..."


Advertentie no 68743

Huis in Le croisty voor 8 • 4 slaapkamers more_vert 760 € per week
9 km van Faouët • 12 km van Guemene sur scorff
Details weergeven
Huis in Le croisty voor 8 • 4 slaapkamers more_vert 760 € per week
9 km van Faouët • 12 km van Guemene sur scorff
Details weergeven
Studio in Mâcon voor 4 more_vert 220 € per week

Details weergeven
Studio in Mâcon voor 4 close

Advertentie no 68626

Studio in Mâcon voor 4 more_vert 220 € per week

Details weergeven
Studio in Mâcon voor 4 close

Advertentie no 68626

Huis Villecroze - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
3 km van Salernes • 15 km van Draguignan
Details weergeven
Huis Villecroze - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
3 km van Salernes • 15 km van Draguignan
Details weergeven
Huis Santa Cristina D'aro - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 1695-2695 € per week
38 km van Airport girona • 100 km van Barcelona
Details weergeven
Huis Santa Cristina D'aro - 8 personen - Vakantiewoning close
"Villa Byn (8 personen) privé zwembad, wifi. omgeving: Calonge – Costa Brava. het vakantiehuis ligt in een heuvelachtig bosrijk gebied: Vall Repos met een prachtig uitzicht over de vallei op een perceel van meer dan 2.000 M2. santa..."


Advertentie no 68784

Huis Santa Cristina D'aro - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 1695-2695 € per week
38 km van Airport girona • 100 km van Barcelona
Details weergeven
Huis Santa Cristina D'aro - 8 personen - Vakantiewoning close
"Villa Byn (8 personen) privé zwembad, wifi. omgeving: Calonge – Costa Brava. het vakantiehuis ligt in een heuvelachtig bosrijk gebied: Vall Repos met een prachtig uitzicht over de vallei op een perceel van meer dan 2.000 M2. santa..."


Advertentie no 68784

Huis in Calonge voor 7 • 3 slaapkamers more_vert 995-1725 € per week
40 km van Airport girona • 105 km van Barcelona
Details weergeven
Huis in Calonge voor 7 • 3 slaapkamers close
"Villa Tiffany (6/7 slaapplaatsen) met privé zwembad en Wifi calonge – Costa Brava – Gerona gelegen op 300 meter loopafstand van de supermarkt, stadscentrum en restaurants. "


Advertentie no 68783

Huis in Calonge voor 7 • 3 slaapkamers more_vert 995-1725 € per week
40 km van Airport girona • 105 km van Barcelona
Details weergeven
Huis in Calonge voor 7 • 3 slaapkamers close
"Villa Tiffany (6/7 slaapplaatsen) met privé zwembad en Wifi calonge – Costa Brava – Gerona gelegen op 300 meter loopafstand van de supermarkt, stadscentrum en restaurants. "


Advertentie no 68783

Huis in Torreilles voor 7 • 4 sterren more_vert 1500-2000 € per week
5 km van Canet en roussillon • 5 km van Le barcarès
Details weergeven
Huis in Torreilles voor 7 • 4 sterren close

Advertentie no 68771

Huis in Torreilles voor 7 • 4 sterren more_vert 1500-2000 € per week
5 km van Canet en roussillon • 5 km van Le barcarès
Details weergeven
Huis in Torreilles voor 7 • 4 sterren close

Advertentie no 68771

Huis in Loule voor 16 • met privé zwembad close
"Beschikbaar sinds augustus 2019 na een volledige renovatie, gelegen in het hart van een landgoed van 5000m ², deze prachtige villa van 210m ² is ideaal gelegen op 15 minuten van de luchthaven van Faro en op 10 minuten van de stran..."


Advertentie no 68604

Huis in Loule voor 16 • met privé zwembad close
"Beschikbaar sinds augustus 2019 na een volledige renovatie, gelegen in het hart van een landgoed van 5000m ², deze prachtige villa van 210m ² is ideaal gelegen op 15 minuten van de luchthaven van Faro en op 10 minuten van de stran..."


Advertentie no 68604

Gite in Saumur voor 10 • met privé zwembad more_vert 1750 € per week
1 km van Saumur • 40 km van Angers
Details weergeven
Gite in Saumur voor 10 • met privé zwembad more_vert 1750 € per week
1 km van Saumur • 40 km van Angers
Details weergeven
Huis in Calonge voor 6 • privé parkeerplek more_vert 1095-1195 € per week
38 km van Airport girona • 105 km van Barcelona
Details weergeven
Huis in Calonge voor 6 • privé parkeerplek close
"Comfortabele hoekwoning met 3 verdiepingen. Deze woning is gelegen op een complex met gemeenschappelijk zwembad en speelweide. Aan de voorzijde heeft u de beschikking over een tuin met terras, ruim zitje, en barbecue. aan de achte..."


Advertentie no 68802

Huis in Calonge voor 6 • privé parkeerplek more_vert 1095-1195 € per week
38 km van Airport girona • 105 km van Barcelona
Details weergeven
Huis in Calonge voor 6 • privé parkeerplek close
"Comfortabele hoekwoning met 3 verdiepingen. Deze woning is gelegen op een complex met gemeenschappelijk zwembad en speelweide. Aan de voorzijde heeft u de beschikking over een tuin met terras, ruim zitje, en barbecue. aan de achte..."


Advertentie no 68802

Gite Tremons - 4 personen - Vakantiewoning more_vert
7 km van Penne d'agenais • 15 km van Fumel
Details weergeven
Gite Tremons - 4 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68573

Gite Tremons - 4 personen - Vakantiewoning more_vert
7 km van Penne d'agenais • 15 km van Fumel
Details weergeven
Gite Tremons - 4 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68573

Huis Calonge - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 1495-1925 € per week
38 km van Airport girona • 100 km van Barcelona
Details weergeven
Huis Calonge - 8 personen - Vakantiewoning close
"Villa Carme ligt in een rustig gedeelte van de urbanisatie Mas palli. villa Carme is een ruime villa voorzien van 4 slaapkamers, 2 badkamers, grote voortuin met rondom veel beplanting en een privé zwembad. Aan de achterzijde een t..."


Advertentie no 68790

Huis Calonge - 8 personen - Vakantiewoning more_vert 1495-1925 € per week
38 km van Airport girona • 100 km van Barcelona
Details weergeven
Huis Calonge - 8 personen - Vakantiewoning close
"Villa Carme ligt in een rustig gedeelte van de urbanisatie Mas palli. villa Carme is een ruime villa voorzien van 4 slaapkamers, 2 badkamers, grote voortuin met rondom veel beplanting en een privé zwembad. Aan de achterzijde een t..."


Advertentie no 68790

Huis in Calonge voor 8 • 3 slaapkamers more_vert 995-1895 € per week
38 km van Airport girona • 105 km van Barcelona
Details weergeven
Huis in Calonge voor 8 • 3 slaapkamers close
"Deze prachtige ruime villa (220m2) met privé zwembad (8×4 m) is gelegen in de urbanisatie Cabanyes op een ruim perceel 1200m2. Uw auto kunt u voor de entree parkeren. Villa Rosa heeft een fantastisch zwembad, ruime tuin, luxe ligb..."


Advertentie no 68792

Huis in Calonge voor 8 • 3 slaapkamers more_vert 995-1895 € per week
38 km van Airport girona • 105 km van Barcelona
Details weergeven
Huis in Calonge voor 8 • 3 slaapkamers close
"Deze prachtige ruime villa (220m2) met privé zwembad (8×4 m) is gelegen in de urbanisatie Cabanyes op een ruim perceel 1200m2. Uw auto kunt u voor de entree parkeren. Villa Rosa heeft een fantastisch zwembad, ruime tuin, luxe ligb..."


Advertentie no 68792

Gite in Soufflenheim voor 9 • met privé zwembad more_vert 1100-1400 € per week
30 km van Strasbourg • 30 km van Baden-baden en allemagne
Details weergeven
Gite in Soufflenheim voor 9 • met privé zwembad more_vert 1100-1400 € per week
30 km van Strasbourg • 30 km van Baden-baden en allemagne
Details weergeven
Gite in Septfonds voor 4 • met terras more_vert 380 € per week
10 km van Saint antonin noble val • 28 km van Montauban
Details weergeven
Gite in Septfonds voor 4 • met terras close

Advertentie no 68670

Gite in Septfonds voor 4 • met terras more_vert 380 € per week
10 km van Saint antonin noble val • 28 km van Montauban
Details weergeven
Gite in Septfonds voor 4 • met terras close

Advertentie no 68670

Bed and Breakfast in Cozzano voor 2 • privé parkeerplek more_vert
15 km van Santa maria de siche • 61 km van Ajaccio
Details weergeven
Bed and Breakfast in Cozzano voor 2 • privé parkeerplek more_vert
15 km van Santa maria de siche • 61 km van Ajaccio
Details weergeven
Bed and Breakfast Cozzano - 2 personen - Vakantiewoning more_vert
15 km van Santa maria de siche • 61 km van Ajaccio
Details weergeven
Bed and Breakfast Cozzano - 2 personen - Vakantiewoning more_vert
15 km van Santa maria de siche • 61 km van Ajaccio
Details weergeven
Bed and Breakfast Cozzano - 2 personen - Vakantiewoning more_vert
15 km van Santa maria de siche Ajaccio
&bullDetails weergeven
Bed and Breakfast Cozzano - 2 personen - Vakantiewoning more_vert
15 km van Santa maria de siche Ajaccio
&bullDetails weergeven
Huis Sainte-rose (plessis Nogent) - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 679-1253 € per week
6 km van Sainte rose • 10 km van Deshaies
Details weergeven
Huis Sainte-rose (plessis Nogent) - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 679-1253 € per week
6 km van Sainte rose • 10 km van Deshaies
Details weergeven
Huis in Courthezon voor 5 • 2 slaapkamers more_vert 820 € per week
18 km van Avignon • 7 km van Orange
Details weergeven
Huis in Courthezon voor 5 • 2 slaapkamers more_vert 820 € per week
18 km van Avignon • 7 km van Orange
Details weergeven
Huis in Chambon voor 8 • 2 slaapkamers more_vert 760-1050 € per week
2 km van Chamborigaud • 25 km van Alès
Details weergeven
Huis in Chambon voor 8 • 2 slaapkamers close

Advertentie no 68733

Huis in Chambon voor 8 • 2 slaapkamers more_vert 760-1050 € per week
2 km van Chamborigaud • 25 km van Alès
Details weergeven
Huis in Chambon voor 8 • 2 slaapkamers close

Advertentie no 68733

Appartement in Ciboure voor 6 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 600-1300 € per week
2 km van Saint jean de luz • 10 km van Biarrytz
Details weergeven
Appartement in Ciboure voor 6 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 600-1300 € per week
2 km van Saint jean de luz • 10 km van Biarrytz
Details weergeven
Huis in Vidauban voor 8 • met privé zwembad more_vert 1365-2892 € per week
48 km van Verdon • 40 km van Saint tropez
Details weergeven
Huis in Vidauban voor 8 • met privé zwembad more_vert 1365-2892 € per week
48 km van Verdon • 40 km van Saint tropez
Details weergeven
Huis in Childersburg, alabama voor 10 • privé parkeerplek more_vert $555 per week
13 km van Kymulga covered bridge • 12 km van Desoto caverns
Details weergeven
Huis in Childersburg, alabama voor 10 • privé parkeerplek more_vert $555 per week
13 km van Kymulga covered bridge • 12 km van Desoto caverns
Details weergeven
Appartement in Cavalaire sur mer voor 4 • privé parkeerplek more_vert 364-805 € per week
15 km van St-tropez • 5 km van Rayol canadel
Details weergeven
Appartement in Cavalaire sur mer voor 4 • privé parkeerplek more_vert 364-805 € per week
15 km van St-tropez • 5 km van Rayol canadel
Details weergeven
Gite Joannas - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 490-570 € per week
10 km van Largentière • 30 km van Aubenas
Details weergeven
Gite Joannas - 4 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68661

Gite Joannas - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 490-570 € per week
10 km van Largentière • 30 km van Aubenas
Details weergeven
Gite Joannas - 4 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68661

Gite in Chambon voor 2 • met terras more_vert
2 km van Chamborigaud • 25 km van Alès
Details weergeven
Gite in Chambon voor 2 • met terras close

Advertentie no 68633

Gite in Chambon voor 2 • met terras more_vert
2 km van Chamborigaud • 25 km van Alès
Details weergeven
Gite in Chambon voor 2 • met terras close

Advertentie no 68633

Stacaravan in La palmyre voor 8 • 4 sterren more_vert
15 km van Royan • 50 km van Fort boyard
Details weergeven
Stacaravan in La palmyre voor 8 • 4 sterren more_vert
15 km van Royan • 50 km van Fort boyard
Details weergeven
Huis in L'ametlla de mar voor 5 • uitzicht op zee more_vert
4 km van L'ametlla de mar • 6 km van El perelló
Details weergeven
Huis in L'ametlla de mar voor 5 • uitzicht op zee more_vert
4 km van L'ametlla de mar • 6 km van El perelló
Details weergeven
Boerderij in Ventron voor 5 • met terras more_vert 390 € per week
12 km van La bresse • 25 km van Gérardmer
Details weergeven
Boerderij in Ventron voor 5 • met terras more_vert 390 € per week
12 km van La bresse • 25 km van Gérardmer
Details weergeven
Gite in Tavira voor 8 • met privé zwembad more_vert 450-1350 € per week
4 km van Tavira • 5 km van Ilha de tavira
Details weergeven
Gite in Tavira voor 8 • met privé zwembad more_vert 450-1350 € per week
4 km van Tavira • 5 km van Ilha de tavira
Details weergeven
Gite Aver O Mar Povoa De Varzim - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 690 € per week
Commerces;alimentation Plages et traiteur
&bullDetails weergeven
Gite Aver O Mar Povoa De Varzim - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 690 € per week
Commerces;alimentation Plages et traiteur
&bullDetails weergeven
Stacaravan Gastes - 8 personen - Vakantiewoning more_vert
10 km van Parentis en born • 20 km van Mimizan
Details weergeven
Stacaravan Gastes - 8 personen - Vakantiewoning more_vert
10 km van Parentis en born • 20 km van Mimizan
Details weergeven
Huis in Saint andre de lidon voor 8 • 2 slaapkamers more_vert 350-550 € per week
20 km van Saintes et royan • 15 km van Talmont sur gironde
Details weergeven
Huis in Saint andre de lidon voor 8 • 2 slaapkamers more_vert 350-550 € per week
20 km van Saintes et royan • 15 km van Talmont sur gironde
Details weergeven
in voor 5 close

Advertentie no 68537

in voor 5 close

Advertentie no 68537

Huis in Jazennes voor 7 • privé parkeerplek more_vert 400-500 € per week
20 km van Saintes et royan • 20 km van St georges de didonne
Details weergeven
Huis in Jazennes voor 7 • privé parkeerplek more_vert 400-500 € per week
20 km van Saintes et royan • 20 km van St georges de didonne
Details weergeven
Huis in Uchaud voor 2 • privé parkeerplek more_vert £400 per week
10 km van Nimes • 18 km van Aiguës mortes
Details weergeven
Huis in Uchaud voor 2 • privé parkeerplek more_vert £400 per week
10 km van Nimes • 18 km van Aiguës mortes
Details weergeven
Studio Montego Bay - 7 personen - Vakantiewoning more_vert
3 km van Sangster international airport • 3 km van Montego bay hipstrip
Details weergeven
Studio Montego Bay - 7 personen - Vakantiewoning more_vert
3 km van Sangster international airport • 3 km van Montego bay hipstrip
Details weergeven
Huis Montady - 10 personen - Vakantiewoning more_vert
5 km van Capestang • 15 km van Valras
Details weergeven
Huis Montady - 10 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68789

Huis Montady - 10 personen - Vakantiewoning more_vert
5 km van Capestang • 15 km van Valras
Details weergeven
Huis Montady - 10 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68789

Appartement in Port-grimaud voor 5 • 1 slaapkamer more_vert
1 km van Cité lacustre de port-grimaud • 7 km van Sainte maxime et saint tropez
Details weergeven
Appartement in Port-grimaud voor 5 • 1 slaapkamer more_vert
1 km van Cité lacustre de port-grimaud • 7 km van Sainte maxime et saint tropez
Details weergeven
Huis in Olbia voor 4 • 1 slaapkamer more_vert
2 km van Center • 1 km van Airport
Details weergeven
Huis in Olbia voor 4 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 68772

Huis in Olbia voor 4 • 1 slaapkamer more_vert
2 km van Center • 1 km van Airport
Details weergeven
Huis in Olbia voor 4 • 1 slaapkamer close

Advertentie no 68772

Huis San Fulgencio - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 700 € per week
25 km van Aéroport d'alicante • 5 km van Guardamar del segura
Details weergeven
Huis San Fulgencio - 6 personen - Vakantiewoning more_vert 700 € per week
25 km van Aéroport d'alicante • 5 km van Guardamar del segura
Details weergeven
Huis Villa - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
6 km van Plage bonita • 8 km van Plage coson
Details weergeven
Huis Villa - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68741

Huis Villa - 6 personen - Vakantiewoning more_vert
6 km van Plage bonita • 8 km van Plage coson
Details weergeven
Huis Villa - 6 personen - Vakantiewoning close

Advertentie no 68741

Appartement in Saint cyprien voor 5 • met zwembad in complex more_vert 655-1016 € per week
2 km van Plage nord • 4 km van Du port de saint cyprien
Details weergeven
Appartement in Saint cyprien voor 5 • met zwembad in complex more_vert 655-1016 € per week
2 km van Plage nord • 4 km van Du port de saint cyprien
Details weergeven
in Saint cyprien voor 6 • met terras more_vert 883 € per week
1 km van Plage
Details weergeven
in Saint cyprien voor 6 • met terras close

Advertentie no 68725

in Saint cyprien voor 6 • met terras more_vert 883 € per week
1 km van Plage
Details weergeven
in Saint cyprien voor 6 • met terras close

Advertentie no 68725

Luxe vakantieapp 4 pers more_vert 350 € per week

Details weergeven
Luxe vakantieapp 4 pers close

Advertentie no 68703

Luxe vakantieapp 4 pers more_vert 350 € per week

Details weergeven
Luxe vakantieapp 4 pers close

Advertentie no 68703

Huis Saint Florent - 10 personen - Vakantiewoning more_vert
2 km van Saint florent • 12 km van Bastia
Details weergeven
Huis Saint Florent - 10 personen - Vakantiewoning more_vert
2 km van Saint florent • 12 km van Bastia
Details weergeven
Huis in Saint florent voor 10 • 4 slaapkamers more_vert
12 km van Bastia • 2 km van Saint florent
Details weergeven
Huis in Saint florent voor 10 • 4 slaapkamers more_vert
12 km van Bastia • 2 km van Saint florent
Details weergeven
Chalet in Grayan-et-l'hôpital voor 7 • 3 slaapkamers more_vert 1000-1100 € per week
6 km van De montalivet • 10 km van De soulac
Details weergeven
Chalet in Grayan-et-l'hôpital voor 7 • 3 slaapkamers more_vert 1000-1100 € per week
6 km van De montalivet • 10 km van De soulac
Details weergeven
Huis in Keszthely voor 12 • 3 sterren more_vert
20 km van Zala spring golf course • 8 km van Hévíz (the world’s second-largest thermal lake, bu
Details weergeven
Huis in Keszthely voor 12 • 3 sterren close

Advertentie no 68598

Huis in Keszthely voor 12 • 3 sterren more_vert
20 km van Zala spring golf course • 8 km van Hévíz (the world’s second-largest thermal lake, bu
Details weergeven
Huis in Keszthely voor 12 • 3 sterren close

Advertentie no 68598

Chalet in Lacanau voor 5 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 440 € per week
7 km van Lacanau lake • 14 km van Lacanau ocean
Details weergeven
Chalet in Lacanau voor 5 • huisdieren toegestaan (hond, kat... ) more_vert 440 € per week
7 km van Lacanau lake • 14 km van Lacanau ocean
Details weergeven
Gite in Sassetot le mauconduit voor 7 • met terras more_vert 500-800 € per week
10 km van Fécamp • 25 km van Etretat
Details weergeven
Gite in Sassetot le mauconduit voor 7 • met terras more_vert 500-800 € per week
10 km van Fécamp • 25 km van Etretat
Details weergeven
Appartement Bagnères De Luchon - 7 personen - Vakantiewoning more_vert 300 € per week
130 km van Toulouse • 45 km van Saint gaudens
Details weergeven
Appartement Bagnères De Luchon - 7 personen - Vakantiewoning more_vert 300 € per week
130 km van Toulouse • 45 km van Saint gaudens
Details weergeven
Gite Le Soulie - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 380 € per week
8 km van La salvetat sur agout • 22 km van Mazamet
Details weergeven
Gite Le Soulie - 4 personen - Vakantiewoning more_vert 380 € per week
8 km van La salvetat sur agout • 22 km van Mazamet
Details weergeven
Gite in Le soulie voor 2 • 1 badkamer more_vert 280 € per week
8 km van La salvetat sur agout • 23 km van Mazamet
Details weergeven
Gite in Le soulie voor 2 • 1 badkamer close

Advertentie no 68567

Gite in Le soulie voor 2 • 1 badkamer more_vert 280 € per week
8 km van La salvetat sur agout • 23 km van Mazamet
Details weergeven
Gite in Le soulie voor 2 • 1 badkamer close

Advertentie no 68567

Appartement in Corbara voor 4 • privé parkeerplek more_vert 700 € per week
4 km van ÎLe rousse • 15 km van Calvi
Details weergeven
Appartement in Corbara voor 4 • privé parkeerplek more_vert 700 € per week
4 km van ÎLe rousse • 15 km van Calvi
Details weergeven
Boerderij L'ametlla De Mar - 8 personen - Vakantiewoning more_vert
3 km van L'ametlla de mar • 45 km van Salou
Details weergeven
Boerderij L'ametlla De Mar - 8 personen - Vakantiewoning more_vert
3 km van L'ametlla de mar • 45 km van Salou
Details weergeven
Appartement in Penvins voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 600 € per week
25 km van Vannes • 9 km van Sarzeau
Details weergeven
Appartement in Penvins voor 4 • 2 slaapkamers more_vert 600 € per week
25 km van Vannes • 9 km van Sarzeau
Details weergeven


↑ Terug naar de bovenste regel ↑